Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Αν ισχύει ότι φεύγει, φεύγει πετυχημένος από τον ΠΑΟΚ. Πάμπλο ευχαριστούμε για όλα, θα τα ξαναπούμε
Tolaros έγραψε:Τελικά ο Ιβάν άμα δε δίνει τα μύρια του εκεί που θέλουμε εμείς, είναι ένας που μαχαιρώνει πούστικα και πισώπλατα.
Χαχαχα
- Amsterdamer_87
Μαζι σου 1000% αδερφεDimg4 έγραψε:Ντροπη στην παε, η ξεφτιλα στο μεγαλειο της. Εκανε το μαξιμουμ και αντι να του δωσουν την δικαιη ευκαιρια του προτιμουν να πετανε εκατομμυρια σε αμπελαγους και αλεπουδες που μας παρατανε πριν τους ομιλους.
Στην υγεια των κοροιδων. Γκαρσια μην τυχον δεχτεις να μεινεις σε καμια ακαδημια, σου αξιζει πρωτη ομαδα και το απεδειξες.
Μακαρι να ερθει προπονηταρας και να σαρωσουμε αλλα δεν παυει αυτη η ντροπιαστικη συμπεριφορα να βαραινει τον Ιβαν και τους συνεργατες του.
Ότι η ιστορία θα επαναλαμβάνονταν με τέτοιο τρόπο δεν το περίμενα ...
πόσο ΠΑΟΚ γαμώ την τρέλα μου ...
μαύρο άσπρο συνεχώς ...
ελπίζω να μην φύγεις όπως ελπίζω να μην κάνεις πάλι καμιά συνέντευξη τύπου όπως παλιά και γίνουμε πάλι κομμάτια ...
δεν ξέρω τι να άλλο να πω ...
ντουπεκί από εμένα ...
πόσο ΠΑΟΚ γαμώ την τρέλα μου ...
μαύρο άσπρο συνεχώς ...
ελπίζω να μην φύγεις όπως ελπίζω να μην κάνεις πάλι καμιά συνέντευξη τύπου όπως παλιά και γίνουμε πάλι κομμάτια ...
δεν ξέρω τι να άλλο να πω ...
ντουπεκί από εμένα ...
Εγώ να σας πω την αλήθεια πιστεύω οτι πρέπει να του προταθεί να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β.
Ξέρω οτι ακούγεται υποτιμητικό αλλά δεν είναι. Θα κερδίσει εμπειρία, θα μείνει στην ομάδα, θα πάρει δίπλωμα και σε 2-3-5 χρόνια θα την αναλάβει ξέροντας ακριβώς τι κάνει και τι παίζει στο μεγάλο επίπεδο.
Μακάρι να του το πρότειναν ήδη, όπως ακούγεται και μακάρι να μη το απέρριψε απερίσκεπτα.
Δεν είναι έτοιμος να πάει αλλού και είμαι σίγουρος οτι το ξέρει και ο ίδιος.
Ξέρω οτι ακούγεται υποτιμητικό αλλά δεν είναι. Θα κερδίσει εμπειρία, θα μείνει στην ομάδα, θα πάρει δίπλωμα και σε 2-3-5 χρόνια θα την αναλάβει ξέροντας ακριβώς τι κάνει και τι παίζει στο μεγάλο επίπεδο.
Μακάρι να του το πρότειναν ήδη, όπως ακούγεται και μακάρι να μη το απέρριψε απερίσκεπτα.
Η ντροπή δεν ειναι του Ιβάν που κοιτάει να πάρει το μάξιμουμ από τα λεφτά του.Taseos έγραψε:Ε ναι πως τολμησε να αποφασισει για τα λεφτα ρου.αλητης μεγαλος.ζητησε για την νταλικα οδηγο με διπλωμα
Η ντροπή είναι ο κάθε ΠΑΟΚτσής που βάζει τα λεφτά του Ιβάν και τους τίτλους πάνω από όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος.
Χίλιες φορές χασάπηςrainmaker έγραψε:Εγώ να σας πω την αλήθεια πιστεύω οτι πρέπει να του προταθεί να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β.
- Salvador Allende
Να πούμε κι ένα μπράβο στο γαζζετα.γρ και τον Τσόχο που έβγαλε την είδηση χθες! Το ρεπορτάζ έχει επιβεβαιωθεί κατά 50%. Πάμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και το υπόλοιπο 50% από το γαζζετα!!!!
Ρε μάγκες ηρεμία λίγο, δεν τον έβγαλαν στη Συγγρού για εκπόρνευση.
Αλλαγή προπονητή του είπαν, δε τον διαπόμπευσαν.
Κάνετε λες και τον εξευτέλισαν δημόσια
Αλλαγή προπονητή του είπαν, δε τον διαπόμπευσαν.
Κάνετε λες και τον εξευτέλισαν δημόσια
Παυλαρα σε ευχαριστούμε για όλα αλλά ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
Ο Ιβαν έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για την ομαδα και εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο.
Βεβαια, από μονη της αυτή η κίνηση αν δεν συνοδευτει και από άνοδο του μπάτζετ και σοβαρές μεταγραφές δεν λέει τίποτα.
Αλλα επειδή η κίνηση επιστροφής του Λουτσε έχει και σημειολογικο χαρακτήρα πιστεύω ότι έχει παρθεί απόφαση να στηθεί μια ομάδα με σκοπό να τα σαρώσει όλα.
Ίδωμεν...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ιβαν έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για την ομαδα και εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο.
Βεβαια, από μονη της αυτή η κίνηση αν δεν συνοδευτει και από άνοδο του μπάτζετ και σοβαρές μεταγραφές δεν λέει τίποτα.
Αλλα επειδή η κίνηση επιστροφής του Λουτσε έχει και σημειολογικο χαρακτήρα πιστεύω ότι έχει παρθεί απόφαση να στηθεί μια ομάδα με σκοπό να τα σαρώσει όλα.
Ίδωμεν...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Ακριβως, με τα λεφτα μερικοι ξεχασατε να ειστε ανθρωποιgika έγραψε:Η ντροπή δεν ειναι του Ιβάν που κοιτάει να πάρει το μάξιμουμ από τα λεφτά του.Taseos έγραψε:Ε ναι πως τολμησε να αποφασισει για τα λεφτα ρου.αλητης μεγαλος.ζητησε για την νταλικα οδηγο με διπλωμα
Η ντροπή είναι ο κάθε ΠΑΟΚτσής που βάζει τα λεφτά του Ιβάν και τους τίτλους πάνω από όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος.
Ως ποδοσφαιριστης ειχε παραστασεις απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη κ απο μια μεγαλη εθνικη.icue έγραψε:Ο Γκαρσια δεν ειχε εμπειρια απο οποιαδηποτε αλλη πρωτη ομαδα. Ποιος μιλησε για εθνικη Ουρουγαης. Δεν παιρνω θεση. Αντικειμενικα το λεω.
Εχει προπονηθει απο σπουδαιους προπονητες κ εχει παιξει με σπουδαιους συμπαικτες.
Ο λουτσεσκου απο την αλλη το μονο εξτρα που ειχε σαν προπονητης ηταν κατι μπρασοφ, πλοϊεστι, ντιναμο κ ξανθη.
Το βιογραφικο του οταν ηρθε ηταν για γελια.χειροτερο απο μπερετα κ φρινγκερ.
Το ξαναλεω.Αν θελει τρια χρονια διπλα στο σερ αλεξ ο γκαρσια ο λουτσεσκου τι επρεπε να κανει που ειχε προπονησει γκατζολιες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μιχος το έβγαλε στο ράδιοSalvador Allende έγραψε:Να πούμε κι ένα μπράβο στο γαζζετα.γρ και τον Τσόχο που έβγαλε την είδηση χθες! Το ρεπορτάζ έχει επιβεβαιωθεί κατά 50%. Πάμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και το υπόλοιπο 50% από το γαζζετα!!!!
Μια χαρά έτοιμος είναι να πάει στο εξωτερικό, να πετύχει και να ανεβάζει συγχαρητήρια στο instagram κάθε φορά που θα πέρνουμε έναν τίτλο. Και να μην ξαναγυρίσει και ποτέ.rainmaker έγραψε:Δεν είναι έτοιμος να πάει αλλού και είμαι σίγουρος οτι το ξέρει και ο ίδιος.
Ας ελπίσουμε ότι θα ζυγίσει την αγάπη του κόσμου και τις πουστιές της διοίκησης σωστά και δεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.
Ε πλάκα μας κάνεις ρε Μπάρλοου, πώς δε μειώνεις.barlow4 έγραψε:Η ραπιντ ειναι μεγαθηριο.Λες αν εχει προπονησει ραπιντ βουκουρεστιου , εδω θα κανει παπαδες.Η εθνικη να χαμε να λεγαμε σορυ κιολας.icue έγραψε:Η Ραπιντ Βουκουρεστιου και η εθνικη Ρουμανιας ειναι μικροτερα μεγεθη απο την Ξανθη;barlow4 έγραψε:Που ηταν πριν προπονητης? Η μεγαλυτερη ομαδα που ειχε προπονησει ηταν η ξανθη.Κ οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις ηταν απο γκατζολιες της ρουμανιας.
Εδω πετυχε γιατι επαιξε αυτο που επρεπε για να παρει αποτελεσματα.οχι επειδη διδαξε ποδοσφαιρο.
Ηταν ετοιμος για ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου πριν ερθει κ δεν ειναι ο καθε γκαρσια.
Μην παρεξηγηθω.Δε μειωνω την επιτυχια του εδω.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ο γκαρσια που εχει παραστασεις απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου κ απο την εθνικη ουρουγουαης, να κατσει τρια χρονια διπλα στο σερ αλεξ , κ ο λουτσεσκου που δεν ειχε βγει απο ρουμανια ποτε κ ειχε παραστασεις μονο απο μικρομεσαιες ρουμανικες ομαδες εκανε για τον παγκο κ ερχεται σαν κανενας γκουρου.
Σε λένε ραπιντ κλάιν, σε λένε εθνικη κλάιν, σε λένε αήττητο νταμπλ κλάιν πάλι. Ε δεν είπαμε ότι είναι ο Κλοπ, ΟΚ