όχι φίλε θα μπεις στο τοπικ καφενείο και θα λες πχ δεν μου αρέσει ο Εσιτι ή να έρθει ο Καβανι δώστε όλο το συμβόλαιο της νοβας. Εδώ θα μπεις θα μιλήσεις για μεταγραφικά νέα. Δεν τον ενδιαφέρει ο άλλος ποιους παιχτες θελεις εσύ ή εγώ ή ποιο είναι το πουλέμανς και ποιοι θέλουμε να φύγουν απο την ομάδα. Αυτά στο καφενείο.joshua έγραψε:Καπου το εχετε μπερδεψει νομιζω καποιοι φιλοι αν πιστευετε οτι το τοπικ ενος φορουμ ειναι ειδησεογραφικο μεσο.Καταλαβαινω οτι πολλες φορες το ξεχειλωνουμε αλλα καταλαβαινετε επισης οτι αν ασχολιομασταν μονο με μεταγραφικες ειδησεις τοτε το πιο hot τοπικ σε μερες που δεν υπαρχει αγωνιστικη δραστηριοτητα θα ειχε βαρια βαρια 10 σελιδες αντι για 600 και το φορουμ θα ηταν ζωντανο νεκρο...
Αλλά επειδή στο καφενείο δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα τι κάνετε όλοι θες να σου πω την αλήθεια ? Τα ρίχνετε εδώ γιατί θέλετε να τα διαβάσουν όσοι γίνετε περισσότεροι και να παρασύρεται όσοι γίνετε περισσότερους... Αυτό γίνετε χρόνια εδώ μέσα και μου το έχουν πληροφορήσει πολλά μέλοι αυτό... κακώς έχετε τοπικ τότε ριξτα όλα εδώ μέσα να έχουμε ένα τοπικ... Ασε τις δικαιολογίες για το καλό του φορουμ...