70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από Χωρικός »

Και να μην ξεχνάμε τον Γκιτέρσο που έρχεται. Μαζί με τον Τζίμα, οι διόσκουροι της επίθεσης της Κ19
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να τσιμπας κοντα 300.000 τον χρονο στα 19 σου στον ΠΑΟΚ και να επιζητας να ξενιτευτεις στην Αμερικη για τα 500.000 αντι να κοιμασαι και να ξυπνάς με μονη σκεψη το πως θα γινει να γυρισεις στον ΠΑΟΚ και να παιξεις μπαλα μεσα στην Τουμπα.
Ειλικρινα δεν μου βγαζει νοημα. Ειδικα αν ειναι ΠΑΟΚτσης οπως γραφτηκε.
Ξερω κοσμο (και γω μεσα σ αυτους) που θα πληρωναν για να χουν την ευκαιρια να παιξουν μπαλα στον ΠΑΟΚ και να πανηγυρισουν στα καγκελα της θυρας 4...
Α ρε Κουτσια μυαλο κουκουτσια...
Καλη τυχη λοιπον και εδω θα μαστε να δουμε ποιος κερδιζει και ποιος χανει απο αυτην την επιλογη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Από που προκύπτουν τα 300 το χρόνο, δε νομίζω ότι ισχύει το νούμερο gospi.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

200-250 νομιζω
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μεγάλο ταλέντο με ακόμα μεγαλύτερο "εγώ " και κακούς συμβουλάτορες. Η ιστορία ως προς τους νεαρούς που αποχώρησαν επειδή το επεδίωξαν μην προσπαθώντας να διακριθούν με την ομάδα δείχνει πως χαμένη δεν βγήκε η ομάδα. Στρέτζος,Σιαμπάνης,Δημητρίου,Χατζηδίμπας,Δημητριάδης,Τσέλιος,Καράκουτης ακόμα και Τζόλης.Ο τρόπος σκέψης του μικρού και γενικά το στυλακι του μου θυμίζουν έντονα Χουτο! Μακάρι γι'αυτόν να διαψευστώ. Καλή τύχη στην καριέρα του και μακριά από τραυματισμούς και "κακούς" μάνατζερ. Συνεχίζουμε με τα άλλα project στην θέση Τζίμα, Γκιτέρσο και Γκορντεζιάνι που προσωπικά δεν θεωρώ καμμένο χαρτί (ακόμα)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Νομίζω μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν πως με τα σημερινά νέα όλοι είναι χαρούμενοι και πάνω απ' όλα οι μάνατζερς του παίκτη οι οποίοι θα λάβουν και τη νόμιμη προμήθεια τους. Και του χρόνου, εδώ θα είμαστε θα διαβάζουμε για επόμενη μεταγραφή για νέα προμήθεια. Και του παραχρόνου πάλι ο παίκτης δεν θα βολεύετε και θα θέλει νέα μεταγραφή. Με νέα προμήθεια.

Δεν ξαναγράφω εδώ, του εύχομαι υγεία και να τον δούμε και σε κανένα γήπεδο καμιά μέρα.

Ο βραχνάς αυτός τελείωσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 24 Φεβ 2023, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Από που προκύπτουν τα 300 το χρόνο, δε νομίζω ότι ισχύει το νούμερο gospi.
Αυτην την αισθηση εχω,αλλα παιζει να κανω και λαθος. Το μονο σιγουρο ειναι πως τσιμπαει πανω απο 200.000 ετησιως πριν καλα καλα κλεισει τα 18. Δεν δικαιολογειται η καψα του να φυγει οπως οπως και οπου να ναι, μονο και μονο για τα εξτρα φραγκα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως η πώληση κουτσια θα κάνει τον λουτσέσκου να πιέσει ακόμα πιο πολύ για την ανανέωση Νέλσον... και δεν ξέρω πως θα αισθανθεί αν δεν πραγματοποιηθεί
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

φέτος ήταν η χρονιά του για κάποιο λόγο όμως δεν κατάφερε να παίξει..

όλα καλά όμως με το ΠΑΟΚτσάκι

σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο απ τα ποσά που γράφτηκαν..αν ήταν στην ομάδα δεν νομίζω να έφευγε τώρα, ενώ στον Βόλο θα τον δώσουν, ποιός νοιάζεται , φαινόταν χαζομάρα αυτός ο δανεισμός
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αυτός απαίτησε τον δανεισμό του για να ανανεώσει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σωστος
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

astral έγραψε:Ολοι αυτοι συμμετήχαν σε προετοιμασίες και προπονήσεις και τελικά όταν βρήκαν ευκαιρία την άρπαξαν (η και οχι). Η προώθηση δεν ειναι συγκυριακή. Άλλοι πιασαν την ευκαιρια με την πρωτη (Κουλιερακης), αλλοι με τη 2η-3η (Ντελιας) και αλλοι ποτέ (Κουτσιας). Καπως ετσι μπηκαν και ο Μιχαηλιδης και ο Λυρατζης και ο Τσιγγαρας κ.α.

Η ευκαιρία ισως ειναι συγκυριακή (ισχύει ακόμα και για φτασμένους παίκτες, όχι μονο για τους νεαρους) αλλά η προώθηση δεν είναι καθόλου.
Δεν εννοω την φυσικά προωθηση στην πρώτη ομάδα, αλλά την προώθηση σε θέση βασικών. Αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και φυσικά και απο συγκυρίες. Ε, οι συγκυρίες λοιπόν ήταν ευνοϊκότατες./
Δεν είναι δηλαδή ότι έχω ένα μεγάλο ταλέντο και θα το αναδείξω βρέξει χιονίσει κάνοντας και υπομονή. Εγω αυτό θέλω κυρίως και νομίζω ότι το εξήγησα αναλυτικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Χωρικός έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Νέλσον - Τζίμα σίγουρα και δεν σου κρύβω ότι αυτος ο Κρασο που σημαδεψαμε από Γαλλία τον Γενάρη με εψησε.

Ετσι για το θέμα της τριπλέτας στην επίθεση το ιδανικό θα ήταν (ως αξία παικτών λέμε) ένας επιθετικός του μυρίου συμβόλαιο (όπως ο Πρίγιο στα καλά του) και ο Τζίμας για δεύτερη λύση μεν αλλά με αρκετά παιχνίδια στα πόδια. Παρεμπιπτόντως δεν ξέρω την αξία του μικρού, ακούω καλά λόγια αλλά είναι μια επιλογή που αν την θεωρούν αξιόλογη πρέπει να στηρίξουν. Και για 3ο επιθετικό για μπαρουτοκαπνισμένη αξιόπιστη λύση στο στυλ του Μπακαγιόκο (που είχαμε κάποτε).
Παίκτης τύπου Μπακαγιόκο , είναι ασφαλώς πιο έτοιμος και πιό αξιοπιστος από ενα παιδί 17 χρονών με ταλέντο. Πώς γίνεται να έχεις Μπακαγιόκο και να είναι τρίτη επιλογή;;
Δεν διαφωνω στο σκεπτικό σου αλλά πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Εξάρταται από την πολιτική που χαράσσει η κάθε ομάδα.

Οταν τα κλαμπ θέλουν να αξιοποιήσουν ένα μεγάλο ταλέντο, δεν μπορούν να βάλουν κανέναν Μπακαγιόκο πάνω από αυτόν. Η 3η λύση του έμπειρου είναι για παν ενδεχόμενο. Ξεκινάς με λίγα λόγια γι' αυτόν τον στόχο. Το τι θα σου βγεί στην πορεία είναι άλλο καπέλο.

Αν το σουπερ ταλέντο το έχεις απλά για να κάθεται στον πάγκο και να κάνει τα ρεπώ της 1ης ή της 2ης επιλογής δεν πρόκειται ποτέ να εξελιχθεί. Μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι μικροί γίνονται μεγάλοι και όχι μέσα από τις 10λεπτες συμμετοχές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Asimos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σε τοπικ παικτη αλλης ομαδας πρεπει να μπηκα για τετοιο μισος
Δεν σου φταίμε αν δεν ξέρεις τι γίνεται στο παρασκήνιο και δεν φτάνει που δεν ξέρεις αλλά μας λες ότι μισούμε κιόλας.

Σε παρακαλώ να είσαι πιο κόσμιος με τις εκφράσεις σου γιατί το μόνο που προκαλείς είμαι τεχνητή σύγχυση σε κάτι που είναι ξεκάθαρο.

χαχαχαχαχα καλο, συνεχισε τη λασπη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:πιστευω οτι το περιβαλλον του οπως του τσολη θελανε οικογενειακη αποκατασταση τωρα γιατι μετα ποιος ξερει τι θα γινει.....? λαθος βεβαια σκεπτικο και τα δειγματα του περιβαλοντος ντελια δειχνουν οτι ειναι σε σωστο δρομο οπως και του τζημα .....
Ειστε φιλοι των γονιων και εχετε βγαλει πορισμα οτι ειναι κακος ο Κουτσιας; Ολοι εικασιες κανετε και δημιουργησατε εδω μεσα μια εικονα αισχρη προς το παιδι. Ντροπη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”