44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
beeman

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από beeman »

Maximus έγραψε:
beeman έγραψε:
Maximus έγραψε:Δεν φταιει αυτος, οτι του λενε να παιξει, παίζει... Τόσο απλά.
Του λένε δηλαδή να μην πασάρει ποτέ σωστά(και σε επιλογή και σε χρόνο);
Η να προσπαθεί όλη η ομάδα να προωθήσει το παιχνίδι και αυτός να την δίνει συνέχεια πίσω;
Σε κάποια φάση πήγαινε ο νινουα να αλλάξει παιχνίδι γρήγορα και γύρισε την μπάλα στον κεντρικό αμυντικό,χωρίς να έχει αντίπαλο.
Ουτε στα τοπικά δεν είχα τέτοιους συμπαίκτες.
Προφανώς και κάποια στιγμή λόγω σωματικού potential ίσως να ήταν θελκτικος αλλά τώρα είναι παραφωνία.
Αν δηλαδή τον βλέπουν τα παιδιά στην κ19 τι θα λένε;
Οχι φιλε.
Ο Εσίτι κάνει συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένα συστηματα με 3 χαφ στο κέντρο τουλάχιστον.

Το οτι κάποιος μυρωδιάς τον βάζει να παίξει με 2 χαφ στο κέντρο, σε αυτο το απαιτητικο στυλ ποδοσφαιρου, δεν φταιει ο παίχτης... Ότι μπορεί, θα κάνει.

Και μένα να μου πουν να φτιάξω τα αρχιτεκτονικά σχέδια ενός σπιτιού, με χαρά θα το κάνω, δεν θα πω όχι. Αλλά το σχέδιο θα βγει σαν να ζωγραφίζει ένα παιδί 5 χρονών... Δεν θα φταιω εγω ομως.
Κατανοητός.Πρακτικα το ίδιο πράγμα λέμε απλα εσύ δίνεις βάση στην επιλογή του προπονητή.
Συμφωνώ μαζί σου.
Δεν μιλάμε τώρα για το συμβόλαιο που παίρνει η τα χρήματα που έδωσε στην Γάνδη ο ΠΑΟΚ-μιλαμε για κλοπή.
Απλά δεν μπορώ πλέον να καταλάβω κανένα λόγο που βρίσκεται στο ρόστερ.
Και αμυντικά έχει πολύ σοβαρά κενά.Αδικαιολογητα πολλά φάουλ,ότι είναι έξω από μια ακτίνα τριών μέτρων είναι χαμένη υπόθεση .
Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο.Ας βλέπουμε Τσιγγαρα.Τι θα σκέφτεται αυτό το παιδί δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο Εσίτι πληρώνεται για να παίζει ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που ξεκάθαρα αγνοεί. Δεν είναι ο Μαραντόνα για να προσαρμόζεται η ομάδα επάνω του. Τα συγκεκριμένα πράγματα που κάνει, είναι να σκοντάφτει πάνω σε αντιπάλους και να κάνει φάουλ γύρω απ' την περιοχή μας. Ούτε σε σύστημα με 2 ούτε με 3 ούτε με 13 χαφ δεν κολλάει. 40 χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ, άνετα μέσα στα χειρότερα κεντρικά χαφ που είχαμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οκ επειδη κανω μεγαλη προσπαθεια να τη δω θετικα φετος ,λενε και ξαναλενε καποιοι και το εχω πει και εγω οτι μια χαρα ηταν αλλα οκ καπου κατανταει αστειο.Μια χαρα σε σχεση με τι? Με τον Μπαλαφα και τον Ηλιαδη? Γιατι μια χαρα για 3,5 μυρια,800.000 συμβολαιο και για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη αυτο το πραγμα δεν το λες.Ενας πολυ πολυ μετριος παικτης που δεν μπορει να κανει τη διαφορα απεναντι σε ομαδες που κοστιζουν οσο το συμβολαιο του.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

Slade έγραψε:Ο Εσίτι πληρώνεται για να παίζει ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που ξεκάθαρα αγνοεί. Δεν είναι ο Μαραντόνα για να προσαρμόζεται η ομάδα επάνω του. Τα συγκεκριμένα πράγματα που κάνει, είναι να σκοντάφτει πάνω σε αντιπάλους και να κάνει φάουλ γύρω απ' την περιοχή μας. Ούτε σε σύστημα με 2 ούτε με 3 ούτε με 13 χαφ δεν κολλάει. 40 χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ, άνετα μέσα στα χειρότερα κεντρικά χαφ που είχαμε ποτέ.
Προφανώς!
Ούτε τα βασικά.Θα χαιρετήσει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

800 χιλιάρικα αυτό το .....

Εγκλήματα γινόταν τόσα χρόνια με τα συμβόλαια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Απορώ πραγματικά ΠΟΙΟΣ τον είδε και τον ενέκρινε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ο προπονητής.
Αν ήμουν μάνατζερ του θα τον έπαιρνα μακριά από τον ΠΑΟΚ γιατί σε δύο σεζόν θα χάσει πάνω από το μισό της αξίας του
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

beeman έγραψε:
Maximus έγραψε:
Οχι φιλε.
Ο Εσίτι κάνει συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένα συστηματα με 3 χαφ στο κέντρο τουλάχιστον.

Το οτι κάποιος μυρωδιάς τον βάζει να παίξει με 2 χαφ στο κέντρο, σε αυτο το απαιτητικο στυλ ποδοσφαιρου, δεν φταιει ο παίχτης... Ότι μπορεί, θα κάνει.

Και μένα να μου πουν να φτιάξω τα αρχιτεκτονικά σχέδια ενός σπιτιού, με χαρά θα το κάνω, δεν θα πω όχι. Αλλά το σχέδιο θα βγει σαν να ζωγραφίζει ένα παιδί 5 χρονών... Δεν θα φταιω εγω ομως.
Κατανοητός.Πρακτικα το ίδιο πράγμα λέμε απλα εσύ δίνεις βάση στην επιλογή του προπονητή.
Συμφωνώ μαζί σου.
Δεν μιλάμε τώρα για το συμβόλαιο που παίρνει η τα χρήματα που έδωσε στην Γάνδη ο ΠΑΟΚ-μιλαμε για κλοπή.
Απλά δεν μπορώ πλέον να καταλάβω κανένα λόγο που βρίσκεται στο ρόστερ.
Και αμυντικά έχει πολύ σοβαρά κενά.Αδικαιολογητα πολλά φάουλ,ότι είναι έξω από μια ακτίνα τριών μέτρων είναι χαμένη υπόθεση .
Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο.Ας βλέπουμε Τσιγγαρα.Τι θα σκέφτεται αυτό το παιδί δηλαδή;
Κατανοητος και εσυ.
Απλά θα ηθελα να τον δω καποια στιγμή και σε 2-3 δυσκολα ματς ως 3ο χαφ με κυριως αμυντικό προσανατολισμό και τότε θα κρίνουμε καλύτερα. Δεν νομίζω ότι ειναι τόσο χάλια, όσο λέμε. Στην Ευρώπη θα ειχε νόημα ένα τέτοιο σύστημα.

Για το υψος του συμβολαιου και τα λεφτα που δαπανηθηκαν, οκ, δεν ειναι καθολου καλή value for money επιλογη, συμφωνώ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δες τα περσινά πλέι οφ με κουλα και στο τηγάνι, τους κατάπιε, αλλά τα ξεχνάτε.....

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ειναι να παιζουμε αμυνα για να φανει αστα να πανε...
Στο 90 % των παιχνιδιων παιζουμε επιθεση!
Και οταν μπαινει αναγκαζομαστε να παιξουμε αμυνα επειδη χανουμε το κεντρο...
Φοβερο πράγμα να φαινεται οταν μας σφυροκοπανε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ο προπονητής.
Αν ήμουν μάνατζερ του θα τον έπαιρνα μακριά από τον ΠΑΟΚ γιατί σε δύο σεζόν θα χάσει πάνω από το μισό της αξίας του
Ελα μωρε renegade,οκ ναι τον εκθετει ο προπονητης αλλα πρεπει να στηθει μια ολοκληρη ομαδα με βαση τα μειονεκτηματα του για να μην εκτεθει.Ο Κρεσπο ειναι καλυτερο χαφ απο αυτον.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μου είναι ακατανόητο γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτό τον παίχτη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καμία ομάδα δεν χρειάζεται να στηθεί για να παίξει ο νιγηριανός.
Αλλά όταν έχεις τρία αμπάλα στόπερ λογικό είναι ΧΑΠ σαν τον εσιτι να φαίνονται χάλια.
Σήμερα όλοι μιλάνε για τον εσιτι, κανείς δεν έγραψε για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη που έπαιζε και την πιο ακριβή μεταγραφή ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει μία απλή Πασά στα πέντε μέτρα και το μόνο που έφτιαχνε ήτανε μπουμ αλά Τσιρίλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ψαξεις λιγακι μπορει και να βρεις το ποστ που εγραφα οτι δεν εχουμε στοπερ για τριαδα αλλα μπροστα στα αλλα κενα κανεις δεν εχει ασχοληθει με αυτο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Υπερβάλεις τώρα, σίγα τα στόπερ που χρειάζονται για να παίξεις 3αδα ειδικά στην Ελλάδα.
Το λιγότερο απ τα προβλήματά μας είναι αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”