Καλά εννοείται ρε! Κουβέντα κάνουμε, αυτό είναι το νόημα. Εγώ απλά θα επιμείνω, γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι που δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια μικρών και μικρο-μεσαίων στην Ελλάδα δεν έχουν καθαρή εικόνα. Όλες οι ομάδες μέσω financial fair play πρέπει να χτίζονται με τέτοιες μεταγραφικές πολιτικές. Δες Λέστερ, δες Λειψία, δες Γκλαντμπαχ, Γκενκ, Σαλτσμπουργκ,Σεβίλη που το κάνει μια δεκαετία. Πάνε και τσιμπάνε τους μικρούς εξελίξιμους που κάνουν δυνατές χρονιές. Ο ντάλτσιο είναι προϊον ακαδημίας Μπενφίκα. Ουάρντα, το αναφέρω ξέροντας τι μυαλά κουβαλάει αλλά ξέροντας και ότι αν του δώσεις τη φανέλα δεύτερου επιθετικού να την πάρει σπίτι θα λιώνει μέσα στο γήπεδο. Να παίζει θέλει το παιδί...άντε και να βγαίνει και με καμιά γκόμενα συμπαίκτη τουPAOKevolution έγραψε:Κανέναν δεν έθιξα Απόστολε. Ενταξει και εγω εκφράζω την υποκειμενική άποψη μου οτι είναι λάθος.
Υ.Γ. Για έναν φίλο που βλέπει ομοιότητα Ντούγκλας-Μουλέν. Ο Αύγουστος είναι πολύ δυνατή περίπτωση, αλλά δεν έχουν όλοι οι παίκτες υπομονή Μίσιτς. Ο παίκτης πρέπει να παίζει. Για αυτό το ρόστερ πρέπει να αδειάσει και να παίρνουν πολύ χρόνο οι παίκτες που έχουν δυνατότητες εξέλιξης. Αλλά όταν παίζεις με το μαχαίρι στο λαιμό γιατί αν χάσεις ένα παιχνίδι με τη Λαμία π.χ. θα βγουν να σε λιντζάρουν όλοι, δουλειά δεν γίνεται... Αυτό που έκανε πέρσι ο ΠΑΟΚ και φέτος η Λίβερπουλ (χωρίς γαύρικες πρακτικές) δυστυχώς γίνεται 1 στα 35 χρόνια. Οι ομάδες πρέπει να χάνουν κιόλας, να ξέρετε...