Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Αυτό μόνο[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190130/37f287e1096d0c336fa7aab21b2152dc.jpg[/img]
SM-G965F
SM-G965F
εγω πιστευω οτι το θρεντ δεν εχει αλλο λογο υπαρξης ,λογω μι αλλης μεταγραφικης κινησης αλλα μενει τυπικα μεχρι το τελος των μεταγραφων
Στο ΟΑΚΑ πχ ναι συμφωνώ για Σάχοφ, στην Τούμπα μην τον φοβάσαι μη σ πω ότι τον χρειάζεσαι και περισσότερο από ότι τον Κάνιας. Ειδικά με τα στημένα που έχει ο gayρος και χρειάζεσαι και ύψος... Στα "μεγάλα" γήπεδα φαίνεται το ελάττωμα του Σάχοφ.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω, ερχεται αυριο παιχταρας μπαμμπουμ 6αρι, τον βαζει κατευθειαν βασικο ο λουτσεσκου και ο μπισε με μαου βγαζουν φωτιες εχοντας ησυχο τ κεφαλι στο ανασταλτικο. Με σαχοβ 6αρι ειλικρινα θα εχουμε προβλημα στα ντερμπι
-
Dimg4
Και για τα 2 το φοβαμαι, ο γκει εχει καλα τρεξιματα στο κεντρο. ΑΝ και στην τουμπα δε μασαω τιποτα, το οακα θα κλειδωσει το πρωταθλημα. Αν κερδισουμε κοπηκαν τα ποδια του απογονου
- thanos-xanthi
Σχετικα με τον Μισιτς παντως εγω θα περιμενω να ξεκινησει σημερα.Αν με την απουσια 3 χαφ,δεν κρινεται ετοιμος να μπει με αντιπαλο τα γιαννενα στην τουμπα καταλαβαινουμε πως η χρησιμοτητα του στο αμεσο μελλον κρινεται εν αμφιβολω και καπου εκει γκρινιαζει ο τζοσουα, οχι στο αν ειναι καλος ο παικτης.
thanos-xanthi έγραψε:
μας γαμησες ρε Γιωργη... ασε μας να δουλεψουμε λιγο
Βασικός δεν ξεκινάει με τίποτα, ότι θα πάρει χρόνο όμως, θα πάρει δεδομένο για εμένα... Καλές οι προπονήσεις που έκανε με την πρώην ομάδα του, αλλά ο αγωνιστικός ρυθμός είναι αυτό που του λείπει. Και εκεί μπαίνεις σιγά σιγά και φυσικά για αρχή με αδύναμους αντιπάλους ή σε παιχνίδια που έχουν κριθεί από το σκορ.joshua έγραψε:Σχετικα με τον Μισιτς παντως εγω θα περιμενω να ξεκινησει σημερα.Αν με την απουσια 3 χαφ,δεν κρινεται ετοιμος να μπει με αντιπαλο τα γιαννενα στην τουμπα καταλαβαινουμε πως η χρησιμοτητα του στο αμεσο μελλον κρινεται εν αμφιβολω και καπου εκει γκρινιαζει ο τζοσουα, οχι στο αν ειναι καλος ο παικτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Τετ 30 Ιαν 2019, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Ελεύθερος από Μπεσικτάς ο Κουαρέσμα!
ετσι να χαμε να λεγαμε το βαζω εδω
ετσι να χαμε να λεγαμε το βαζω εδω
Μάλλον παει πόρτο...
Αντε να δούμε τι καλό ετοιμάζει παλι ο Γιώργης...
Αντε να δούμε τι καλό ετοιμάζει παλι ο Γιώργης...
- Chuck Norris