εγω σου λεω για προπονητη και εσυ μου λες για παικτες.goran 64 έγραψε:kos...
Να φέρνει παίχτες καλύτερους απ αυτούς που έχουμε είναι η δουλειά του και την έκανε μια χαρά πέρσι...
Φέτος τι λες να άλλαξε και να μην το επαναλάβει ρε αδερφέ?
εχεις τον σουπερ γαματο αθλητικο/τεχνικο διευθυντη με διασυνδεσεις γνωριμιες κτλ, σοβαρο, εργατικος, αετος κτλ κτλ και τον προπονητη σου τον διαλεξε ενας εξωθεσμικος σερβος παλαιμαχος συμβουλος/φιλος του ιβαν σαββιδη.
για τετοιο ασσετ μιλαμε. και μην μου πεις οτι δεν ειναι δουλεια του να διαλεξει προπονητη γιατι δεν παιζει σεναριο να μην ειναι δουλεια του να διαλεξει προπονητη αλλα να ειναι δουλεια του να διαλεξει παικτες
εχεις δικαιο. η μονη διαφορα ειναι οτι ο σαντος ολα αυτα τα εκανε μονος του. μονος του αποφασισε να παιξει ρομβο, μονος του το δοκιμασε και μονος του το πηρε πισω για να μην γινει μπουρδελο η ομαδα. δεν του το ψιθυρησε κανεις...buffalobill4 έγραψε:Μαλλον ξεχνατε οτι ο σαντος ξεκινησε με 442 ρομβο τη δευτερη χρονια. Επισης μαλλον ξεχνάτε τις δηλώσεις γκαρσια (οχι καρφιά απλα αλλα βελη) που τον έβαλε να παιξει 8αρι μεσα αριστερα. Αλλα ετσι ειναι. Παλια ημασταν καλάtsou έγραψε:γιαυτό δεν βλέπεις κάποιον με το εγώ και την φιλοδοξία του σάντος επί σαββίδη στον ΠΑΟΚ.kos έγραψε:ο προπονητης πρεπει να ειναι καμικαζι. δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος θα τολμουσε να συζητησει με τον μεγαλο σαντος το συστημα της ομαδας και να του προτινει αλλαγες.
γιατί ο σάντος θα απαιτήσει, και αν δεν πάρει εγγυήσεις θα χαμογελάσει και θα φύγει.