10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:
Πας καλα? Η απλα δεν υπαρχει λογικη στο μυαλο σου και απλα θες να με προκαλεσεις?
Ναι το οτι ειπα ειναι παλτο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, δεν επιβαλλω σε αλλους να συμφωνουν η να μην κριτικατουν. Αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα μην ασχολεισαι, εκτιθεσαι.

Dimg4 έγραψε: Χαχαχαχα ΦΥΣΙΚΑ ειναι γνωμη! Αρνητικη ναι αλλα ειναι γνωμη, τα αυτονοητα δεν μπορεις καν να καταλαβεις?
Μάθε να μιλάς χωρίς χαρακτηρισμούς. Ελληνικά ξέρεις πιστεύω. Τελευταία προειδοποίηση στο είπα και προχθές. Δε σε χαρακτήρισε πουθενά για να του λες για προβλήματα κατανόησης, έλλειψης λογικής και λοιπές ΠΙΠΕΣ. Και το ξέρεις ότι είναι

Η μάθε να μιλάς όπως σου μιλάνε λοιπόν η μην γράφεις καθόλου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Όλοι εκτίθενται και δεν ξέρουν ελληνικά εδώ μέσα, πλην ενός νομίζω πλέον...

Υ.Γ. Το να αποκαλεί οπαδός της ομάδας, μέσα σε οπαδικό forum, έναν οποιονδήποτε παίχτη μας, ΠΑΛΤΟ ή/και άλλου είδους τέτοιες ομορφιές, μέσα σε 2-3 μήνες που παίζει στην ομάδα και μάλιστα όχι πάνω σε φάση πίεσης κανενός αγώνα αλλά έτσι, αβίαστα, δεν με ξεπερνάει απλά, αλλά μου φαίνεται σαν κάποιου είδους ψυχοθεραπεία, για προσωπικό του πάντα όφελος φυσικά και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο...
Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω κανέναν άλλον λόγο να μην εκφράσει την προσωπική του άποψη, όσο βιαστική ή λανθασμένη κι αν είναι αυτή, με πιο ήπιους όμως χαρακτηρισμούς, δίχως μάλιστα να προκαλεί το οπαδικό αίσθημα πολλών άλλων συμφορουμιτών του...
Γκοραν εσυ αποκαλεσες συνοπαδους που δε συμφωνουσαν στα σεντονια σου αλλοθρησκους και ρουφιανους... Το παλτο μας πειραξε τωρα, αντε ρε ξεκολληστε που η υποκρισια σας χτυπησε κοκκινο. Επιλεκτικη ευαισθησια
Όταν κάποιοι λέγανε κακώς παλτό τον σάλπι έσκιζες τα ιματια σου... Τώρα κάνεις τα ίδια και εσύ.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Όλοι εκτίθενται και δεν ξέρουν ελληνικά εδώ μέσα, πλην ενός νομίζω πλέον...

Υ.Γ. Το να αποκαλεί οπαδός της ομάδας, μέσα σε οπαδικό forum, έναν οποιονδήποτε παίχτη μας, ΠΑΛΤΟ ή/και άλλου είδους τέτοιες ομορφιές, μέσα σε 2-3 μήνες που παίζει στην ομάδα και μάλιστα όχι πάνω σε φάση πίεσης κανενός αγώνα αλλά έτσι, αβίαστα, δεν με ξεπερνάει απλά, αλλά μου φαίνεται σαν κάποιου είδους ψυχοθεραπεία, για προσωπικό του πάντα όφελος φυσικά και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο...
Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω κανέναν άλλον λόγο να μην εκφράσει την προσωπική του άποψη, όσο βιαστική ή λανθασμένη κι αν είναι αυτή, με πιο ήπιους όμως χαρακτηρισμούς, δίχως μάλιστα να προκαλεί το οπαδικό αίσθημα πολλών άλλων συμφορουμιτών του...
Γκοραν εσυ αποκαλεσες συνοπαδους που δε συμφωνουσαν στα σεντονια σου αλλοθρησκους και ρουφιανους... Το παλτο μας πειραξε τωρα, αντε ρε ξεκολληστε που η υποκρισια σας χτυπησε κοκκινο. Επιλεκτικη ευαισθησια
Ξεκόλλα πρώτα εσύ Ντιμ, ειδικά απ το να λες ψέματα και να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα...
Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μετά έχεις πολλές πιθανότητες να τα ξαναβρείς με συνοπαδούς και παίχτες, προπονητές της ομάδας...
Γράψε και καμιά δικιά σου άποψη, πλην αφορισμών όμως και κοίτα να πάψεις να γίνεσαι επικριτικός σε όσες απόψεις δεν συμφωνούν με την δική σου αφοριστική, κάνοντας "παραθέσεις του καυγά"...

Προσωπικά δεν ξεχνάω το "πέσιμο" σου γιατί "τόλμησα" να γράψω ότι το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο είναι τακτικά πολύ κάτω απ το δικό μας, ούτε το μένος που έδειξες με ψέματα, υποστηρίζοντας ότι προσβάλω όλη την Αυστραλία και τον λαό της γράφοντας τέτοια και ζητώντας συνέχεια μετά να με μπανάρουν...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Φτάνει και με τον Σάλπι!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ψυχοθεραπεία, ε;
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι την χρειαζόμαστε. Πολύ περισσότεροι όμως απ' ό, τι φαντάζονται κάποιοι.
Ναι Απόστολε...Όντως την χρειαζόμαστε πολλοί και μέσα σ αυτούς κι εγώ, το παραδέχομαι...

Η δική μου όμως ψυχοθεραπεία αποκαλώντας έναν παίχτη της ομάδας μου ΠΑΙΧΤΑΡΑ είναι πιο εύκολα αποδεκτή, όσο βιαστική ή λάθος κι αν είναι, μέσα στο οπαδικό site που γράφουμε απόψεις, παρά το να γράψω ΠΑΛΤΟ...

Αν πάλι κάνω λάθος να με συγχωρείς...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Ξεκόλλα πρώτα εσύ Ντιμ, ειδικά απ το να λες ψέματα και να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα...
Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μετά έχεις πολλές πιθανότητες να τα ξαναβρείς με συνοπαδούς και παίχτες, προπονητές της ομάδας...
Γράψε και καμιά δικιά σου άποψη, πλην αφορισμών όμως και κοίτα να πάψεις να γίνεσαι επικριτικός σε όσες απόψεις δεν συμφωνούν με την δική σου αφοριστική, κάνοντας "παραθέσεις του καυγά"...

Προσωπικά δεν ξεχνάω το "πέσιμο" σου γιατί "τόλμησα" να γράψω ότι το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο είναι τακτικά πολύ κάτω απ το δικό μας, ούτε το μένος που έδειξες με ψέματα, υποστηρίζοντας ότι προσβάλω όλη την Αυστραλία και τον λαό της γράφοντας τέτοια και ζητώντας συνέχεια μετά να με μπανάρουν...
Ψεμματα ειναι οτι αποκαλουσες αλλοθρησκους και ρουφιανους??? Αστο, ειλικρινα τουλαχιστον να ειχες την μαγκια να παραδεχοσουν αλλα μαλλον πολλα ψαχνω.
Pgetsos το περιμενα οτι απο ολα αυτα θα παρεμβεις σε μενα. Στο.αλλο.ποστ σκιζοσουν για ελευθερο διαλογο και εδω υπερασπιζεσαι το αρχικο ποστ του αλλουνου για "μη δικαιωμα εκφρασης αλλης γνωμης, αντιθετης απο του προπονητη".
Οχι φιλε, τη γνωμη δε θα την απαγορεψει κανεις. Παλτο τον ειπα, οχι μαλακα. Λαικος ποδοσφαιρικος ορος ειναι που χρησιμοποιειται καθε μερα. Αντε με τις επιλεκτικες ευαισθησιες επειδη πουλαει.
Σε παρακαλω λιγο, λιγη παραπανω αντικειμενικοτητα παρα την εμπαθεια προς εμενα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Όταν κάποιοι λέγανε κακώς παλτό τον σάλπι έσκιζες τα ιματια σου... Τώρα κάνεις τα ίδια και εσύ.....
Συγκρινεις τους 2 τωρα ετσι? Σε αποδοση στην ιδια ηλικια?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γύρισα και σου είπα οτιδήποτε για το παλτό;

Γύρισα;

Όχι οπότε μη τα γυρίζεις ΠΆΛΙ. Σου είπα κάτι συγκεκριμένο και αν δε πιστεύεις στη Τελευταία προειδοποίηση, πρόβλημα δικό σου. Κάτσε εσύ χαρακτηριζε τους άλλους με πρόβλημα κατανόησης, δε πειράζει...

Καμία εμπάθεια με εσένα αλλά με τον απαίσιο τρόπο σου λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παλτο ο Campos?

Εκτιθεσαι
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Εμένα πάλι είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Καλα και δεν το εχασε κανενας Πελκας ή Αθανασιαδης κλπ,θα ειχαμε περισσοτερες σελιδες και εκφρασεις τετοιου τυπου.
Προχθες δεν ηταν τοσο καλος,αν και αλλαξε 2-3 φορες πλευρες,αν και επαιζε πρωτη φορα με Ουαρντα και 2 φορες 90 λεπτα(με Ενρικε και Πριγιοβιτς),στην επιθεση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ωραία τώρα που είστε οι επικριτές μαζεμένοι εδώ,πείτε μας και τι παραπάνω έκανε ως εξτρέμ ο Μακ την πρώτη χρόνια του.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Παντως εγω δεν ειμαι επικριτης,ισα-ισα που τον πιστευω.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

campos παικταρα αστους να λενε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”