Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από psykoman »

Odi έγραψε:Εγώ διαφωνώ με όλους. Τι ακριβώς περιμένατε να γίνει ρε παιδιά δηλαδή; Να γίνει το προφανές, να πάει ο Τζον να ξεπαστρέψει τον night King σε μονομαχία, όταν ο ένας έχει ένα σπαθί και ο άλλος τεράστιες μαγικές δυνάμεις;

Όσον αφορά το σχέδιο, έχεις τους ντοθρακι που είναι οι καλύτεροι πολεμιστές σε ανοιχτό πεδίο. Τι θα τους κάνεις; Θα τους έχεις εκεί να στέκονται Καβάλα στο άλογο να περιμένουν να καλπασουν 10 μέτρα; Φυσικά και τους στέλνεις μπροστά, αλλιώς είναι άχρηστοι. Συν ότι ήταν εξαιρετικό να παρακολουθείς τις φλόγες να σβηνουν τόσο γρηγορα.

Όσον αφορά την φωτεινότητα, το επεισόδιο λέγεται long night. Αυτό. Στο original του HBO φαίνεται μια χαρά. Σε κατεβασμένα rips που χαλάει η ποιότητα και είναι λογικό να μην φαίνεται.

Επίσης πέθαναν αρκετοί χαρακτήρες. Τζορα, εντ, λυανα μορμοντ, μπερικ, μελισαντρε και Θιον.Ποσοι περιμένατε δηλαδή να πεθάνουν; Να μείνουν τρία άτομα να μιλάνε μεταξύ τους;

Επίσης σε πολλά επεισόδια, μας έχουν πει ότι "no one can defeat death".Μεσα στο επεισόδιο μας αποκαλύπτει ότι ο σκοπός του Μπερικ είναι να σωθεί η αρυα. Η αρυα είναι No one. Ποιητικό και αυτό και ξεφύγαμε από τη σούπα πάλι να έχουμε τον Τζον να βγάζει το φίδι από την τρύπα.

Όσον αφορά την μάχη, είχαμε σουτια παντού, σουτια με δράκους, θανάτους, ζομπια να ξεσκιζονται μέσα σε φωτιες, ο night King να τρώει drakarys στη μάπα και να μη νιώθει. Θέλατε και κάποιον κλόουν ίσως; Τίποτα ακροβατικά; Δηλαδή οκ, έλεος.

Μέχρι και για την αρυα μας έχουν δείξει στο πρώτο επεισόδιο, πόσο αθορυβα μπορεί να κινηθεί, όταν αιφνιδιαζει τον Τζον. Μέχρι και αυτό σεταρισμενο ήταν.

Δηλαδή εντάξει, το ότι εσείς το είχατε φανταστεί κάπως δεν σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να συμβεί.
Μεχρι τελειας...
Ολα τα αλλα ειναι γκρινιες
Το καλυτερο επεισοδιο ως τωρα.
Εχει αλλα 3 για να κωλωτουμπιασουν και οι γκρινιαρηδες.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

psykoman έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ διαφωνώ με όλους. Τι ακριβώς περιμένατε να γίνει ρε παιδιά δηλαδή; Να γίνει το προφανές, να πάει ο Τζον να ξεπαστρέψει τον night King σε μονομαχία, όταν ο ένας έχει ένα σπαθί και ο άλλος τεράστιες μαγικές δυνάμεις;

Όσον αφορά το σχέδιο, έχεις τους ντοθρακι που είναι οι καλύτεροι πολεμιστές σε ανοιχτό πεδίο. Τι θα τους κάνεις; Θα τους έχεις εκεί να στέκονται Καβάλα στο άλογο να περιμένουν να καλπασουν 10 μέτρα; Φυσικά και τους στέλνεις μπροστά, αλλιώς είναι άχρηστοι. Συν ότι ήταν εξαιρετικό να παρακολουθείς τις φλόγες να σβηνουν τόσο γρηγορα.

Όσον αφορά την φωτεινότητα, το επεισόδιο λέγεται long night. Αυτό. Στο original του HBO φαίνεται μια χαρά. Σε κατεβασμένα rips που χαλάει η ποιότητα και είναι λογικό να μην φαίνεται.

Επίσης πέθαναν αρκετοί χαρακτήρες. Τζορα, εντ, λυανα μορμοντ, μπερικ, μελισαντρε και Θιον.Ποσοι περιμένατε δηλαδή να πεθάνουν; Να μείνουν τρία άτομα να μιλάνε μεταξύ τους;

Επίσης σε πολλά επεισόδια, μας έχουν πει ότι "no one can defeat death".Μεσα στο επεισόδιο μας αποκαλύπτει ότι ο σκοπός του Μπερικ είναι να σωθεί η αρυα. Η αρυα είναι No one. Ποιητικό και αυτό και ξεφύγαμε από τη σούπα πάλι να έχουμε τον Τζον να βγάζει το φίδι από την τρύπα.

Όσον αφορά την μάχη, είχαμε σουτια παντού, σουτια με δράκους, θανάτους, ζομπια να ξεσκιζονται μέσα σε φωτιες, ο night King να τρώει drakarys στη μάπα και να μη νιώθει. Θέλατε και κάποιον κλόουν ίσως; Τίποτα ακροβατικά; Δηλαδή οκ, έλεος.

Μέχρι και για την αρυα μας έχουν δείξει στο πρώτο επεισόδιο, πόσο αθορυβα μπορεί να κινηθεί, όταν αιφνιδιαζει τον Τζον. Μέχρι και αυτό σεταρισμενο ήταν.

Δηλαδή εντάξει, το ότι εσείς το είχατε φανταστεί κάπως δεν σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να συμβεί.
Μεχρι τελειας...
Ολα τα αλλα ειναι γκρινιες
Το καλυτερο επεισοδιο ως τωρα.
Εχει αλλα 3 για να κωλωτουμπιασουν και οι γκρινιαρηδες.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καταπληκτικό επεισόδιο όντως... Σε όλα τα επίπεδα... Εκτός από τους Ντοθρακι.... Δεν συνηθίζεται να στέλνεις άλογα κατά μέτωπο σε σεταρισμενο άγνωστο αριθμό αντιπάλων.... Με τα άλογα είτε πλαγιοκοπείς είτε καταδιωκεις με σκοπό την πλήρη εξόντωση των αντιπάλων... Απλά το πλάνο με τα φλεγόμενα σπαθιά ήταν πολύ ωραίο σαν σύλληψη και αποφάσισαν να θυσιάσουν την ορθή στρατηγική για χάρη του θεάματος... Λογικό επίσης
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω απο τακτικη ειμαι αμπαλος.δε με απασχολουν αυτα ουτε εχω κανεναν γκαιλε να ειναι ολα φουλ σεταρισμενα.
ουτε με νοιαζει ποιος θα σκοτωσει το ασπρογιωτομπαλο.ας τον σκοτωσει κ η γκομενα του σαμ.ουτε με νοιαζει να επικρατησει ο στρατος του ασπρογιωτομπαλου.
Με νοιαζει η σωστη κατανομη δυναμεων μεταξυ καλων κ κακων.με νοιαζει το σασπενς.το οποιο η σειρα εχει σκοτωσει εδω κ αρκετες σεζον.
ολοι οι γαματοι κακοι χαρακτηρες το μονο προσον που ειχαν ηταν οτι ηταν κακοι.τιποτα παραπανω.ενω οι καλοι εχουν υπερδυναμεις,ουρανοκατεβατους θεους (στους οποιους δεν πιστευουν κιολας) που τους ανασταινουν.δρακους,warg,νιντζες,λυκους,απεραντη σοφια κ πολλα πολλα αλλα.
Το παραδοξο βεβαια ειναι οτι βασικος ισως πρωταγωνιστης των καλων ειναι ο τζων σνοου.ο οποιος περα απο το οτι ειναι καλο παιδι κ απο τζακι δεν εχει κανενα αλλο προσον.βεβαια οι αντιστοιχοι κακοι που ειναι μονο κακοι ,πεθαινουν ευκολα.αυτος για καποιο λογο, οπου εχει ανακατευτει τα εχει κανει σκατα κ τον σωζουν παντα αλλοι αλλα ζει ακομα.ισως η υπερδυναμη του να ειναι η κωλοφαρδια.
εδω και καιρο δηλαδη μεταξυ των ανθρωπων δεν υπαρχει κανενα σασπενς.μα κανενα.
και ερχεται η γαμημενη η μεγαλη η μαχη.κ τελειωνει σε ενα επεισοδιο.παει ο γιωτας ο ασπρος.κ τελευταια σεζον μετα απο τοσα χρονια σουπας με μερικες σπανιες εξαιρεσεις θα τελειωσει με τρια ολοκληρα επεισοδια που θα ασχολουνται με εκλογες για το ποιος θα κατσει στο θρονο.ας κατσει οποιος θελει στην τελικη.να συζητησουμε για το αν θα κατσει η σερσει ειναι ματαιο.μια ξινη αμπαλη λουκια παπαδακη μηχανορραφα με εναν χρυσαυγουλο φρακνενσταιν κ ενα μπεκρη ναυτικο.εχουν παει χαρακτηρες κακων με ευφυια και δυναμη απο χεσιμο.δε θα παει η τραγικα ηλιθια σερσει?κακονικα απο καουρες πρεπει να παει αυτη.
ξεκινησε παρα πολυ τολμηρα και ανατρεπτικα η σειρα και εχει πνιγει στα κλισε κ στο σουξε που εχουν ορισμενοι χαρακτηρες στα παιδια και στις ρομαντικες ψυχουλες.
ελπιζω κ ευχομαι να κρατανε εστω κ μετα το ουσιαστικο τελος της σειρας καποια ανατροπη να το σωσουν καπως.γιατι κατα τα αλλα ειναι απο τις πιο χαζες σειρες που εχω δει.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Συμφωνώ απόλυτα με Odi.
Η Αρυα φυσικά και είναι η μόνη που θα μπορούσε νε ξεγελάσει το θάνατο, είναι η μόνη που ΓΙΑ ΑΥΤΟ έχει εκπαιδευτεί. Το ξεχάσατε; Ήταν τυφλή όταν εκπαιδευοταν, ήταν μέσα συο σκοτάδι που σκότωσε την άλλη, έμαθε να κρύβεται, να ξεγλιστραει και ξαφνικά να βρίσκεται μπροστά σου.
Είναι, επίσης, η πιο γρήγορη από όλους στο combat. Ο Night King face to face δε θα μπορούσε να νικηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ όχι γιατί είναι ο σούπερ πολεμιστής, αλλά γιατί δεν θα πολεμούσε ΠΟΤΕ μόνος ένας με έναν, γνωρίζοντας ότι αν πεθάνει τελείωσε το παραμύθι. Πώς το περιμένατε να παλέψει μόνος του; Μόνο στην πουστια μπορούσες να τον φας αυτόν. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η μουσική και ο τρόπος που φτάνει κοντά στον Μπραν και η σκηνή που είναι μπροστά στον Μπραν και ψιλόαπορεί γιατί είναι τόσο ήρεμος - σαν να ήξερε τί θα γίνει - όπως και η στιγμή που ο ένας στρατηγός νιώθει κάτι και κοιτάει πλάγια και πίσω. ΟΛΑ όσα έζησε η Αρυα ήταν για να σκοτώσει τον night King (blue eyes) και λογικά την Cersei (green eyes).
Εγώ τρελάθηκα με το επεισόδιο.
Μην απορείτε που στέλνουν τους Ντοθρακι μπροστά. Οι Ντοθρακι δεν ήταν στρατιώτες, πολεμιστές Κόναν ηταν, δύναμη και τρέλα, όχι τακτικές. Συν ότι ήθελαν να τους κρατήσουν μακριά τους νεκρούς.
Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων η σκηνή. Από την καβλα και τη σκηνή με το κύμα της φωτιάς με τα σπαθιά που λες αντε ρε πάμε θα τους σκίσουμε, στο απόλυτο "ωχ...μλκ τους εξαφάνισαν σε 1 λεπτό, fuck..."
Επίσης, μεγάλη μαγκιά η χιονοθυελλα από την πλευρά των νεκρων, εκεί τους γαμησαν τακτικά τους ζωντανούς.
Τέλος, φοβερή ανατροπή με την Μελισσαντρε, η τύπισσα μου έσπαγε τα νεύρα και τελικά ήταν το Α και το Ω. Ακόμη και η σκηνή που την καρφώνει η Αρυα από ψηλά και κοιτιουνται σε προϊδέασε ότι η Αρυα θα παίξει σημαντικοτατο ρόλο.
Λέτε κατέβηκε η Ντενερις και μαλακια κλπ εγώ λέω ότι κατέβηκε γιατί κουράστηκε ο δράκος, μην ξεχνάμε οτι δεν έτρωγαν καλά τις τελευταίες μέρες. Μετά τον έδιωξε η Ντενερις για να φύγει και να τινάξει από πάνω του τους white walkers. Χαζή ξεχαζη εξήγηση για οτιδήποτε γίνεται ή δεν γίνεται στο σενάριο υπάρχει μια δικαιολογία/απάντηση.
Για κάποιον που είπε για δράκους και την Σερσει ότι θα τη σκισουν. Τελικά όντως δεν πέθανε ο δράκος του Snow αλλά είναι τραυματισμενος, με σκισμενο/τρυπιο φτερό όπως φαίνεται στο trailer του 4ου επεισοδίου. Και φυσικά είναι πολύ ταλαιπωρημενοι απο την μάχη. Και η Σερσει έχει δίπλα της τον μόνο που ξέρει με ποιο όπλο μπορεί να ξεκάνει τους δράκους. Εκείνο το τεράστιο βέλος που χρησιμοποίησε και στην άλλη μάχη που ήταν με τον Jamie. Έχει τα λεφτά να φτιάξει 10 τέτοια και να αποφεύγει ακόμη και να πλησιάσει ο δράκος.
Προσωπικά τρελάθηκα με τηνν εξέλιξη, 200 σκέψεις πέρασαν για το τι θα γίνει ενώ το βλέπαμε πόσα άτομα παρέα και έγινε το απίστευτο που δεν περίμενε κανείς. Η ΓΑΜΑΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, όπως μας έμαθε τόσα χρόνια αυτή η σειρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 02 Μάιος 2019, 08:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

barlow4 έγραψε:ενω οι καλοι εχουν υπερδυναμεις,ουρανοκατεβατους θεους (στους οποιους δεν πιστευουν κιολας) που τους ανασταινουν.δρακους,warg,νιντζες,λυκους,απεραντη σοφια κ πολλα πολλα αλλα.
Για αυτό όλοι είμαστε με τους Λάνιστερ και όχι τα γαυροτσιτάκια.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο δρακος του Σνοου δεν πεθανε, τον δειχνει στο τρειλερ για το επομενο επεισοδιο. Τον λυκο του δεν ειδαμε πουθενα, οπου η λογικη λεει τον εφαγαν τα ζομπι
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Και τον λυκο τον δείχνει φευγαλεα οπως διάβασα καπου κοντά στον Βαρυς.
Λογικό αφου πέθανε ο κολητος του ο Τζόρα να πάει κοντά στον αλλο κολητό του τον Βάρυς.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Μας ξενερώνει το ότι έχοντας διαβάσει τοσες θεωρίες τα περιμένουμε κάπως διαφορετικά.. Η αλήθεια είναι ότι η στρατηγική ηταν ελλιπής. Όμως ο bran στο προηγούμενο επεισόδιο, τους έχει επιβάλλει ουσιαστικά αυτή τη στρατηγική..
Ακόμη κ ο Τζον οταν τον σώζει η Ντάνι γλτην νπαραταει κ τρέχει για τιν μπραν. Εγω περιμένω κι αλλη μεγάλη ανατροπή.. Δεν ξερω6τι και πως, αλλα περιμένω κι αλλη!! Ωραία η σκηνοθεσία η φωτογραφία και σίγουρα η μουσική.. Αλλα ρε γαμω δε μπορεί να πέθανε σε μια σκηνή ο king ενώ μας προετοιμαζουν 7 σαιζόν γι αυτή τη μαχη.. Μονο αυτό εχω σαν ένσταση..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και πως αλλιώς θα το ξεπαστρευανε το βασιλιά της νύχτας; Κατά τη διάρκεια του επισοδειου φαινόταν πως θα γινόταν μονομαχία με τους δράκους, όπως και έγινε, αλλά όταν δεν τον πιάνει ούτε η φωτιά από τον ντρακαρις, μόνο με πουστικο τρόπο θα πέθαινε
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μαζί σου...
Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως... Και μου άρεσε το κολπάκι της Αριας για να τον σκοτώσει...

Τελικά ο δράκος του Τζον επέζησε;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ακυρη η ερώτησή διάβασα την απάντηση

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Θεμελιώδη ερωτήματα μετά από ακόμα ένα άρπα κόλλα επεισόδιο (νομίζω ότι 1π άτομα από εδώ να μαζευόμασταν θα το γράφαμε καλύτερα)

1) ο Τζον είναι ο αρχηγός μας ο Τζον είναι ο βασιλιάς μας ο Τζον έλειψε τον αγκώνα του δες!!! Ρε άχρηστα γουρούνια εγώ έχω τους δράκους εγώ τους γέννησα εγώ τους καβαλαω για ν πάω στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα εγώ έφερα όλο το στρατό που έσωσε το τομάρι σας και γλυφετε τον άλλο?

2) η πρόταση γάμου του τζεντρυ ήταν ότι πιο γελοίο και ανούσιο έχουν δείξει. Εντωμεταξύ αυτός ως Μπαραθεον έχει πλέον αξίωση στο θρόνο

3) σε όλη την ιστορία του γουεστερος έχει πεθάνει 1 ένας ΕΝΑΣ δράκος από δόρυ - βέλος. Μάλλον θα παίρνει υπερβολικά πολύ καιρό να κάνεις μια πανοπλία και δεν είχαμε καιρό. Τι εννοείς είχαμε? Τι εννοείς ότι η Κορακακη του γουεστερος πέτυχε 3 στα 3 και το ένα headshot?

4) Το να κάνεις τη πιο ακριβή σεζόν στην ιστορία της τηλεόρασης και να μη δίνεις κάποια χιλιάρικα για ένα σωστό αποχαιρετισμό Τζον με Γκοστ...

5) Τα πλοία λογικά ήταν υποβρύχια και δε κατάφεραν να τα δουν 2 δράκοι ε? Επίσης η άλλη γιατί δε πήγε γύρω γύρω να τους ρίξει μια μικρή φωτιτσα να κάψει τίποτα ρε παιδί μου?

Και Τύριον να μιλάει με τηλεβοα, Ο χαρακτήρας της Καλισι να γίνεται μέσα σε 2 επεισόδια τρελός γιατί έτσι λογικά το στορυ του Μπραν θα μας το αφήσουν έτσι και άλλα πολλά
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πραγματικά έχετε καταντήσει ανυπόφοροι.. Ότι και να γίνεται σας πειράζει. Απλά παραδεχτείτε ότι είχατε τα πράγματα στο μυαλό σας με έναν και μόνο συγκεκριμένο τρόπο και όλα τα υπόλοιπα σας ενοχλούν.

1)Ποιος αποχαιρετισμός του Τζον με τον Γκοστ;; Τον Γκοστ τον έχουμε δει πέντε φορές σε οχτώ σεζόν. Μας δείχνει εκεί την σκηνή στην αρχή, τον χαιρετάει, τον δίνει στον Τόρμουντ, παίζει λυπητερή μουσική, υπάρχει μια μιζέρια. Τί θέλατε, να σκύψει να φασωθεί με τον λύκο; Ήμαρτον.

2)Είναι λογικό ο Τζον να εμπνέει παραπάνω στον Βορρά, δεν βλέπω κάτι παράλογο. Το λέει και μέσα στο επεισόδιο. Τους λέει ο Τζον «αυτή μας έσωσε» και δεν το δέχονται. Τι να κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια αχαριστία. Πρώτη φορά είναι;

3)Ένας δράκος είχε πεθάνει στο Ντορν, γιατί ένας μόνο είχε πάει στο Ντορν. Οι άλλοι δύο δεν είχαν πάει καν εκεί. Ποιος μας λέει ότι αν είχαν πάει δεν θα τους είχαν καθαρίσει κ εκείνους;

4) Ο Γκέντρι δεν έχει αξίωση στον θρόνο. Ήξερε ότι είναι Μπαράθεον, και δέχθηκε την Ντενέρις ως βασίλισσα. Τέλος. Όσο για την πρόταση, γιατί ήταν αδύναμο; Δεν κατάλαβα.

5) Τα πλοία δεν τα είδαν, γιατί είναι σειρά, δεν είναι πραγματικότητα. Και ο Γιούρον είναι εύστοχος. Τον πέτυχε μια φορά, τον αποτελείωσε αμέσως. Καληνύχτα. Τώρα οκ, δεν πήγε γύρω γύρω, τα έχασε, έκανε λάθος. Με ένα δράκο έμεινε, φοβήθηκε. Χίλια δυο μπορεί να έγιναν.

Η Καλίσι έχασε σχεδόν όλο το στρατό της, δυο δράκους, την καλύτερη φίλη της, τον καλύτερο σύμβουλο της και έμαθε ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να της πάρει το θρόνο δικαιωματικά. Τι έπρεπε να γίνει για να το χάσει;

Τόση μίρλα χωρίς λόγο. Αδιανόητο.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

A ρε Odi μέσα στο μυαλό μου είσαι...
Εδώ είχα άτομα που μου είπαν ότι το 4ο επεισόδιο ήταν τουλάχιστον καλύτερο από το τρίτο...
το 3ο!!!! Που το είδα όλο 3 φορές, τη σκηνή με την Άρια την έχω απολάυσει πάνω από 15 φορές με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική και τον τρόπου που το έχουν γυρίσει και μέχρι χθες ανακάλυπτα πράγματα που δεν είχα προσέξει, όπως ότι ο Τζον κάνει αντιπερισπασμό με τον μπλε δράκο στην Άρυα και δεν ουρλιάζει, αλλά λέει GO GO GOOO...

Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.
ΟΚ ήταν κενό ότι δεν δείξανε στη μάχη τον Γκοστ, ήταν λάθος τακτικά ότι στείλανε τους Ντοθράκυ βουρ στον πατσά και τους έσκισαν, ήταν λάθος που είχανε ποτήρι με φρέντο από Starbucks μπροστά από την Daenerys, αλλά πραγματικά στα @@@@ μου όλα!!!
Έργο είναι, ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ευχαρίστηση κλπ κλπ Θέλω κάποια στιγμή να κάτσω να τα δω όλα από την αρχή για να περάσουν όμορφα οι ώρες μου!!!! Τι να κάθομαι να αναλύω τώρα;;; Γιατί το ένα και γιατί το άλλο, μιζέρια σε όλα!
Είναι το καλύτερο θέαμα όλων των εποχών σε σειρά και κάθεστε και μιζεριάζετε και όλα σας βρωμάνε και σας ξινίζουν...

Τι περιμένεις, στο paokmania είσαι... Εδώ πήραμε πρωτάθλημα και από τώρα κάποιοι βρίζουν τη διοίκηση για το θέμα του τελικού. "Ε κι επειδή πήρε πρωτάθλημα" έγραψε ό άλλος. Ακούς αυτό από το στόμα ΠΑΟΚΤΣΗ 15 μέρες μετά το πρώτο μας πρωτάθλημα που ζήσαμε να το χαρούμε (35 χρονών είμαι εγώ), δε θα γκρινιάξουν για το GoT?
Πρώτα προπονητές/διοικούντες του ΠΑΟΚ και μετά σκηνοθέτες/σεναριογράφοι του GoT... Όλα αυτοί θα τα έκαναν καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όσο με ξενέρωσε η μάχη, τόσο με γκάβλωσε το χθεσινό. Πρώτη φορά τα τελευταία 3 χρόνια ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο.

- Θάνατος δράκου.
- Αποκεφαλισμός Μισάντει.
- Η Καλίσι αρχίζει να τα χάνει.
- Η Σάνσα πρόδωσε το μυστικό του Τζον, προβλέποντας τις επομενες κινήσεις του Τίριον.
- Βάρυς και Τίριον σκέφτονται σοβαρά να την εγκαταλείψουν. *
- Η Σέρσει έκανε δυναμικό come back για όσους λατρεύουμε να τη μισούμε.

* Υπαρχει και η "προφητεία" με την Καλίσι να λέει στον Βάρυς πως αν με προδώσεις θα σε κάψω.

Πολύ καλό επεισόδιο, που μας μετέφερε από τη μία μάχη στην άλλη αφιερώνοντας μισό επεισόδιο στα γλέντια και μισό στην μετάβαση στην άλλη πλευρά της χώρας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”