Pc support
Re: Pc support
Η τηλεοραση δεν ειναι smart , αλλα τις προηγουμενες ταινιες τις παιζει κανονικα, οτι κατεβαζω τωρα δεν αναγνωριζει.
- VictorAK47
Με το ίδιο πρόβλημα έχω παλέψει αμέτρητες φορές. Δοκίμασε να τους ενσωματώσεις με το vobsub όπως είπε ο nico4, αλλά πριν από αυτό σβήσε τον υπότιτλο που καθορίζει το μέγεθος/χρώμα της γραμματοσειράς, έχει όνομα όπως <font color="#cc9900">Subs η κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η αιτία του δικού μου προβλήματος με τους υπότιτλους(εμφανιζόταν περισσότερο σε σειρές παρά σε ταινίες).
Re: Απ: Pc support
Με το vlc player που έχει ενσωματομενους τους codecs παίζει τους υπότιτλους στο pc?
Re: Απ: Pc support
Πάντως αν η τηλεόραση αναγνωρίζει αρχεία ματροσκα .mkv κατέβασε το mkvmerge -ειναι δωρεαν- και ενσωματωσε τους υπότιτλους στην ταινία -περιπου μισό λεπτό θελει-
Απλώς το καινούργιο αρχείο με τους ενσωματωμένους υπότιτλους είναι σε μορφή mkv που δεν αναγνωρίζουν όλες οι τηλεοράσεις
Απλώς το καινούργιο αρχείο με τους ενσωματωμένους υπότιτλους είναι σε μορφή mkv που δεν αναγνωρίζουν όλες οι τηλεοράσεις
Παιρναω τα αρχεια σε στικακι.
Τωρα κατεβασα απο το σαιτ της σονι ενα φιρμ να δω μηπως αλλαξει τπτ.
θα κατεβασω και το βομπσαμπ , ε του πουστη καποιο θα μου κατσει.
Τωρα κατεβασα απο το σαιτ της σονι ενα φιρμ να δω μηπως αλλαξει τπτ.
θα κατεβασω και το βομπσαμπ , ε του πουστη καποιο θα μου κατσει.
Πρεπει να δεις στο site με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της TV σου τι τύπους αρχείων αναπαράγει ο ενσωματωμένος media player και τι codecs μπορεί να αναπαράγει. Απο εκει θα καταλάβεις γιατί κάποιοι τύποι αρχείων δεν παίζουν. Το πιο πιθανό τα mp4 που θες να είναι με divx κωδικόποιημενα
To vobsub παντως δεν μιξαρει αρχειο μπ4 με υποτιτλους....
Και το φιρμ δεν εκανε τιποτα...

Και το φιρμ δεν εκανε τιποτα...
- pisakaipoupoula
Για το pc σου λείπουν codecs όπως είπε ένας φίλος, κατέβασε το k lite megapack έχει ότι χρειάζεσαι, για τη tv σου εξαρτάται τι υποστηρίζει. Αλλά και πάλι με το mkvmerge μπορείς να τους ενσωματώσεις σε ένα mkv αρχείο με το mp4 κ τότε θα τους δεις και στη tv.
Μάγκες βοήθεια.
Στο γραφείο έχουμε δίκτυο.
Το pc είναι σε άλλο δωμάτιο από το ρακ (πως το λενε αυτο με τα μοντεμ κτλ)
Μου βγαζει "Υπαρχει διενεξη με αλλη ip" κάτι τέτοιο και δε συνδεεται στο ιντερνετ.
Κανω επιδιορθωση στο δικτυο για λιγα λεπτα δουλεευι και μετα παλι το ιδιο.
Προφανως καποια ip παει καρφωτη στο δικο μου, αλλα τι μπορω να κανω χωρις να μπλεξω μετα με ρυθμισεις ΟΛΟΥ του δικτυου;
Στο γραφείο έχουμε δίκτυο.
Το pc είναι σε άλλο δωμάτιο από το ρακ (πως το λενε αυτο με τα μοντεμ κτλ)
Μου βγαζει "Υπαρχει διενεξη με αλλη ip" κάτι τέτοιο και δε συνδεεται στο ιντερνετ.
Κανω επιδιορθωση στο δικτυο για λιγα λεπτα δουλεευι και μετα παλι το ιδιο.
Προφανως καποια ip παει καρφωτη στο δικο μου, αλλα τι μπορω να κανω χωρις να μπλεξω μετα με ρυθμισεις ΟΛΟΥ του δικτυου;
- sourmenetes
- Moderator
Οι Ip δινονται μεσω dhcp ή καρφωτες???
Προφανως καποιος αλλος Η/Υ παιρνει την ιδια ip και σε πεταει εξω.
Δες λιγο την ip που παιρνει το pc και αν μπορεις να δεις και των αλλων ωστε να δεις με ποια συμπιπτει.
Για να διορθωθει πρεπει ο υπευθυνος να μπει στις ρυθμισεις του ρουτερ ωστε να αλλαξει ρυθμιση.Εφοσον ειστε πανω σε δικτυο το πιο πιθανον ειναι οτι δεν μπορεις να διορθωσεις κατι εσυ γιατι δεν εχεις δικαιωματα.
Προφανως καποιος αλλος Η/Υ παιρνει την ιδια ip και σε πεταει εξω.
Δες λιγο την ip που παιρνει το pc και αν μπορεις να δεις και των αλλων ωστε να δεις με ποια συμπιπτει.
Για να διορθωθει πρεπει ο υπευθυνος να μπει στις ρυθμισεις του ρουτερ ωστε να αλλαξει ρυθμιση.Εφοσον ειστε πανω σε δικτυο το πιο πιθανον ειναι οτι δεν μπορεις να διορθωσεις κατι εσυ γιατι δεν εχεις δικαιωματα.
- ΑποστόληςΑ
Ο αιώνιος αγώνας για τα δικαιώματα...
Διαβάζω πως το πρόβλημα με τους υπότιτλους είναι συχνό. Το έχω κι εγώ. Επειδή παρακολουθώ κάποιες ξένες σειρές, τις κατεβάζω από του youtube και προσπαθώ να κοτσάρω greek subs χωρίς αποτέλεσμα. Μου λένε από τη δουλειά ότι πρέπει πρώτα κάποιος να έχει φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο ελληνικών υπότιτλων για το αντίστοιχο επεισόδιο και μετά να το κοτσάρω, αλλιώς δεν γίνεται τίποτε. Ισχύει;
Διαβάζω πως το πρόβλημα με τους υπότιτλους είναι συχνό. Το έχω κι εγώ. Επειδή παρακολουθώ κάποιες ξένες σειρές, τις κατεβάζω από του youtube και προσπαθώ να κοτσάρω greek subs χωρίς αποτέλεσμα. Μου λένε από τη δουλειά ότι πρέπει πρώτα κάποιος να έχει φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο ελληνικών υπότιτλων για το αντίστοιχο επεισόδιο και μετά να το κοτσάρω, αλλιώς δεν γίνεται τίποτε. Ισχύει;