obanebane έγραψε:Markos4@
Δηλαδη ρε συ Μαρκο δε βλεπεις κανενα απο τα πιτσιρικια να μπορει να σταθει στην πρωτη ομαδα?
Ολα αυτα τα πιτσιρικια του βαζελου που τους εδωσαν ευκαιρια (τριανταφυλοπουλος,λαγος κτλ) και τωρα τους αποζημιωνουν τοσο καλυτεροι ειναι απο τα δικα μας παιδια?
Πες μου τα στανταρ τα δικα σου για την ομαδα να το συζητησουμε.
Δε μαθατε απο τη περσινη χρονια με τους λεγεωναριους και τους πρωην ποδοσφαιριστες που μαζεψαμε?
Ναι η ομαδα θελει προσθηκες σε αυτο μαζι σου, δε τελειωσαν ομως οι μεταγραφες.
Τι στο διαολο θελετε επιτελους?
Και αυτο το τελευταιο δε παει προσωπικα σε εσενα.
Ο πυργιωτης για παραδειγμα προηγουμενως εβαλε 500 ερωτηματικα επειδη εγραψα οτι ο Σπυροπουλος παει καλα.
Αφου παει καλα τι να γραψω οτι παιζει οπως περυσι που ηταν τουριστας?
Ξεκολατε χαρειτε λιγο για την ομαδα,οκ χιλια λαθη γινονται αλλα στο αγωνιστικο τμημα υπαρχουν προπονητες και 20-25 παιδια που φαινεται οτι κανουν δουλεια και θα παλεψουν για τη φανελα και το συλογο με ολες τους τις δυναμεις.
Λοιπον επειδη μου εβαλες πολλα ερωτηματα θα προσπαθησω να γινω κατανοητος γιατι γραφω απο κινητο...
Απο τα πιτσιρικια που εχουμε κανενα δεν θα κανει καριερα,εχουν ταβανι μερικα παιδια θα παιξουν σουπερ λιγκ
αλλα σε ομαδες που ανεβοκατεβαινουν κατηγορια...υπο προυποθεσεις μονο ο Κουλουρης εχει μια ποδοσφαιρικη παιδεια,αλλα η θεση του (επιθεση) δεν τον βοηθαει και αυτον για μεγαλα πραγματα.Θα ηταν καλυτερα να παει δανεικος σε κανεναν ΟΦΗ να επερνε συμμετοχες...
Στα υπολοιπα,τι εγινε ρε μπανε τωρα τον εκθιαζουμε τον βαζελο;εκθιαζουμε το μοντελο του;περσυ γελαγαμε στην
που δεν ειχε λεφτα και εβαζε τους νεους.Ασε που ο βαζελος διαχρονικα τα πηγαινει καλα στα φυτωρια του.
Τα δικα μου τα στανταρ για την ομαδα ειναι να παρουμε πρωταθλημα και καλη πορεια στην ευρωπη,τι να κανω τωρα αυτο εχει μπολιαστη στο αιμα μου...
Ομως αν και ρεαλιστης ξερω οτι ο στοχος μας φετος ειναι να παλεψουμε με βαζελο ατρομητο αστερα και παναιτωλικο για να βγουμε ευρωπη...
Στο φιλικο με την ιντερ θα εισαι Κορινθο;