Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Νομίζω όμως οτι αρχίζει καλύτερη εβδομάδα...

Πλεον στενεψαν πολυ τα περιθωρια ρε συ βροχοποιε,σιγουρα θα εχουμε ανακοινωσεις ελπιζω τουλαχιστον να ειναι κανονικοι ποδοσφαιριστες (και αυτο το "κανονικοι ποδοσφαιριστες" ειναι δικο μου χρονια τωρα και οχι του Κολκα που το χρησιμοποιει πολυ τωρα τελευταια. :lol: )και να μας ανηκουν. ;)
Τοτε ναι θα ειναι μια καλη εβδομαδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Άλλες 48 ώρες...

Με τον Έντι Μέρφι...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

obanebane έγραψε:Markos4@
Δηλαδη ρε συ Μαρκο δε βλεπεις κανενα απο τα πιτσιρικια να μπορει να σταθει στην πρωτη ομαδα?
Ολα αυτα τα πιτσιρικια του βαζελου που τους εδωσαν ευκαιρια (τριανταφυλοπουλος,λαγος κτλ) και τωρα τους αποζημιωνουν τοσο καλυτεροι ειναι απο τα δικα μας παιδια?
Πες μου τα στανταρ τα δικα σου για την ομαδα να το συζητησουμε.
Δε μαθατε απο τη περσινη χρονια με τους λεγεωναριους και τους πρωην ποδοσφαιριστες που μαζεψαμε?
Ναι η ομαδα θελει προσθηκες σε αυτο μαζι σου, δε τελειωσαν ομως οι μεταγραφες.
Τι στο διαολο θελετε επιτελους?
Και αυτο το τελευταιο δε παει προσωπικα σε εσενα.
Ο πυργιωτης για παραδειγμα προηγουμενως εβαλε 500 ερωτηματικα επειδη εγραψα οτι ο Σπυροπουλος παει καλα.
Αφου παει καλα τι να γραψω οτι παιζει οπως περυσι που ηταν τουριστας?
Ξεκολατε χαρειτε λιγο για την ομαδα,οκ χιλια λαθη γινονται αλλα στο αγωνιστικο τμημα υπαρχουν προπονητες και 20-25 παιδια που φαινεται οτι κανουν δουλεια και θα παλεψουν για τη φανελα και το συλογο με ολες τους τις δυναμεις.
Λοιπον επειδη μου εβαλες πολλα ερωτηματα θα προσπαθησω να γινω κατανοητος γιατι γραφω απο κινητο...
Απο τα πιτσιρικια που εχουμε κανενα δεν θα κανει καριερα,εχουν ταβανι μερικα παιδια θα παιξουν σουπερ λιγκ
αλλα σε ομαδες που ανεβοκατεβαινουν κατηγορια...υπο προυποθεσεις μονο ο Κουλουρης εχει μια ποδοσφαιρικη παιδεια,αλλα η θεση του (επιθεση) δεν τον βοηθαει και αυτον για μεγαλα πραγματα.Θα ηταν καλυτερα να παει δανεικος σε κανεναν ΟΦΗ να επερνε συμμετοχες...
Στα υπολοιπα,τι εγινε ρε μπανε τωρα τον εκθιαζουμε τον βαζελο;εκθιαζουμε το μοντελο του;περσυ γελαγαμε στην
που δεν ειχε λεφτα και εβαζε τους νεους.Ασε που ο βαζελος διαχρονικα τα πηγαινει καλα στα φυτωρια του.

Τα δικα μου τα στανταρ για την ομαδα ειναι να παρουμε πρωταθλημα και καλη πορεια στην ευρωπη,τι να κανω τωρα αυτο εχει μπολιαστη στο αιμα μου...
Ομως αν και ρεαλιστης ξερω οτι ο στοχος μας φετος ειναι να παλεψουμε με βαζελο ατρομητο αστερα και παναιτωλικο για να βγουμε ευρωπη...

Στο φιλικο με την ιντερ θα εισαι Κορινθο;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ναι και θα εχω ρεπο,δε ξερω ομως αν θα το δειξει καποιο καφε δυσκολα δειχνουν τα φιλικα του ΠΑΟΚ εδω.
Αν εννοεις οτι θελεις να συναντηθουμε κανενα προβλημα αρκει να δουμε το ματς.

Υ.Γ Οσο για τα πιτσιρικια πολυ κατηγορηματικος εισαι,και ειδικα για τον κουλουρη εγω πιστευω οτι θα ξεπερασει τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εκεινος ο Μυστακιδης που δοκιμαζαμε μαθαμε τελικα τι απεγινε?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σεντερ μπακ οπωσδηποτε. Ισως χρειαζονται και 2 γιατι και ο Βιτορ εδω και καποιους μηνες κανει φουλ λαθη. Δεν τιθεται βεβαια θεμα συγκρισης με τους υπαρχοντες αλλα για να εισαι καθ ολα καλυμενος μαλλον 2 θες.

Τωρα για τον Κατσικα τι να πω? Ακομα και αν εξαιρεσεις το λαθος-μισο γκολ που εκανε, εκανε μονο λαθος διωξιματα και λαθος μεταβιβασεις. Τι μαγια σας εχει κανει αυτος ο παιχτης ηθελα να ηξερα. Εδω καποις απο ολη τη χθεσινη εμφανιση-τραγωδια ειπε "ναι αλλα εκανε πασα-ασιστ". ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Markos4@
Δηλαδη ρε συ Μαρκο δε βλεπεις κανενα απο τα πιτσιρικια να μπορει να σταθει στην πρωτη ομαδα?
Ολα αυτα τα πιτσιρικια του βαζελου που τους εδωσαν ευκαιρια (τριανταφυλοπουλος,λαγος κτλ) και τωρα τους αποζημιωνουν τοσο καλυτεροι ειναι απο τα δικα μας παιδια?
Πες μου τα στανταρ τα δικα σου για την ομαδα να το συζητησουμε.
Δε μαθατε απο τη περσινη χρονια με τους λεγεωναριους και τους πρωην ποδοσφαιριστες που μαζεψαμε?
Ναι η ομαδα θελει προσθηκες σε αυτο μαζι σου, δε τελειωσαν ομως οι μεταγραφες.
Τι στο διαολο θελετε επιτελους?
Και αυτο το τελευταιο δε παει προσωπικα σε εσενα.
Ο πυργιωτης για παραδειγμα προηγουμενως εβαλε 500 ερωτηματικα επειδη εγραψα οτι ο Σπυροπουλος παει καλα.
Αφου παει καλα τι να γραψω οτι παιζει οπως περυσι που ηταν τουριστας?
Ξεκολατε χαρειτε λιγο για την ομαδα,οκ χιλια λαθη γινονται αλλα στο αγωνιστικο τμημα υπαρχουν προπονητες και 20-25 παιδια που φαινεται οτι κανουν δουλεια και θα παλεψουν για τη φανελα και το συλογο με ολες τους τις δυναμεις.
Λοιπον επειδη μου εβαλες πολλα ερωτηματα θα προσπαθησω να γινω κατανοητος γιατι γραφω απο κινητο...
Απο τα πιτσιρικια που εχουμε κανενα δεν θα κανει καριερα,εχουν ταβανι μερικα παιδια θα παιξουν σουπερ λιγκ
αλλα σε ομαδες που ανεβοκατεβαινουν κατηγορια...υπο προυποθεσεις μονο ο Κουλουρης εχει μια ποδοσφαιρικη παιδεια,αλλα η θεση του (επιθεση) δεν τον βοηθαει και αυτον για μεγαλα πραγματα.Θα ηταν καλυτερα να παει δανεικος σε κανεναν ΟΦΗ να επερνε συμμετοχες...
Στα υπολοιπα,τι εγινε ρε μπανε τωρα τον εκθιαζουμε τον βαζελο;εκθιαζουμε το μοντελο του;περσυ γελαγαμε στην
που δεν ειχε λεφτα και εβαζε τους νεους.Ασε που ο βαζελος διαχρονικα τα πηγαινει καλα στα φυτωρια του.

Τα δικα μου τα στανταρ για την ομαδα ειναι να παρουμε πρωταθλημα και καλη πορεια στην ευρωπη,τι να κανω τωρα αυτο εχει μπολιαστη στο αιμα μου...
Ομως αν και ρεαλιστης ξερω οτι ο στοχος μας φετος ειναι να παλεψουμε με βαζελο ατρομητο αστερα και παναιτωλικο για να βγουμε ευρωπη...

Στο φιλικο με την ιντερ θα εισαι Κορινθο;
Καλά ΚΡΑΤΑ μια πισίνη μην εισαι τόσο απόλυτος κουλουρης ποζογλου Σαββιδης μπορούν ,ειμαι σίγουρος οτι οταν προτοβαλαμε κιτσιου είπες που τον βρήκανε αυτόν ......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Athens έγραψε:εκεινος ο Μυστακιδης που δοκιμαζαμε μαθαμε τελικα τι απεγινε?
Τον στειλαμε απο εκει που ηρθε και ο Κουτσολιακος για αντιποινα εστειλε τον Φορτουνη στην αγκαλια του χοντρουλη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

eorptol έγραψε: Καλά ΚΡΑΤΑ μια πισίνη μην εισαι τόσο απόλυτος κουλουρης ποζογλου Σαββιδης μπορούν ,ειμαι σίγουρος οτι οταν προτοβαλαμε κιτσιου είπες που τον βρήκανε αυτόν ......
και τουτος ο Τζανδαρης μου εχει αρεσει. αθορυβος και σοβαρος στο γηπεδο. Απο την αλλη περιμενα πιο ανεβασμενο τον Κωνσταντινιδη... :roll: :cry:

ον τοπικ, ρομαν η ωρα πλησιαζει... :

Εικόνα

πες ποιος ειναι ο ψηλος που κρυβεις πισω σου. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 03 Αύγ 2014, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Metagrafakias έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/ermin-zec/profil/spieler/51350

Ρε λαμογιο μεταγραφακια που τον ξεθαψες αυτον? καλη περιπτωση φαινεται.
Το οτι δεν ηταν στην αποστολη της Βοσνιας για το μουντιαλ δεν μου πολυαρεσε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πραγματικά ο Τζανδαρης είναι κακός , μια ταχύτητα πίσω και παρά πολύ αργή σκέψη!!!! Σε αντίθεση με σαββιδη που παρά το γεγονός ότι είναι 19 και όχι 21 όπως ο Τζανδαρης , είναι σημείο αναφοράς .. Ο κωνσταντινιδης εχει απίστευτα στοιχεία και δεν ήταν κακός ... Η φάση του κουλουρη απο δική τ ενέργεια ξεκινάει κ είναι τρομερά γρήγορος ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εμενα προσωπικα με απογοητευσε ο Κων/ιδης και ο λογος ειναι οτι εχει απιστευτα προσοντα και τη θεση του δεξιου μπακ επρεπε να την ειχε για πλακα.
Δε πρεπει να χαθει αυτο το παιδι,πρεπει να ασχοληθει καποιος πολυ μαζι του ειναι κριμα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Με αντίπαλο τον μερτενς έπαιζε κ αμυντικά 2-3 φορές του έκανε πλάκα.. 25 λεπτά έπαιξε ..
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Παντως η ταχύτητα ειναι το μεγαλύτερο προσόν του μερτενς, κ ο κωνσταντινιδης βγηκε μπροστά του δυο φορές.
Αυτος ο zec που παραμένει ελεύθερος, ειναι καλός παστελωτης. Αλλα νομίζω πως πήραμε ήδη παίκτη με τα ιδια χαρακτηριστικά, τον περειρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”