Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από Χωρικός »

για το κορίτσι που κρατάει τη φανέλα ξέρουμε τίποτα; ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

KOSTAS54 έγραψε:
Sera4 έγραψε:κυριε αγγελιδη με ποιο σκεπτικο χαριζονται φανελες της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε καθαρματα που αρμεξαν αυτον τον τοπο??r

εφοσον οι φανελες δεν αγοραστηκαν απο τους πολιτικακηδες που απλα κανουν το κομματι τους στις πλατες του ΠΑΟΚ αλλα χαριστηκαν εισαι κυριος υπευθυνος αυτης της ντροπιαστικης κινησης για μενα ...υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν...λιγος σεβασμος δε βλαπτει :redcard:
Έγραψες το ίδιο σχόλιο και την προηγούμενη Κυριακή?
γιατι με ειδες να αναφερομαι αποκλειστικα στο μειμαρακη??και στους δυο αυτους "ανθρωπους" αναφερεται το ποστ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλα δεν ειδες τον λεβεντη σημερα με την φανελα Λεβεντοφσκυ ? γιαυτον γιατι δεν λες ? πλακα πλακα ασχολουμαστε αστεια πραματα ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιο λεβεντη λεβεντια μου δεν βλεπεις τη φωτοσοπια της φωτογραφιας??

και τελος παντων για να γινω και κατανοητος απαγορευεται να χαριζεται η φανελα του ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πολιτικο σκατο...

αποτελει υψιστη μορφη προκλησης για το λαο του ΠΑΟΚ που εχει υποφερει τοσα δεινα σε οπαδικο και κοινωνικο επιπεδο απο αυτους τους "ανθρωπους"...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Sera4 έγραψε:ποιο λεβεντη λεβεντια μου δεν βλεπεις τη φωτοσοπια της φωτογραφιας??

και τελος παντων για να γινω και κατανοητος απαγορευεται να χαριζεται η φανελα του ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πολιτικο σκατο...

αποτελει υψιστη μορφη προκλησης για το λαο του ΠΑΟΚ που εχει υποφερει τοσα δεινα σε οπαδικο και κοινωνικο επιπεδο απο αυτους τους "ανθρωπους"...
++++++++++++++

υγ. ρε Πτολεμαΐδα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ειναι γνωστο πως ο Ιβαν ειναι δεξιος και συμπαθει τη νουδου
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Sera4 έγραψε:ποιο λεβεντη λεβεντια μου δεν βλεπεις τη φωτοσοπια της φωτογραφιας??

Συγνώμη ρε συ Sera4 , ποιός έισαι εσύ ή εγώ που θα πούμε τι επιτρέπεται κ τι απαγορεύεται να κάνει ο ΠΑΟΚ ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ξέρω ότι είναι φωτοσοπια, Πλάκα κάνω αμέσως τσιμπας αλλά τώρα θέμα με τις φανέλες ναχαμε να λέγαμε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 14 Σεπ 2015, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Mapogo έγραψε:

Συγνώμη ρε συ Sera4 , ποιός έισαι εσύ ή εγώ που θα πούμε τι επιτρέπεται κ τι απαγορεύεται να κάνει ο ΠΑΟΚ ?
Μα τωρα κάνουμε θέμα και φτάνουμε στα όρια της αγανακτησης χωρίς σοβαρό λόγο.... Και αν τις αγόρασαν τι θα πούμε απαγορευεται συγκεκριμένοι πολιτικοί να αγοράζουν φανέλες ?εδώ κάποτε ο ακης αγόρασε 500 διάρκειας; Τι έπρεπε να του πούμε είσαι κακό παιδί δεν σε δίνουμε ? Και ποιος θα μας πει ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί πολιτικοί.... Ο ντου στο νομισματοκοπειο είναι ας πούμε καλός πολιτικός; Η ζωιτσα με το μαστιγιο; Η ραχηλ με το πολυμηχανημα;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Mapogo έγραψε:

ρε συ mapogo παιζουμε με τις λεξεις τωρα??κανεις δεν ειμαστε αμα ημασταν καποιοι αυτα που γραφαμε θα ειχαν και εφαρμογη κιολας...

εγω λοιπον ο sera -με τη δυναμη που μου δινει το υπαρχον φορουμ να λεω τη γνωμη μου- λεω οτι κατα τη γνωμη μου (κατα την προσωπικη μου δηλαδη αποψη, μιλωντας για τον αυτο μου δηλαδη και εκπροσοπωντας μονο αυτον, εκφραζοντας καθαρα τη δικη μου προσπωπικα θεση) ειναι μεγαλη ντροπη για την παε ΠΑΟΚ να μοιραζει φανελες σε πολιτικαγκηδες ποσο μαλλον σε επαγγελαμτιες πολιτικους παραταξεων οι οποιες τοσα χρονια κρατουσαν τον ΠΑΟΚ δεσμιο των χρεων του...η φανελα του ΠΑΟΚ -επαναλαμβανοντας τα παραπανω περι προσωπικων αποψεων- απαγορευεται να χαριζεται σε τετοια προσωπα...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ναι ρε Sera, συμφωνώ 100% αλλα δώσανε στον Τσίπρα για τον Τσακαlotto, δε θα ήτανε λίγο douchey κίνηση να μην δίνανε μετά στον μουστάκια..; Μπορεί το κόμμα του να μας ΠΗΔΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τόσα χρόνια, αλλα πάνω απόλα εμείς οι ΠΑΟΚστήδες είμαστε τζέντλεμεν.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα ο τσιπρας ηθελε φανελα για τον τσακαλωτο να εδινε ενα 60αρι οπως το δινει ο κοσμακης που παναει η τσεπη του...και αν η παε ΠΑΟΚ εχει διαθεση να χαριζει φανελες να τις χαριζει σε κανενα ανημπορο ΠΑΟΚτσακι που θα ποναει τα 4 γραμματα που θα φοραει...

σε κατι τετοιες κινησεις δειχνεις την πυγμη σου σαν ΠΑΟΚ...

αμα οι πολιτικαγκηδες γουσταρουν τζαμπε διαφημιση (οπως συνηθιζεται βεβαια σε καθε εκθεση που μας θυμουνται) στις πλατες της μεγαλυτερης και απολυτης δυναμης του βορρα τους το κοβεις χωρις πολλα πολλα...

να πανε στους αλλους γειτονες να κανουν τη διαφημιση τους που τους εχουν αναγκη και ειναι και του συναφιου τους...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Sera ρε φιλε, δε διαφημίζονται μονο αυτοι, καλώς ή κακώς και εμείς διαφημιζόμαστε παράλληλα... Αυτες οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο της Ελλάδας αλλα και βγήκαν και έξω. Αλλιώς σε βλέπει ένας χορηγός όταν έχεις τη δυναμική να το κάνεις αυτο. Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι εταιρεία.

ΥΓ: Ο Τσίπρας έκανε σε 2 μήνες για εμάς και όλους τους φορολογούμενους σαν κ εμάς, ότι δεν έκαναν οι άλλοι ΤΟΣΑ χρόνια, μια φανέλα τη δικαιούται :P
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η δυναμικη του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του αυτος ειναι η διαφημιση του...να μη σωσω και παρω ουτε ενα ευρω παραπανω λογω πολιτικης διαφημισης...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xlebouras έγραψε:Ειναι γνωστο πως ο Ιβαν ειναι δεξιος και συμπαθει τη νουδου
Βασικά είναι ένας επιχειρηματίας που δεν θέλει οι πολιτικοί να του βάζουν εμπόδια στις επαγγελματικές του (και μη) επιδιώξεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το να τα έχει καλά με την εκάστοτε εξουσία. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα δεν θα χρειαζόταν αυτό, αλλά στο μπ@#$%ο (όπως το κατάντησαν) που λέγεται Ελληνικό Κράτος και δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει, πρέπει να υιοθετείς παρόμοια στάση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”