http://inpaok.com/185863/eπέκταση-συμβολαίου-ο-λούκας/Ekatnetworkltd έγραψε: Λοιπόν εγώ τι θα έκανα,αφού δεν έχει μαντίλη να κλάψη η λα κορούνια θα του ανανέωνα το συμβόλαιο για κάποια χ χρόνια μετά δανεισμός στην ομάδα που γουστάρη και όταν θα άποφασίσει να τον πουλήση να έχω το 70% της πώλησης!Να βγάλω τα σπασμένα!Κάπου θα ξαναπουληθή!Να του κρεμάσουμε το δελτίο παλη εμείς θα χάσουμε!Και να κάνουν τέτοια διαπραγμάτευση που οι όροι να είναι σκληροί στην πιθανοί μεταπώληση (Προς όφελος του ΠΑΟΚ)αλλα και να γίνουν γνωστοί για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο,αυτό βέβαια οταν υπογράφουν συμβόλαια πρός γνώση και συμόρφωση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Στέφανε,εγω άμα ήμουν ΠΑΕ θα τον πίεζα να μου κάνει επέκταση θέλει δεν θέλει για να τον βοηθήσω και εγώ να φύγει!Ξέρει ότι ακούμπησα κάποια λεφτά για πάρτη του,του συμπεριφέρθηκα άψογα σαν ΠΑΕ,τον πλήρωνα στην ώρα του και αυτός πιστεύω το καταλαβαίνει!Μπορεί τώρα να μην πάρω λεφτά αλλα να τα πάρω πιο μετά με ένα καλό ντυλ Λα κορούνια με μια ψ ομάδα!
stephanos έγραψε:
Αν δεν θέλει να ανανεώσει, δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις. Εκτός αν του δώσεις περισσότερα .