Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Tο ψάχνει για Γκοχού

Πηγή: onsports Συντάκτης: Χρήστος Γιαννούλης Δημοσίευση: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 08.29

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ έκαναν διερευνητική κρούση σε Τούρκο μάνατζερ για να μάθουν τις απαιτήσεις του Ζεράρ Γκοχού, ο οποίος ενδιέφερε και τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση προπονητή και με την πρόσληψη του Χουμπ Στέφενς να επικυρώνεται, στον ΠΑΟΚ αρχίζει να προχωράει πλέον ο σχεδιασμός. Ήδη ένας από τους πρώτους στόχους των Θεσσαλονικέων είναι ο Σέρτζιο Πίντο που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, ενώ οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» βλέπουν περιπτώσεις παικτών για να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις.

Μια από αυτές είναι και η επιθετική γραμμή, στην οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να έχει θέση ο Ζεράρ Γκοχού. Ο 24χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού φέτος σε 31 παιχνίδια στη Ligue 1 της Τουρκίας σκόραρε 19 φορές, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά οδηγώντας την Εργίσεσπορ στη Super Lig. Ο Γκοχού ήταν και στη λίστα του Παναθηναϊκού ωστόσο το ενδιαφέρον των «πράσινων» δεν προχωράει αφού έχουν επικεντρωθεί στον Μπεργκ, κι ο Αφρικανός προχωράει τις συζητήσεις του με τη Φράιμπουργκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας να πάει στη Γερμανία για τις τελικές συζητήσεις, αν και άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε επαφή με τον ατζέντη Μουσταφά Ντογρού και να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του παίκτη αλλά και να δώσει μια πρώτη εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει ο «δικέφαλος του Βορρά». Η πλευρά του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και τριετές συμβόλαιο στον 24χρονο Αφρικανό φορ, ενώ μπορεί να διαθέσει ως και 500.000 ευρώ ετησίως, κάτι που σίγουρα μπορεί να δελεάσει τον Γκοχού.

Πάντως, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την μετακίνηση του Γκοχού, σε μεγαλύτερο σύλλογο από την Εργίσεσπορ, υποστήριζαν ως αργά το βράδυ της Τρίτης (19/06) πως ο 24χρονος στράικερ θα αγωνίζεται σε ομάδα που θα παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου, πιθανότατα έχοντας υπόψη τους την κρούση του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 19 Ιουν 2013, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είπα κι εγώ, δε θα βρούμε κάτι να πλακωθούμε?Μοναχά λιγο καιρό ξαποσταίνει..
Βγαίνουν οι αρδ και αρ(δ)αδιάζουν 2437 ονόματα και δε πιάνουν ούτε ένα.Βγαίνει ο τελευταίος των Μοϊκανών
και λέει 3 και τα πιάνει και τα 3.Γιατί να πιστέψω τους αρδ? :roll:

ΥΓ Πήρα φρέσκο ποπκορν και περιμένω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow4 έγραψε:Τζοσουα
Ναγκμπε.κρισμαρεβιτς.σπασιτς.βερον στις αρχες.λαζαρ πριν το δωνη.μπακαγιοκο.μιετσελ.τακολα.
Και αλλοι πολλοι ειναι αλλα βαριεμαι.
Νομιζα οτι πλεον μιλαμε για ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου ασε που ναγμπε,μπακαγιοκο,λαζαρ,μιετσελ ειχαν βιογραφικο επιπεδου πουγιολ μπροστα σε αυτα των Λοπεζ,Βιβιαν.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Joshua

Ο χαλκιας θεωρεις οτι ειχε καλο βιογραφικο?? η ο Ιβιτς?? γιατι μας κανανε 2 σουπερ χρονιες και οι 2...
Ουτε ο Ολισε ηταν γνωστος ουτε βιογραφικο εχει, αλλα μας εδειξε την αξια του
το ιδιο και για τον βουκιτς. στην παρτιζαν επειζε οχι στην μπαρτσα
Και ο λορενς στην αρχη καλα πηγαινε μετα εκανε τεραστια βουτια..
Λινο , Σορλεν ,Λαζαρ (ουτε τελειος ουτε χαλια , αλλα εκανε αρκετα καλα ματς)
Σπαντατσιο , Ελ ζαρ (εγω τους πιστευα και τους 2 δεν ξερεις πως θα εξελισοντουσαν σημερα)
Ο μπιζερα επισης ηταν ικανοποιητικος για το πρωταθλημα μας.. Ο μαρκος Αντωνιο μηπως? δεν ηταν καλος?
Ο βερον την εποχη της σαρδελας δεν μας βγηκε λαυρακι??

Οποιος μου πει οτι τους ηξερε ολους αυτους τους παικτες ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.
Τους μισους και μονο ως ονοματα ετσι απο κανα μαντζερ η κανα προ/φιφα τους ξεραμε.. οχι να κρινουμε κιωλλας αν ειναι καλοι..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Odi έγραψε:
joshua έγραψε:Αυτη τη μαλακια με το κρινω παικτη που δεν εχω δει πραγματικα δεν την αντεχω.Τι στο διαολο ρε τοτε ζηταμε μισιμοβιτς,γκαρσιες,ριος,ζιγκλερ και εγω δεν ξερω τι αλλο.Πηγαιντε παρτε καμια 15 ρια παικτες απο β,γ,δ εθνικες να μη ξοδευομαστε τσαμπα,αφου δεν θα τους εχουμε δει μπορει να ειναι παικταραδες...Τα ιδια ακουγαμε για Μπουσαιντι,Βιβιαν και ποσους αλλους και ειδαμε την καταληξη.Πειτε μου εναν ρε παλικαρια οχι δυο,ΕΝΑΝ,που ηρθε χωρις κατι το αξιολογο στο βιογραφικο του σε προχωρημενη ηλικια και βγηκε λαυρακι.Να μην κρινω δε την παπαρια που θελει να μην υπαρχει κανενας παικτης μεταξυ του πουγιολ και του λοπεζ...

Tον Κοντρέρας τον πήρες από την άσημη Μπράγκα,τον Μουσλίμοβιτς από την λίγη Αταλάντα,τον Μάρκος Αντόνιο μετά από 2 χρονιές που είχε κάνει συνολικά 10 συμμετοχές με την Οσέρ.
Ε τωρα αν συγκρινουμε τον Κοντρερας και τον Μουσλιμοβιτς με τον Λοπεζ παω πασο...Οσο για τον Μαρκος Αντονιο ηταν ενας 23 χρονος που μολις ειχε κανει μεταγραφη 1,5 μυριου την ιδια στιγμη που ο Λοπεζ επαιζε γ εθνικη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βάσει βιογραφικού ρωτάς,βάσει βιογραφικού απαντάω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ανακοινώσεις να διαβάσουμε και βλέπουμε.

Εδώ ότι γράφεται για παο και οσφπ, χρησιμοποιούν και τον ΠΑΟΚ για να αυξήσουν τα κασέ τους.

Επίσης όποιο όνομα πετάμε στο φόρουμ την άλλη μέρα γίνεται είδηση/ πληροφορία κτλ...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Προσωπικα αν δεν τον δω να του δινει την φανελα με το νουμερο στην επισημη παρουσιαση ο Ιβαν δεν πιστευω τιποτα...Αλλα και στην περιπτωση που τον εχουν κλεισει τον εν λογω παικτη ερωτω :

Αυτος ο "αμπαλος" ο Στεφενς εδωσε το οκ ? 'Η απλως του φορτωνουν την γκαρνταρομπα με την καλοκαιρινη κολεξιον ?

Γιατι δεν τον εχω για τοσο μ@λακα , που να του φορτωνουν παικτες που ουτε καν τους γνωριζει ....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Odi έγραψε:Βάσει βιογραφικού ρωτάς,βάσει βιογραφικού απαντάω.
Και εγω βαση βιογραφικου σου απαντησα οτι αν συγκρινεις το βιογραφικο του Λοπεζ με αυτο του Κοντρερας παω πασο...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:
barlow4 έγραψε:Τζοσουα
Ναγκμπε.κρισμαρεβιτς.σπασιτς.βερον στις αρχες.λαζαρ πριν το δωνη.μπακαγιοκο.μιετσελ.τακολα.
Και αλλοι πολλοι ειναι αλλα βαριεμαι.
Νομιζα οτι πλεον μιλαμε για ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου ασε που ναγμπε,μπακαγιοκο,λαζαρ,μιετσελ ειχαν βιογραφικο επιπεδου πουγιολ μπροστα σε αυτα των Λοπεζ,Βιβιαν.
Εκτιθεσαι.για ψαξε ναγκμπε να γελασεις.μιετσελ επισης μια γκλαντμπαχ κ εκει τραυματιας.για λαζαρ τι να πουμε Μονο ρουμανια.επισης ριξε μια ματια στα ροστερ των υπολοιπων εκεινης της εποχης σχεση με τωρα.κ οι παραπανω ηρθαν αλλοι για ρολιστες κ αλλοι οχι κ βγηκαν λιρα 100.απλα εσενα το μυαλο σου εχει κολλησει σε βιειρινια παπαδοπουλο βαλντιβια σικαμπαλα κ ψαχνεις απο εκει κ πανω.αιθεροβατεις.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Γιατι ο Σορλεν που ολοι αναπολουμε ηρθε απο καμμια Μιλαν ή καμμια Ρεαλ ? Απο την Ρεν του γαλλικου πρωταθληματος ..Ουτε καν απο Λυων 'η απο καμμια Παρι Σαν Ζερμεν....
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

sourmenetes έγραψε: Οταν γραφεις κατι να μπορεις να το στηριζεις..Δεν σου ειπε κανεις να μη γραφεις.
Μη βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου που δεν ειπα.

Αλλα οταν ξεκινας οτι μια μεταγραφη γινεται και βγαινει μιζα,πρωτα θα πρεπει να το στηριζεις και μετα να το κοπανας.Γιατι με αυτη τη λογικη θα βγω και γω και θα πω ενα ονομα για το ποιος πηρε τη μιζα και θα γινει χαμος εδω μεσα.

Μην παρεξηγεισαι οπως κανεις κουβεντα εσυ κανουμε και εμεις.Απλα περιμενουμε επιχειρηματα.

Ρε συ sourmenetes με δουλευεις? Εφερα το λινκ που το διαβασα, αυτο δεν ειναι επιχειρημα? Βαση αυτου γραφω οσα φραφω.. Τι θες, φωτογραφια παπαρατσι απο με τον κυριο προεδρο να δινει χρηματα ή αρθρο απο την uefa που να μιλαει για απειλες στον παιχτη της γραναδας?

Προς το παρον εσυ δεν εχεις επιχειρημα... ή μαλλον, το επιχειρημα σου ειναι οτι το πολωνικο blog ειναι μουφα.. Αφου το λες εσυ, ετσι θα 'ναι... Φοβερο επιχειρημα..

Φανταζομαι και το οτι τον βρυζα πολλοι τον κατακρινουν για μιζες απο μεταγραφες, με αποτελεσμα να ειναι λιγο πιο καχυποπτοι αρκετοι και αυτο δεν ειναι επιχειρημα, αφου ουτε αυτο το γραφουν οι εφημεριδες με νουμερα και ποσα..

Πες μας εσυ την αληθεια λοιπον, εγω την γνωμη μου ειπα και παρεθεσα και 1-2 λινκς, αν δεν θες μην την δεχεσαι, αλλα μην μου λες οτι τα βγαζω και απο το μυαλο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Τετ 19 Ιουν 2013, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παει το εχουμε χασει εδω μεσα συγκρινουμε την Αλκορκον πως λεγεται με την Ρεν,την Νανσι,την Ραπιντ και εγω δεν ξερω τι αλλο...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Αυτο λεω και γω. Πηραμε τοσους και τοσους παικτες που δεν ειχαν καθολου βιογραφικο και οι μισοι μας παιξανε απο μετρια και πανω και μερικοι μεινανε και στην ιστορια μας.. Εχω μαθει πλεον να μην κρινω κανεναν πριν παιξει στην ομαδα μου. Γιατι και για τον αναστασακο ειχα προβληματιστει και για τον σταφυλιδη οταν εμπαινε βασικος , και για τον σαλπι που ημουν σχολειο τοτε , και μου λεει ενας συμμαθητης το ονομα του και γελαγα με τις ωρες: Ακου εκει Σαλπιγγιδης χαχαχαχαχ. Εγω θα τα δωσω τα 200 και φετος και ας ερθει οποιος θελει στην ομαδα.. Αν στο τελος δεν μεινω ικανοποιημενος , τοτε θα βγω να πω οτι δεν αξιζαν τα λευτα που εδωσα.. απο τωρα τι να πω?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν το εχουμε χασει αδερφε...Απλως μην προδικαζεις με βαση το βιογραφικο και μονο....Περισσοτερο με απασχολει η συμφωνη γνωμη ενος προπονητη σοβαρου οπως ο Ολλανδος παρα τα υπολοιπα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”