Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από jibbie »

DAMANAKIS έγραψε:
jibbie έγραψε:εχω την αισθηση οτι ουτε στην ΠΑΕ ξερουν ποιος ερχεται :lol: οταν του σηκωθει του Ιβαν θα κλεισει οποιον του κανει κλικ κ παμε παρακατω..Οργανωση λαιμαι
την παρασκευη αργα το βραδυ,θα ξερουμε τον καινουργιο προπονητη!κατα 99 τις εκατο θα ειναι πορτογαλος!
θα κανεις βραδινο μασαζακι στον προεδρο μπας και του σηκωθει μαν; :lol:
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

jibbie έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:
jibbie έγραψε:εχω την αισθηση οτι ουτε στην ΠΑΕ ξερουν ποιος ερχεται :lol: οταν του σηκωθει του Ιβαν θα κλεισει οποιον του κανει κλικ κ παμε παρακατω..Οργανωση λαιμαι
την παρασκευη αργα το βραδυ,θα ξερουμε τον καινουργιο προπονητη!κατα 99 τις εκατο θα ειναι πορτογαλος!
θα κανεις βραδινο μασαζακι στον προεδρο μπας και του σηκωθει μαν; :lol:
εγω?οχι βεβαια!ο πορτογαλεζα που φλερταρει εδω και καιρο μαλον του τον σηκωνει!η γνωστη με το καστορ μπουφαν!αυτο το καθαρο λεω!το ζαμανισιο που λεμε και στο χωριο μας! :P
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

με τα πεπονια..εε..καρπουζια σορρυ :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πάμπλο Γκαρσία για προπονητής τώρα!

Έστω βοηθός προπονητή...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν ο Γκαρσία είπε όσα έπρεπε στον Σαββίδη για το μέλλον του ΠΑΟΚ, τότε προπονητής θα είναι ή ο Σάντος ( που ξέρει το κουμπί του ) ή ο Άγγελος που υπάρχει αλληλοεκτίμηση και έχουν συζητήσει..

Αλλά αν έρθει ο 2ος θα πρέπει να πάρουν πόδι κάποιοι άλλοι γιατί με Άγγελο, 'δωράκι' μεταγραφών δεν παίζει..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε:να πονταρω κανα πεντοχιλιαρο στην ηττα της εθνικης ;) ;) ;) ;) ;)
:lol: :lol: :lol: Ρε λές?
Προτιμώ Ντομίγκο πάντως.

Μοϊκαν πιστεύεις οτι μπορεί να σταθεί ο Αγγελος στον ΠΑΟΚ έτσι οπως έχει η κατάστση?Δε μιλάω για προπονητική ικανότητα ,καταλαβαίνεις..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τι έχει η κατάσταση?
Νομίζω πως μπορεί, γιατί το παν είναι ο προπονητής να έχει προσωπικότητα.
Αυτές ήταν ο Σάντος, ο Μπόλονι και από Έλληνες μόνο ο Άγγελος. Με βάση αυτοί που έκατσαν στον πάγκο το γράφω.
Το έχω ξαναπεί, ο Γκαρσία ουδέποτε γνώριζε τον Άγγελο, μετά όμως από μία συνάντησή τους στο σπίτι του πέρσι, κατάλαβε πολλά..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δηλαδη ο γκαρσια θα πει ποιον προπονητη θα παρουμε?τι παει να πει το κουμπι του?΄πχ αν ερθει ο ντομιγκος κ δεν τον βαζει θα εχουμε τα ιδια?καλως επεστρεψε αλλα κακως(με μικρη επιφυλαξη) ως παιχτης..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Thanix έγραψε:Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!
Σεβαστή η άποψη σου.

Αλλα όσοι δεν πάνε τον Άγγελο ας σκεφτούν και το εξής: ότι και αυτός παρακολουθεί μπάλα. Και δεν είναι τόσο βλάκας ώστε ποδοσφαιρικά και προπονητικά να μένει στάσιμος.

Επιπρόσθετα: Το ότι είχε ο Άγγελος παλιά ένα συγκεκριμένο υλικό σημαίνει ότι μπορεί να δουλεύει μονο αυτό το υλικό; Έχει σκεφτείς κανεις ότι ίσως να δούλευε τόσο χρονια ακριβώς λόγω του υλικού ας πούμε στο 70% των δυνατοτήτων τού;

Αυτά τα λίγα - όχι ως διαφήμιση για τον Άγγελο, αλλα για να μην είμαστε τόσο απόλυτοι.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

σε ειπε κανενας εσενα οτι ο γκαρσια θα αποφασισει για προπονητη?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

διαβασε τον μοικαν πιο πανω..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Τζορτζ όπως πάντα κατάλαβε αυτό που ήθελε..
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Thanix έγραψε:Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο προπονητής Άγγελος μπορεί να δουλέψει και με παιχταράδες αν του δώσουν τη δυνατότητα? Τον έχεις δει να δουλεύει έτσι? ΟΧΙ. Τότε γιατί τον αποκλείεις?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

αν (ΑΝ ΛΕΕΙ) τοτε...(αποψη του πανω στο υποθετικο ΑΝ)
2 υποθεσεις κανει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”