θα κανεις βραδινο μασαζακι στον προεδρο μπας και του σηκωθει μαν;DAMANAKIS έγραψε:την παρασκευη αργα το βραδυ,θα ξερουμε τον καινουργιο προπονητη!κατα 99 τις εκατο θα ειναι πορτογαλος!jibbie έγραψε:εχω την αισθηση οτι ουτε στην ΠΑΕ ξερουν ποιος ερχεταιοταν του σηκωθει του Ιβαν θα κλεισει οποιον του κανει κλικ κ παμε παρακατω..Οργανωση λαιμαι
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
εγω?οχι βεβαια!ο πορτογαλεζα που φλερταρει εδω και καιρο μαλον του τον σηκωνει!η γνωστη με το καστορ μπουφαν!αυτο το καθαρο λεω!το ζαμανισιο που λεμε και στο χωριο μας!jibbie έγραψε:θα κανεις βραδινο μασαζακι στον προεδρο μπας και του σηκωθει μαν;DAMANAKIS έγραψε:την παρασκευη αργα το βραδυ,θα ξερουμε τον καινουργιο προπονητη!κατα 99 τις εκατο θα ειναι πορτογαλος!jibbie έγραψε:εχω την αισθηση οτι ουτε στην ΠΑΕ ξερουν ποιος ερχεταιοταν του σηκωθει του Ιβαν θα κλεισει οποιον του κανει κλικ κ παμε παρακατω..Οργανωση λαιμαι
Αν ο Γκαρσία είπε όσα έπρεπε στον Σαββίδη για το μέλλον του ΠΑΟΚ, τότε προπονητής θα είναι ή ο Σάντος ( που ξέρει το κουμπί του ) ή ο Άγγελος που υπάρχει αλληλοεκτίμηση και έχουν συζητήσει..
Αλλά αν έρθει ο 2ος θα πρέπει να πάρουν πόδι κάποιοι άλλοι γιατί με Άγγελο, 'δωράκι' μεταγραφών δεν παίζει..
Αλλά αν έρθει ο 2ος θα πρέπει να πάρουν πόδι κάποιοι άλλοι γιατί με Άγγελο, 'δωράκι' μεταγραφών δεν παίζει..
- kataramenos5
che4 έγραψε:να πονταρω κανα πεντοχιλιαρο στην ηττα της εθνικης![]()
![]()
![]()
![]()
Προτιμώ Ντομίγκο πάντως.
Μοϊκαν πιστεύεις οτι μπορεί να σταθεί ο Αγγελος στον ΠΑΟΚ έτσι οπως έχει η κατάστση?Δε μιλάω για προπονητική ικανότητα ,καταλαβαίνεις..
Τι έχει η κατάσταση?
Νομίζω πως μπορεί, γιατί το παν είναι ο προπονητής να έχει προσωπικότητα.
Αυτές ήταν ο Σάντος, ο Μπόλονι και από Έλληνες μόνο ο Άγγελος. Με βάση αυτοί που έκατσαν στον πάγκο το γράφω.
Το έχω ξαναπεί, ο Γκαρσία ουδέποτε γνώριζε τον Άγγελο, μετά όμως από μία συνάντησή τους στο σπίτι του πέρσι, κατάλαβε πολλά..
Νομίζω πως μπορεί, γιατί το παν είναι ο προπονητής να έχει προσωπικότητα.
Αυτές ήταν ο Σάντος, ο Μπόλονι και από Έλληνες μόνο ο Άγγελος. Με βάση αυτοί που έκατσαν στον πάγκο το γράφω.
Το έχω ξαναπεί, ο Γκαρσία ουδέποτε γνώριζε τον Άγγελο, μετά όμως από μία συνάντησή τους στο σπίτι του πέρσι, κατάλαβε πολλά..
Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!
Sent from my mind using boobs power
δηλαδη ο γκαρσια θα πει ποιον προπονητη θα παρουμε?τι παει να πει το κουμπι του?΄πχ αν ερθει ο ντομιγκος κ δεν τον βαζει θα εχουμε τα ιδια?καλως επεστρεψε αλλα κακως(με μικρη επιφυλαξη) ως παιχτης..
Σεβαστή η άποψη σου.Thanix έγραψε:Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!
Αλλα όσοι δεν πάνε τον Άγγελο ας σκεφτούν και το εξής: ότι και αυτός παρακολουθεί μπάλα. Και δεν είναι τόσο βλάκας ώστε ποδοσφαιρικά και προπονητικά να μένει στάσιμος.
Επιπρόσθετα: Το ότι είχε ο Άγγελος παλιά ένα συγκεκριμένο υλικό σημαίνει ότι μπορεί να δουλεύει μονο αυτό το υλικό; Έχει σκεφτείς κανεις ότι ίσως να δούλευε τόσο χρονια ακριβώς λόγω του υλικού ας πούμε στο 70% των δυνατοτήτων τού;
Αυτά τα λίγα - όχι ως διαφήμιση για τον Άγγελο, αλλα για να μην είμαστε τόσο απόλυτοι.
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο προπονητής Άγγελος μπορεί να δουλέψει και με παιχταράδες αν του δώσουν τη δυνατότητα? Τον έχεις δει να δουλεύει έτσι? ΟΧΙ. Τότε γιατί τον αποκλείεις?Thanix έγραψε:Μοικανε μου ολα καλα και χρυσα αλλα ο Αγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν κάνει κατα τη γνώμη μου! Μπορει για ενα ΠΑΟΚ προ σαββιδη να ηταν ιδανικός , να πάρουμε κανένα φανουρη γουνδουλακη και κανένα ντασιο να βγάλει το φιλότιμο τους και να παλέψουμε για Ευρώπη, αλλα το ποδόσφαιρο εχει προχωρήσει και δυστυχώς το πάμε παλικάρια ειναι πολυ καλο για ενα δυο παιχνίδια το χρόνο αλλα ως εκει!