Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Ορισμένα πράγματα στις δηλώσεις που κάνει ο Γ.Χ. είναι πάρα πολύ εκνευριστικά.
Όταν λες ότι ήμασταν καλύτεροι του Πανιωνίου για τα πρώτα 60-65 λεπτά, όταν μιλάς για την καλή αμυντική λειτουργία αλλά σου αρκεί ένα ''χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση'' όταν δεν έχεις κάνει μισή φάση στο 90λεπτο, τι χρειάζεται να πούμε εμείς.
Πρώτα υποτιμάς τα 4 ιερά γράμματα (το έκανες και στο παρελθόν άλλωστε) και κατά δεύτερον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.
Όταν λες ότι ήμασταν καλύτεροι του Πανιωνίου για τα πρώτα 60-65 λεπτά, όταν μιλάς για την καλή αμυντική λειτουργία αλλά σου αρκεί ένα ''χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση'' όταν δεν έχεις κάνει μισή φάση στο 90λεπτο, τι χρειάζεται να πούμε εμείς.
Πρώτα υποτιμάς τα 4 ιερά γράμματα (το έκανες και στο παρελθόν άλλωστε) και κατά δεύτερον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.
- abc_o_ karpouzas
εγω λεω ρε να μην κατεβουμε καθολου
τουλαχιστον μερικοι δεν θα ...ντρέπεστε.... δεν θα .....αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ....
δεν θα.....δεν με πειραζει αν χασουμε αρκει να ματωνουν την φανελα.....
αλλα στο τελος αφου δεν κερδιζουμε ολα και ολοι φταινε
φτανει ρε
ενα χρονο βγαλατε τα σωθικα σας....
φτανει ρε
στα τσακιδια ο ενας λιγος ο αλλος παρεακι ο τριτος ιβαν ξυπνα ο παραδιπλα
φτανει ρεεεεε
τελειωσε βγηκαμε τριτοι και στα πλευ οφ παμε για την καλη θεση
αν ειμαστε ετσι οπως πρεπει θα την παρουμε αν δεν ειμαστε θα την χασουμε
παιχνιδι ειναι
το παιχνιδι ομως με την ενοια ΠΑΟΚ εχει διαφορα μην μπερδευεστε
επιδη ειμαι ΠΑΟΚ δεν σημενει οτι το παιχνιδι ειμαι δεν ειμαι ετοιμος θα το κερδισω
τα λαθη τα ειδαμε αυτοι που ηταν το προβλημα πηγανε στην......βεροια...
συνεχιζουμε
καποιος να μου εξηγήσει το συνεχες απαξιωμα των παντων τι στοχο τι σκοπο εχει
δεν κανει ο γχ αλλα καποιοι θελανε τον ιβιτς
ποιον ιβιτς μονο ξενος
ποιος ξενος να ειναι μικρος και να τον αφήσουμε τουλαχιστον 3 χρονια
ποια 3 χρονια εγω υπομονη δεν εχω
ποια φυτώρια εγω θελω κουαρεσμα και πιατι
το ειπε και ο .....ρωσσος.. θα φερω τον ροναλτο να βαλουμε και την τριτη θεση στο τραπεζι με τα λαφυρα
οπως ειπε καπου αλλου και ο .....σερα..
βαλτε μυαλο γιατι στο τελος στην τουμπα θα ειστε μονοι σας
φτανει ρε
φτανει ρε
φτανει ρεεεεε
παιχνιδι ειναι
επιδη ειμαι ΠΑΟΚ δεν σημενει οτι το παιχνιδι ειμαι δεν ειμαι ετοιμος θα το κερδισω
συνεχιζουμε
ποιον ιβιτς μονο ξενος
το ειπε και ο .....ρωσσος.. θα φερω τον ροναλτο να βαλουμε και την τριτη θεση στο τραπεζι με τα λαφυρα
-
Περιμενω αρθρα απο τα στρακιαπου τον Κολκα και τον Τζορμπατζογλου να σε ξεσκιζουν για τις θλασεις και τον χαμενο βαθμο στην τελευταια αγωνιστικη. Οπως ξεσκιζαν και τον Μπολονι.Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, ό,τι δηλαδή και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Και οι δύο αναμένεται να απουσιάσουν τουλάχιστον 10 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους.
Επιπλέον, ο Βίτορ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και Έργκους Κάτσε στην δεξιά γάμπα και αμφότεροι θα υποβληθούν την Δευτέρα (11/5) σε μαγνητική τομογραφία.
Δεν μου φταει σε κατι ο ΓΧ αλλα θελω να κανω εμετο με τους opinion makers των ΠΑΟΚτσηδων.
Χανει 1 βαθμο ο ΓΧ; Κλαιν μαιν. Χανει 1 βαθμο ο Μπολονι; "Τουριστα, Παραλια, τον πουλο!".
Επταλοφιτη,ηρεμησε και ασε εμενα να ντρεπομαι,τον Σερα να γραφει τον πονο του,
γραψε οτι θελεις και ασε μας εμας για τους mods.
γραψε οτι θελεις και ασε μας εμας για τους mods.
- kataramenos5
Αν ήταν απλα παιχνιδι δε θα τρελαινόμασταν κανα 4μηνο επειδη ηρθαμε 3-3 με τον Αγιαξ.Ειναι κατι παρα πάνω.Εστω ομως οτι ειναι απλα ενα παιχνίδι (και ετσι ΘΑ πρεπε να το βλεπουμε), πόσες φορες θα καθόσουν να δεις ενα παιχνίδι που ξέρεις απο πριν οτι θα βγεις 3-4ος(για φετος κι αυτο δυσκολο φαντάζει)?Ε αυτο σιχάθηκε ο κοσμος ρε abg.Οπως σιχαθηκε να βλεπει να πεφτουν χρηματα σ ενα βαρελι διχως πάτο .abg12d34 έγραψε:
παιχνιδι ειναι
Περα απ ολα αυτα τα φιλολογικά βεβαια καποιοι... ρομαντικοι οπως εμεις θα συνεχίσουν να πηγαίνουν γιατι δε νοείται να παιζει ο ΠΑΟΚ πλει οφ κι εμεις να λείπουμε.Γιατι οπως ειπαμε και πριν,για κάποιους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΥΓ. ΓΧ παρακάλα να γυρισει το κουμπι η Παναγια γιατι αλλιώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 11 Μάιος 2015, 07:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι και να λες μειοψηφία είσαι..... Στο βολευ πήγαιναν 30 άτομα τώρα 9000 μόλις η ομάδα ήταν έτοιμη να σηκώσει κούπα..... Στην πρώτη στραβή πάλι 30 θα είναι..... Θέλουμε τίτλους και όχι υποσχομενους αλλά σιγουρους αλλιως δεν πάμε σε κανένα άθλημα.....μια ζωή ειμασταν τριτοτεταρτοι ξαφνικά σιχαθηκαμε τώρα;abg12d34 έγραψε:εγω λεω ρε να μην κατεβουμε καθολου
φτανει ρε
φτανει ρε
φτανει ρεεεεε
παιχνιδι ειναι
συνεχιζουμε
ποιον ιβιτς μονο ξενος
- ΑποστόληςΑ
Βελτίωση βλέπει ο ΓΧ γιατί είναι νωπά ακόμη τα παρακάτω ντροπιαστικά αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2 31.01.2015
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 04.02.2015
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 15.02.2015
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 4-3 (08.03.2015 - Το 1-2 έγινε 4-2 μέσα σε 10 λεπτά)
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 21.03.2015
Με βάση το ότι η αναδιοργάνωση μιας ομάδας ξεκινάει από την μεσοαμυντική της λειτουργία, όπως έγινε και επί F. Santos, τότε ναι, η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση, στον συγκεκριμένο τομέα πάντα. Αυτό, αν δεν είναι συγκυριακό, θα φανεί πιο καθαρά στα παιχνίδια των play-off.
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2 31.01.2015
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 04.02.2015
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 15.02.2015
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 4-3 (08.03.2015 - Το 1-2 έγινε 4-2 μέσα σε 10 λεπτά)
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 21.03.2015
Με βάση το ότι η αναδιοργάνωση μιας ομάδας ξεκινάει από την μεσοαμυντική της λειτουργία, όπως έγινε και επί F. Santos, τότε ναι, η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση, στον συγκεκριμένο τομέα πάντα. Αυτό, αν δεν είναι συγκυριακό, θα φανεί πιο καθαρά στα παιχνίδια των play-off.
μάστορα, οταν όλη τη χρονιά οι παίκτες κάνουν προετοιμασία για σχολικό πρωτάθλημα, και πασούλες...και μηδέν έκρηξη, αλλά μόνο τρέξιμο, άμα τους τσιτώσεις τώρα με 30-40 μάτς θα βγούν θλάσεις!
Κάνε ξεχωριστό πρόγραμμα καλύτερα για τον κάθε παίκτη, αλλιώς για κλαρίνο μας βλέπω!!
Κάνε ξεχωριστό πρόγραμμα καλύτερα για τον κάθε παίκτη, αλλιώς για κλαρίνο μας βλέπω!!
- hasio_john
Αδερφέ, πανέμορφος ο λόγος σου και με πολλά κιλά ΠΑΟΚ!abg12d34 έγραψε:........................
................
Ωστόσο επέτρεψε μου να σου εξηγήσω μόνο το σημείο αυτό που ρωτάς κάτι!
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ κανείς εδώ μέσα την ομάδα με την (δικαιολογημένη) κριτική του/αγανάκτηση! Απλά μπαίνουμε και βγάζουμε τον πόνο μας ΜΠΑΣ και ηρεμήσει η ψυχή μας με αυτά που βλέπουμε! Αυτοί που απαξιώνουν την ομάδα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ που ΔΕΝ έχουν καταλάβει το βάρος της φανέλας που φοράνε! Σαφώς και σε ένα παιχνίδι ένας χάνει, ένας κερδίζει! Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό που βλέπουμε!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ όλοι να δούμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ στα πλέι οχ! Γιατί αν συνεχιστεί αυτή η παρωδία και εκεί, τότε πρέπει να πάρουν ΌΛΟΙ μαζί δρόμο, από τον προπονητή, τους παίχτες μέχρι και τον νερουλά της ομάδας! Κανείς δεν θα καταντήσει τον ΠΑΟΚ ομαδίτσα της φάπας και της ξεφτίλας!
Εχει πλάκα που κρίνουνε μερικοί τον ΓΧ σαν να ήτανε προπονητής.
Ε δεν είναι ο άνθρωπος. Τι να κάνουμε ?
- Trilofiotis
hasio_john έγραψε:...ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ κανείς εδώ μέσα την ομάδα με την (δικαιολογημένη) κριτική του/αγανάκτηση!...
@hasio_john δε ξέρω πως διαβάζεις διαβάζεις όσα γράφονται εδώ και πως τα εκλαμβάνεις εσύ, αλλα τον τελευταίο καιρό το 60% (το λιγότερο) των posts θα έχουν και ένα απαξιωτικό σχόλιο για την ομάδα. Το απο πάνω είναι ένα παραδειγματάκι ακριβώς κάτω απο αυτό που έγραψες. Ακριβώς απο κάτω απο σένα.Mapogo έγραψε:Εχει πλάκα που κρίνουνε μερικοί τον ΓΧ σαν να ήτανε προπονητής.
"Σαν να ήτανε προπονητής" για τον προπονητή της Α ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ντρέπομαι πιά για το που καταντήσαμε, εμείς, όχι η ομάδα. Πραγματική ντροπή νοιώθω.
- kataramenos5
Συμφωνώ αλλα αυτο πρεπει να γινεται με όλους ανεξάρτητα αν λεγονται Αναστασιαδης,Στεφενς,Χαβος κλπTrilofiotis έγραψε: @hasio_john δε ξέρω πως διαβάζεις διαβάζεις όσα γράφονται εδώ και πως τα εκλαμβάνεις εσύ, αλλα τον τελευταίο καιρό το 60% (το λιγότερο) των posts θα έχουν και ένα απαξιωτικό σχόλιο για την ομάδα. Το απο πάνω είναι ένα παραδειγματάκι ακριβώς κάτω απο αυτό που έγραψες. Ακριβώς απο κάτω απο σένα.
"Σαν να ήτανε προπονητής" για τον προπονητή της Α ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ντρέπομαι πιά για το που καταντήσαμε, εμείς, όχι η ομάδα. Πραγματική ντροπή νοιώθω.

δεν νομίζω για τον Άγγελο να είχε παει κανείς ότι δεν είναι Προπονητής. άλλο το αν είναι ή όχι καλός Προπονητής.