Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
μπάνε, ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος.
κι εγώ πιστεύω πως φέτος θα πονέσει ο σβέρκος μας από καρπαζιές και θα χρειαστούμε πολύ γερά στομάχια
θα πονέσουν πολύ τα μάτια μας
αλλά σα να βλέπω κάτι διαφορετικό να πάει να γίνει
η ομάδα μικρυνε σε σχέση με πέρσι, άσχετα με τις προσδοκίες
και να ξέρεις ότι γενικά στη ζωή, όσο μεγαλύτερες προσδοκίες έχουμε, τόσο περισσότερες κατραπακιές τρώμε
εγώ ελπίζω η ομάδα να μίκρυνε φέτος, για να μεγαλώσει τα επόμενα χρόνια.
όλοι αυτό θέλουμε άλλωστε
κι εγώ πιστεύω πως φέτος θα πονέσει ο σβέρκος μας από καρπαζιές και θα χρειαστούμε πολύ γερά στομάχια
θα πονέσουν πολύ τα μάτια μας
αλλά σα να βλέπω κάτι διαφορετικό να πάει να γίνει
η ομάδα μικρυνε σε σχέση με πέρσι, άσχετα με τις προσδοκίες
και να ξέρεις ότι γενικά στη ζωή, όσο μεγαλύτερες προσδοκίες έχουμε, τόσο περισσότερες κατραπακιές τρώμε
εγώ ελπίζω η ομάδα να μίκρυνε φέτος, για να μεγαλώσει τα επόμενα χρόνια.
όλοι αυτό θέλουμε άλλωστε
Ετσι ειναι αυτο θελουμε ολοι,περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεντευξη Αγγελιδη.
Ελπιζω να του γινουν σωστες ερωτησεις (δυσκολο με τα τα ταγαρια τους δημοσιογραφους της πολης) και να ειναι κατανοητος σε οσα δηλωσει.
Ελπιζω να του γινουν σωστες ερωτησεις (δυσκολο με τα τα ταγαρια τους δημοσιογραφους της πολης) και να ειναι κατανοητος σε οσα δηλωσει.
Ατρόμητος 2-0-0 2:0 6
Π.Α.Ο.Κ. 1-1-0 5:1 4
Ολυμπιακός 1-1-0 4:2 4
Παναθηναϊκός 1-1-0 3:2 4
O στόχος των play off μοιάζει πιο εφικτός από ποτέ...!
ΥΓ:

"Τα λέμε τον Μάϊ "...
Π.Α.Ο.Κ. 1-1-0 5:1 4
Ολυμπιακός 1-1-0 4:2 4
Παναθηναϊκός 1-1-0 3:2 4
O στόχος των play off μοιάζει πιο εφικτός από ποτέ...!

ΥΓ:

"Τα λέμε τον Μάϊ "...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Κυρ 31 Αύγ 2014, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν κάνουμε 3 κινήσεις τον πολυπόθητο στόχο Ευρώπη..θα τον καταριομαστε..
Έπειτα πλει οφ. .δύσκολη η 2η θέση..ο βαζελος είναι πιο μπροστά..
Ένας άλλος σημαντικος στόχος η δημιουργία κορμού..που να εμπλουτίζεται με 2 κινήσεις ανα μετεγγραφικη περίοδο
Έπειτα πλει οφ. .δύσκολη η 2η θέση..ο βαζελος είναι πιο μπροστά..
Ένας άλλος σημαντικος στόχος η δημιουργία κορμού..που να εμπλουτίζεται με 2 κινήσεις ανα μετεγγραφικη περίοδο
το μόνο που με φοβίζει είναι η απίστευτη φυσική κατάσταση των παιχτών για μήνα σεπτέμβρη
εκτός και αν φταίει το ότι μίκρυνε ο μέσος όρος ηλικίας
και τα δυο ειναιdanirifle έγραψε:το μόνο που με φοβίζει είναι η απίστευτη φυσική κατάσταση των παιχτών για μήνα σεπτέμβρη
οι κατσε τζανδαρης εχουν πολυ καλα πνευμονια με 3 αμ χαφ παιζεις
παντα ο αγγελος εκανε κοιλια γεναρη-φλεβαρη
το προβλημα ειναι το μικρο ροστερ 15 παιχτες εχουμε δυσκολα να αντεξουμε
και σε καποιες θεσεις θα πονεσουμε πολυ στοπερ εξτρεμ
η λυση θα ειναι τα 2 συστηματα 4-4-2 και 4-3-3 αναλογα με ποιους παιχτες εχει διαθεσημους σε καλη κατασταση
γεναρη θελουμε 1 καλο στοπερ και ενα εξτρεμ αν τα ειχαμε κανει αυτα καλοκαιρι συν λινο αντι σπυρο γιατι ο ρατς δεν μπορει να βγαλει ολη την χρονια μονος θα μπορουσαμε να κανουμε μεγαλα πραγματα η να βαλουμε τις βασεις
αν μπορεις να διωξεις σπυρο και μαρτενς αφου δεν τους υπολογιζεις και βαλει κανενα φραγκο ο ιβαν
μπορουμε να θυμομαστε κατι απο αυτην την χρονια
περιμενω κατσε μαντουρο γκολασα στον αξονα ειναι οτι καλυτερο διαθετουμε σε ταχυτητα τεχνικη υψος και ογκο και 8ρια που ειναι βασικο στην αναπτυξη
αλλα αυτο θελει
2 μακ στις πτερυγες
οποτε η μακ κλαους φακουντο κια στην αναγκη μακ κλαους παπ εντος μακ κλαους κοντος εκτος
αλλιως πασ σε 442 χωρις μακ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με κοντο η γκολασα στην πτερυγα και κλαους φακουντο μπροστα
αλλα οσο εχουμε το ευκολο γκολ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
αν δεν παιζουν ρατς και μακ θα φανει η γυμνια μας
ο θεος ο βουδας ο μαρξ ο δαρβινος να μας εχουν κοντα η μπροστα απο γαυρο και περασμενους στον ομιλο μηπως
ξυπνησουν στην παε
συμφωνώ σε όλα
στόπερ και εξτρέμ το γενάρη πάση θυσία
- ΑποστόληςΑ
Η έλλειψη σε στόπερ φάνηκε μόλις τραυματίστηκε ο Τζαβέλλας. Φανταστείτε όμως να τραυματιστεί ο Μακ, πχ. Επίσης αν δεν ανέβουν οι Σαββίδης, Golasa θα έχουμε πρόβλημα και στα χαφ (δεν περιμένω βελτίωση των Maduro, Martens).
Μη γελιόμαστε, αν συνεχισει να πηγαινει καλα η ομαδα θα μπει υπό πιεση μετα η διοίκηση γιατι αν ερθει καταρευσει λογο ελληψης παικτων θα ειναι δικια τους η ευθηνη.
Νομίζω πως θα την σώσουμε την κατηγορία φέτος.
:ugeek:
:ugeek:
- chriskirmo
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Αν ήταν στο χέρι μου (με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα) τα Χριστούγεννα θα πήγαινα για Καλτσά (Βέροια), Φυτανίδη (Ατρόμητο) και 1 ακόμα εξτρέμ. Αν μπορούσα να διώξω και κάποιον από τους Μάρτενς - Μαντούρο - Σπυρόπουλο τα λεφτά από το συμβόλαιο τους θα το εκμεταλλευόμουν για ακόμα 1 στόπερ ή κάποιον μέσο.
Έτσι βάζεις ένα βάθος στον πάγκο της ομάδας και καλύπτεις κάποιες τρύπες που δεν έκλεισαν το καλοκαίρι.
Στα δικά μου μάτια χρειαζόμαστε 1-2 στόπερ, 2 εξτρέμ ίσως και 1 δημιουργικό μέσο μιας κ ο Γκολάσα δεν μου γεμίζει το μάτι.
Έτσι βάζεις ένα βάθος στον πάγκο της ομάδας και καλύπτεις κάποιες τρύπες που δεν έκλεισαν το καλοκαίρι.
Στα δικά μου μάτια χρειαζόμαστε 1-2 στόπερ, 2 εξτρέμ ίσως και 1 δημιουργικό μέσο μιας κ ο Γκολάσα δεν μου γεμίζει το μάτι.
-
διαβασα τα τελευταια ποστ και νομιζα οτι ειναι απο τους 2 πρωτους αγωνες με ζιμπρου και καλλονη. απο που και ως που το ροστερ ειναι 15 παικτες ρε παιδια? και αυτη η καραμελα με τις απουσιες που θα ερθουν ποτε θα σταματησει? αν δεν το εχετε καταλαβει η ομαδα ειχε τις εξης απουσιες: κλαους (κοκκινη) φακ(κοκκινη-τραυματισμος) μαντουρο (τραυματισμος) τζαβελας(τραυματισμος) γκολασα(τραυματισμος) μαρτενς (τραυματισμος) κωνσταντινιδης (τραυματισμος) . απο τους παραπανω ειναι βεβαιο οτι πλην του κωνσταντινιδη ολοι οι υπολοιποι αποτελουν βασικα γραναζια στον σχεδιασμο της ομαδας. για φακ κλαους τζαβ δε χρειαζεται να σχολιασω. ο μαντουρο εκτος του οτι ξεκινησε 2 απο τα 3 ματς βασικος και με την καλλονη(που εγινε μαζικο rotation) μπηκε νωρις αλλαγη εχουμε και τις δηλωσεις του στα ολλανδικα ΑΡΔ οτι ο αγγελος του ειπε οτι η ομαδα θα χτιστει γυρω απο αυτον. και δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω. ο γκολασα ξεκινουσε σε ολα τα φιλικα βασικος και ειναι παικτης που μπορει να καλυψει πολλες θεσεις ειτε στον αξονα ειτε στα πλαγια . ο μαρτενς αν και δεν αποδιδει τα αναμενομενα , οι εμπειριες το βιογραφικο αλλα και τα ψηγματα των ικανοτητων του που εχουμε ηδη δει τον κατατασουν στα βασικα γραναζια της ομαδας. επομενως απουσιες ηδη ειχαμε ουκ ολιγες και η ομαδα παρ'ολα αυτα ειναι 1η σε ελλαδα και ευρωπη , παιζει μπαλαρα, και μοιραζει και 6αρες.
περα απο τους βασικους του τελευταιου αγωνα με τον ΟΦΗ εχουμε : παπαδοπουλο, γκολασα, φακουντο, μαντουρο , μαρτενς, κιτσιου, τζαβελα, οποτε πηγαμε στους 18 αν βαλω και εναν απο τους 2 τερματαδες (διαλεξτε εσεις ιτανζ η γιακουμη) και εναν εκ των σπυροπουλο η ποζατζιδη (επειδη οι περισσοτεροι μισουν θανασημα τον σπυρο) μανι μανι πηγαμε στους 20.
και ουτε το "αν τραυματιστει ο μακ η ο ρατς η ο κλαους τι κανουμε?" το καταλαβαινω. και η ρεαλ αν τραυματιστει ο ροναλντο και ο μπειλ και ο χαμες θεωρητικα την φουτσισε ρε παιδια. Ειτε εισαι ΠΑΟΚ ειτε ρεαλ ειτε δεν ξερω και εγω τι αν τραυματιστουν οι παικτες που κανουν τη διαφορα θα εχεις προβλημα. αλλα επειδη τετοιοι παικτες σε λιγες ομαδες ειναι πανω απο 2-3 κοιτας να εχεις ενα καλο συνολο που να μπορει να καλυψει μια τετοια ενδεχομενη κακοτυχια. και ο ΠΑΟΚ ευτυχως δειχνει να το εχει, οποτε απλα χαρειτε το !
περα απο τους βασικους του τελευταιου αγωνα με τον ΟΦΗ εχουμε : παπαδοπουλο, γκολασα, φακουντο, μαντουρο , μαρτενς, κιτσιου, τζαβελα, οποτε πηγαμε στους 18 αν βαλω και εναν απο τους 2 τερματαδες (διαλεξτε εσεις ιτανζ η γιακουμη) και εναν εκ των σπυροπουλο η ποζατζιδη (επειδη οι περισσοτεροι μισουν θανασημα τον σπυρο) μανι μανι πηγαμε στους 20.
και ουτε το "αν τραυματιστει ο μακ η ο ρατς η ο κλαους τι κανουμε?" το καταλαβαινω. και η ρεαλ αν τραυματιστει ο ροναλντο και ο μπειλ και ο χαμες θεωρητικα την φουτσισε ρε παιδια. Ειτε εισαι ΠΑΟΚ ειτε ρεαλ ειτε δεν ξερω και εγω τι αν τραυματιστουν οι παικτες που κανουν τη διαφορα θα εχεις προβλημα. αλλα επειδη τετοιοι παικτες σε λιγες ομαδες ειναι πανω απο 2-3 κοιτας να εχεις ενα καλο συνολο που να μπορει να καλυψει μια τετοια ενδεχομενη κακοτυχια. και ο ΠΑΟΚ ευτυχως δειχνει να το εχει, οποτε απλα χαρειτε το !

- kataramenos5
Εγω παλι άρχισα να αποκτώ ενα κόλλημα με τον Ποζοdanirifle έγραψε:συμφωνώ σε όλα
Απο πέρσι που τον ειδα με Χουμπ κατι έκανε κλικ μεσα μου.
Το ιδιο κλικ που μ εκανε ο Κλαους κάποτε στη Λάρισα.
Θα θελα να τον δώ κάποια παιχνίδια και μ αυτή την ομάδα
- Μπαρκαρούτσος
Ο Πόζογλου θα μπορούσε να 'ναι ο νέος Σταφυλίδης-Κίτσιου-Τζανδάρης. Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής-αποκάλυψη που προέρχεται από τις ακαδημίες σου και καλύπτει ένα κενό, με αποτέλεσμα να σε γλιτώνει από μεταγραφή, δίνοντας τεράστιο οικονομικό και αγωνιστικό κέρδος. Να τις κυνηγάμε τέτοιες περιπτώσεις..
Δεν χρειάζεται ο άλλος να είναι James Rodriguez και Raphael Varane για να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ., μη τρελαθούμε!
Δεν χρειάζεται ο άλλος να είναι James Rodriguez και Raphael Varane για να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ., μη τρελαθούμε!