Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από trel@menos »

μην απογοητευεσαι φιλε. βαλε τα δυνατα σου στα υπολοιπα και θα δικαιωθεις.
απλα σκεψου οτι σαν και σενα νοιωθουν κι αλλοι ποσοι σ ολη την ελλαδα. παρ ολα αυτα θα πεσουν οι βασεις. αυτο ειναι το σιγουρο. οποτε και χαλια να χεις γραψει σ ενα μαθημα εχεις το περιθωριο να το διορθωσεις.
ελπιζω μετα και την παρεμβαση της ενωσης φυσικων να δειξουν επιεικια στη διορθωση τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στην έκθεση βάλανε βατά θέματα.
Στα μαθηματικά γενικής βάλανε δύσκολα και την ακούσανε πολύ άσχημα κυρίως από άτομα της θεωρητικής.
Στη βιολογία γενικής βάλανε ερώτημα εκτός ύλης και τους κράξανε.
Στη φυσική η ίδια η επιτροπή φυσικών επεμβαίνει για να διαμαρτυρηθεί για την δυσκολία των θεμάτων.

Ε του πούστη. Ελπίζω από Δευτέρα να μαλακώσουν λίγο..!
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Κι εγω αυτο νομιζω...Πιστευω οτι το κανανε αυτο ξεροντας οτι πολλα ατομα θα τα παρατησουν αυτην την χρονικη στιγμη...
Παντως,οσο οι μαθητες δεν ξεκινανε με τα ιδια "οπλα"για τον διαγωνισμο των πανελληνιων ειναι ντροπη να μιλαμε και για αξιοκρατια και για ισες ευκαιριες...
Τελος παντων,οτι ειναι να γινει θα γινει...απλως καλη μας επιτυχια...!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε μου όσο πιο γρήγορα αποδεχτούμε ότι αξιοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, τόσο πιο αναπόσπαστοι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε για να πετύχουμε στο στόχο μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς όποιος είναι καβάλα στο άλογο κοιτάει να κρατηθεί στη θέση του, οπότε αναγκάζει τους άλλους να αποδεχτούν τη δική του "δικαιοσύνη". Οπότε τι μένει; Δουλειά δουλειά και δουλειά με σκοπό να ανέβεις εσύ πάνω στο άλογο και μετά κάνε το παιχνίδι σου. Είτε αυτό είναι να βάλεις τάξη θυσιάζοντας το προσωπικό όφελος για χάρη της ισονομίας, είτε αυτό είναι να είσαι εσύ ο νέος "δυνατός" που θα αδικεί τους άλλους καθώς "κι εσύ αυτά πέρασες μέχρι να φτάσεις εκεί που έφτασες". Ο δρόμος για την επιτυχία είναι ένας. Δουλειά (που απαιτεί όμως την ύπαρξη ταλέντου και μυαλού). Από εκεί και πέρα το πως θα τη διαχειριστείς, είναι άλλο θέμα. Οπότε η αναξιοκρατία τους, είναι απλά ένα όπλο στη φαρέτρα τους. Εσύ έχεις όμως τη θέληση και πατσίζετε. Στο χέρι μας είναι όλα, αρκεί να το πιστέψουμε. Αν συμβιβαστείς χάνεις το μόνο σου όπλο.

Δύο στίχοι από ένα αγαπημένο μου τραγούδι είναι:

"Πίστευε και μη, πολέμα, έρχονται δύσκολες μέρες."
και
".. κι ότι έχω δει, δίνει δύναμη να ανέβω ένα σκαλί, δεν τελειώνει το παιχνίδι αν δεν τα παίξω."

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Πανελλαδικές: Ακυρώνεται επίμαχη ερώτηση στη Φυσική

Mε απόφαση του υπ. Παιδείας, ακυρώνεται, το Γ4 ερώτημα των θεμάτων της Φυσικής. Καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του.

Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας. Κατόπιν τούτου ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, 2 και 3 του θέματος». Σημειώνεται ότι το ερώτημα αυτό «έπιανε» 7 μονάδες.

http://www.zougla.gr/greece/article/pan ... sti-fisiki

τωρα το αριστα ειναι το 13?
πω ρε μαλακα αριστουχος θα ημουνα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όχι φίλε είναι 7/100 όχι 7/20, Και οι μονάδες μοιράζονται στο υπόλοιπο θέμα.

Αλλά είναι μπάσταρδοι ρε π@@στη... Δηλαδή αυτός που έχει λύσει σωστά το δυσκολότερο ερώτημα του τρίτου θέματος γίνεται ίσος με αυτόν που δεν το έλυσε. Επειδή στη διατύπωση δεν έλεγε την λέξη "πρώτη". Ε δε πα να γ@μηθείτε ρε μ@λακες....

Λες και υπήρξε έστω ένας που βρήκε τη δεύτερη... Ή αν υπάρχει τέτοιος λακαμάς ε ας του το πάρουνε και αυτού σωστό.. Τι να τους πεις ρε πούστη μου..
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μάλλον είμαι ο μόνος μ@λ@κ@ς που τους έτριψε στην μούρη τη μαλακία που βάλανε στο Γ4. Και παραδόξως είναι το μόνο θέμα που έγραψα σωστά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και γω το έλυσα αδερφέ...

Γ@μώ τη τρέλα τους δλδ που το ακυρώνουν..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από ότι ακούγεται συμφέροντα μεγαλοφροντηστών από την ΑΘήνα επηρέασαν το υπουργείο διότι οι καημένοι οι μαθητές τους δεν το λύσανε... Σε τέτοιο μπουρδέλο ζούμε...
arrwstos

Άστα να πάνε. Άκλαυτοι θα πάμε. γύρω στο 16-17 έκθεση, 16 ΜΓ, 11 Φυσική. Γούστα λέμε. Ελπίζω σε πάνω από 15 ΜΚ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εκθεση τόσο και γω, ΜΓ 20, Φυσική 17 και ελπίζω σε over 16 στα ΜΚ...
arrwstos

Εγώ Στατιστικό θέλω σε Πειραιά, ΟΠΑ ή Σάμο. Ή και οικονομικό, δεν έχω αποφασίσει. Ελπίζω να τα καταφέρω. Εσύ που στοχεύεις Γιάννη?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ακόμα το σκέφτομαι.. Πιαθνότατα να δηλώσω πρώτα ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκη, αλλά με αρέσουν Πληροφορική, Μαθηματικό και Οικονομικά. Για Θεσσαλονίκη πάντα.
arrwstos

Πολύ ενδιαφέρουσες σχολές όλες. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις. (Κι εγώ εκτός Θεσσαλονίκης δε μπορώ να φύγω εύκολα, σε εστίες ή συγκατοίκηση το κόβω.)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ευχαριστώ φίλε..! Κι εσύ το ίδιο..! Για εκτός Θεσσαλονίκης ούτε με εστία δεν με βλέπω. Δύσκολοι καιροί..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”