15. Pablo Andrés Contreras Fica
- Mario Jardel
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Παμπλο σε ικετευω μεινε με τα μισα λεφτα ρε συ σε παρακαλω...(ξερω ειναι επαγγελματιας και δε ξερω αν θα το εκανα στη θεση του κτλ κτλ) αλλα θελω να μεινει ρε μαμωτο!
- navigator11
κατι περι μπουρσασπορ πηρε το ματι μου?οι τουρκαλαδες ριχνουν φραγκα στο ποδοσφαιρο,οποτε,αν ειναι να φυγει,νομιζω οτι μπορει να φτασει συμφερουσα προταση απο τουρκια μερια.αναμενομεν ....
Ελα, άμα φύγει κατα Ρουμανία μεριά θα πάει....μόνο εκεί δίνουμε παίκτες εμείς 

- navigator11
η προταση φιλε ας ειναι ικανποιητικη και ας παει και στη λιβυη με το μπατμαν παρεακι!
το ευκταιο κατ'εμε φυσικα να μεινει,αν παλι δε γινεται,μετα λυπης μου στην ευχη του θεου να παει με το μεγαλυτερο οικονομικο οφελος για την ομαδα.τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι δε θα την κανει για ..... οικογενειακους λογους κατοπιν "ανθρωπιστικης" κινησης της διοικησης να τον αφησει ΕΛΕΥΘΕΡΟ .......
το ευκταιο κατ'εμε φυσικα να μεινει,αν παλι δε γινεται,μετα λυπης μου στην ευχη του θεου να παει με το μεγαλυτερο οικονομικο οφελος για την ομαδα.τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι δε θα την κανει για ..... οικογενειακους λογους κατοπιν "ανθρωπιστικης" κινησης της διοικησης να τον αφησει ΕΛΕΥΘΕΡΟ .......
Καλη επιτυχια
.......Ενταξει,μη βγαλεις και ματια......Σε θελουμε και του χρονου........

Ο Πάμπλο όλο ξεκινάει και όλο πάγκο είναι.
Αντε να δούμε σήμερα,αν και σε λάθος αγώνα του έλαχε να είναι βασικός αν θέλουμε πώληση.
Εκτός και αν βγάλει μάτια και καταπιεί Ρομπίνιο,Φαμπιάνο κ.λ.π. πράγμα δύσκολο όσο να ναι.
Αντε να δούμε σήμερα,αν και σε λάθος αγώνα του έλαχε να είναι βασικός αν θέλουμε πώληση.
Εκτός και αν βγάλει μάτια και καταπιεί Ρομπίνιο,Φαμπιάνο κ.λ.π. πράγμα δύσκολο όσο να ναι.
- navigator11
ή τωρα ή ποτε.αν κανει καμμια εμφανισαρα με προκριση της χιλης φανταστειτε τι εχει να ακουστει,κυριως απο μας τους ιδιους."δεν παραχωρειται κατω απο ..... 6 μυρρια".θα ξεφυγει το πραμα!αντε να δουμε.καλη επιτυχια παμπλο,αν κι εφοσον παιξεις.
Έχει τιμωρημένους η Χιλή για αυτό είναι και σίγουρο ότι θα παίξει.
- ΑποστόληςΑ
Κρίμα που το λέω, αλλά καλό θα ήταν να μην προχωρήσει η Χιλή και να ενσωνατωθεί ο Παύλος στον ΠΑΟΚ μια ώρα αρχίτερα!
Ναι, ακούγεται εγωιστικό αλλά κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Να γυρίσει όσο πιο νωρίς γίνεται.