ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Όττο
20
15%
Κεντζιόρα
1
1%
Λόβρεν
95
70%
Μπάμπα
7
5%
Σβάμπ
2
1%
Οζντόεφ
4
3%
Ζίφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουργκ
2
1%
Τάισον
2
1%
Τσαλόφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κόλεϊ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

Άβαταρ μέλους
rouki

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από rouki »

Πάλι την γλύτωσε η αεχ.
Ο Κετζιόρα σε όλο το παιχνίδι έκανε δύο λάθη και το ένα το πληρώσαμε.
Αντί να πάει προς τη μπάλα, προσπαθεί να ανακόψει το σώμα του Πιερό.
Αυτός ο Ηλιόπουλος είναι μεγάλο καντρόνι.
Ανακατέβει θρησκείες, πίστη, Αγία Σοφία. Σε ποιούς απευθύνεται ρε ο ηλίθιος;
Ρε που μπλέξαμε. Ρε τί κοινωνία είμαστε;
:evil:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

joshua έγραψε:Οφσαιντ του Πιερο υπαρχει στη φαση που ζητανε πεναλτι οχι στο γκολ.
Για να ειμαστε δίκαιοι, θα ηταν υπερβολικο να δοθει οφσαιντ. Πραγματι κανει κινηση προς τη διεκδικουμενη μπαλα ο Guerilla αλλα δεν την ολοκληρωνει ποτε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσο υπερβολικο θα ηταν και να δοθει πεναλτι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κανενα πεναλτι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα γαμηθειτε όλοι από τον τεράστιο ΠΑΟΚ.
Φωνάξτε κλέφτες όσο θέλετε η πουτσα θα πάει σύννεφο,κατακάθια της κοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

sourmenetes έγραψε:Αυτό που έγινε με τα φαουλ εκτός περιοχής ήταν λες και παίζαμε καράιταβλι πριν καμιά 10 χρόνια.
Ρε Σούρμε, ειλικρινά το ίδιο σκεφτόμουν την ώρα του ματς!!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πάντως εγώ θα ήθελα να τονίσω την αξία που έχει η παρουσία έστω κι κακών πολλές φορές ξένων διαιτητών . Το χθεσινό παράδειγμα όπως κι του Χαρίλαου είναι ενδεικτικα παραδείγματα . Χθες με Έλληνα στημένο διαιτητή οι χάρτινοι θα είχαν πάρει πέναλτι, κι πιθανώς και την νίκη.
Όπως κι στο Χαρίλαου ο Έλληνας στημένος διαιτητής θα είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης του δεύτερου γκολ κι αντίο πρωτάθλημα. Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η αθλιότητα και η απατεωνια τους που ένας ξένος διαιτητής δεν μπορεί να την υποστήριξη καθώς τις περισσότερες φορές έχει κάποια όρια. Στα του ματς τώρα έχει γίνει πολύ συζήτηση για την παρουσία του κεντζιορα χθες και νομίζω ότι του ασκείται υπέρμετρα αυστηρή κριτική. Μάλιστα δεν γνωρίζουμε καν την κατάσταση του κολει κι αν θα μπορούσε να πάρει κατευθείαν 90 λεπτό. Κατά αλλά δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο φίλος με το έξοχο ποσταρισμα στο αρχικό νήμα του αγώνα όπου μας επιστουσε την προσοχή για το κλίμα που προσπαθούσαν να περάσουν όλοι την εβδομάδα κι τις προβοκάτσιες που θα κάνανε. Δικαιώθηκε πλήρως για τον τρόπο που διάβασε τα άρθρα τους.
ΥΣ Αν είχαν εισακουστεί στο ελάχιστο οι επιθυμίες του προπονητή σήμερα θα ριμαδτσν πολύ πιο μπροστά από τους ποκιτες κι πιθανότατα σε ομίλους Τσάμπιονς λιγκ.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

rouki έγραψε: Αυτός ο Ηλιόπουλος είναι μεγάλο καντρόνι.
Ανακατέβει θρησκείες, πίστη, Αγία Σοφία. Σε ποιούς απευθύνεται ρε ο ηλίθιος;
Στους κατάλληλους.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

thomas Murg έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αυτό που έγινε με τα φαουλ εκτός περιοχής ήταν λες και παίζαμε καράιταβλι πριν καμιά 10 χρόνια.
Ρε Σούρμε, ειλικρινά το ίδιο σκεφτόμουν την ώρα του ματς!!
K εμένα μου ξύπνησε κάτι τέτοιες μνήμες το κοπρόσκυλο χθες
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ξέρω ότι φοράω ασπρόμαυρα γυαλιά αλλά θέλω την άποψή σας.

Ο Μπάμπα πάει να διώξει μπάλα αλλά δεν την προλαβαίνει όμως δεν μπαίνει στον κύλινδρο του Λιβάι (λίγο μπασκετικό). Ο Λιβάι μόλις έχει σουτάρει και ο Μπάμπα βρίσκεται μακριά και χωρίς να έχει φορά προς το Λιβάι.
Εικόνα

Ο Μπάμπα αρχίζει να κατεβάζει το πόδι και ουσιαστικά ο Λιβάι είναι αυτός που τον κλωτσάει
Εικόνα

Ο Μπάμπα έχει σχεδόν κατεβάσει σχεδόν στο έδαφος το πόδι και ο Γκαρσία με τη φόρα που έχει και αφού η μπάλα πάει στο γάμο του Καραγκιόζη αρχίζει να πέφτει κάτω.
Εικόνα

Αυτά είναι 3 ενδεικτικά καρέ. Προσπαθήστε να δείτε τη φάση επαναλαμβανόμενα μέσα από βίντεο.

Με λίγα λόγια ο Μπάμπα κάνει μία υπερέκταση χωρίς να βρει μπάλα αλλά χωρίς να μπαίνει στον χώρο του Λιβάι. Ο Λιβάι σουτάρει και στη συνέχεια της κίνησης του ποδιού αυτός είναι που κλωτσάει τον Μπάμπα.

Τα βλέπω πολύ ασπρόμαυρα;
Θέλω τη γνώμη σας χωρίς να ασχοληθείτε με το θέμα του offside. Μόνο το κομμάτι της επαφής των 2 παικτών.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Καλά νομίζω δεν τίθεται θέμα πέναλτι. Ο λιβάι κάνει σουτ και η μπάλα πηγαίνει στου διαόλου τη μάνα και μετά συγκρούεται με τον Μπάμπα που προσπαθούσε να κόψει. Δεν τον βρίσκει με την σχάρα ή επικίνδυνα, δεν επηρεάζεται η φάση, δεν υπάρχει λόγος να δοθεί πέναλτι. Αντίστοιχα μαρκαρίσματα την ώρα του σουτ νομίζω γίνονται συχνά και δίνονται πέναλτι μόνο αν τον βρει άσχημα ή αν επηρεάζεται η φάση.
Και για μας να γινόταν η φάση, πέρα από την πρώτη αντίδραση που θα ζητούσαμε πέναλτι δε νομίζω να ασχολούμασταν πολύ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Afana σε ευχαριστώ, γιατί με αυτά που ακούω εδώ στην Αθήνα νόμιζα ότι όντως τα βλέπω μόνο ασπρόμαυρα.
Εδώ στην καινούρια διαδικτυακή εκπομπή που συμμετέχει ο Κόλκας, ο κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ, όταν του είπε ο Κόλκας ότι ο Λιβάι σουτάρει, αυτός απάντησε ότι δεν ήταν σουτ αλλά ήταν ανοιχτό κοντρόλ.
Και προς στιγμήν ένιωσα για λίγο ότι κάτι δεν πάει καλά είτε με την όρασή μου είτε με την αντίληψη μου.
Άκου ανοικτό κοντρόλ με την μπάλα να φτάνει στην απέναντι γραμμή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί δεν είναι πέναλτυ του Baba:

by Αριστομένης Κουτσιαύτης
«Στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Μπάμπα και του Λιβάι, βλέπουμε τον παίκτη της ΑΕΚ να σουτάρει και στη συνέχεια να βρίσκει στο απλωμένο πόδι του παίκτη του ΠΑΟΚ. Το κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι ποιος έχει βρει πρώτος τη μπάλα. Αν δούμε τη φάση σε αργή κίνηση, καρέ- καρέ, θα δούμε ότι πρώτος τη μπάλα τη βρίσκει ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπα βρίσκει τη μπάλα και υπάρχει αλλαγή της κατεύθυνσης. Eίμαι σίγουρος ότι αυτό είδαν οι διαιτητές του VAR. Aν ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε βρει τη μπάλα, θα υπήρχε πέναλτι, αλλά μιλάμε για μια ξεκάθαρη απόφαση».
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μετά από αυτά που ακούω και διαβάζω κατά του Λουτσέσκου, θα ήθελα στην Τούμπα σε κάθε παιχνίδι με αυτό το σιχαμερό σωματείο, να βοά στην Τούμπα κλέφτες - κλέφτες - κλέφτες. 90 λεπτά κλέφτες συν να κάνουμε την ίδια χειρονομία με τον Λουτσέσκου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”