ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, 20/10, 20:30, CosmoteSports
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, 20/10, 20:30, CosmoteSports
Ο Καμαρά δεν πρέπει να βγαίνει εκτός 11αδας... Είναι όλο το κέντρο μόνος του.
Kotarski
Kedziora
Colley
Otto
Baba
Ozdoev
Schwab
Zivkovic
Murg
Taison
Chalov
Mady,Despodov,konstantelias,Brandon,Bakayoko
Kedziora
Colley
Otto
Baba
Ozdoev
Schwab
Zivkovic
Murg
Taison
Chalov
Mady,Despodov,konstantelias,Brandon,Bakayoko
Εύκολη ήττα σήμερα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Αφθονία αισιοδοξίας βλέπω εδώ σήμερα, μέχρι για εύκολη ήττα. Ούτε ο Δούσης με την Εύα δεν μας σώζουν! 

Ηττα χαλαρη βλεπω σημερα μακαρι να βγω ψευτης αλλα........
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Η προϊστορία, φόρμα κτλ δείχνουν ήττα! Η στατιστική δείχνει νίκη όμως. Εγώ πάω με την στατιστική!
Μιλαμε οτι ο Λουτσεσκου δεν βαζη ποτε καινουργιους παιχτες στην ομαδα κατευθειαν και τωρα με τον Μπραντον δυο μηνες εκτος ομαδος και οχι μονο τον περνη αποστολη αλλα και ξεκιναει βασικος και πεταει σα στιμενη λεμονοκουπα εξω απο την αποπστολη τον Τισουνταλι ασχετα τη αποδοση εχει ο παιχτης δεν παυει να ειναι ετοιμος ο παιχτης πεταει εξω το Γκομεζ που εκανε πολυ καλη εμφανιση για το γεροβιειρινια εδω φενοντε οι κλικες και οι συμπαθειες του Λουτσεσκου οταν κανεις αυτες της αλογιστες κινησης σαν προπονητης η ομαδα δεν εχει χαιρι αυτη ειναι η αληθεια γιαυτο πολυ δυσκολο το παιχνιδι σημερα εγω βλεπω χαλαρη ηττα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas4 την Κυρ 20 Οκτ 2024, 11:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Sorry ρε συ παντέλο αλλά πονάνε τα μάτια μου τα αυτιά μου και τα μυαλά μου όταν ακούω ότι μας έλειψε πολύ ο Μπράντον.
Υγ και εγώ προετοιμασμένος για ένα άνετο 2-0 είμαι δυστυχώς
ετσι ακριβως βλεπω ευκολη νικη της χαρτινης και 3 ηττες το ΣΚσε ποδοσφαιρο και μπασκετrenegade έγραψε:Sorry ρε συ παντέλο αλλά πονάνε τα μάτια μου τα αυτιά μου και τα μυαλά μου όταν ακούω ότι μας έλειψε πολύ ο Μπράντον.
-
Δεν είμαι αισιόδοξος σήμερα ,πολλές απουσίες στην διακοπή είχε η ομάδα και η ενδεκάδα είναι γρίφος. .Δεν μου άρεσει ότι ο Τισσουνταλι δεν είναι στην εικοσάδα ,όταν ο Ντελιας ήταν άρρωστος μια εβδομάδα . Βλέπω Μουργκ Μπράντον μπροστά ,στο κέντρο Οζντοεφ Σβαμπ ,Κετζιορα Λοβρεν δίδυμο και Βιερίνια δεξι Μπακ . Το Λοβρεν Κετζιορα δεν είναι κακό όταν ο Κολευ δεν ειναι 100% έτοιμος. Γενικά είμαι απαισιόδοξος σήμερα όσο δεν πάει.
Μπηκα να δω λιγο τι κλιμα επικρατει στο φορουμ.
ΜΠΡΑΒΟ παιδια!καλα το πατε! Την πιστευετε πολυ την ομαδα βλεπω...
γιατι εσενα σου δειχνη εμπιστοσυνη η ομαδα αυτη οπως τη κατεβαζη μεσα σε στη ποιο δυσκολη εδρα πεταει εξω Τισουνταλι και Γκομεζ για τα παρει τους κολητους τουAzrael έγραψε:Μπηκα να δω λιγο τι κλιμα επικρατει στο φορουμ.
ουτε γω φιλε χαραρη ηττα σημερα πηρε τα κοληταρια του αποστολη που ειχαν να παιξουν δυο μηνες και πεταει εξω το Τισουνταλι πολυ με χαλασε αυτοpanpangr77 έγραψε:Δεν είμαι αισιόδοξος σήμερα ,πολλές απουσίες στην διακοπή είχε η ομάδα και η ενδεκάδα είναι γρίφος. .Δεν μου άρεσει ότι ο Τισσουνταλι δεν είναι στην εικοσάδα ,όταν ο Ντελιας ήταν άρρωστος μια εβδομάδα . Βλέπω Μουργκ Μπράντον μπροστά ,στο κέντρο Οζντοεφ Σβαμπ ,Κετζιορα Λοβρεν δίδυμο και Βιερίνια δεξι Μπακ . Το Λοβρεν Κετζιορα δεν είναι κακό όταν ο Κολευ δεν ειναι 100% έτοιμος. Γενικά είμαι απαισιόδοξος σήμερα όσο δεν πάει.
Κάτσε 3 μέρες έξω!
Τι είναι αυτά που γράφεις σε φόρουμ του ΠΑΟΚ;;
Είσαι με τα καλά σου;;
4 ποστ σε μισή ώρα μέσα στη χολή και στην παραπληροφορηση!!
Sourmenetes
- sunnyblack
Εκείνο το ρόστερ του giapas έχει κλείσει ή τρέχει κανένα μεταγραφικό window?