ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Jean Valjean
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ήμασταν καλοί. Η νίκη μας όμως ήταν δίκαιη.
Είναι λογικό μετά την απογοήτευση του αγώνα με την Μάλμε και τους 7 νέους στην ενδεκάδα η ομάδα να είναι μαγκωμένη.
Κάποιοι παίκτες ανεβαίνουν κι αυτό είναι ευχάριστο (Ντέλιας) κάποιοι παραμένουν σε χαμηλή απόδοση (Ντεσπο αλλά θα επανέλθει γιατί είναι παικταράς), κάποιοι νέοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία (Τσάλωφ) ενώ άλλοι έδειξαν μαγκωμένοι (Τισουνταλί), τέλος καποιοι άλλοι θέλουν ακόμη δουλειά (Καμαρά). Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά προβλημάτισε ξανά στην αμυντική μετάβαση.
Χρειαζεται να κάνουμε έξυπνα φάουλ στο τρίτο του αντιπάλου και στο κέντρο, επίσης λίγο πιο σκληρό παίξιμο γενικά (αναπολώ τον Κούρτιτς που ήταν μανούλα σε αυτά).
Ο Τσιφτσής είναι για δεύτερος τερματάς δεν κάνει για πρώτος, έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά η έξοδός του στην φάση του 2-2 ήταν λανθασμένη, σε συνδυασμό με το λάθος του Κεντζιόρα (που παρόλα αυτά τράβηξε αριστερά τον Σαλαζάρ) φάγαμε ένα ακόμη γκολ που θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει.
Η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα βρει γρήγορα την συνοχή της.
Χρειαζόμαστε παίκτες στον άξονα, ας μην είναι τοπ κλας αρκεί να είναι καλοί και ομαδικοί και μπορούμε να κάνουμε μια ακόμη πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη (είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλή πορεία). Δεν νομίζω πως οι άμεσοι ανταγωνιστές θα είναι καλύτεροι, αρκεί να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές.
MVP o Σβαμπ μόνο και μόνο γιατί χάρη στην ψυχραιμία του βάλαμε τα δυο πέναλτι.
Είναι λογικό μετά την απογοήτευση του αγώνα με την Μάλμε και τους 7 νέους στην ενδεκάδα η ομάδα να είναι μαγκωμένη.
Κάποιοι παίκτες ανεβαίνουν κι αυτό είναι ευχάριστο (Ντέλιας) κάποιοι παραμένουν σε χαμηλή απόδοση (Ντεσπο αλλά θα επανέλθει γιατί είναι παικταράς), κάποιοι νέοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία (Τσάλωφ) ενώ άλλοι έδειξαν μαγκωμένοι (Τισουνταλί), τέλος καποιοι άλλοι θέλουν ακόμη δουλειά (Καμαρά). Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά προβλημάτισε ξανά στην αμυντική μετάβαση.
Χρειαζεται να κάνουμε έξυπνα φάουλ στο τρίτο του αντιπάλου και στο κέντρο, επίσης λίγο πιο σκληρό παίξιμο γενικά (αναπολώ τον Κούρτιτς που ήταν μανούλα σε αυτά).
Ο Τσιφτσής είναι για δεύτερος τερματάς δεν κάνει για πρώτος, έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά η έξοδός του στην φάση του 2-2 ήταν λανθασμένη, σε συνδυασμό με το λάθος του Κεντζιόρα (που παρόλα αυτά τράβηξε αριστερά τον Σαλαζάρ) φάγαμε ένα ακόμη γκολ που θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει.
Η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα βρει γρήγορα την συνοχή της.
Χρειαζόμαστε παίκτες στον άξονα, ας μην είναι τοπ κλας αρκεί να είναι καλοί και ομαδικοί και μπορούμε να κάνουμε μια ακόμη πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη (είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλή πορεία). Δεν νομίζω πως οι άμεσοι ανταγωνιστές θα είναι καλύτεροι, αρκεί να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές.
MVP o Σβαμπ μόνο και μόνο γιατί χάρη στην ψυχραιμία του βάλαμε τα δυο πέναλτι.
- thomas Murg
Βλέπω το ματς σε καφενείο στο χωριό και από την καρεκλάρα μου κάνω κριτική στον Τσιφτσή που δεν βγάζει το πέναλτι θεωρώντας ότι δεν βάζει σωστά το χέρι του. Μου λέει φίλος από διπλανό τραπέζι: "πέναλτι είναι, δεν προλαβαίνεις καν να τη δεις τη μπάλα τόσο γρήγορα που έρχεται."
Θυμάμαι ότι έπαιζε τερματοφύλακας στην ομάδα του χωριού μας. "Δίκιο έχεις του λέω γελώντας. Άλλο πράγμα η εμπειρία κι άλλο να μιλάς ως οπαδός που δεν έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο."
Θυμάμαι ότι έπαιζε τερματοφύλακας στην ομάδα του χωριού μας. "Δίκιο έχεις του λέω γελώντας. Άλλο πράγμα η εμπειρία κι άλλο να μιλάς ως οπαδός που δεν έχει παίξει ποτέ του ποδόσφαιρο."
sourmenetes έγραψε:Ίσα ίσα που αυτά επί Βαρ γίνανε νόμος ότι δίνονται και θυμαμαι οι προπονητές να το τονίζουν.Immemoric έγραψε:Το μαρκάρισμα στον κουλιερακη την Τρίτη ήταν δέκα φορές πιο σκληρό από αυτό κι όμως δεν το έδωσε ο άλλος…
Εγώ πάντως δεν θα έδινα του Κεντζιορα και ίσως έδινα του Κουλιερακη γιατί πραγματικά εκεί τον πήραν καροτσάκι. Αλλά αυτά σπάνια τα δίνουν οι διαιτητές…
Μακαρι να τα δίνουν όλοι από εδώ κ μπρος. κι εγώ όταν έπαιζα κάποτε μπάλα κ με μαρκάρανε ετσι, γινόμουν έξω φρενών γιατί οντως σε αγκαλιάζει ο άλλος και δεν μπορείς να κουνηθείς. Επιτελους να κοπεί αυτή η μαλακια. Να μαρκάρει με το σώμα αλλά με τα χέρια είναι απαράδεκτο.
Σε 5 επισημους αγωνες, εχουμε χρησιμοποιησει 25 ποδοσφαιριστες.
Νισαφι πια με το ξυλο που τρωνε οι επιθετικοι μονιμως απτους αμυντικους. Αν θελουν να μαρκαρουν,ας τους πιασουν σε ταχυτητα και τοποθετηση,οποιος βαζει τα κολοχερα του να τιμωρειται. Ειδικα το πεναλτυ του Κουλιε ηταν τραγωδια να μην δοθει επι εποχη βαρ,λαβη ολοκληρη του εκανε
Μακαρι να τα σφυριζουν συνεχεια αυτα τα πεναλτυ,μπας και βαλουν μυαλο οι αμυντικοι που μπαλα δεν ξερουν και μονο τραβηγματα,ξυλο και υπουλες κινησεις κανουν. Αν τους κοπει ο βηχας,τοτε θα δουμε και πιο ομορφο ποδοσφαιρο
Μακαρι να τα σφυριζουν συνεχεια αυτα τα πεναλτυ,μπας και βαλουν μυαλο οι αμυντικοι που μπαλα δεν ξερουν και μονο τραβηγματα,ξυλο και υπουλες κινησεις κανουν. Αν τους κοπει ο βηχας,τοτε θα δουμε και πιο ομορφο ποδοσφαιρο
Στο πέναλτυ που τελικά πήρε πίσω, το συζητούσαν να το βαρέσει ο Τσάλοφ, παίρνει την μπάλα ο Μουργκ, τη δίνει στον Σβάμπαρο, τον σπρώχνει κιόλας σε φάση "έλα κόψτε τις μαλακίες" αλλά αυτός τελικά τη δίνει στον Τσάλοφ, στήθηκε ο καημένος και περίμενε αλλά τελικά άκυρο.
Στο επόμενο, ο θεούλης ο Μουργκ πήρε την μπάλα και την έστησε μόνος του στο πέναλτυ όσο οι άλλοι περίμεναν το βαρ, έκατσε και πάνω στην μπάλα, ξανά η ίδια φάση με τον Σβαμπ ο οποίος κάτι είπε και στον Τσάλοφ, "το επόμενο εσύ" ξέρω γω. Ευτυχώς, γιατί τέτοιες χαζομαρούλες στο 2-2 δεν χρειάζονται, δεν είναι 4-0 το σκορ για να το παίζεις άνετος.
Κατά τα άλλα, 4 φάσεις για πέναλτυ, ούτε μία δεν έπιασε ο Φωτιάς, μπράβο.
Πολύ λίγος ο κόσμος στην 4, αν δεν βρεθεί μια λύση για τα διαρκείας και όσους δεν μπορούν να πάνε γήπεδο θα την ξαναδούμε αυτήν την εικόνα.
Στο επόμενο, ο θεούλης ο Μουργκ πήρε την μπάλα και την έστησε μόνος του στο πέναλτυ όσο οι άλλοι περίμεναν το βαρ, έκατσε και πάνω στην μπάλα, ξανά η ίδια φάση με τον Σβαμπ ο οποίος κάτι είπε και στον Τσάλοφ, "το επόμενο εσύ" ξέρω γω. Ευτυχώς, γιατί τέτοιες χαζομαρούλες στο 2-2 δεν χρειάζονται, δεν είναι 4-0 το σκορ για να το παίζεις άνετος.
Κατά τα άλλα, 4 φάσεις για πέναλτυ, ούτε μία δεν έπιασε ο Φωτιάς, μπράβο.
Πολύ λίγος ο κόσμος στην 4, αν δεν βρεθεί μια λύση για τα διαρκείας και όσους δεν μπορούν να πάνε γήπεδο θα την ξαναδούμε αυτήν την εικόνα.
Δεν θα ειχα προβλημα αν ηταν το θεμα απλα η αποδοση.Για μενα,και πολλους ακομη,στα προσωπα που δεν εχουν ερθει εχουμε θεμα.Δεν μπορεις να κανεις τον Σβαμπ να παιζει σαν Μειτε και 5 μηνες να περασουν.Tolaros έγραψε:Ρε παιδιά δεν μπορεί μετά από τόσα χρόνια ακόμα να απορειτε με την απόδοση τις πρώτες δύο αγωνιστικές ,τα βλέπουμε κάθε μα κάθε χρόνο.
Εγώ είδα ότι ακριβώς περίμενα
- sourmenetes
- Moderator
Εδώ μιλάμε για το ματς όμως.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Τσιφτσή.
Έχοντας παίξει την θέση του τερματοφύλακα σε αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από αυτήν, δύο πράγματα μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση.
Η τοποθέτηση του στο δεύτερο γκολ, αρκετά δεξιά από το κέντρο της εστίας, αλλά κυρίως η αντίδραση του όταν ο Νάσμπεργκ δεν τον άφησε να μαζέψει τη μπάλα. Εκεί ο τερματοφύλακας πρέπει να βάλει γκάζια, ο Αντώνης έδειξε να φοβάται.
Έχοντας παίξει την θέση του τερματοφύλακα σε αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από αυτήν, δύο πράγματα μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση.
Η τοποθέτηση του στο δεύτερο γκολ, αρκετά δεξιά από το κέντρο της εστίας, αλλά κυρίως η αντίδραση του όταν ο Νάσμπεργκ δεν τον άφησε να μαζέψει τη μπάλα. Εκεί ο τερματοφύλακας πρέπει να βάλει γκάζια, ο Αντώνης έδειξε να φοβάται.
- Μπαρκαρούτσος
Γάμησέ τα.Tolaros έγραψε:Ρε παιδιά δεν μπορεί μετά από τόσα χρόνια ακόμα να απορειτε με την απόδοση τις πρώτες δύο αγωνιστικές ,τα βλέπουμε κάθε μα κάθε χρόνο.
Εγώ είδα ότι ακριβώς περίμενα
Παλιά σε έκαναν κηδεία κάτι τέτοιες ομάδες όταν δεν έπιανες καλή απόδοση. Τώρα κουτσά-στραβά, το πήραμε.
Για τις άδειες κερκίδες δεν βλέπω να μιλάει κανείς.
[youtube]JBDNpUHKGIU[/youtube]
- Caballo Viejo
Πάλι ροντέο, πάλι όλα βάλουμε κι όσα φάμε. Δεν βγαίνει η χρονιά έτσι.
3 ποστ πρινΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Για τις άδειες κερκίδες δεν βλέπω να μιλάει κανείς.

https://www.youtube.com/watch?v=JBDNpUHKGIU&t=7m38s
Στο 7:38 η φάση που πάει να σπάσει τον αστράγαλο του Τσάλοφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Σάβ 17 Αύγ 2024, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Έχεις δίκιο scarsick! Τώρα το πρόσεξα!

Γιατί; Αν όλοι μας οι αγώνες από εδώ και πέρα λήξουν 3-2 υπέρ μας, κάνουμε τρεμπλCaballo Viejo έγραψε:Πάλι ροντέο, πάλι όλα βάλουμε κι όσα φάμε. Δεν βγαίνει η χρονιά έτσι.

Ευτυχώς κερδίσαμε. Το σημερινό ματς επιβεβαίωσε το ότι η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση στον άξονα και στην άμυνα. Στις καθυστερήσεις η καρδιά μου πήγαινε στην κωλοτσέπη, κάθε επίθεση του Πανσερραϊκού μύριζε γκολ και ευτυχώς που το σουτ του Τομάς νομίζω στο 93΄έγλυψε το δοκάρι και έξω. Η απουσία ταχύτητας μας κάνει ευάλωτους στο αμυντικό transition και αν συνεχίσουμε να έχουμε αλλεργία στους γρήγορους παίκτες, θα συνεχίσουμε να τρέμουμε σε αντεπιθέσεις αντιπάλων, ειδικά στην Ευρώπη. Ένα-δυο παίκτες σε κάθε γραμμή με την ταχύτητα του Κολομβιανού των Σερρών και του Αλί, τόσο δύσκολο είναι να βρούμε;
Ελπίδα σήμερα μου έδωσε ο Τσάλωβ που μετά το 30΄ έδειξε πράγματα, κρατούσε και έδινε μπάλα, είχε 4 τελικές με την τελευταία παραλίγο να κλειδώσει το ματς και κερδισμένο πέναλτι-πεντακάθαρο. Να περιμένουμε βέβαια να δούμε την συνέχειά του και σε πιο δύσκολα ματς. Πολύ καλός και ο Σβαμπ με πολλές κερδισμένες μάχες και ψύχραιμος στα πέναλτι.
Από αύριο και ας σταματήσουν τις διακοπές οι υπεύθυνοι, πρέπει να τρέξει η ενίσχυση της ομάδας, γιατί τα χάλια μας μεσο-αμυντικά φωνάζουν. Σε κάθε αγώνα ο αντίπαλος έχει την δυνατότητα δημιουργίας φάσεων. Δεν ξέρω πως θα λέγονται οι παίκτες που θα έλθουν και δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να αξίζουν. Δύο σέντερ μπακ και με ταχύτητα ρε φίλε τουλάχιστον ο ένας, ένα-δύο χαφ, θα το ξαναπώ-ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΑ και μάλλον και δεξί μπακ.
Ας δουλέψουν μέχρι Τετάρτη την αμυντική λειτουργία, γιατί δεν αντέχονται άλλα καρδιοχτύπια την Πέμπτη. Με ποιους; με αυτούς που έχουμε.
Ελπίδα σήμερα μου έδωσε ο Τσάλωβ που μετά το 30΄ έδειξε πράγματα, κρατούσε και έδινε μπάλα, είχε 4 τελικές με την τελευταία παραλίγο να κλειδώσει το ματς και κερδισμένο πέναλτι-πεντακάθαρο. Να περιμένουμε βέβαια να δούμε την συνέχειά του και σε πιο δύσκολα ματς. Πολύ καλός και ο Σβαμπ με πολλές κερδισμένες μάχες και ψύχραιμος στα πέναλτι.
Από αύριο και ας σταματήσουν τις διακοπές οι υπεύθυνοι, πρέπει να τρέξει η ενίσχυση της ομάδας, γιατί τα χάλια μας μεσο-αμυντικά φωνάζουν. Σε κάθε αγώνα ο αντίπαλος έχει την δυνατότητα δημιουργίας φάσεων. Δεν ξέρω πως θα λέγονται οι παίκτες που θα έλθουν και δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να αξίζουν. Δύο σέντερ μπακ και με ταχύτητα ρε φίλε τουλάχιστον ο ένας, ένα-δύο χαφ, θα το ξαναπώ-ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΑ και μάλλον και δεξί μπακ.
Ας δουλέψουν μέχρι Τετάρτη την αμυντική λειτουργία, γιατί δεν αντέχονται άλλα καρδιοχτύπια την Πέμπτη. Με ποιους; με αυτούς που έχουμε.
Αναμενόμενη απόδοση: προετοιμασία, μην τα ξαναλέμε, συν ότι το πήγαν σβηστά εν γνώσει τους. Εννοείται ότι κοψοχολιάσαμε όμως. Αναλογικά, αν παρουσίαζαν τέτοια απόδοση με τους Σουηδούς την Τρίτη, 0-3 από το ημίχρονο θα ήταν.
Κάποιος αναρωτιόταν γιατί ο αντίπαλος έχει τέτοια τρεξίματα. Τις ίδιες προπονήσεις κάνουμε ή τις ίδιες απαιτήσεις έχουμε; Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, να πάρουμε τον γυμναστή των Σερρών, μην ακριβοπληρώνουμε τον Ιταλό τζάμπα...
Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι κάθε καλοκαίρι, με το που αρχίζουν τα επίσημα ματς, γίνονται οι ίδιες συζητήσεις, οι ίδιες απορίες, οι ίδιες κριτικές, οι ίδιες γκρίνιες για τα ίδια πράγματα.
Κάποιος αναρωτιόταν γιατί ο αντίπαλος έχει τέτοια τρεξίματα. Τις ίδιες προπονήσεις κάνουμε ή τις ίδιες απαιτήσεις έχουμε; Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, να πάρουμε τον γυμναστή των Σερρών, μην ακριβοπληρώνουμε τον Ιταλό τζάμπα...
Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι κάθε καλοκαίρι, με το που αρχίζουν τα επίσημα ματς, γίνονται οι ίδιες συζητήσεις, οι ίδιες απορίες, οι ίδιες κριτικές, οι ίδιες γκρίνιες για τα ίδια πράγματα.