Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
87
55%
ΣΑΣΤΡΕ
4
3%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
36
23%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
6
4%
ΜΟΥΡΓΚ
2
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
5
3%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
5
3%
ΤΑΥΣΟΝ
6
4%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Απίστευτο που φάγαμε γκολ μόνο από στημένα. Τύχη; Κοταρσκι; άμυνα; δικιά τους αχρηστία; θα δείξει στο 2ο ματς.

Ευτυχώς δε στοίχισε η αλλαγή τελευταίας στιγμής του Οτο. Πώς θα πήγαινε άραγε το παιχνίδι; διπλό μπράβο στον Σαστρε για την άμεση ανταπόκριση.

Το δικό τους πρώτο γκολ ήταν πολύ ωραία κομπίνα. 3 δικοί τους κρατάνε με σκριν τη γραμμή άμυνας των ψηλών μας και έρχεται ο άλλος μόνος από την πίσω ζώνη. Στο επόμενό τους κόρνερ ανέλαβε ο Αντριγια τον σκόρερ και τον έπιασε από τα αρκιδια (μέχρι εκεί έφτανε) ώστε να μην μπορεί να κάνει κίνηση.

Πιθανόν να χρειαστούμε 3 γκολ στην Τούμπα, αλλά πιστεύω τα έχουμε.

Ο Σαματα θα ταίριαζε σε αυτό το ματς, 2 τελικές άουτ τις είχε και αυτός, άσε που θα έπαιζε ξύλο με τα σέντερ μπακ τους.

Οφ τοπικ κλεμμένο: γκολ από στρακοσια μέτρα έφαγε η κουλα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Miles έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:Ήμουν μέσα
Οι δικοί μας οι παίκτες δείχναν να το θέλουν πιο πολύ
Εμένα έτσι μου φάνηκε, όταν πήγαιναν στις μονομαχίες
Αφού ήσουν μέσα, ποιος έκανε τη λάθος πάσα στην πρώτη τους φάση, στην αρχή;
Miles, από τη θέση, όπου ήμουν όρθιος, ωρυόμενος συνέχεια , τέτοιες λεπτομέρειες δεν…. :mrgreen:
elvetos giatros

Tolaros έγραψε:Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση φαβορί όπως είναι τώρα οι ομάδες.
Θα γίνει μεγάλη μάχη στην Τούμπα
Έτσι
Θα γίνει χαμός
Ετοιμαστείτε
Φωνή
elvetos giatros

Special 4 έγραψε:Ειχαμε προβληματα στα ακραια μπακ, τοσο ο Σαστρε εναντιον Νανασι κ Μπουσανελο, όσο κ ο Μπαμπα εναντιον Μπολιν κ Μποτεϊμ
Ειχαμε προβλημα στο αμυντικο κ επιθετικο τρανζισιον
Ηταν ασυνδετες οι γραμμες μας
Οσες ελάχιστες φορες συνδεθηκαν οι γραμμες μας κ ειχαμε στοιχειωδες τρανζισιον, βαλαμε γκολ
Γλιτωσαμε κανα δύο γκολ απο δοκαρια κ αλλες 3 - 4 κλασικες ευκαιριες τις εσωσε ο Κοταρσκι

Η ρεβανς δεν θα ειναι βολτα στο παρκο, εγκυμονεί κινδυνους
Εμεις χρειαζομαστε βελτιωση
Βελτίωση στη συνδεση των γραμμων κ στα ακρα μας, καθως κ στα αμυντικά ντουμπλαρισματα στα ακρα
Αυτό το πρόσεξα μέχρι κι εγώ, ωρυόμενος :mrgreen:
Ο Σαστρε δεν
Κι είχα την αίσθηση, πως ο αντίπαλος προπονητής είχε δημιουργήσει υπεραριθμία στα αριστερά της επίθεσης του
elvetos giatros

JohnDag έγραψε:Εγώ το έγραψα στο ημίχρονο χθες και το επαναλαμβάνω και σήμερα χωρίς την παραμικρή δόση αλαζονείας.

Αν το χθεσινό ματς γινότανε Νοέμβριο το κοντέρ θα έγραφε 0-3 και καλό σας βράδυ.

Ο μόνος λόγος που το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν 50-50 χθες πριν το πρώτο ματς είναι η εποχή.

Τώρα είναι στο 65-35 για μένα (υπέρ μας), δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω ότι θα την τελειώσουμε την δουλειά.
53-47 υπέρ μας
Μη ξεχνάμε το ψυχικό βάρος· θελουμε να περάσουμε για πρώτη φορά στο CL
Ελπίζω ο Λουτσεσκου να τους αποφορτίσει
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Μιλαμε για ομαδα που απο το 2015 εχει κερδισει 3 φορες εκτος εδρας.

Μια στην Γλασκωβη με αντιπαλο την Ρειντζερς τον αυγουστο του 2021 μια στο Κοσοβο με αντιπαλο ενα λιμο το 2018 και την ιδια χρονια την Κλουζ στην Ρουμανια.

Αν μας κερδισουν τι να πω...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Sera4 έγραψε:Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι στα πρώτα 2 λεπτά και των 2 ημιχρόνων η ομάδα δέχεται 2 δοκάρια και 1 τετ α τετ.

Σαν να μην έφτανε αυτό τρώμε 2 γκολ από 2 στημένα, στο πρώτο δεν βρέθηκε κανένας παίχτης στην καρδιά της περιοχής να μαρκάρει τον πιο επικίνδυνο παίχτη του αντιπάλου στον αέρα και στο δεύτερο εντάξει δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μιλάμε για ερασιτεχνική αντίδραση.

Αυτά προσωπικά με τρομάζουν, γιατί δεν έχουν να κάνουν με την ανετοιμότητα σωματικά, αλλά με την πνευματική κατάσταση της ομάδας που φέτος δείχνει να είναι ακόμα σε διακοπές.

Η ποιότητά μας μπορεί να μας δώσει τελικά την πρόκριση, αλλά χρειάζεται ένα καλό τράβηγμα αυτιού και συνειδητοποίηση ότι η χρονιά ξεκίνησε και παίζονται σοβαροί στόχοι για το σύλλογο.
Όταν μια ομάδα είναι ανέτοιμη σωματικά είναι ανέτοιμη παντού, και πνευματικά. Μοιάζει ξεκούρδιστη και σαν να βρίσκονται πρώτη φορά μαζί, γι' αυτό συνδυασμοί που βγαίνανε για πλάκα πέρσι από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα, τώρα τίποτα. Σαν να ξεκινάνε όλα από την αρχή. Αυτό είναι κανόνας.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπροστά βγάζουν καλές συνεργασιες και έχουν ποιότητα . Μεσοεπιθετικα από την Μπριζ πχ πιο πολύ μου άρεσαν . Λέω για την Μπριζ γιατί υποτίθεται εκεί καταλάβαμε το επίπεδο μας στην Ευρώπη
Δεν θέλει πολύ να σου κάνουν το 0-1 και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Σε περίοδο που είσαι φανερά ανέτοιμος.
Για αυτό θέλει συγκέντρωση . Προσοχή στην άμυνα . Κοταρκσι . Και την τούμπα να βράζει.
Θεωρώ ότι το ματς με Χάιντουκ πρέπει να είναι ο οδηγός
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

θα τους ξεκωλιασουμε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ξεκάθαρα ομάδα έδρας οι Σουηδοί.

Μέσα εδώ θα είναι άλλη ομάδα
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε σε γενικές γραμμές, οπότε δεν καταλαβαίνω όσους κάνουν λόγο για τραγική εμφάνιση.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο και μας δημιούργησε προβλήματα, χρειάστηκε να υποφέρουμε. Όμως πέρα από το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού που όπως αναμενόταν μας πίεσαν, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες απείλησαν περίπου το ίδιο. Η ομάδα έβγαλε μέταλλο και ισοφάρισε δύο φορές σε μια δύσκολη έδρα κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και ακριβώς σε αυτό μπορούμε να δούμε το νόημα της φιλοσοφίας του Λουτσεσκου, μια ομάδα ελαφρώς ανέτοιμη αλλά και ασύνδετη με καινούργιους παίκτες θα πελαγωνε χτες όπως πριν δύο χρόνια στη Σόφια. Η ομάδα ομως δείχνει ότι ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και τις στιγμές και να παίρνει ότι μπορεί ακόμα κι αν δεν παίζει πολυ καλά.

Σε μια εβδομάδα λογικά θα είμαστε καλύτεροι και θα παίζουμε στην έδρα μας οπότε πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ έφαγε χαζά γκολ. Πχ το πέναλτυ με τη Banja Luka ή το χθεσινό από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Τέτοια γκολ μπορεί να κρίνουν προκρίσεις και να τραβάς τα ριαπαπά σου και να αναρωτιέσαι τι έγινε!
Φυσικά, τέτοιο γκολ μπορεί να βάλει και ο ΠΑΟΚ στη Real. Είναι και λίγο θέμα τύχης.

Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο αφήνουν κάποιοι να εννοηθούν. Τα γκολ που βάζουμε εμείς, ως επί το πλείστον, είναι αποτέλεσμα οργανωμένης ομαδικής δουλειάς. Οπότε πιστεύω ότ είμαστε σε πολύ καλό σημείο και αυτό οφείλεται στην ομοιογένεια. Δεν μπορείς να παίξεις τόσο καλά όταν μέσα παίζουν κυρίως νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν στην ομάδα λιγότερο από μήνα (δείτε τις ενδεκάδες με τη βουλγαρική πρόπερσι).
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Miles έγραψε:
Sera4 έγραψε:Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι στα πρώτα 2 λεπτά και των 2 ημιχρόνων η ομάδα δέχεται 2 δοκάρια και 1 τετ α τετ.

Σαν να μην έφτανε αυτό τρώμε 2 γκολ από 2 στημένα, στο πρώτο δεν βρέθηκε κανένας παίχτης στην καρδιά της περιοχής να μαρκάρει τον πιο επικίνδυνο παίχτη του αντιπάλου στον αέρα και στο δεύτερο εντάξει δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μιλάμε για ερασιτεχνική αντίδραση.

Αυτά προσωπικά με τρομάζουν, γιατί δεν έχουν να κάνουν με την ανετοιμότητα σωματικά, αλλά με την πνευματική κατάσταση της ομάδας που φέτος δείχνει να είναι ακόμα σε διακοπές.

Η ποιότητά μας μπορεί να μας δώσει τελικά την πρόκριση, αλλά χρειάζεται ένα καλό τράβηγμα αυτιού και συνειδητοποίηση ότι η χρονιά ξεκίνησε και παίζονται σοβαροί στόχοι για το σύλλογο.
Όταν μια ομάδα είναι ανέτοιμη σωματικά είναι ανέτοιμη παντού, και πνευματικά. Μοιάζει ξεκούρδιστη και σαν να βρίσκονται πρώτη φορά μαζί, γι' αυτό συνδυασμοί που βγαίνανε για πλάκα πέρσι από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα, τώρα τίποτα. Σαν να ξεκινάνε όλα από την αρχή. Αυτό είναι κανόνας.
Σωματικά ή πνευματικά ανέτοιμοι, η αντίδραση στον επαναληπτικό πρέπει να ξεκινήσει από το μυαλό και την καρδιά τους!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

crow1581 έγραψε:Μιλαμε για ομαδα που απο το 2015 εχει κερδισει 3 φορες εκτος εδρας.

Μια στην Γλασκωβη με αντιπαλο την Ρειντζερς τον αυγουστο του 2021 μια στο Κοσοβο με αντιπαλο ενα λιμο το 2018 και την ιδια χρονια την Κλουζ στην Ρουμανια.

Αν μας κερδισουν τι να πω...
Αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Μιλάμε για μια ομάδα που παραδοσιακά εκτός Σουηδιας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητας της.

Αν στην εξίσωση προσθέσεις το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι και την Τούμπα τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα.

Επίσης, το είδαμε και χθες ότι ενώ μεσοεπιθετικά την τσουλάνε αμυντικά είναι τέρμα ασταθείς. Τους βάλαμε δυο γκολ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους πάρουμε αψήφιστα.

Αλλά ο σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ θα την κάνει την δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

figurehead4 έγραψε:
burbu έγραψε:Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ

Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Τι σε φταίει η Gonchareva επειδή έχεις PTSD με δική σου πρώην αφεντικίνα;
figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι.

Μην ασχολείσαι αφού σε χαλάει ο ΠΑΟΚ τότε! Ή πάνε δώσε βιογραφικό, να γίνεις εσύ προπονητής και να βάζεις όποιον θέλεις. Έχει εξηγήσει ο Razvan πετνακόσιες χιλιάδες φορές κάποια πράγματα και δεν λέτε να καταλάβετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”