WeWillRockYou έγραψε:Cylon-4 έγραψε:Εχω τελειως διαφορετικη αποψη.
Υπαρχει παρα πολυς κοσμος, που επιζητα να ενισχυσει τον ΑΣ, μεσω καρτας μελους και διαρκειας
Συμφωνώ απόλυτα.
Χρόνια τώρα συζητάμε για το γεγονός πως είναι τραγικά δύσκολο να γίνει κάποιος μέλος στον ΑΣ και να τον ενισχύσει οικονομικά.
Η υποχρεωτική κάρτα μέλους θα μπορούσε να είναι και μια λύση για όσους θέλουν να έχουν αναμνηστικό από το διαρκείας τους. Τώρα που τα εισιτήρια γίνανε ηλεκτρονικά, η κάρτα μέλους του ερασιτέχνη θα μπορούσε να έχει φυσική μορφή και να καλύψει αυτό το κενό.
Επίσης θα μπορούσε να διευρυνθεί το χρονικό διάστημα αγορά της κάρτας μέλους. Δηλαδή αν κάποιος ζορίζεται οικονομικά να δώσει όλο το πόσο Ιούνιο μήνα, να μπορεί να ανανεώσει την κάρτα του από την άνοιξη πχ.
Έτσι θα μπορούσαν και τα άλλα τμήματα να έχουν μια ένεση ρευστότητας για τις πρώτες τους κινήσεις το καλοκαίρι.
Τραγικά δύσκολο να γίνει κάποιος μέλος στον ΑΣ;
Όχι βέβαια, ακόμα και 2 άγνωστοι στα γραφεία λογικά θα σε υπογράψουν την αίτηση.
Εγώ είμαι κατά της κάρτας μέλους.
Ίσως να ήμουν υπέρ του να μπουν 30-40 ευρώ και να γίνεσαι αυτόματα μέλος στον ΑΣ γιατί αλλιώς κακά τα ψέματα λίγοι κουνάνε τον ποπό τους για να γίνουν έτσι μέλη στον ερασιτέχνη.
Είναι βέβαια νταηλικι λεφτά αλλά απ'την άλλη δεν μπορείς να ζητάς να κοντράρεις πχ στο βόλεϊ και στο χάντμπολ τους άλλους που με το καλημέρα ξεκινούν με το τριπλάσιο μπάτζετ από σένα.
Ακόμα και τα 5 ευρώ στη Ticketmaster είναι απαράδεκτα ενώ τα κάνεις όλα μόνος σου και δεν πηγαίνουν και στον ΠΑΟΚ!
Επίσης στις ανανεώσεις έπρεπε να υπάρχει κι άλλος χρόνος. Γιατί να είναι αυτή η τελευταία βδομάδα κιόλας;