Razvan Lucescu IV

GINOLA

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από GINOLA »

Μαζί σου josh,και εγώ θεωρώ ότι το πληρώνουμε,ότι σε αυτό το κομμάτι υστερουμε αλλά το έχουμε πει τόσες φορές που κουράστηκα.

Επίσης όταν με τρομερή αυταπάρνηση πήραμε τις προκρίσεις πολλοί φώναζαν ότι αυτός ο δρόμος είναι ο σωστός. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το περσινό καλοκαίρι είναι παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα έβλεπα τεράστιες διαφορες σε περίοδο δύσκολη όπως του Ιανουαρίου.

Ελπίζω όμως στα σοβαρά (και έτσι δειχνει) ότι το καλοκαιρι ο σχεδιασμός,ίσως και επειδη υπάρχει ήδη μια καλή βάση,θα έχει ολο τον κόσμο χαρούμενο.

Μέχρι τότε ο προπονητής οφείλει να πετύχει να μας έχει στην Ευρώπη. (Το μίνιμουμ)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι να το κανω το καλοκαιρι οταν ειναι πολυ πιθανο να αποχωρησουν 3-4 εντεκαδατοι? Παλι φτου και απο την αρχη θα ειμαστε.Ποσες φορες σε βρισκει ο Γεναρης πρωτο στη βαθμολογια?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

-keeper- έγραψε:abc ,

Δεν ήταν το viral πέναλτι του Σαματά
Ήταν το οτι από όταν μπήκε παίζαμε με παίκτη λιγότερο όπως και με τον γαύρο
Την ίδια στιγμή που εσύ έβλεπες τον ΠΑΟΚ να παίζει με 10 ο σαματα έσπασε την μπάλα από γιωμα τρεις φορές στον ντελια ώστε να βγει στο ανοιχτό γήπεδο ( δυστυχώς οι επιλογές του ήταν τραγικες). Αυτό δεν πάει να πει ο εθελξε με την απόδοση του.
Είναι εύκολο σήμερα ο καθένας να βγάλει τα κόμπλεξ του απέναντι σε όποιον δεν συμπαθεί...εγώ απέναντι στον λουτσεσκου,εσύ απέναντι στον σαματα και ο Χ απέναντι στον Ψ.

Βέβαια ο σαματα είναι το εύκολο θύμα, άσχετα αν η συνεισφορά του σε αυτόν ήταν πολύ μικρότερη από κάποιους άλλους.

Προτιμώ σήμερα να είμαι με τον Πανακα ( είχα πολύ καιρό να συμφωνήσω μαζί του).
Εξάλλου σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης και όλοι θα χρειαστούν για την εκπλήρωση των στόχων .
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Τι ειπε ο Πανακας; Μπορει καποιος να κανει copy paste και για μας που δεν εχουμε fb;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Χωρις ιχνος ειρωνιας: με τι σκορ θα βγάζατε το καπελο στον Λουτσε για το χθεσινο κοουτσαρισμα και το στησιμο της ομαδας γενικότερα;
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από -keeper- »

Ναι ξέρω τέτοιον παίκτη δεν είχαμε ποτέ και βγάζουμε και κόμπλεξ με το καμάρι μας … που έσπασε 3 φορές την μπάλα και αντί να τρέξει να δώσει βοήθεια πήγαινε από την άλλη μην του τη ξαναδώσουν

Που κινείται ( όπως κινείται γιατί δεν τρέχει ποτέ) μονίμως σε λάθος χρόνους και χωρους.. τα δε κοντρόλ και οι πάσες του είναι για γέλια
Κρυμμενος σε όλους τους αγώνες
Φορ χωρίς ούτε καν τελικές

Βέβαια η ευθύνη πέφτει στον προπονητή που μετά το κρεσέντο του στον προηγούμενο αγώνα τον ξανά έβαλε .. δε γνωρίζω πως και γιατί αλλά όπως και να’χει αυτός φέρει την ευθύνη

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ανεβάζω ξανά screenshot γιατί δεν μπορώ να τα ξαναδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Πέμ 22 Φεβ 2024, 15:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν και συμμετειχα και εγω ας επανελθουμε οντοπικ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

GINOLA έγραψε:Μαζί σου josh,και εγώ θεωρώ ότι το πληρώνουμε,ότι σε αυτό το κομμάτι υστερουμε αλλά το έχουμε πει τόσες φορές που κουράστηκα.

Επίσης όταν με τρομερή αυταπάρνηση πήραμε τις προκρίσεις πολλοί φώναζαν ότι αυτός ο δρόμος είναι ο σωστός. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το περσινό καλοκαίρι είναι παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα έβλεπα τεράστιες διαφορες σε περίοδο δύσκολη όπως του Ιανουαρίου.

Ελπίζω όμως στα σοβαρά (και έτσι δειχνει) ότι το καλοκαιρι ο σχεδιασμός,ίσως και επειδη υπάρχει ήδη μια καλή βάση,θα έχει ολο τον κόσμο χαρούμενο.

Μέχρι τότε ο προπονητής οφείλει να πετύχει να μας έχει στην Ευρώπη. (Το μίνιμουμ)
Δεν θα είναι το καλοκαίρι πιο εύκολο στα μεταγραφικά αν δεν θα έχουμε προκριματικά,αλλά εισιτήριο σε Ευρωπαϊκό όμιλο;

Δεν θα είναι ο παράδεισος του Ραζβάν;

Ειδικά αν θα υπάρχουν προς διαχείρηση 20+ εκατομμύρια ΣΙΓΟΥΡΑ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτα τα δυο ποστ μου ελυσαν τα χερια...
1)Γιατι δεν χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω...
2)Γιατι επεσαν οι σφυγμοι απο τους 135 που εφθασαν απο χθες με τις μαλακιες που διαβαζα δειξα κι αριστερα...

GINOLA έγραψε:Πολλά ερωτήματα .

Ας πω αυτό που εγώ γνωρίζω.Τωρα θα συμφωνεί ο καθένας, θα διαφωνεί;

Όπως και να εχει είναι το σκεπτικό της οικογένειας και με αυτό θα πάμε και αυτό θα σεβαστούμε

Καταλαβαίνω κάθε κριτική στον προπονητή για τα ντέρμπι,τον πρωτο ημιτελικό,για τον τελικό κυπέλλου. Αλλά όχι για χθες.

Χθες δεν ήταν ο κλασικός αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι.ηταν ένας τρομερός ΠΑΟΚ που έχασε με ένα τρόπο που δεν υπάρχει και δεν θα ξανά υπάρχει στον αθλητισμό.

Ναι αλλά σαματά..Ο προπονητής λοιπόν δεν επιλέγει. Εγκρίνει.ομως πάντα υπάρχουν οι συνθήκες. Και οι συνθήκες τώρα είναι σε μια περίοδο που έχουν χαθεί όλες οι πρώτες επιλογές γτ θεωρήθηκαν ακριβές. Και είναι σε μια χρονιά που την προηγούμενη έχουμε αποκλειστεί από Ευρώπη γτ πήγαμε σε ματς χωρίς φορ. Και έχουμε μπροστά μας ματς φωτιά,μια ομάδα χωρίς ενίσχυση και το χρόνο να καίει.Εκει οι άνθρωποι που επιλέγουν, ακούνε από τον μάνατζερ του μπαμπά θα σας φέρω άμεσα τον σαματά. Άλλη άμεση λύση δεν υπήρχε οπότε υπήρχε σε όλους πανικός. Και έγινε το προφανές λάθος.

Ναι αλλά βέτο. Ο προπονητή ζητάει,ξαναζηταει αλλά θέλει να είναι εδώ και να δουλεύει.οποιος θέσει βέτο στην οικογένεια την άλλη μέρα θα φύγει. Όμορφα και απλά ο τρόπος του ραζβαν είναι ο πιο αποδοτικός να παίρνεις κάτι από την οικογένεια.

Ναι αλλά τον βάζει. Είναι αποφαση της οικογένειας να εξαντλούν κάθε πιθανότητα να παίξουν τα μεγάλα συμβόλαια. Και πέρσι ζήτησε ο προπονητής μέσο επιθετικό και η απάντηση ήταν,έχεις τον μουργκ,βάλε αυτόν.το ίδιο έγινε το Γενάρη με το σαματά.

Ναι άλλα τι λέει στις συνεντεύξεις; ο προπονητής δεν θα πει σε συνέντευξη ότι δεν πίστευει παίκτη. Ας είμαστε σοβαροί.

Ναι αλλά φταίει καπου; Ε προφανώς.και εμμονικος είναι και κολλαει αλλά δεν παύει να είναι σπουδαίος προπονητής και από τους ελάχιστους που μπορεί να βρει γραμμή με την ιδιοκτησία.

Ναι αλλά τα ρίχνεις στον Ιβάν?
Όχι. Ναι ,διαφωνώ με.πολλες αποφάσεις αλλά η οικογένεια είναι αυτή που τραβάει το καράβι,αυτή που δίνει συμβόλαια πάνω από μυριο,αυτή που έκανε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα κτλ κτλ. Και ακόμα και αν σε στιγμές αρρωσταίνω με αποφάσεις και αυτοί αρρωσταινουν. Επομένως,πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα πιστεύω τους ακόμα και αν κάποιες φορές μας οδηγούν σε λάθη.

Μόνο ΠΑΟΚ, ελπίζω η χθεσινή εικόνα να γίνει συνήθεια. Αν γίνει μπορούμε ακόμα και γράψουμε ιστορία την φετινή σεζόν.

Ps. ΑΝ καταλήξει σε ναυάγιο και εκτός Ευρώπης ο προπονητής θα παραιτηθεί. Κανεις όμως δεν πιστεύει ότι θα ναυαγησουμε

marsantos έγραψε:Τόσο καιρό δεν έχω συμμετάσχει στην κουβέντα που γίνεται σε αυτό το τόπικ γιατί έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου υπέρ του Ράσβαν οπότε δε χρειάζεται συνέχεια να λιβανίζουμε τα ίδια πράγματα.
Από την πρώτη μέρα που γράφτηκα ως μέλος έχω δηλώσει κατηγορηματικά ότι σαν τον Ράσβαν δεν υπάρχει άλλος για τον ΠΑΟΚ. Προσέξετε, για τον ΠΑΟΚ. Με αυτή τη διοίκηση, με αυτούς τους αντιπάλους, σε αυτήν τη χώρα. Μάλιστα έχω αναφέρει πως το ιδανικό διάστημα παραμονής είναι τουλάχιστον μια εξαετία επιπλέον του τρέχοντος συμβολαίου (δηλαδή άλλα 3 πέραν του καινούριου).
Με τα όσα γράφει ο Ginola, η άποψη μου μετατρέπεται σε πεποίθηση και αναγκαιότητα.
Ένας προπονητής που θέλει έμπρακτα τον ΠΑΟΚ μεγάλο και στην Ευρώπη (Doom μπορείς να σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο).

Αρχίζουν τα υστερόγραφα που είναι και μπόλικα..

Υγ. Όσοι δεν θέλουν τον Ράσβαν είναι σεβαστό. Να ξέρουν ότι το ίδιο θέλουν και εδώ στην Αθήνα. Και δε νομίζω οι ποκίτες να είναι χαζοί.. Παρακαλάνε να φύγει για να γίνει ο ΠΑΟΚ σαν τον άρη.. Από διεκδικητής δηλαδή να γίνει ρυθμιστής όπως ήταν δεκαετίες '90 και '00.

Υγ2. Πολλές φορές κάνουμε κριτική στον Ράσβαν για τις επιλογές του. Τα όσα γράφει ο Ginola μαρτυρούν ότι δεν ξέρουμε τίποτα από όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ας τα ξαναδιαβάσουμε όλοι με προσοχή. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι ο Ginola λέει ψέματα. Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι γιατί έχει αποδείξει τη φερεγγυότητα του.

Υγ3. Μιας και γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα αρνητικά στατιστικά του Ρασβάν σε ντέρμπι ας αναφέρουμε και ένα θετικό. Ο Ρασβάν έχει παίξει 9 φορές εκτός έδρας με το βάζελο.
Με τη χθεσινή νίκη έχει 5 νίκες - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα. Ασύλληπτο στατιστικό για ΠΑΟΚ και εκτός έδρας στην Αθήνα.

Υγ4. Μπράβο στους συνδέσμους για την ανακοίνωση. Εγώ στα 46 μου δε θυμάμαι ΠΑΟΚ σαν το χθεσινό. Νίκες μεγάλες έχει πάρει πολλές. Όχι όμως με ύφος "μπαίνω να σας ξεσκίσω και είμαι εγώ το αφεντικό" μέσα στην Αθήνα, με καταρρακωμένη ψυχολογία και με σκορ εις βάρος του. Η νοοτροπία "είμαι εγώ η μεγάλη ομάδα" είναι έργο Ράσβαν.

Υγ5. Τα όσα αναφέρει ο Ginola περί παραίτησης είναι πολύ σημαντικά. Η ενεργή στήριξη στον Ράσβαν είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ. Ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να γιγαντωθεί και αυτό είναι συνυφασμένο με την παρουσία του Ράσβαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Δεν αντέχω να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ κομπάρσο με προπονητές που όταν παραλύουν οι πόρτες θαυμάζουν τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα του αντιπάλου. Θέλω στον ΠΑΟΚ προπονητή που όταν τον βλέπουν οι αντίπαλοι οπαδοί θα τον μισούν γιατί ξέρουν ότι τους κάνει βάσανο τη ζωή. Και αυτός είναι ο Ράσβαν..
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΜΑΤΑ
ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν μπορώ να καταλογισω κάτι στο Ρασβάν όσο αφορά τον αποκλεισμό, είναι το ροτέισον που επέλεξε να κάνει στο πρώτο παιχνίδι με τα πράσινα σκουπίδια. Για μένα ο ημιτελικός κυπέλλου ήταν πιο σημαντικός από 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος που έτσι και αλλιώς έχει πολύ δρόμο ακόμη. Αν επέλεγα εγώ, θα έκανα ροτέισον στους αγώνες πρωταθλήματος και όχι στον ημιτελικό κυπέλλου. Αλλά βεβαια εγώ δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εχουν γραφτει χιλιαδες ποστ απο χθες για ενα γαμημενο γκολ που μπηκε στο 130' κυριολεκτικα παλι στο τελευταιο δευτερολεπτο αφου αμεσως μετα σφυριξε την ληξη...

Αν δν εμπαινε αυτο το γαμημενο σημερα θα μιλουσαμε αν οχι για την καλυτερη αλλα μια απ τις καλυτερες εμφανισεις της ομαδας για φετος..(μεχρι την επομενη)...
Βεβαια τα ποστ θα ηταν πολυ λιγοτερα...κι ακομη λιγοτερα τα ατομα που θα εγραφαν.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tolis14 έγραψε:Αν μπορώ να καταλογισω κάτι στο Ρασβάν όσο αφορά τον αποκλεισμό, είναι το ροτέισον που επέλεξε να κάνει στο πρώτο παιχνίδι με τα πράσινα σκουπίδια. Για μένα ο ημιτελικός κυπέλλου ήταν πιο σημαντικός από 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος που έτσι και αλλιώς έχει πολύ δρόμο ακόμη. Αν επέλεγα εγώ, θα έκανα ροτέισον στους αγώνες πρωταθλήματος και όχι στον ημιτελικό κυπέλλου. Αλλά βεβαια εγώ δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ
Πολυ Σωστα..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

psykoman έγραψε:Εχουν γραφτει χιλιαδες ποστ απο χθες για ενα γαμημενο γκολ που μπηκε στο 130' κυριολεκτικα παλι στο τελευταιο δευτερολεπτο αφου αμεσως μετα σφυριξε την ληξη...

Αν δν εμπαινε αυτο το γαμημενο σημερα θα μιλουσαμε αν οχι για την καλυτερη αλλα μια απ τις καλυτερες εμφανισεις της ομαδας για φετος..(μεχρι την επομενη)...
Βεβαια τα ποστ θα ηταν πολυ λιγοτερα...κι ακομη λιγοτερα τα ατομα που θα εγραφαν.
Συμφωνω απολυτα..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καθαριστε το μυαλο σας....

ο ΠΑΟΚ δεν αποκλειστηκε ...σε ροη...αγωνα...

κανονικη διαρκεια 0-1

παραταση 1-1

ο ΠΑΟΚ κερδισε τον αγωνα 1-2
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”