ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Patron

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Δημοσίευση από Patron »

Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ψήνεστε όσοι εκφράζετε ψιλό ακραίες απόψεις του τύπου "αν χάσουμε χαθήκαμε" κλπ να γράφετε και την ηλικία σας;
Αν πέφτω τόσο έξω και είστε άνω των 25 (το μέγιστο), μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα.
Ναι αν κερδίσουμε είναι επιτυχία, αν χάσουμε αποτυχία, στην ισοπαλία λέω ψιλό αποτυχία.
Σε κανένα όμως από τα τρία αποτελέσματα δεν κρίνεται το οτιδήποτε. Είναι εντελώς αστεία αυτή η προσέγγιση.
Ούτε ψυχολογίες, ούτε βαθμολογίες, ούτε να χαμε να λέγαμε.
Δηλαδή αν κερδίσουμε αύριο και γκελάρουμε (φτου φτου) στο Αγρίνιο; Ή πρέπει κάθε αγωνιστική να λέμε το κοινότυπο "πρέπει να κερδίσουμε"; Ναι οκ ΠΡΈΠΕΙ να κερδίσουμε. Κάθε ματς ΠΡΈΠΕΙ να το κερδίζουμε. Γίνεται;

Γ@ΜΉΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον γαύρο, πώς περιμένουμε μετά να κερδίσουμε αεχ και βάζελο;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Sold out αποκλειεται.
Θα εχει περισσοτερο κοσμο απ οτι με παναθηναικο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χωρίς πέντε παίκτες έρχεται ο γαύρος:

ινπαοκ

...Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τους Ζοβάνε Καμπράλ, Ανδρέα Ντόη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Κίνι που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι οι: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Με απουσιες ερχονται οι απογονοι....

Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρα το πηρε η χαρτινη επειδη δεν εχασε στα ντερμπι, ας σταματησει το πρωταθλημα. Αφηγημα Μπισμπικη στο ΠΑΟΚμανια
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τους μικρομεσαίους τους έχουμε και συνήθως με μεγάλα σκορ. Το πρωτάθλημα όμως θα κριθεί στα ντέρμπι και εκεί πρέπει να είμαστε πειστικοί και νικητές.
Δεν είναι καλό για μας το ότι ο γαύρος έρχεται με καινούργιο προπονητή. Ένας νεοφερμένος κόουτς καταμεσής της περιόδου δίνει ένα ας πούμε νέο αέρα στην ομάδα και οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν σε αυτόν. Ο Καρβαλιάλ θα ήταν πιο προβλέψιμος, ενώ για ο Βάσκος μπορεί να μας επιφυλάξει κάποια πράγματα που ίσως δεν θα περιμένουμε και στα οποία δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε. Αλλά πάντα πιστεύω ότι από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι το σχήμα αύριο θα είναι σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό της Τετάρτης. Αν δεν ξεκινήσει ο Ντέλιας λόγω της ίωσης που πέρασε, προτιμώ να δω αριστερά τον Αντρίγια και δεξιά τον Ντεσπότωφ. Θα ήθελα να δω μια φορά Μέιτε με Μάρκος στον άξονα, παίκτης με ύψος και όγκο να συμπληρώνεται από άλλον με ταχύτητα και εκρηκτικότητα.
Αυτός που νομίζω πως θέλει προσοχή είναι ο Ροντινέι και οι προωθήσεις του που δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους τους. Φυσικά προσοχή θέλει και ο Φορτούνης.
Να τους νικήσουμε για να τους πάμε στο -10 και να διατηρήσουμε την πρωτιά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giliopoulos έγραψε:
Sold out αποκλειεται.
18.000 εισητηρια κόψαμε με μπεναλτιακο στο Κύπελλο.

Για να δούμε αύριο,θα πιάσουμε τις 20.000.
Δυσκολακι το σολντ άουτ.
Εδώ τις εποχές των 2ΝΤΑΜΠΛ,δεν κάναμε σολντ άουτ.
Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε αύριο κι όλα καλά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

theo-drama έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Sold out αποκλειεται.
18.000 εισητηρια κόψαμε με μπεναλτιακο στο Κύπελλο.

Για να δούμε αύριο,θα πιάσουμε τις 20.000.
Δυσκολακι το σολντ άουτ.
Εδώ τις εποχές των 2ΝΤΑΜΠΛ,δεν κάναμε σολντ άουτ.
Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε αύριο κι όλα καλά.
Πως δε καναμε ρε φιλε, απειρα σολντ αουτ ειχαμε κανει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ειδικα στην φιεστα ειμουν μεσα με λεβαδειακο ειμασταν πανω απο 30.000 .......σαρδελλες ο ενας πανω στον αλλο ,αλλα ζησαμε στιγμες ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Γύρω στα 2000 εισιτήρια έχουν μείνει σύμφωνα με το ticketmaster, sold out δύσκολο γιατί έχει πολλά απούλητα στη θύρα 3.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

aivas19 έγραψε:Αρα το πηρε η χαρτινη επειδη δεν εχασε στα ντερμπι, ας σταματησει το πρωταθλημα. Αφηγημα Μπισμπικη στο ΠΑΟΚμανια
Ε ναι άντε πάμε διακοπές.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά έχω σκοπό να μπω αύριο στο γήπεδο με το π@πάρι όρθιο, έτοιμος να τους γ@μήσω ότι έχουν και δεν έχουν!
Θα ξελαρυγγιαστώ και πάλι, ξέρω πως θα φύγω με πονοκέφαλο και τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι λες και με πάτησε λεωφορείο, αλλά θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να στηρίξω τα παιδιά μας. Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά.
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Για το θέμα με τα διαρκείας που πλέον δεν μεταβιβάζονται, αν από τα 11.000 διαρκείας τα 2.000 δεν πάνε γήπεδο , λογικό, τον ένα κάτι μπορεί να τον έτυχε , ο άλλος μπορεί να αρρώστησε , ο άλλος είναι 500 χλμ μακριά και δεν μπορεί να πηγαίνει σε κάθε ματς , οι θέσεις αυτές θα ναι κενές .
Χρειάζεται ένα σύστημα στο site της ΠΑΕ , που να επιτρέπει με μια απλή δήλωση του κατόχου που δεν θα πάει , να ελευθερώνεται η θέση του
Έτσι στα ματς υψηλής ζήτησης δεν θα υπάρχει ούτε μία κενή θέση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”