ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Ψήνεστε όσοι εκφράζετε ψιλό ακραίες απόψεις του τύπου "αν χάσουμε χαθήκαμε" κλπ να γράφετε και την ηλικία σας;
Αν πέφτω τόσο έξω και είστε άνω των 25 (το μέγιστο), μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα.
Ναι αν κερδίσουμε είναι επιτυχία, αν χάσουμε αποτυχία, στην ισοπαλία λέω ψιλό αποτυχία.
Σε κανένα όμως από τα τρία αποτελέσματα δεν κρίνεται το οτιδήποτε. Είναι εντελώς αστεία αυτή η προσέγγιση.
Ούτε ψυχολογίες, ούτε βαθμολογίες, ούτε να χαμε να λέγαμε.
Δηλαδή αν κερδίσουμε αύριο και γκελάρουμε (φτου φτου) στο Αγρίνιο; Ή πρέπει κάθε αγωνιστική να λέμε το κοινότυπο "πρέπει να κερδίσουμε"; Ναι οκ ΠΡΈΠΕΙ να κερδίσουμε. Κάθε ματς ΠΡΈΠΕΙ να το κερδίζουμε. Γίνεται;
Γ@ΜΉΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ
Αν πέφτω τόσο έξω και είστε άνω των 25 (το μέγιστο), μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα.
Ναι αν κερδίσουμε είναι επιτυχία, αν χάσουμε αποτυχία, στην ισοπαλία λέω ψιλό αποτυχία.
Σε κανένα όμως από τα τρία αποτελέσματα δεν κρίνεται το οτιδήποτε. Είναι εντελώς αστεία αυτή η προσέγγιση.
Ούτε ψυχολογίες, ούτε βαθμολογίες, ούτε να χαμε να λέγαμε.
Δηλαδή αν κερδίσουμε αύριο και γκελάρουμε (φτου φτου) στο Αγρίνιο; Ή πρέπει κάθε αγωνιστική να λέμε το κοινότυπο "πρέπει να κερδίσουμε"; Ναι οκ ΠΡΈΠΕΙ να κερδίσουμε. Κάθε ματς ΠΡΈΠΕΙ να το κερδίζουμε. Γίνεται;
Γ@ΜΉΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον γαύρο, πώς περιμένουμε μετά να κερδίσουμε αεχ και βάζελο;
-
Sold out αποκλειεται.Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Θα εχει περισσοτερο κοσμο απ οτι με παναθηναικο.
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς πέντε παίκτες έρχεται ο γαύρος:
ινπαοκ
...Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τους Ζοβάνε Καμπράλ, Ανδρέα Ντόη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Κίνι που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι οι: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.
ινπαοκ
...Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τους Ζοβάνε Καμπράλ, Ανδρέα Ντόη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Κίνι που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι οι: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.
Με απουσιες ερχονται οι απογονοι....
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
Με απουσιες ερχονται οι απογονοι....
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
Αρα το πηρε η χαρτινη επειδη δεν εχασε στα ντερμπι, ας σταματησει το πρωταθλημα. Αφηγημα Μπισμπικη στο ΠΑΟΚμανια
Τους μικρομεσαίους τους έχουμε και συνήθως με μεγάλα σκορ. Το πρωτάθλημα όμως θα κριθεί στα ντέρμπι και εκεί πρέπει να είμαστε πειστικοί και νικητές.
Δεν είναι καλό για μας το ότι ο γαύρος έρχεται με καινούργιο προπονητή. Ένας νεοφερμένος κόουτς καταμεσής της περιόδου δίνει ένα ας πούμε νέο αέρα στην ομάδα και οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν σε αυτόν. Ο Καρβαλιάλ θα ήταν πιο προβλέψιμος, ενώ για ο Βάσκος μπορεί να μας επιφυλάξει κάποια πράγματα που ίσως δεν θα περιμένουμε και στα οποία δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε. Αλλά πάντα πιστεύω ότι από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι το σχήμα αύριο θα είναι σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό της Τετάρτης. Αν δεν ξεκινήσει ο Ντέλιας λόγω της ίωσης που πέρασε, προτιμώ να δω αριστερά τον Αντρίγια και δεξιά τον Ντεσπότωφ. Θα ήθελα να δω μια φορά Μέιτε με Μάρκος στον άξονα, παίκτης με ύψος και όγκο να συμπληρώνεται από άλλον με ταχύτητα και εκρηκτικότητα.
Αυτός που νομίζω πως θέλει προσοχή είναι ο Ροντινέι και οι προωθήσεις του που δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους τους. Φυσικά προσοχή θέλει και ο Φορτούνης.
Να τους νικήσουμε για να τους πάμε στο -10 και να διατηρήσουμε την πρωτιά.
Δεν είναι καλό για μας το ότι ο γαύρος έρχεται με καινούργιο προπονητή. Ένας νεοφερμένος κόουτς καταμεσής της περιόδου δίνει ένα ας πούμε νέο αέρα στην ομάδα και οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν σε αυτόν. Ο Καρβαλιάλ θα ήταν πιο προβλέψιμος, ενώ για ο Βάσκος μπορεί να μας επιφυλάξει κάποια πράγματα που ίσως δεν θα περιμένουμε και στα οποία δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε. Αλλά πάντα πιστεύω ότι από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι το σχήμα αύριο θα είναι σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό της Τετάρτης. Αν δεν ξεκινήσει ο Ντέλιας λόγω της ίωσης που πέρασε, προτιμώ να δω αριστερά τον Αντρίγια και δεξιά τον Ντεσπότωφ. Θα ήθελα να δω μια φορά Μέιτε με Μάρκος στον άξονα, παίκτης με ύψος και όγκο να συμπληρώνεται από άλλον με ταχύτητα και εκρηκτικότητα.
Αυτός που νομίζω πως θέλει προσοχή είναι ο Ροντινέι και οι προωθήσεις του που δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους τους. Φυσικά προσοχή θέλει και ο Φορτούνης.
Να τους νικήσουμε για να τους πάμε στο -10 και να διατηρήσουμε την πρωτιά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
18.000 εισητηρια κόψαμε με μπεναλτιακο στο Κύπελλο.giliopoulos έγραψε:Sold out αποκλειεται.Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Για να δούμε αύριο,θα πιάσουμε τις 20.000.
Δυσκολακι το σολντ άουτ.
Εδώ τις εποχές των 2ΝΤΑΜΠΛ,δεν κάναμε σολντ άουτ.
Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε αύριο κι όλα καλά.
-
Πως δε καναμε ρε φιλε, απειρα σολντ αουτ ειχαμε κανειtheo-drama έγραψε:18.000 εισητηρια κόψαμε με μπεναλτιακο στο Κύπελλο.giliopoulos έγραψε:Sold out αποκλειεται.Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Για να δούμε αύριο,θα πιάσουμε τις 20.000.
Δυσκολακι το σολντ άουτ.
Εδώ τις εποχές των 2ΝΤΑΜΠΛ,δεν κάναμε σολντ άουτ.
Τέλος πάντων,ας κερδίσουμε αύριο κι όλα καλά.
ειδικα στην φιεστα ειμουν μεσα με λεβαδειακο ειμασταν πανω απο 30.000 .......σαρδελλες ο ενας πανω στον αλλο ,αλλα ζησαμε στιγμες ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ......

Γύρω στα 2000 εισιτήρια έχουν μείνει σύμφωνα με το ticketmaster, sold out δύσκολο γιατί έχει πολλά απούλητα στη θύρα 3.Patron έγραψε:Τα εισιτήρια πώς πάνε; Θα έχουμε sold out?
Ε ναι άντε πάμε διακοπές.aivas19 έγραψε:Αρα το πηρε η χαρτινη επειδη δεν εχασε στα ντερμπι, ας σταματησει το πρωταθλημα. Αφηγημα Μπισμπικη στο ΠΑΟΚμανια
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά έχω σκοπό να μπω αύριο στο γήπεδο με το π@πάρι όρθιο, έτοιμος να τους γ@μήσω ότι έχουν και δεν έχουν!
Θα ξελαρυγγιαστώ και πάλι, ξέρω πως θα φύγω με πονοκέφαλο και τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι λες και με πάτησε λεωφορείο, αλλά θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να στηρίξω τα παιδιά μας. Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά.
Θα ξελαρυγγιαστώ και πάλι, ξέρω πως θα φύγω με πονοκέφαλο και τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι λες και με πάτησε λεωφορείο, αλλά θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να στηρίξω τα παιδιά μας. Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά.
Για το θέμα με τα διαρκείας που πλέον δεν μεταβιβάζονται, αν από τα 11.000 διαρκείας τα 2.000 δεν πάνε γήπεδο , λογικό, τον ένα κάτι μπορεί να τον έτυχε , ο άλλος μπορεί να αρρώστησε , ο άλλος είναι 500 χλμ μακριά και δεν μπορεί να πηγαίνει σε κάθε ματς , οι θέσεις αυτές θα ναι κενές .
Χρειάζεται ένα σύστημα στο site της ΠΑΕ , που να επιτρέπει με μια απλή δήλωση του κατόχου που δεν θα πάει , να ελευθερώνεται η θέση του
Έτσι στα ματς υψηλής ζήτησης δεν θα υπάρχει ούτε μία κενή θέση
Χρειάζεται ένα σύστημα στο site της ΠΑΕ , που να επιτρέπει με μια απλή δήλωση του κατόχου που δεν θα πάει , να ελευθερώνεται η θέση του
Έτσι στα ματς υψηλής ζήτησης δεν θα υπάρχει ούτε μία κενή θέση