Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
μετά τον william, ας ψήσει ο tyson τον willian μιας που νομίζω ήταν και συμπαίκτες
-
Άντε να γράψω κι εγώ την γνώμη μου....
Δεξί μπακ θέλουμε, για βασικό. Ας ρίξουν λεφτά εκεί.
Δεξί στόπερ θέλουμε γιατί ο Εκόνγκ δεν πείθεί. Ας αποχωρήσει ο Νάσμπεργκ.
Με τόσους που έχει στο κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς. Παραθυράκι μόνο, αν φύγουν δύο: Φελίπε και Σβάμπ. Θα είναι κρίμα να μην μείνει ο Χάρης.
Το αριστερό εξτρέμ που ζητάτε κάποιοι, δεν νομίζω. Έχει Τάισον και βάζει και Κωνσταντέλια. Με την άνοδο του Μούργκαρου ο μικρός παίζει εναλλάξ και στο 10. Δεν θα θελήσει να χαλάσει ισορροπίες ο Ραζβάν.
Aν δεν υπήρχε ο Δεσπότης, τον Λημνιό πιστεύω θα τον σκέφτονταν ο Ραζβάν. Εκτός αν τον σκέφτεται για μπακ..
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει φορ. Τέτοιους φορ θέλει, τέτοιους πήρε. Όσοι σκέφτεστε νέους Πρίγιοβιτς, ξεχάστε το.
Επιτέλους ας πάρουμε έναν τερματά. Τρέμω στην ιδέα να τραυματιστεί ο Κοτάρσκι. Είναι κρίμα όλο το πρότζεκτ να κρέμεται σε μια κλωστή.
Δεξί μπακ θέλουμε, για βασικό. Ας ρίξουν λεφτά εκεί.
Δεξί στόπερ θέλουμε γιατί ο Εκόνγκ δεν πείθεί. Ας αποχωρήσει ο Νάσμπεργκ.
Με τόσους που έχει στο κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς. Παραθυράκι μόνο, αν φύγουν δύο: Φελίπε και Σβάμπ. Θα είναι κρίμα να μην μείνει ο Χάρης.
Το αριστερό εξτρέμ που ζητάτε κάποιοι, δεν νομίζω. Έχει Τάισον και βάζει και Κωνσταντέλια. Με την άνοδο του Μούργκαρου ο μικρός παίζει εναλλάξ και στο 10. Δεν θα θελήσει να χαλάσει ισορροπίες ο Ραζβάν.
Aν δεν υπήρχε ο Δεσπότης, τον Λημνιό πιστεύω θα τον σκέφτονταν ο Ραζβάν. Εκτός αν τον σκέφτεται για μπακ..
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει φορ. Τέτοιους φορ θέλει, τέτοιους πήρε. Όσοι σκέφτεστε νέους Πρίγιοβιτς, ξεχάστε το.
Επιτέλους ας πάρουμε έναν τερματά. Τρέμω στην ιδέα να τραυματιστεί ο Κοτάρσκι. Είναι κρίμα όλο το πρότζεκτ να κρέμεται σε μια κλωστή.
- ΑποστόληςΑ
Για τις γαλάζιες... ντακότες, φτάνει και ο Λημνιός, μην πω και ο Κίτσιου.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εγω πιστευω ουτε 20αδα θα εβλεπε σε μας ο βαψομαλλιάς τους.
Ο δικός βαψομαλλιάς ειναι πολυ καλυτερος.
Ποιος Λημνιός ρε εσείς;;
Μάλλον ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί το επίπεδο του φετινού ΠΑΟΚ
-
- Επικοινωνία:
Εδώ βλέπει ο Samatta δεν θα έπαιζε αυτός; δες βιογραφικά, μισθό και επιδόσεις και έλα να κλάψουμε παρέα!Мир έγραψε:Εγω πιστευω ουτε 20αδα θα εβλεπε σε μας ο βαψομαλλιάς τους.
-
- Επικοινωνία:
Η τρολαρει η εννοεί για ΠΑΟΚ Βnunies4 έγραψε:Ποιος Λημνιός ρε εσείς;;
Πολύ δυνατή σχέση με τα δίκτυα κακά τα ψέματαboogeyman77 έγραψε:Εδώ βλέπει ο Samatta δεν θα έπαιζε αυτός; δες βιογραφικά, μισθό και επιδόσεις και έλα να κλάψουμε παρέα!Мир έγραψε:Εγω πιστευω ουτε 20αδα θα εβλεπε σε μας ο βαψομαλλιάς τους.
-
Μια χαρά θα έβλεπε και θα παραεβλεπε μόνο που βλέπει ο σαματαМир έγραψε:Εγω πιστευω ουτε 20αδα θα εβλεπε σε μας ο βαψομαλλιάς τους.
Το έγραψα και αλλού, ο Μορόν είναι ο μόνος από την ομάδα τους που ζηλεύω. Έχει το γκολ, μέσα σε φάσεις και πολύ καλός και εκτός περιοχής. Έχοντας γύρω του Τάισον, Αντρίγια, Ντέλια και βάλε, θα έκανε μεγάλα πράγματα σε μας.