Τις ******* που έγραψες για το οτι είναι το ιδιο το Χ με τη Νικη σήμερα θα το σχολιάσεις ή θα πετας έξυπνες ειρωνείες?nunies4 έγραψε:Άσε τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί..Μπαρκαρούτσος έγραψε:20.................Τελικές...............2
61.................Κατοχή...............39
76.................Επιθέσεις............19
13.................Κόρνερ...............0
552 (472).......Πάσες (ολοκλ.)....231 (166)
1.................Δοκάρια................0
0.................Αποκρούσεις..........8
Μια χαρά ήταν η ομάδα.
ΑΣΟΒΑΡΗ ήταν η ομάδα λέμε...
ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Daskalos_4
Λογικο να σταζετε χολη ορισμενοι. Τοση καταπιεση απο την Κυριακή και μετα καπως θα πρεπει να διοχετευτεί. Απίστευτοι πραγματικα.
-
Luigi Vampa
+όσα θεςDaskalos_4 έγραψε:Λογικο να σταζετε χολη ορισμενοι. Τοση καταπιεση απο την Κυριακή και μετα καπως θα πρεπει να διοχετευτεί. Απίστευτοι πραγματικα.
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι κι εγώ με αυτή τη μόνιμη προσπάθεια δικαιολόγησης του προπονητή στα πάντα.Parolos έγραψε:Πως γινετε να λετε οτι ειναι το ιδιο Χ με νικη σημερα ειναι δυνατον?
Θα λέγατε το ιδιο αν εβγαινε η Αιντραχτ Χ σημερα (παραλιγο ακυρωθηκε γκολ του Ελσινκι)?
Ή θα λετε το ιδιο αν γκελαρει η Αιντραχτ μεσα στη Σκωτια?
Ή θα λέτε το ιδιο αν φέρουμε Χ στη Γερμανία και Χ με Ελσίνκι εδώ μέσα παλι.. πάλι το ίδιο θα ειναι?
Παραβιάζουμε και τα μαθηματικά πλέον για να προστατέψουμε τον one.
Η ομάδα κατέβηκε ασόβαρη και ακόμη περιμένουμε να κατέβει 90 λεπτα για να κάνει επαγγελματικά τη δουλεια που πρέπει σε must win παιχνιδια.
Και ξέρεις εσύ προσωπικά ότι να το λέω εγώ αυτό κάτι σημαίνει.
Δηλαδή κάπου έλεος με την μόνιμη δικαιολογία για τα πάντα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και ο κοταρσκι κάνει λάθη και με χάρτινη και προχθές άσχετα αν δεν το φάγαμε.kataramenos5 έγραψε:Το προβλημα σουρμε ειναι στην αμυνα.Τεσσερα γκολ εφαγες απο μια ομαδα με σαφως αμυντικοη διαθεση.Εχουμε κινδυνεψει απ ολους τους μικρους οταν αποφασιζουν να βγουν μπροστά .sourmenetes έγραψε:
Το ότι παίζω με τον 7ο της Σκωτίας δε λέει κάτι. Έχεις δικαίωμα κακών τοποθετήσεων. Κάναμε 1 λάθη και φάγαμε 2 γκολ.το άλλο είναι δώρο από το διαιτητή και τον κοταρσκι.
Το προβλημα δε φαινεται τοσο γιατι συνηθως μας σωζει ο Κοταρσκι .Σημερα δε μπορεσε.
Και σήμερα το 2ο γκολ ειναι δικό του λάθος.
Και ναι έχουμε θέμα στην άμυνα γιατί δυστυχώς δεν έχουμε τη σιγουριά του μεγάλου μπακ.
Ο Εκονγκ έπρεπε να ειναι ο βράχος.και προς το παρόν Νο1 ειναι ο κουλιερακης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Δεν προστατεύουμε τον προπονητή.
Προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ.
Εντάξει; Άντε εδώ μέσα πια...
Προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ.
Εντάξει; Άντε εδώ μέσα πια...
Ωραίος τρόπος εύγε.Parolos έγραψε:Τις ******* που έγραψες για το οτι είναι το ιδιο το Χ με τη Νικη σήμερα θα το σχολιάσεις ή θα πετας έξυπνες ειρωνείες?nunies4 έγραψε:Άσε τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί..Μπαρκαρούτσος έγραψε:20.................Τελικές...............2
Μια χαρά ήταν η ομάδα.
Και ναι όποιον λέει την ομάδα ΑΣΟΒΑΡΗ για το σημερινό ματς θα τον ειρωνεύομαι όσο γουστάρω γιατί παίζει με την νοημοσύνη μου
Δεν σας βγήκε την Κυριακή, πήρατε μια μικρή χαρά σήμερα
Εντάξει, πες μου εμένα που ήμουν Ελσινκι, Αμπερντιν και θα είμαι και Φρανκφούρτη να…αγαπήσω λίγο την ομάδα!Luigi Vampa έγραψε:JohnDag έγραψε:4 συνεχόμενα ματς τρως δυο γκολ.nunies4 έγραψε:Εντάξει παιδιά πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Σήμερα είδαμε το πρώτο ματς στα 150+ χρόνια του ποδοσφαίρου που μια ομάδα που ισοπεδώνει την άλλη δεν κερδίζει. Πρώτη φορά συνέβη σήμερα....
Οπότε....σταυρωστε την ομάδα. Η μάλλον τον προπονητή γιατί αυτός είναι ο στόχος.
Στα δυο από αυτά από υλοτόμους.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι πρόβλημα ή θες να αρχίσουμε πάλι τα «έτσι είναι η ζωή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο»;
Έχετε καταλάβει ότι το πως παίζει μια ομάδα είναι πάντα σε συνάρτηση με ποιον έχει απέναντι;
Έχετε καταλάβει ποσο χαμηλού επιπέδου ομάδα είναι η Αμπερντιν;
Το σημερινό ματς είναι αποτυχία. Απλά και κατανοητά.
Δεν θα μείνουμε σε αυτό πέρα από σήμερα και προφανώς από αύριο θα πάμε παρακάτω.
Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι, το σημερινό είναι αποτυχία.
Εμπαθής. Ναι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο κ έτσι ειναι η ζωή. Αυτό ακριβώς ταιριάζει στο σημερινο αγωνα. Έφαγες 2 γκολ με 1 φάση κ εκανες φάσεις για 5 γκολ κ έβαλες δυο.
Μου βάζεις ότι φάγανε δυο γκολ με γαυρο μέσα στην εξίσωση που τους πατήσαμε με 0-4 μέχρι το 78 κ 12 -26 ενέργειες στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου..αγαπήστε λίγο την ομαδα
Άντε καλά, λέτε τα μόνοι σας να χαίρεστε και καλό βράδυ…
- sourmenetes
- Moderator
Είναι το ίδιο στον όμιλο ρε παρολε. Αυτό είπε.Parolos έγραψε:Τις ******* που έγραψες για το οτι είναι το ιδιο το Χ με τη Νικη σήμερα θα το σχολιάσεις ή θα πετας έξυπνες ειρωνείες?nunies4 έγραψε:Άσε τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί..Μπαρκαρούτσος έγραψε:20.................Τελικές...............2
Μια χαρά ήταν η ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Wonderland
η νεα γενιά ανακαλυπτει τι εστί ΠΑΟΚ, κερδιζεις με τεσσαρα Καραισκακη και καπακι Χ στη Τουμπα με το χωριό. εχουμε δρόμο φετος...
Μα δεν είναι καθόλου το ίδιο στον όμιλο Σουρμε. Μέχρι και με ήττα σε Γερμανία, ήλπιζες σε γκέλα των Γερμανών στη Σκωτία μετά. Τέλος πάντων.
Και για να απαντήσω και για τα πιο πάνω και σε αιβας. Όχι δε θα πανηγυρίσω Χ στην Τουμπα με την Αμπερντιν το θεωρώ γκέλα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Και για να απαντήσω και για τα πιο πάνω και σε αιβας. Όχι δε θα πανηγυρίσω Χ στην Τουμπα με την Αμπερντιν το θεωρώ γκέλα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 09 Νοέμ 2023, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κριμα που δεν πηραμε την νικη με τοσο μεγαλη κυριαρχία αλλα και ενας βαθμος μετραει.
Εξασφαλιζεις προκριση και πας για την πρωτη θεση με θετικο αποτελεσμα στη Γερμανια.
Κριμα και που χασαμε εναν ποντο απο το ranking την UEFA.
Εξασφαλιζεις προκριση και πας για την πρωτη θεση με θετικο αποτελεσμα στη Γερμανια.
Κριμα και που χασαμε εναν ποντο απο το ranking την UEFA.
- navigator11
Φαντάζομαι τους Γερμανούς μετά το κλαρινέτο εδώ μέσα τι επίθεση ... αγάπης μπορεί να έκαναν στους δικούς τους. Διότι, ανεξάρτητα του ότι είμαστε φανατικοί ΠΑΟΚτσήδε και φουλ του συναισθήματος, συγκριτικά με την κάτοχο του τροπαίου του θεσμού Αιντραχτ, είμαστε χωριό. Ούτε καν κωμόπολη.
ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν σε ρωτησα αυτο αλλα οκ. Προκριθηκαμε και μπραβο στην ομαδα. Γκελα σημερα. ΠροχωραμεParolos έγραψε:Μα δεν είναι καθόλου το ίδιο στον όμιλο Σουρμε. Μέχρι και με ήττα σε Γερμανία, ήλπιζες σε γκέλα των Γερμανών στη Σκωτία μετά. Τέλος πάντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 09 Νοέμ 2023, 22:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Να διορθώσω μόνο ότι σε περίπτωση σημερινής νίκης, είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε στη Φρανκφούρτη με 1-0.
Προκρινόμασταν ως πρώτοι με τρία αποτελέσματα:
α) Διπλό
β) Ισοπαλία
γ) Ήττα με 1-0
Προκρινόμασταν ως πρώτοι με τρία αποτελέσματα:
α) Διπλό
β) Ισοπαλία
γ) Ήττα με 1-0