Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα … εννοείται ότι δεν μου αρέσει καθόλου η ενδεκάδα αλλά αυτά είναι για γέλια όταν παίζουμε σε αυτό το μπουρδελο…
Μακάρι να κάνει ο Μουργκ και ο Κεντζιορα την εμφάνιση της ζωής τους. Ο Οζντοεφ να βάλει ντουρμπο και να οργώσει το κέντρο …
Τα στρουμφάκια με τα κόκκινα μόλις περνάνε το κέντρο να σκουντουφλάν μεταξύ τους … ο Πασχαλακης να κάνει μια από τις καλύτερες για τους αντιπάλους εμφανίσεις του …
Αιντε παοκαρα μου ξεφτίλισε την ομάδα της Τρούμπας, την ομάδα σύμβολο τι χώρας μπουρδελο που λέγεται Ελλάδα
Ο Λουτσέσκου δεν είναι τόσο αφελής, θα πιέζουν όλοι στο κέντρο, ακόμα και ο Μπράντον.
Τώρα ένα είναι το γεγονός. Ο Μαρτίνεθ κάνει ακριβώς αυτό που έκανε ο Αλμέιδα. Φυσικά εκεί την πάτησε ο Λουτσέσκου με την αεκ αφού η μπάλα δεν πέρασε ποτέ μπροστά και μας νικήσανε με κλεψίματα.
Το ερώτημα είναι αν πιστεύει οτι ο Μούργκ θα τα πάει καλύτερα από τον Τσιγγάρα πχ. Αυτό είναι που στοιχίζει στα μάτς με τον Αλμέιδα το οτι αυτός σου βάζει 3 στο κέντρο και σε μπλοκάρει.
Θα δούμε τί θα γίνει, εμένα μου φαίνεται οτι με Καμαρά Έσσε και Αλεξανδρόπουλο δέν ταιριάζει ο Μούργκ αλλά ένα πιό γερό κορμί.
Πάντως αν στη θέση του Μουργκ έπαιζε ο Ντελιας θα λέγαμε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τούτη τη στιγμή. Με συγχωρείτε, αλλά επειδή θεωρούμε πως έχουμε σούπερ υλικό και μας κρατάει δεσμιους ο Λουτσε, εγώ βλέποντας την ενδεκάδα του γαυρου δε βλέπω να υπάρχει γραμμή στην οποία να υπερτερούμε.
Το Φορτουνης Ποντενσε Ελ Κααμπι μου φαίνεται ένα κλικ καλύτερο από το Ταισον, Ζιβκο, Μπράιτον. Το Καμαρά Εσέ Αλεξανδροπουλος υστερεί σε ποιότητα αλλά υπερτερεί σε τρεξίματα από το Ντελιας Μειτε Οζντοεφ. Στην άμυνα η τετράδα Ροντινει, Ρετσος, Ποροζο, Κινι είναι παρόμοιας δυναμικότητας με Μπαμπα, Κουλιε, Κεντζιορα, Σαστρε.
Μόνο στο τέρμα υπερτερουμε με τον Κοταρσκι βέβαια να κάνει κάποια σημαντικά λάθη αραιά και που.
Υγ. Όλα αυτά φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που φυσικά θα κερδίσουμε..
Η αχίλλειος πτερνα ηταν η ανεκδιηγητη επιλογη Βιερινια με την αεχ.Συν η αλλαγη πλευρας ζιβκο και ο εκτος κλιματος Σαματα. Σημερα πιστευω θα ειμαστε πιο καλα. Ο Κετζιορα μπορει να βγει πιο αξιοπιστος απο τον επιπολαιο Εκονγκ.Καλη τυχη στην ομάδα μας.
Η μισή γκρίνια για τον Μουργκ προκύπτει ακριβώς γιατί....είναι ο Μουργκ, η άλλη μισή όμως γιατί ως κλασικοι ΠΑΟΚτσηδες το μιλάμε επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί μεταφυσικά να λειτουργήσει ανάποδα και να το καρφώσει στο 95'