ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Μα αφού δεν δίνει ο τσιγκούνης ο Ιβαν, λεφτά για τον Μαξίμοβιτς.
Γιατί να του δώσουμε εμείς ;
Γιατί να του δώσουμε εμείς ;
-
Με ουντινεζε, ατλετικο, τρανβα, βασιλεια, μοσχα και ποσα αλλα η Τουμπα εδωσε μεγαλη ωθηση. Εχει πεσει η ποιοτητα της κερκιδας αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα, μια χαρα νικες εχει δωσει η Τουμπα.
Ματς υπομονης το αυριανο. Ετσι πως τα καναμε (και η ουεφα μαζι) καθε καλοκαιρι με το μαχαιρι στα δοντια ειμαστε. Τι να πει κι η Μαρσειγ που αποκλειστηκε απο τον παο. Οι προκρισεις φερνουν χαρα και δοξα και οι αποκλεισμοι γκρινια και μιζερια. Ετσι ειναι αυτα παντου. Περαν τουτου η ομαδα χρειαζεται παιχτες πρωτης γραμμης αν δε θελουμε να μεινουμε θεατες την υπολοιπη χρονια.
Παμε ΠΑΟΚαρα.
Ματς υπομονης το αυριανο. Ετσι πως τα καναμε (και η ουεφα μαζι) καθε καλοκαιρι με το μαχαιρι στα δοντια ειμαστε. Τι να πει κι η Μαρσειγ που αποκλειστηκε απο τον παο. Οι προκρισεις φερνουν χαρα και δοξα και οι αποκλεισμοι γκρινια και μιζερια. Ετσι ειναι αυτα παντου. Περαν τουτου η ομαδα χρειαζεται παιχτες πρωτης γραμμης αν δε θελουμε να μεινουμε θεατες την υπολοιπη χρονια.
Παμε ΠΑΟΚαρα.
- abc_o_ karpouzas
Δεν είναι παράκρουση...GiorgosAtha έγραψε:Βασικά η παράκρουση δεν θα υποχωρίσει ποτέ... απλά λίγο καιρό θα ξαποστάσει και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.navigator11 έγραψε:Έχεις δηλαδή την αίσθηση ότι η παράκρουση των τελευταίων μηνών θα υποχωρήσει με μια πρόκριση και 2 μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα είναι το κλίμα φέτος. Ας γίνουν και 4 μεταγραφές τον επόμενο μήνα. Ας μπει κι ομίλους η ομάδα. Ας το αποδεχτούμε.Odi έγραψε:Πέρνα ρε ΠΑΟΚ, αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.
Περάστε ρε μαλακες και φέρτε δυο παίκτες, σας παρακαλώ δηλαδή.
Ο λόγος είναι πως ένα μεγάλο ποσοστό τρέφεται από αυτή. Υπάρχουν άτομα παντού -εννοείτε και στο forum- που ζούνε για αυτό. Δεν μπορούν χωρίς παράκρουση όσο και αν το αρνηθούν... και όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΑΝΗΣΥΧΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!
Sorry για το off-topic... στα του αγώνα τώρα...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Ο τα ξερω ολα είναι...
- Patricio_4
Ξέρει κανείς αν θα βγούνε επιπλέον εισιτήρια στην 4 αύριο? Έμαθα από έναν φίλο ότι στο ματς με τη μπειταρ είχαν εξαντληθεί και επανακυκλοφόρησαν την επόμενη μέρα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιος να ξερρρ
Οι μισοί και παραπανω εδω μεσα δεν πάνε στο γήπεδο.
Οι μισοί και παραπανω εδω μεσα δεν πάνε στο γήπεδο.
- john4serres
99% θα έχει διαθέσιμα ξανά από αύριοPatricio_4 έγραψε:Ξέρει κανείς αν θα βγούνε επιπλέον εισιτήρια στην 4 αύριο? Έμαθα από έναν φίλο ότι στο ματς με τη μπειταρ είχαν εξαντληθεί και επανακυκλοφόρησαν την επόμενη μέρα
Αν δεν ξεκινησει βασικος ο Σαματα δεν θα το αντεξω...
Αυτο δεν ισχυει αλλα εσεις θελετε μονιμως να στοχευετε τον κοσμο.Την επομενη της προκρισης επι της Μπειταρ και στο ακουσμα οπως γραφοταν τοτε οτι ερχονται αμεσα δυο παικτες,αρκουσε μια γυρα στα μεσα για να δεις αλλαγμενη ψυχολογια.15 μερες μετα βεβαια ακομα τους περιμενουμε...navigator11 έγραψε:Έχεις δηλαδή την αίσθηση ότι η παράκρουση των τελευταίων μηνών θα υποχωρήσει με μια πρόκριση και 2 μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα είναι το κλίμα φέτος. Ας γίνουν και 4 μεταγραφές τον επόμενο μήνα. Ας μπει κι ομίλους η ομάδα. Ας το αποδεχτούμε.Odi έγραψε:Πέρνα ρε ΠΑΟΚ, αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.
-
Εγώ ακριβώς αυτήν την αίσθηση έχω. Πρώτον δεν είναι παρακρουση αλλά αντίδραση στην πραγματικότητα. Αν περάσει ομίλους και πάρει 3 παικταραδες θα αλλάξει η πραγματικότητα οπότε θα αλλάξει και η αντίδραση. Που είναι το παράλογο;navigator11 έγραψε:Έχεις δηλαδή την αίσθηση ότι η παράκρουση των τελευταίων μηνών θα υποχωρήσει με μια πρόκριση και 2 μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα είναι το κλίμα φέτος. Ας γίνουν και 4 μεταγραφές τον επόμενο μήνα. Ας μπει κι ομίλους η ομάδα. Ας το αποδεχτούμε.Odi έγραψε:Πέρνα ρε ΠΑΟΚ, αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.
Αύριο θα τους φάμε.
- PAOKevolution
Εγώ Τζοζ, δε θα αντέξω τον αποκλεισμό. Πρόκριση και με Μπράντον. Δε με νοιάζει ποιος παίζει πλέον.joshua έγραψε:Αν δεν ξεκινησει βασικος ο Σαματα δεν θα το αντεξω...
- Patricio_4
Ευχαριστώ φίλε. Τόσα χρόνια παίρνω εισιτήρια από το ίντερνετ αλλά πρώτη φορά το άκουσα ότι γίνεται αυτό. Γινόταν σε όλα τα sold out ή τώρα άρχισε?
- TylerDurden
Καλύτερα από ποιά άποψη; Αποτελεσμάτων σίγουρα όχι εφόσον υπάρχει η ήττα - αποκλεισμός από τη Σάλκε.Asimos έγραψε:Btw τα καλύτερα μας παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικής αντιπάλων τα κάναμε κεκλεισμένων:
Σαλκε, Μπεσίκτας, Μπενφίκα.
Καλού ποδοσφαίρου; Δημιουργίας φάσεων;
Το ακούωjoshua έγραψε:Αν δεν ξεκινησει βασικος ο Σαματα δεν θα το αντεξω...
Απλά ερώτηση. Ψάχνεις γκολ στο 70 και ο Σαματα κάνει νεύμα πως τα έχει παίξει από την κούραση. Τι θα κάνεις;
Και μην μου πεις πάλι για την λάθος επιλογή ανανέωσης του Μπράντον. Μαζί σου σε αυτό. Απλά ο Λουτσεσκου πρέπει να καταστρώσει μια στρατηγική με βάση τους παίκτες που έχει