Beitar Jerusalem - PAOK 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- WeWillRockYou
Re: Beitar Jerusalem - PAOK 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ήταν τόσο προκλητικοί οι οπαδοί της Μπειτάρ όλο αυτό το διάστημα, που την λες και θεία δίκη την νίκη με 2 αυτογκόλ.
Κατά τα άλλα, η ομάδα κέρδισε χρόνο για να διορθώσει τα λάθη της. Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση.
Κρατάω μόνο την πρόκριση παρά την αποβολή. Έχει πολύ δρόμο να διανύσει η ομάδα για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
Κατά τα άλλα, η ομάδα κέρδισε χρόνο για να διορθώσει τα λάθη της. Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση.
Κρατάω μόνο την πρόκριση παρά την αποβολή. Έχει πολύ δρόμο να διανύσει η ομάδα για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
Πολύ περίεργο ματς και έτσι όπως εξελίχθηκε και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση..Τέλος καλό, όλα καλά...Οι αρχικοί μου προβληματισμοί για τον Ενκόγκ αρχίζουν και επιβεβαιώνονται...Η άμυνα έχει σοβαρό θέμα και χαμηλά και ψηλά...Πολύ καλός παίκτης ο Σούα.
Προς μοντς - μονίμως μου βγάζει Cache 503 Guru Meditation Error, εκτός αν το ποστ μου είναι χαχαχαχα ή σατανά και μου ανεβασε ένα άλλο κομμένο. Τι φάση; Ο josh μου έχει βάλει κόφτη στις λέξεις, για να μη στηρίζω Λουτσέσκου?
-
Αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν τραυματιζοταν ο ζιφκοβιτς μπορει να μην επαιζε ο ντελιας ουτε λεπτο.
Ομοιως και χωρις την κοκκινη του αουγκουστο, μπορει να μην εμπαινε ο τσιγγάρας,
Ομοιως και χωρις την κοκκινη του αουγκουστο, μπορει να μην εμπαινε ο τσιγγάρας,
-
Αλλαγή που πιστωνεται στον προπονητή είναι οταν στην ροή αγωνα βγαζει εναν ΟΧΙ τραυματια και βαζει αλλον,
Μετά την αποβολη δεν ειχε αλλο 6αρι και μετά τον τρσυματισμό ζίφκο και με τον ταισον ηδη εξω ,υπήρχε μονο ο ντέλιας.
Και οι 2 αλλαγες κατ ανάγκην
Μετά την αποβολη δεν ειχε αλλο 6αρι και μετά τον τρσυματισμό ζίφκο και με τον ταισον ηδη εξω ,υπήρχε μονο ο ντέλιας.
Και οι 2 αλλαγες κατ ανάγκην
Dim, θα το πω σε σένα γιατί ξέρω τόσα χρόνια εδώ μέσα ότι νιώθεις.Dimg4a έγραψε:
Τολαρε φιλε μου, αληθεια αν αποκλειομασταν σε διπλα ματς απο αυτους ας το κλειναμε το μαγαζακι
Με τους άλλους που είναι εντεταλμένοι εδώ μέσα και έχουν ατζέντες απλά διασκεδάζω, πάμε παρακάτω.
Όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα ξέρεις ποια γκολ έχω πανηγυρίσει πιο εντονα ακόμα και από γκολ απέναντι στο ΠΟΚ? Και φαντάζομαι και συ.
Του Κλάους στη Λειβαδιά στις καθυστερήσεις, το φάουλ του Βουκιτς στον Εργοτέλη , το γκολ του Σιντεφελντ στα Γιάννενα, το γκολ του Λίνο στην Ξάνθη, του Ίβιτς στην Ξάνθη, του Ίβιτς με τη γριά, του Σβαροφκσι με τα Γιάννενα εδώ μέσα , το πέναλτι του Αντρέ στην παράταση κυπέλλου με τον Πανιώνιο, το γκολ του Κουτσιανικούλη με Τρίπολη, το γκολ του Τζολη με Τρίπολη.
Πραγματικά η λίστα είναι ατελείωτη , όσο κάθομαι θα σκέφτομαι κι αλλα. Καρπατι, Ριέκα.
Όλες μικρότερες ομάδες, όλες αποτυχία να μην κερδίσουμε. Είπαμε έστω και σε ένα ξενερωτα σιγά το πράγμα, αυτό έλειπε?
Ε και ? Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα προγνωστικά στα χαρτια, και υπάρχουν και συνθήκες που δημιουργούνται στο χορτάρι.
Σήμερα το ματς ήθελε άντερα όπως πήγε. Όχι όπως ξεκίνησε η ομάδα από Θεσσαλονίκη αλλά όπως διαμορφώθηκε. Πολλά άντερα. Και η ομάδα άντεξε.
Πραγματικά ο λόγος χαράς πιο πολύ και από τη νίκη είναι ότι η ομάδα έδειξε μετά από και δεν ξέρω πόσο, ότι έχει έστω και λίγο μέταλλο. Γιατί προσωπικά εγώ πίστευα ότι έχει τελείως ξεθωριάσει. Και το έγραψα και στο ημίχρονο, ότι έβλεπα αποκλεισμό. Ευχάριστα με εξέπληξε το αποτέλεσμα.
Πάμε γερά για το Σπλιτ, παίκτες και ψυχολογία θέλουμε
Για mvp προσθέστε και τον Γκότλιβ να δω κάτι ...
Κ στα 2 ματς ξηγηθηκε
Κ στα 2 ματς ξηγηθηκε
Γκοτλιβ (God live?) οι 2 γκαφες στο 12ο λεπτό.
Πανηγύρισα γιατί μεχρι το 90 ηταν ρευστό το 1-2. Μην ξεχνάμε πόσο αγχωτικη ηταν η νικη. Οι ανυπαρκτοι εκαναν το 2-2 αλλα ακυρωθηκε ως οφσαιντ.
Η ομαδα θελει δουλειά και έχει παίκτες που πρεπει να προσεχθούν και άλλους που ειναι για διώξιμο.
Πανηγύρισα γιατί μεχρι το 90 ηταν ρευστό το 1-2. Μην ξεχνάμε πόσο αγχωτικη ηταν η νικη. Οι ανυπαρκτοι εκαναν το 2-2 αλλα ακυρωθηκε ως οφσαιντ.
Η ομαδα θελει δουλειά και έχει παίκτες που πρεπει να προσεχθούν και άλλους που ειναι για διώξιμο.
- Caballo Viejo
Συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Μόνοι τους προκρίθηκαν. Ακόμα ένα τραγικό κοουτσάρισμα Λουτσέσκου.
Πολύ σημαντική η νίκη.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο και στην κάψα, με τις ομάδες ανέτοιμες, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο και στην κάψα, με τις ομάδες ανέτοιμες, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.
- thomas Murg
Λίγο πριν δεν δόθηκε πέναλτι στον Ναρειmarkos4 έγραψε:Και ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ.
-
Και το δεύτερο γκολ των Ισραηλινών ήταν οφσάιντ
-
Και το δεύτερο γκολ των Ισραηλινών ήταν οφσάιντ
Και το πέναλτυ ήταν εκτός περιοχής
Ώρες ώρες βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας
Και το πέναλτυ ήταν εκτός περιοχής
Ώρες ώρες βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας
Κάπου το είδα στο Twitter η μπάλα είναι μπροστα από τον παίχτη που σκοράρει.elvetos giatros έγραψε:Και το δεύτερο γκολ των Ισραηλινών ήταν οφσάιντ
Εκτός και αν βαλαν τις γραμμές όπου να ναι