Χάντμπολ γυναικών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Χάντμπολ γυναικών: Αγώνες & νέα 2023-2024
ΠΑΟΚ MATECO- AΘΗΝΑΪΚΟΣ 34-14
Τα πεντάλεπτα: 2-0, 6-1, 8-3, 10-4, 15-5, 18-5 (ημχ), 22-6, 27-8, 30-9, 31-10, 33-10, 34-14
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 4, Κερλίδη 1, Μεντεσίδου 2, Βράντσιτς 7, Καπρινιώτη 1, Σαμολάδα 1, Σεβδίλη 3, Σίλβα 3, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 2, Κουλούρη 1, Μιλόγεβιτς 2, Μπουράτο 6, Γκρμπάσεβιτς, Τσικνάκη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζουανόπουλος): Μιλάτοβιτς 2, Τζούρισιτς 1, Κοτρώτσιου 4, Μουρατίδου 1, Α. Σαββαλάκη 1, Ούνι, Δ. Σαββαλάκη, Γκλομπάρεβιτς 5, Μαρούλη, Παπαδημοπούλου 1, Σπηλιοπούλου, Παπαγιαννοπούλου.
Διαιτητές: Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Δίλεπτα: 1-5, Πέναλτι: 2/2-2/2
Τα πεντάλεπτα: 2-0, 6-1, 8-3, 10-4, 15-5, 18-5 (ημχ), 22-6, 27-8, 30-9, 31-10, 33-10, 34-14
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 4, Κερλίδη 1, Μεντεσίδου 2, Βράντσιτς 7, Καπρινιώτη 1, Σαμολάδα 1, Σεβδίλη 3, Σίλβα 3, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 2, Κουλούρη 1, Μιλόγεβιτς 2, Μπουράτο 6, Γκρμπάσεβιτς, Τσικνάκη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζουανόπουλος): Μιλάτοβιτς 2, Τζούρισιτς 1, Κοτρώτσιου 4, Μουρατίδου 1, Α. Σαββαλάκη 1, Ούνι, Δ. Σαββαλάκη, Γκλομπάρεβιτς 5, Μαρούλη, Παπαδημοπούλου 1, Σπηλιοπούλου, Παπαγιαννοπούλου.
Διαιτητές: Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Δίλεπτα: 1-5, Πέναλτι: 2/2-2/2
Το διήμερο αγώνων κόντρα στον Αθηναϊκό ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Κυπέλλου, στο οποίο οι Υπερπρωταθλήτριες Ελλάδος θέλουν τη νίκη προκειμένου να δώσουν το παρών σ' ένα ακόμα Final-4 στον συγκεκριμένο θεσμό.
Ύστερα από τη νίκη του πρωταθλήματος κόντρα στον ίδιο αντίπαλο με 34-14, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco θέλουν να ζευγαρώσουν τα θετικά αποτελέσματα, πετυχαίνοντας τον πρώτο σκοπό τους.
Σημερα στις 15:00

Ύστερα από τη νίκη του πρωταθλήματος κόντρα στον ίδιο αντίπαλο με 34-14, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco θέλουν να ζευγαρώσουν τα θετικά αποτελέσματα, πετυχαίνοντας τον πρώτο σκοπό τους.
Σημερα στις 15:00

Την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών, πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco επικρατώντας στο «Σπίτι του Χάντμπολ» του Αθηναϊκού με 38-24.
Οι Υπερπρωταθλήτριες Ελλάδος, στον δρόμο για την κατάκτηση ακόμα δύο εγχώριων τίτλων, θα δώσουν ακόμα ένα παρών σε Final-4 Κυπέλλου, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος για όλους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, ανοίγοντας τον ρυθμό και κλείνοντας την άμυνα, πήραν σημαντικό προβάδισμα από την αρχή. Ανεβάζοντας όλο και περισσότερο την απόδοση τους, οι «ασπρόμαυρες» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες στο σκορ με 17-11.
Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να έχει το προβάδισμα, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε περισσότερες αθλήτριες. Το τελικό 38-24 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει την πρόκριση του σε ακόμα ένα Final-4 Κυπέλλου.

Οι Υπερπρωταθλήτριες Ελλάδος, στον δρόμο για την κατάκτηση ακόμα δύο εγχώριων τίτλων, θα δώσουν ακόμα ένα παρών σε Final-4 Κυπέλλου, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος για όλους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, ανοίγοντας τον ρυθμό και κλείνοντας την άμυνα, πήραν σημαντικό προβάδισμα από την αρχή. Ανεβάζοντας όλο και περισσότερο την απόδοση τους, οι «ασπρόμαυρες» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες στο σκορ με 17-11.
Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να έχει το προβάδισμα, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε περισσότερες αθλήτριες. Το τελικό 38-24 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει την πρόκριση του σε ακόμα ένα Final-4 Κυπέλλου.

Στο φαιναλ φορ, που δεν εχει οριστει ακομα που θα γινει, οι ημιτελικοι θα ειναι
ΠΑΟΚ-Πανοραμα
ΟΦΝΙ-Αναγεννηση Αρτας
ΠΑΟΚ-Πανοραμα
ΟΦΝΙ-Αναγεννηση Αρτας
Yπάρχει περίπτωση να δούμε φαιναλ φορ καπου στο Βορρα?
- Μπαρκαρούτσος
Η Κοζάνη έχει γηπεδάρα που έχει φιλοξενήσει ήδη F4 σε άντρες και γυναίκες, στη Λυκόβρηση!
Έχω κάνει και ραδιοφωνικές μεταδόσεις εκεί, με αγαπημένη μου αυτήν που χάσαμε από ΟΦΝΙ με γκολ στα τελευταία 2-3 δευτερόλεπτα...ήμουν στα 3 μέτρα από την εστία που το φάγαμε. Ωραίες εποχές.
Έχω κάνει και ραδιοφωνικές μεταδόσεις εκεί, με αγαπημένη μου αυτήν που χάσαμε από ΟΦΝΙ με γκολ στα τελευταία 2-3 δευτερόλεπτα...ήμουν στα 3 μέτρα από την εστία που το φάγαμε. Ωραίες εποχές.
Απ΄ το 2014 έχουμε 9 παρουσίες σε τελικό, 6 κατακτήσεις.
Μακροχώρι
Παλατακι
Μικρα
Καματερο
Κοζανη
Αρτα
Βεροια
Κορυδαλλος
Χαλκιδα
Ηγουμενίτσα
Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνει στην Μακεδονία το Φ4.
Μακροχώρι
Παλατακι
Μικρα
Καματερο
Κοζανη
Αρτα
Βεροια
Κορυδαλλος
Χαλκιδα
Ηγουμενίτσα
Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνει στην Μακεδονία το Φ4.
9-10 Μαρτιου θα γινει.
Οποτε σε λιγες μερες θα ορισουν και τον τοπο.
Οποτε σε λιγες μερες θα ορισουν και τον τοπο.
Η συνθεση σημερα
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 3, Κερλίδη 5, Μεντεσίδου 3, Βράντσιτς 3, Καπρινιώτη, Σαμολάδα 2, Σεβδίλη 3, Σίλβα 2, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 2, Κουλούρη 5, Μιλόγεβιτς 4, Μπουράτο 4, Γκρμπάσεβιτς, Τσικνάκη.
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 3, Κερλίδη 5, Μεντεσίδου 3, Βράντσιτς 3, Καπρινιώτη, Σαμολάδα 2, Σεβδίλη 3, Σίλβα 2, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 2, Κουλούρη 5, Μιλόγεβιτς 4, Μπουράτο 4, Γκρμπάσεβιτς, Τσικνάκη.
1. ΟΦΝΙ 22
2. ΠΑΟΚ 20
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 16
4. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 16
5. ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 12
6. ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 12
7. ΑΕΚ 6
8. Μ. ΑΛΕΞ/ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4
9. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
10. ΑΟΑΔ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 0
2. ΠΑΟΚ 20
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 16
4. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 16
5. ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 12
6. ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 12
7. ΑΕΚ 6
8. Μ. ΑΛΕΞ/ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4
9. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
10. ΑΟΑΔ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 0
Χανουμε στο ημιχρονο απο την Πυλαια 13-9.
Ελπιζω να μην χασουμε την πρωτη θεση, στην κανονικη περιοδο, απο σημερα.
Ελπιζω να μην χασουμε την πρωτη θεση, στην κανονικη περιοδο, απο σημερα.
Σε παιχνιδι θριλερ κερδισαμε 28-30.
Με τετοιες εμφανισεις ομως, το πρωταθλημα, μονο με κυαλι θα το δουμε.
Με τετοιες εμφανισεις ομως, το πρωταθλημα, μονο με κυαλι θα το δουμε.
Δεν συμφωνώ. Κάναμε φοβερή ανατροπή με μια αρκετά καλή ομάδα ενώ ήμασταν και αρκετα άστοχοι. Χάσαμε πολλά τετ α τετ και πέναλτι, πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιο παιχνίδι. Αν έμπαιναν αυτά θα κερδίζαμε άνετα
Είδα μετά από πολύ καιρό χάντμπολ, κάπου στο 2ο και ενώ χάναμε 3-4 γκολ...
Παίζει οι αντίπαλοι να ήταν φιλο αρειανοί, δεν δικαιολογείται τέτοιο πάθος στην κερκίδα, δεν μου φάνηκαν και μπαμπάδες...
Η αρχηγός έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης κάποια στιγμή, αλλά μάλλον το έσωσε η τερματοφύλακας με τις αποκρούσεις τις.
Συγχαρητήρια!
Παίζει οι αντίπαλοι να ήταν φιλο αρειανοί, δεν δικαιολογείται τέτοιο πάθος στην κερκίδα, δεν μου φάνηκαν και μπαμπάδες...
Η αρχηγός έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης κάποια στιγμή, αλλά μάλλον το έσωσε η τερματοφύλακας με τις αποκρούσεις τις.
Συγχαρητήρια!