Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Αρα εν ολίγοις για το χαλι της ομαδας στα πλει οφφ ευθυνεται το δοκαρι και η ατυχια στα 2 ματς και το νεανικο γκρουπ που το πηρε κατακαρδα. Ο Ραζβαν τα εκανε ολα σωστα λοιπον.renegade έγραψε:Γιατί πρέπει κάποιος να φταίει?Gospi έγραψε:Ναι αλλα δεν απαντησε ποιος εφταιξε για τις δυσκολες καταστασεις. Δηλαδη το προβλημα δεν ηταν που καναμε δυο κλαρινα με γαυρο και κουλα, αλλα οτι το νεανικο ροστερ δεν μπορεσε να το διαχειριστει αυτο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αθλητισμός είναι, δεν μπήκε το δοκάρι σου, μπήκε το δικό τους...end of story
Μια χαρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κανει το σταυρο του πες του που του εκατσε κατα τυχης το νεανικο ροστερ Κωνσταντελιας και Κουλιετακης γιατι με τους έμπειρους Μπισε Ολιβειρα ουτε για εξαδα δεν θα μασταν. Μιλαει κιολας. Ευχομαι πολλη τυχη σημερα γιατι μονο με τεράστια τυχη το παίρνουμε
Λεμεσος4 έγραψε:Να κανει το σταυρο του πες του που του εκατσε κατα τυχης το νεανικο ροστερ Κωνσταντελιας και Κουλιετακης γιατι με τους έμπειρους Μπισε Ολιβειρα ουτε για εξαδα δεν θα μασταν. Μιλαει κιολας. Ευχομαι πολλη τυχη σημερα γιατι μονο με τεράστια τυχη το παίρνουμε
Λές και κέρδισε 90φορές το Τζόκερ με 5+1 με το νεανικό ρόστερ με Κωνσταντέλια/Κουλιεράκη/Dantas(έστω δανεικός)
Μιλάει πως θα δικαιολογηθεί με το 1,8χαρτιά που παίρνει; Ακόμα που παίζουμε και σήμερα ο άλλος με την Χαίτη λιγότερα παίρνει μη σου πω τα μισά και τον έκαναν και συμβόλαιο μέχρι το 2027 με ρήτρα 20χαρτιά.
Θετική ενέργεια και σκέψεις να είναι συγκεντρωμένοι και θα το σηκώσουμε σήμερα..!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Και προφανώς για όλα αυτά ευθύνεται ο λουτσεσκου...
Είναι πολύ σωστό!
Τεσπα..
Θετική ενέργεια και να το σηκώσουμε σήμερα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ σωστό!
Τεσπα..
Θετική ενέργεια και να το σηκώσουμε σήμερα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Αν έδινες στον Αλμέιδα την ευκαιρία να κάνει τις αλλαγές του ΠΑΟΚ αυτός με σκοπό να γαμησει τον αντίπαλο δεν θα έκανε τόσο τραγικές επιλογές.
Κρίμα...
Κρίμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ToMousiTouCrespo
- PAOK_Antarctica
Είσαι ο κυριότερος υπεύθυνος για το ότι η ομάδα έχει ποτιστει μιζέρια και λουζεριλα.