ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
1
1%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
2
3%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
2
3%
ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
4
5%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
50
67%
ΝΑΡΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
2
3%
ΝΤΑΝΤΑΣ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
8
11%
ΤΟΜΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
3
4%
ΦΕΛΊΠΕ ΣΟΑΡΕΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγωτης έγραψε:
george188 έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Όσα δώρα κ να κάνουν οι άλλοι, η ομάδα δεν πείθει δυστυχώς.. αν είχαμε φορ, αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι, αν έδινε αυτό το οφσάιντ, αν ,αν,αν.....όπως έχει πει κ ο αντιπρόεδρος: εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ..
Εσύ πάρε κεντζορια ,πάρε Ρικάρντο, πάρε κουαλιατα..φορ όμως μη πάρεις ,προς Θεού

Aπο οκτώβρη ειχε να σου δώσει η ομάδα αφορμή να γκρινιάξεις, δοκαρι και έξω αχρηστοι ολοι ξερω

Είσαι για τα μπάζα..τελεία.

Τα λέμε αύριο. Πρωινιάτικα να μιλάς έτσι...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Καλημέρα σε όλους. Δεν έχω διαβάσει ούτε μισό σχόλιο γιατί εικάζω ότι από 20 η πίεση από χθες το βράδυ θα με πάει 30....

Χθες ο ΠΑΟΚ ήταν κακός. Σε λάθος timing....πολύ λάθος timing...Το αποτέλεσμα επίσης κακό αλλά όχι καταστροφικό, ευτυχώς ελέω γαύρου και ζέλας....5 από κορυφή ήμασταν στους 6 πήγαμε...2 νίκες παραπάνω θέλαμε δυο θέλουμε και τώρα...win or die αγώνας το ματς της Τετάρτης...εάν αυτό ήταν μια κακή παρένθεση θα φανεί. Το δυστύχημα είναι ότι με άσσο χθες πήγαινες για 2 αποτελέσματα την Τετάρτη ενώ τώρα πας μόνο για 2πλό......

Από την ομάδα δυστυχώς λίγοι διασώθηκαν χθες. Για μένα η μεγαλύτερη πληγή ήταν ο Κούλιε με τον Ιγκα που φάνηκε ότι η απουσία τους επηρέασε...από εκεί ξεκινάει όλο το στραβό ματς χθες. Όχι σωστή ανάπτυξη από πίσω, τρικυμία και τσαφ όταν γινόταν κατάσταση πέριξ της περιοχής, τους έφευγαν στην πλάτη όποτε ήθελαν...Λογικό όμως γιατί ήταν εκτός προπονήσεων και οι δύο, το πιο πάνω σχόλιο δεν είναι ούτε για να τους κράξω, ούτε για να τους μειώσω, εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα απλά χθες δεν βγήκε και υπάρχει αιτία...

Προχωράμε λοιπόν και όπου μας βγάλει, έχει απόκρημνη ανηφόρα μπροστά αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα.

Ως προς την Τούμπα θα πω ότι πρώτη φορά πήγα το 1989 και δεν έχω ξαναπατήσει συνειδητά από το 2010 μετά το 3-3 με τον Αγιαξ, κι ας μένω απέναντι από το γήπεδο. Ο κόσμος άλλαξε, μαζί και η κερκίδα και το κλίμα. Ούτε βοηθάει πλέον η κερκίδα πλέον ούτε τίποτα....Γκρίνια και ανάθεμα, μόδα και αμπαλίαση σε μεγάλο ποσοστό και μια 4 στα χαμένα, που αδυνατεί να δώσει παλμό και αναλώνεται σε κλισέ υβριστικά συνθήματα για να πουλήσει "μαγκιά" και "αλητεία"....δυστυχώς....

Θα ήταν αδικία να μην πω μια κουβέντα για τον Ζίβκοβιτς που χθες ήταν συγκλονιστικός μέσα σε αυτό το ναυάγιο. Ακόμα και ο Κοτάρσκι ήταν καλός παρά τη λάθος απομάκρυνση στη φάση του γκολ, αλλά προφανώς με τόσα τσαφ μπροστά του και αυτός θα το έκανε το λάθος...

Τέλος θα ξαναυποστηρίξω ότι το πιο προνομιακό Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι αυτό του Κυπελλούχου....Σε πάει Αύγουστο σε ματς και ακόμα και να αποκλειστείς, μπαίνεις ομίλους Κόνφερενς. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ούτε για ΤΣΛ αλλά ούτε και για Γιουρόπα, έτσι όπως έγινε το φορμάτ. Από τη στιγμή που οι βαθμοί μετράνε το ίδιο ανεξαρτήτως διοργάνωσης και με δεδομένο ότι τώρα μπολιάζεις ομάδα με νέους ή αμαθους στον πρωταθλητισμό, πάρε το Πρωτάθλημα του χρόνου που θα είσαι πιο έτοιμος και πάνε για παραπάνω....Κάνεις 3 ενδεκαδάτες προσθήκες (χαφ, εξτρεμ και φορ) και είσαι κομπλέ μαζί με κανα 2 ρολίστες (αρ. μπακ και τέρμα).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα έχει κάθε δικαίωμα να είναι σε κακή μέρα, όπως αρκετοί παίκτες χθες δεν πιάσανε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση είναι ότι μπήκαμε να απαντήσουμε σε κάθε πρόκληση του αντιπάλου. Σε κάθε φάση αμάν να μανουριασουμε αμάν να απαντήσουμε.

Οταν οι παίκτες που πρέπει να κρατάνε τα λουριά βλ. ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ, ΟΛΙΒΈΙΡΑ σε κάθε αψιμαχία είναι μέσα στην ανακατωσουρα το μυαλό μας έχει χαλασει κάτι το οποίο είπε και με τροπο ο λουτσεσκου.

Ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ έφαγε νωρίς κάρτα και δυστυχώς βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Δεν έχει χαθεί τπτ!

Απλά αρκεί να έχουμε το μυαλό μας εντός γηπέδου!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Δεν αξίζαμε πολλά περισσότερα εχθές, με σοβαρά προβλήματα στο κέντρο, κυρίως στο 1ο ημίχρονο, που μετριάστηκαν στο 2ο με την αντικατάσταση του Σβαμπ από το Ντάντας. Το αντίθετο συνέβη στο προηγούμενο ντέρμπι και πραγματικά διερωτάσαι τι συμβαίνει. Κάνει πάντα λάθος εκτίμηση ο Λουτσέσκου, στο αρχικό σχήμα; Η απάντηση που δίνω είναι ότι στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, πέραν του Αουγκούστο, άλλον χαφ που να μπορεί να ανταποκριθεί σε πίεση υψηλής έντασης, όπως αυτή που μας ασκούν οι αντίπαλοι στο 1ο ημίχρονο.
Το γκολ της αεχ, ξεκινά από ξεκάθαρο φάουλ, όπως και πολλά άλλα σκληρά μαρκαρίσματα σε Κωνσταντέλια κλπ που επέτρεψε ο λευκορώσος, μετά την ακατανόητη απόφαση του να ακυρώσει το πρώτο γκολ. Στην φάση αυτή το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω είναι η μπάτσα που δίνει ο άμραμπατ στον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι ήταν μετά το σφύριγμα
marsantos
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από marsantos »

Εδώ να σημειώσω πως γίνεται ένα λάθος. Με τα τωρινά δεδομένα δεν είμαστε 6 από την κορυφή αλλά 7. Χάσαμε την ισοβαθμία με την άεκ εκτός και αν την κερδίσουμε με 2 γκολ διαφορά μέσα στη Φιλαδέλφεια. Πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα. Δεν είναι οι 5 με 6 πόντοι που είχαμε πριν από 2 μήνες ίδιοι με τους 6 πόντους που έχουμε τώρα. Τώρα κυνηγάς και ισοβαθμίες άρα το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Γι' αυτό λέω για τρίτη φορά σήμερα ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους μικρούς αγώνες. Αυτοί οι βαθμοί είναι που δε γυρίζουν πίσω. Ηράκλειο, Λειβαδιά και Τρίπολη στερούν το φετινό πρωτάθλημα. Τριπλή ισοβαθμία θα είχαμε σήμερα..
Διπλό την Τετάρτη για αρχή. Είναι ο ευνοϊκότερος αντίπαλος στην ευνοϊκότερη έδρα τη δεδομένη στιγμή..
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 6 times
Been thanked: 21 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Sardan έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Δεν έχω διαβάσει ούτε μισό σχόλιο γιατί εικάζω ότι από 20 η πίεση από χθες το βράδυ θα με πάει 30....

Χθες ο ΠΑΟΚ ήταν κακός. Σε λάθος timing....πολύ λάθος timing...Το αποτέλεσμα επίσης κακό αλλά όχι καταστροφικό, ευτυχώς ελέω γαύρου και ζέλας....5 από κορυφή ήμασταν στους 6 πήγαμε...2 νίκες παραπάνω θέλαμε δυο θέλουμε και τώρα...win or die αγώνας το ματς της Τετάρτης...εάν αυτό ήταν μια κακή παρένθεση θα φανεί. Το δυστύχημα είναι ότι με άσσο χθες πήγαινες για 2 αποτελέσματα την Τετάρτη ενώ τώρα πας μόνο για 2πλό......

Από την ομάδα δυστυχώς λίγοι διασώθηκαν χθες. Για μένα η μεγαλύτερη πληγή ήταν ο Κούλιε με τον Ιγκα που φάνηκε ότι η απουσία τους επηρέασε...από εκεί ξεκινάει όλο το στραβό ματς χθες. Όχι σωστή ανάπτυξη από πίσω, τρικυμία και τσαφ όταν γινόταν κατάσταση πέριξ της περιοχής, τους έφευγαν στην πλάτη όποτε ήθελαν...Λογικό όμως γιατί ήταν εκτός προπονήσεων και οι δύο, το πιο πάνω σχόλιο δεν είναι ούτε για να τους κράξω, ούτε για να τους μειώσω, εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα απλά χθες δεν βγήκε και υπάρχει αιτία...

Προχωράμε λοιπόν και όπου μας βγάλει, έχει απόκρημνη ανηφόρα μπροστά αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα.

Ως προς την Τούμπα θα πω ότι πρώτη φορά πήγα το 1989 και δεν έχω ξαναπατήσει συνειδητά από το 2010 μετά το 3-3 με τον Αγιαξ, κι ας μένω απέναντι από το γήπεδο. Ο κόσμος άλλαξε, μαζί και η κερκίδα και το κλίμα. Ούτε βοηθάει πλέον η κερκίδα πλέον ούτε τίποτα....Γκρίνια και ανάθεμα, μόδα και αμπαλίαση σε μεγάλο ποσοστό και μια 4 στα χαμένα, που αδυνατεί να δώσει παλμό και αναλώνεται σε κλισέ υβριστικά συνθήματα για να πουλήσει "μαγκιά" και "αλητεία"....δυστυχώς....

Θα ήταν αδικία να μην πω μια κουβέντα για τον Ζίβκοβιτς που χθες ήταν συγκλονιστικός μέσα σε αυτό το ναυάγιο. Ακόμα και ο Κοτάρσκι ήταν καλός παρά τη λάθος απομάκρυνση στη φάση του γκολ, αλλά προφανώς με τόσα τσαφ μπροστά του και αυτός θα το έκανε το λάθος...

Τέλος θα ξαναυποστηρίξω ότι το πιο προνομιακό Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι αυτό του Κυπελλούχου....Σε πάει Αύγουστο σε ματς και ακόμα και να αποκλειστείς, μπαίνεις ομίλους Κόνφερενς. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ούτε για ΤΣΛ αλλά ούτε και για Γιουρόπα, έτσι όπως έγινε το φορμάτ. Από τη στιγμή που οι βαθμοί μετράνε το ίδιο ανεξαρτήτως διοργάνωσης και με δεδομένο ότι τώρα μπολιάζεις ομάδα με νέους ή αμαθους στον πρωταθλητισμό, πάρε το Πρωτάθλημα του χρόνου που θα είσαι πιο έτοιμος και πάνε για παραπάνω....Κάνεις 3 ενδεκαδάτες προσθήκες (χαφ, εξτρεμ και φορ) και είσαι κομπλέ μαζί με κανα 2 ρολίστες (αρ. μπακ και τέρμα).

well said....
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Καλημερα καλη βδομαδα σε ολους! Πιστευω πως κανεις απο εμας δεν περιμενε τοσο κακο ΠΑΟΚ ισως ακομα και οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες μαζι και το τεχνικο επιτελειο. Για μενα ο αγωνας εχθες χαθηκε απο την αδυναμια μας στο χωρο του κεντρου κυριως γιατι εμφανιστηκε ο παλιος Αυγουστος...με ολα τα αρνητικα του...τα ιδια ισχυουν και για τον Σβαμπ. Πολυ κακο το κεντρο μας λοιπον αλλα αυτο που ξεχναμε ειναι πως και ο αντιπαλος παιζει ποδοσφαιρο και μαλλον ο αντιπαλος προπονητης μας διαβασε πολυ καλα και εξουδετερωσε τον ποιο νευραλγικο αλλα και παιχτη οροσιμο της φετινης χρονιας, ποιος ειναι αυτος? Φυσικα ο Αυγουστος! Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη επαιξε σημαντικο ρολο η απουσια του σκουφιου απο τον παγκο. Φανηκε στο πνευματικο κομματι κυριως η απουσια του, φανηκε γιατι ο ηγετης αυτης της ομαδας ειναι ο Λουτσε ξεκαθαρα. Επισης για τον Ολιβειρα, δεν νομιζω πως δεν το εχει το γκολ, το ιδιο ισχυει και για τον Ζιβκο, απλα ακολουθουν κατα γραμμα τις εντολες του κοουτς δλδ πιεση πιεση πιεση εξανλτηση του αντιπαλου και καπου στο 65-70 προσθηκη ταισον, τομας με κατακορυφη αυξηση της ταχυτητας για να τελειωσει το ματς...Κλεινοντας να πω για τον διαιτητη, περα απο το λαθος του γκολ της αεκ εμενα μου αρεσε γιατι αφησε τα δυνατα μαρκαρισματα με αποτελεσμα να υπαρχει ρυθμος και ευκαιριες για γκολ και απο της δυο ομαδες. Φυσικα μπορει πολυ να πουν φαουλ στον αγκουστο κτλ κτλ και να εχουν και δικιο ετσι? Θα μπορουσε να το δωσει οκ αλλα καπου ρε παιδια χανεται η μαγια του ποδοσφαιρου χανεται η ταχυτητα χανονται τα τζαρτζαρισματα που εχουν την αιγλη τους οπως και να εχει ΔΕΝ ειναι το ποδοσφαιρο μπασκετ παντα μιλωντας προσωπικα ...Παμε για διπλο στο τηγανι και ολα αλλαζουν! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε όλα έχεις δίκιο αλλά, άλλο το τζαρτζαρισμα άλλο το ώμο με ώμο και άλλο το σπρώχνω γιατί στη φάση τον σπρώχνει.

Κατά τ άλλα συμφωνώ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν ξέρω ρε παιδιά, εκεί θα άπλωνε χέρια ο οποιοσδήποτε, ώστε να μη τσουγκρίσουν σαν συγκρουόμενα.. Βάζεις χέρι για να μετριάσεις τη δύναμη.. Βέβαια, ο της αεχ φαίνεται να απλώνει αγκώνα στον ώμο του Sastre, but still...ήταν πολύ γρήγορη φάση.

Εν πάση περιπτώσει. Δεν θεωρώ παράλογα τα χανούμια που γκρινιάζουν για το γκολ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τωρα ξερω οτι μπορει να φαω
και κραξιμο αλλα κι εγω σαν
τζαρτζ (ωμο με ωμο) το ειδα
το μαρκαρισμα στον Ντουγκλας
αφου ουτε "εβγαλε" χερι για να
τον σπρωξει ο χαρτινος ουτε καν
τον βρηκε στην πλατη ετσι ωστε
να τον βγαλει εκτος ισορροπιας!

Απλα το κορμι του "εγειρε" πανω
στον (κατακορυφο) Ντουγκλας
και τον απωθησε με τζαρτζαρισμα
κι επειδη ετρεχε επεσε στο χορτο!

ΥΓ. Εχω δει τη φαση πανω απο
20 φορες και με παγωμα εικονας
απο τα highlights του αγωνα κι
αυτη την αποψη εχω σχηματισει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 3 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Τουλάχιστον πέντε ξεκάθαρα φάουλ υπέρ μας δεν έδωσε στο β μέρος

Ξύλο ξύλο ξύλο

Τράβηγμα από πισω στον ντελια, καθαρό σπρώξιμο στην πρώτη φάση του Αουγκούστο κλπ κλπ

Σε ότι αφορά το γκολ ναι βέβαια άμα το πάρεις καρέ καρέ δε μοιάζει ξεκάθαρο φάουλ. Σε ροή αγώνα όμως ο αντίπαλος ξεκάθαρα δεν έχει επαφή με τη μπάλα, πάει απλά για να σπρώξει
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για οποιον εχει παιξει ποδοσφαιρο, μπορει να καταλαβει οτι οταν εχεις την κατοχη της μπαλας και εχεις ταχυτητα στο τρεξιμο σου, το να ερθει ο αντιπαλος και να σε τζαρτζαρει με την δυναμη που το κανει ο Γκατσινοβιτς ειναι φαουλ. Το λεγομενο νομιμο τζαρτζ ειναι να πηγαινουμε διπλα διπλα τρεξιμο και να βαζω δυναμη να σε εκτοπισω.
Afanas
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από Afanas »

montekristo έγραψε:Τωρα ξερω οτι μπορει να φαω

Έχεις δίκαιο στο ότι δεν έβγαλε χέρι και έσπρωξε με το σώμα αλλά και πάλι η φάση είναι φάουλ γιατί η μπάλα δεν είναι διεκδικούμενη, αλλά στην κατοχή του Αουγκούστο, και ο παίκτης της αεκ δεν πάει να παίξει την μπάλα.

Σε μια διεκδικούμενη μπάλα δηλαδή, αυτό ποτέ δεν είναι φάουλ, αλλά όταν το κάνει χωρίς καν να ασχολείται με την μπάλα δε μπορεί να μην είναι φάουλ. Χωρίς να ξέρω τέλεια τον κανονισμό, αυτό μου φαίνεται το λογικό.
Afanas
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από Afanas »

marsantos έγραψε:Εδώ να σημειώσω πως γίνεται ένα λάθος. Με τα τωρινά δεδομένα δεν είμαστε 6 από την κορυφή αλλά 7. Χάσαμε την ισοβαθμία με την άεκ εκτός και αν την κερδίσουμε με 2 γκολ διαφορά μέσα στη Φιλαδέλφεια. Πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα. Δεν είναι οι 5 με 6 πόντοι που είχαμε πριν από 2 μήνες ίδιοι με τους 6 πόντους που έχουμε τώρα. Τώρα κυνηγάς και ισοβαθμίες άρα το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Γι' αυτό λέω για τρίτη φορά σήμερα ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους μικρούς αγώνες. Αυτοί οι βαθμοί είναι που δε γυρίζουν πίσω. Ηράκλειο, Λειβαδιά και Τρίπολη στερούν το φετινό πρωτάθλημα. Τριπλή ισοβαθμία θα είχαμε σήμερα..
Διπλό την Τετάρτη για αρχή. Είναι ο ευνοϊκότερος αντίπαλος στην ευνοϊκότερη έδρα τη δεδομένη στιγμή..

Η ισοβαθμία με την αεκ πολύ δύσκολα θα ανατραπεί όντως, αλλά τις τριπλές τις έχουμε ακόμα νομίζω όλες, όπως και τις ισοβαθμίες με γαύρο και βάζελο (δεδομένου φυσικά ότι για να τους φτάσουμε θα κάνουμε καλά αποτελέσματα στα εναπομείναντα μεταξύ μας παιχνίδια)
Άβαταρ μέλους
aivas19
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από aivas19 »

Afanas έγραψε:
montekristo έγραψε:Τωρα ξερω οτι μπορει να φαω

Έχεις δίκαιο στο ότι δεν έβγαλε χέρι και έσπρωξε με το σώμα αλλά και πάλι η φάση είναι φάουλ γιατί η μπάλα δεν είναι διεκδικούμενη, αλλά στην κατοχή του Αουγκούστο, και ο παίκτης της αεκ δεν πάει να παίξει την μπάλα.

Σε μια διεκδικούμενη μπάλα δηλαδή, αυτό ποτέ δεν είναι φάουλ, αλλά όταν το κάνει χωρίς καν να ασχολείται με την μπάλα δε μπορεί να μην είναι φάουλ. Χωρίς να ξέρω τέλεια τον κανονισμό, αυτό μου φαίνεται το λογικό.

Καταρχας η πρωτη κιτρινη στον Αγκουστο ειναι αδικη γιατι προηγειται φαουλ επανω του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”