7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Shivaspace
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
χρήση της δεύτερης υπηκοότητατς και προτίμησε την εθνική Πολωνίας καλύτερα, που τώρα έχουμε και το κονέ..
A ρε Γιανναρε. Εψαχνα στο γιουτιουμπ βιντεακια του Κραβατσελια να βλεπω λιγο μπαλιτσα ομορφη και τωρα τελευταια επιασα τον εαυτο μου να ψαχνει και να βλεπει τα δικα σου ρε μπαγασα. Μακαρι να τα φερει ετσι ο Θεος και να κατσεις στην ομαδαρα μας 2-3 χρονια και να εισαι γερος και δυνατος και μετα να πας σε ευρωπαικη τοπ 10 ομαδα. Να σε χαρουμε και εμεις αλλα και ας σε χαρουνε κιαλλοι.
Να εισαι τυχερος ρε παλικαρε και γερος.
Υ.Γ. Για γερμανια οτιδηποτε λιγοτερο απο Μπαγιερν δεν του αξιζει. Α και την Ντορντμουντ. Αν ειναι να παει (οτεν ερθει η ωρα) εκει μονο σε αυτες. Οι αλλες αμπαλες ειναι.
Θελει και κανα δυο χρονια -3 να τα μαθεις τα γερμανικα.
Να εισαι τυχερος ρε παλικαρε και γερος.
Υ.Γ. Για γερμανια οτιδηποτε λιγοτερο απο Μπαγιερν δεν του αξιζει. Α και την Ντορντμουντ. Αν ειναι να παει (οτεν ερθει η ωρα) εκει μονο σε αυτες. Οι αλλες αμπαλες ειναι.
Θελει και κανα δυο χρονια -3 να τα μαθεις τα γερμανικα.
Ναι φιλε. Σαν περιπτωση παικτη ναι. Εχουν ομως διαφορες. Δεν ξερω οτι αν ειμαι πολυ συναισθηματικος για το δικο μας παιδι αλλα μου φαινεται οτι ο δικος μας μπορει να μην ειναι τοσο δυνατος αλλα βλεπει καλυτερα γηπεδο. Και μπορει να βγαλει τρελες πασες. Ο αλλος ειναι ποιο δυνατος και γρηγορος στα πρωτα μετρα.
Οντως θελει λιγο χρονο το παιδι μας να παει εξω ετοιμοτατος.
Να βλτιωσει και τα τελιωματα του το παλικαρακι μας να φτιαξει και δυναμη στα σουτ και θα ειναι ποιο σουπερ απο σουπερ.
Υ.Γ. Ο δικος μας ειναι και ποιο ομορφος και στην φατσα και στον τροπο παιχνιδιου του. Και μαρκαρει και καλυτερα.

Οντως θελει λιγο χρονο το παιδι μας να παει εξω ετοιμοτατος.
Να βλτιωσει και τα τελιωματα του το παλικαρακι μας να φτιαξει και δυναμη στα σουτ και θα ειναι ποιο σουπερ απο σουπερ.
Υ.Γ. Ο δικος μας ειναι και ποιο ομορφος και στην φατσα και στον τροπο παιχνιδιου του. Και μαρκαρει και καλυτερα.

ο δικος μας εχει το απρόοπτο
δεν ξερεις πότε,πως και με τι τροπο θα περασει την μπαλα ή με την μπαλα τον αντιπαλο
ο δικος μας ειναι καλλιτεχνης
δεν ξερεις πότε,πως και με τι τροπο θα περασει την μπαλα ή με την μπαλα τον αντιπαλο
ο δικος μας ειναι καλλιτεχνης
Mε πιανω να ανυπομονω να τον δω να παιζει ρε σεις.
Τι πραγμα ειναι αυτο;
Το παθαινω αυτο για την ομαδα προφανως συνεχεια, αλλα για εναν συγκεκριμενο παικτη πρωτη φορα το παθαινω.
Τι πραγμα ειναι αυτο;
Το παθαινω αυτο για την ομαδα προφανως συνεχεια, αλλα για εναν συγκεκριμενο παικτη πρωτη φορα το παθαινω.
- Shivaspace
κάθε φορά που θα λένε την λέξη Κωνσταντέλιας *για αρχή στα κανάλια της νόβα, 1 εκ πρόστιμο..όπως ο νταλάρας
όσοι χαίρονται σε ενδεχόμενο πώλησης, με το πρόσχημα ότι "θα βγάλουμε λεφτά", είναι σε άλλον πλανήτη
εμάς πρέπει να μας νοιάζει να σηκώνουμε κούπες και να μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ
να έρχονται μεγάλοι παίχτες για να βλέπουμε στην τούμπα και όχι να χαιρόμαστε που θα βγάλει εκατομμύρια ο ιβάν
λες και από τα χρήματα των προηγούμενων που πουλήσαμε, είδαμε να έρχονται ισάξιοι
κάτι χαλβάδες σαν τον μουργκ (αντιπέλκας) και κάτι φλώροι σαν τον νίλσον περέιρα (αντιγιαννούλης) ήρθαν
τι αλλοίωση έχουν πάθει ρε γαμώτο μερικοί...
έχει φτάσει ο φίλαθλος να χαίρεται σε ενδεχόμενη μεταγραφή και να θαμπώνεται από τα εκατομμύρια που υποθετικά θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν αντικαταστάτες, αντί να ξενερώνει που θα χάσει έναν παιχταρά από την ομάδα του
υγ. προσοχή! δε λέω να μην πουλάει η ομάδα. λέω για το πόσο παράξενο μου φαίνεται που κάποιοι συζητούν με θετικό πρόσιμο την ενδεχόμενη πώληση του παιχταρά μας
το ξέρω ότι θα πωληθεί ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή, αλλά δε μπορεί η πρώτη ατάκα που ακούς από συνοπαδό σου να είναι "πωπω πόσα θα πουληθεί ο παιχταράς αυτός"
να έρχονται μεγάλοι παίχτες για να βλέπουμε στην τούμπα και όχι να χαιρόμαστε που θα βγάλει εκατομμύρια ο ιβάν
λες και από τα χρήματα των προηγούμενων που πουλήσαμε, είδαμε να έρχονται ισάξιοι
κάτι χαλβάδες σαν τον μουργκ (αντιπέλκας) και κάτι φλώροι σαν τον νίλσον περέιρα (αντιγιαννούλης) ήρθαν
έχει φτάσει ο φίλαθλος να χαίρεται σε ενδεχόμενη μεταγραφή και να θαμπώνεται από τα εκατομμύρια που υποθετικά θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν αντικαταστάτες, αντί να ξενερώνει που θα χάσει έναν παιχταρά από την ομάδα του
υγ. προσοχή! δε λέω να μην πουλάει η ομάδα. λέω για το πόσο παράξενο μου φαίνεται που κάποιοι συζητούν με θετικό πρόσιμο την ενδεχόμενη πώληση του παιχταρά μας
το ξέρω ότι θα πωληθεί ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή, αλλά δε μπορεί η πρώτη ατάκα που ακούς από συνοπαδό σου να είναι "πωπω πόσα θα πουληθεί ο παιχταράς αυτός"
η πιο μεγάλη πλάκα είναι αδερφέ Ντάνι ότι από προχθές έχουν γαμηθεί τα ΜΜΕ της Αθήνας, ακόμα και του γαύρου να διαφημίζουν το φευγιό του δικού μας παίχτη ...
και έχουμε και δικούς μας που σιγοντάρουν αυτές τις φωνές ... διαλέξτε λοιπόν όλοι πλευρά για να καταλάβετε που είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ και του παιδιού του ίδιου ...
ευτυχώς το παιδί όπως και πολλά παιδιά του ΠΑΟΚ έχουν ωριμάσει αρκετά και έχουν καταλάβει τι παίζεται ... ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια υπόθεση τόσο για τους ίδιους τώρα όσο και για το μέλλον τους ...
το θέμα είναι ότι οι προσπάθειες τρυπήματος θα συνεχίσουν αμείλικτες ... και πάνω από όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να καταλάβουμε και να ωριμάσουμε ... κάποιο από εμάς λίγοι το γράφουμε χρόνια ποιος είναι ο σωστός δρόμος ... ευτυχώς το έχει καταλάβει καιρό τώρα και ο Σαββίδης που είναι το πιο σημαντικό ... τώρα πρέπει όμως να ακολουθήσει η πλατιά μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ ... επίθεση θέλει απέναντι σε όλους αυτούς που δεν πρεσβεύουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ... μπινελίκι κανονικό σε όποιον μιλάει εν ονόματι του ΠΑΟΚ ...
και έχουμε και δικούς μας που σιγοντάρουν αυτές τις φωνές ... διαλέξτε λοιπόν όλοι πλευρά για να καταλάβετε που είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ και του παιδιού του ίδιου ...
ευτυχώς το παιδί όπως και πολλά παιδιά του ΠΑΟΚ έχουν ωριμάσει αρκετά και έχουν καταλάβει τι παίζεται ... ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια υπόθεση τόσο για τους ίδιους τώρα όσο και για το μέλλον τους ...
το θέμα είναι ότι οι προσπάθειες τρυπήματος θα συνεχίσουν αμείλικτες ... και πάνω από όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να καταλάβουμε και να ωριμάσουμε ... κάποιο από εμάς λίγοι το γράφουμε χρόνια ποιος είναι ο σωστός δρόμος ... ευτυχώς το έχει καταλάβει καιρό τώρα και ο Σαββίδης που είναι το πιο σημαντικό ... τώρα πρέπει όμως να ακολουθήσει η πλατιά μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ ... επίθεση θέλει απέναντι σε όλους αυτούς που δεν πρεσβεύουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ... μπινελίκι κανονικό σε όποιον μιλάει εν ονόματι του ΠΑΟΚ ...
Παιδιά έγραψα ένα ποστ εχθές στο τόπικ του Λουτσέσκου αλλά έμεινε πίσω στη ροή λόγω του ότι είμαι καινούριο μέλος ακόμα. Εκεί εκφράζω τη γνώμη για ποιους λόγους πρέπει να μείνει ο Ρασβάν για πολλά χρόνια.
Ο τρόπος με τον οποίο δρουν εξωαγωνιστικά οι 3 ομάδες της Αθήνας είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς. Αυτό δεν το λέω ως κατηγορία για την ομάδα μας. Είναι αντικειμενικό από τη στιγμή που διαχρονικά έχουν τα γένια και τα χτένια. Ούτε λέω να ακολουθήσουμε τις πρακτικές τους. Όταν η ομάδα του Σάντος άρχισε να πηγαίνει από νίκη σε νίκη ο Καρπετόπουλος ασταμάτητα τον έκραζε. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι αν έμενε άλλες δυο χρονιές ο Σάντος η ομάδα θα ήταν ανίκητη έγινε το τρύπημα και τον πήραν στην Εθνική και άρχισαν μαζικά οι ύμνοι για τον Φερνάντο.
Τώρα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Μόλις πρωτοεμφανίστηκε ο Κωνσταντέλιας, ο Καρπετόπουλος πάλι άρχισε να κράζει και να λέει ότι το μόνο που έχουμε δει από αυτό το παιδί είναι βουτιές (για το ματς με τον βάζελο στην Τούμπα). Τώρα που είδαν ότι με αυτόν ο ΠΑΟΚ πάει να φτιάξει ομάδα ανίκητη, εμφανίστηκαν τα άρθρα για τον Πογιέτ που τρίβει τα χέρια του για να τον πάρει στην Εθνική μαζί με τον Κουλιεράκη, να και τα ρεπορτάζ από έγκριτους δημοσιογράφους ότι η Σάλτσμπουργκ ξέρει τα πάντα από την προσωπική ζωή του μικρού και είναι έτοιμη να φτάσει στα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ κτλ.
Ότι συνέβαινε εδώ και δεκαετίες επαναλαμβάνεται και σήμερα.
Γι'αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μείνει άλλα 6 με 7 χρόνια ο Λούτσε. Γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει την ομάδα ανεπηρέαστη από όλα αυτά. Μπορεί εκτός από το να προπονεί και να βελτιώνει εκπληκτικά την ομάδα, να καταφέρνει με την εξωστρέφειά του να επιστρέφει τα τοξικά μηνύματα στην πηγή τους..
Ο τρόπος με τον οποίο δρουν εξωαγωνιστικά οι 3 ομάδες της Αθήνας είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς. Αυτό δεν το λέω ως κατηγορία για την ομάδα μας. Είναι αντικειμενικό από τη στιγμή που διαχρονικά έχουν τα γένια και τα χτένια. Ούτε λέω να ακολουθήσουμε τις πρακτικές τους. Όταν η ομάδα του Σάντος άρχισε να πηγαίνει από νίκη σε νίκη ο Καρπετόπουλος ασταμάτητα τον έκραζε. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι αν έμενε άλλες δυο χρονιές ο Σάντος η ομάδα θα ήταν ανίκητη έγινε το τρύπημα και τον πήραν στην Εθνική και άρχισαν μαζικά οι ύμνοι για τον Φερνάντο.
Τώρα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Μόλις πρωτοεμφανίστηκε ο Κωνσταντέλιας, ο Καρπετόπουλος πάλι άρχισε να κράζει και να λέει ότι το μόνο που έχουμε δει από αυτό το παιδί είναι βουτιές (για το ματς με τον βάζελο στην Τούμπα). Τώρα που είδαν ότι με αυτόν ο ΠΑΟΚ πάει να φτιάξει ομάδα ανίκητη, εμφανίστηκαν τα άρθρα για τον Πογιέτ που τρίβει τα χέρια του για να τον πάρει στην Εθνική μαζί με τον Κουλιεράκη, να και τα ρεπορτάζ από έγκριτους δημοσιογράφους ότι η Σάλτσμπουργκ ξέρει τα πάντα από την προσωπική ζωή του μικρού και είναι έτοιμη να φτάσει στα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ κτλ.
Ότι συνέβαινε εδώ και δεκαετίες επαναλαμβάνεται και σήμερα.
Γι'αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μείνει άλλα 6 με 7 χρόνια ο Λούτσε. Γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει την ομάδα ανεπηρέαστη από όλα αυτά. Μπορεί εκτός από το να προπονεί και να βελτιώνει εκπληκτικά την ομάδα, να καταφέρνει με την εξωστρέφειά του να επιστρέφει τα τοξικά μηνύματα στην πηγή τους..
- navigator11
Πήρε κάπου το μάτι μου ότι απορρίψαμε, λέει, πρόταση της Γαλατά ύψους ... 8 εκατομμυρίων. Αν ισχύει, πιστεύουν οι Τούρκοι και οι όποιοι επίδοξοι μνηστήρες ότι απευθύνονται στον ΠΑΟΚ των μπατατουδογούμενων;; Σοβαρευτείτε, κύριοι.
Ερχόταν ο βουκιτς για καφεδάκι στο μαγαζί που δουλευα πιτσιρικάς και μ είπε μια μέρα που πιάσαμε την πάρλα . Με ήθελε ο Μουρίνιο στην Ίντερ (έκανε τρεμπλ btw) αλλά ο πρόεδρος της Σαχτάρ αν ενθυμούμαι σωστά με είχε καψούρα. Δεν μ άφηνε να φύγω με τίποτα. Ολο δώρα και τρέλα λεφτά να μείνω .
Δεν μπορεί να κάνει το ίδιο ο ιβαν με τον ντελια;;;
Πχ είμαι ο Γιώργης τι δώρο θες γιε μου για τα Χριστούγεννα θα μ ρωτούσε ο μπαμπάς ιβαν.
Να μείνει ο ντελιας ένα χρόνο ακόμα . Στην γιορτή μου το ίδιο . Στα γενεθλια να μείνει 3 χρόνια κλπ
Πχ είμαι ο Γιώργης τι δώρο θες γιε μου για τα Χριστούγεννα θα μ ρωτούσε ο μπαμπάς ιβαν.
Να μείνει ο ντελιας ένα χρόνο ακόμα . Στην γιορτή μου το ίδιο . Στα γενεθλια να μείνει 3 χρόνια κλπ
Ποιος χαιρεται για την πωληση λογω οικονομικων; Που το ειδες αυτο; Αναποφευκτο σεναριο ειναι απλα γιατι το παιδι ειναι παικταρα. Οσο μεινει μαζι μας τοσο καλυτερο για μας και οταν φυγει να το κανει για να παει ψηλοτερα αυτος και ο ΠΑΟΚ να κανει ονομα για το μελλον. Αυτο που λες για παλιες μεταγραφες προσπαθουν να αλλαξουν στην ομαδα και για αυτο ειναι εδω ο Μποτο, φαινεται οτι υπαρχει ενα πλανο κι ενα οραμα, θα δουμε πως θα καταληξει γιατι εχουμε την κακη συνηθεια να χυνουμε την καρδαρα με το γαλα. Το θεμα ειναι να φτιαξεις ενα συστημα να αναπληρωνει αυτα τα παιδια (ακαδημιες) και αλλο ενα για να τα πλαισιωνει και να τα βοηθαει (κομβικοι παικτες στην ομαδα) ετσι ωστε να βοηθηθουν και αυτα κι η ομαδαdanirifle έγραψε:όσοι χαίρονται σε ενδεχόμενο πώλησης, με το πρόσχημα ότι "θα βγάλουμε λεφτά", είναι σε άλλον πλανήτη
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ αν ήμουνα Ιβάν θα του έλεγα τα επόμενα 2,5 χρονια σε θέλω δωDamoN έγραψε:Ερχόταν ο βουκιτς για καφεδάκι στο μαγαζί που δουλευα πιτσιρικάς και μ είπε μια μέρα που πιάσαμε την πάρλα . Με ήθελε ο Μουρίνιο στην Ίντερ (έκανε τρεμπλ btw) αλλά ο πρόεδρος της Σαχτάρ αν ενθυμούμαι σωστά με είχε καψούρα. Δεν μ άφηνε να φύγω με τίποτα. Ολο δώρα και τρέλα λεφτά να μείνω .
Μαζί με κουλιερακη μαζί με κάνα 2 ακόμα ταλεντα της Ακαδημίας να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει!
Να πάρεις 2 3 τίτλους και να διαφημιστουμε Ευρώπη.
Βάλε. Το νούμερο!
Ανοιχτό, λευκή επιταγη
Το κίνητρο θα είναι η Ευρώπη και η ανάδειξη του.
Αλλοι θα πούνε οι μάνατζερ το επιπεδο κτλ κτλ
Και γω. Θα πω Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΘΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ;
ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2025!
βαλε υπογραφή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ρε αδελφέ. Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Κοτάρσκι και γιατί όχι και Τζίμα και ενδεχόμενα άλλοι. Τους μαζεύεις και τους τονίζεις πως θέλεις να χτίσεις πάνω τους την ομάδα. Οι τρεις πρώτοι συμβόλαιο όχι μέχρι του '25 αλλά μέχρι το '27. Δώστε τα όλα μαζί βέβαια με τους άλλους ώστε να έλθουν τίτλοι, ευρωπαΙκές διακρίσεις και το 2026 με το καλό που οι δύο πρώτοι θα είστε στα 22-23 και ο γκολκήπερ στα 25-26, φέρτε πρόταση ανάλογη της μεγάλης κλάσης σας και δεν στεκόμαστε εμπόδιο. Εξυπακούεται βέβαια πως πλαισιώνονται από παίκτες σε παραγωγική ηλικία ώστε η ομάδα να είναι Τούρμπο.sourmenetes έγραψε:Εγώ αν ήμουνα Ιβάν θα του έλεγα τα επόμενα 2,5 χρονια σε θέλω δωDamoN έγραψε:Ερχόταν ο βουκιτς για καφεδάκι στο μαγαζί που δουλευα πιτσιρικάς και μ είπε μια μέρα που πιάσαμε την πάρλα . Με ήθελε ο Μουρίνιο στην Ίντερ (έκανε τρεμπλ btw) αλλά ο πρόεδρος της Σαχτάρ αν ενθυμούμαι σωστά με είχε καψούρα. Δεν μ άφηνε να φύγω με τίποτα. Ολο δώρα και τρέλα λεφτά να μείνω .
Μαζί με κουλιερακη μαζί με κάνα 2 ακόμα ταλεντα της Ακαδημίας να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει!
Να πάρεις 2 3 τίτλους και να διαφημιστουμε Ευρώπη.
Βάλε. Το νούμερο!
Ανοιχτό, λευκή επιταγη
Το κίνητρο θα είναι η Ευρώπη και η ανάδειξη του.
Αλλοι θα πούνε οι μάνατζερ το επιπεδο κτλ κτλ
Και γω. Θα πω Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΘΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ;
ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2025!
βαλε υπογραφή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, έτσι κτίστηκε σε άλλες βέβαια τότε συνθήκες η μεγάλη μας ομάδα της δεκαετίας του 1970-80 την οποία είχα την τύχη από τα προεφηβικά μου χρόνια να απολαύσω και δεν ξέρω πόσοι από δω, είχαν αυτή την τύχη.