ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κριμα για την προσπαθεια της ομαδας. Κριμα να μην κανει η διοικηση και ο ιδιοκτητης τα βασικα για να στηριξει αυτήν την υπερπροσπάθεια. Αν συνεχισουμε μ αυτον τον ρυθμο καθε χρονια θα ειναι μεταβατικη και κάθε χρονιά θα μενουμε με την απορια για το τι θα καταφερνε η ομαδα με λιγη παραπανω στηριξη.
Και μην ακουσω οτι χτιζουμε ομαδα για του χρονου. Το καλοκαιρι παλι θα θελουμε σχεδον οσους θελαμε και περσι.
Δειχνουμε να μαστε, αν οχι συνενοχοι, απλοι παρατηρητες σε εναν ακομη μιλημενο και χαρισμενο τιτλο, αποδεχομενοι το αποτελεσμα ως δεδομενο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μην ακουσω οτι χτιζουμε ομαδα για του χρονου. Το καλοκαιρι παλι θα θελουμε σχεδον οσους θελαμε και περσι.
Δειχνουμε να μαστε, αν οχι συνενοχοι, απλοι παρατηρητες σε εναν ακομη μιλημενο και χαρισμενο τιτλο, αποδεχομενοι το αποτελεσμα ως δεδομενο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ οι φαν της ψήφισης Μπισε ως mvp μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας στην ψηφοφορια της ΠΑΕ.
Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε.
Εδώ οι άλλοι κώλωσαν να παίξουν με ατρόμητα..καταλαβαίνεις τι γίνεται. Οι βάζελοι δυσκολεύονται και οι γαύροι σαν ποντικάκια έπαιζαν.
Ο Λούτσος δεν έβαλε φωνές τυχαία..έχουμε συνέχεια..
Εδώ οι άλλοι κώλωσαν να παίξουν με ατρόμητα..καταλαβαίνεις τι γίνεται. Οι βάζελοι δυσκολεύονται και οι γαύροι σαν ποντικάκια έπαιζαν.
Ο Λούτσος δεν έβαλε φωνές τυχαία..έχουμε συνέχεια..
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά ΚΑΙ σήμερα και το αποτέλεσμα την αδικεί.
Ο προπονητής, τους παίκτες που ήθελε, στις γραμμές που ήθελε, τους πήρε οπότε και δεν τίθεται θέμα ποσοτικού ελλείμματος.
Αν υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα, καλείται το προσεχές καλοκαίρι να ζητήσει την αποδέσμευση μιας 5αδας παικτών οι οποίοι πιάνουν χώρο και στερούν διαθέσιμο χρήμα μη μπορώντας να προσφέρουν αυτά για τα οποία τους ζητήθηκε να παραμείνουν από τον ίδιο (Μπίσεσβαρ, Βιειρίνια, Καντουρί, Ζ.Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς).
Αν μπορούσε (ή αν ήξερε) να παίξει το 3-5-2 ή το 3-6-1, οι διαθέσιμες λύσεις θα ήταν πολλές περισσότερες από αυτές που έχει με το 4-5-1 στο οποίο και παραμένει αμετακίνητος.
Υ.Γ. Η κατσάδα στο Κωνσταντέλια καλώς έπεσε και πιστεύω πως είναι μια ευκαιρία γι' αυτόν να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Η λέξη "εγωισμός" αφορά και τον Ολιβέιρα, αλλά εκεί δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά αφού ο παίκτης είναι και μιας κάποιας ηλικίας.
Ο προπονητής, τους παίκτες που ήθελε, στις γραμμές που ήθελε, τους πήρε οπότε και δεν τίθεται θέμα ποσοτικού ελλείμματος.
Αν υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα, καλείται το προσεχές καλοκαίρι να ζητήσει την αποδέσμευση μιας 5αδας παικτών οι οποίοι πιάνουν χώρο και στερούν διαθέσιμο χρήμα μη μπορώντας να προσφέρουν αυτά για τα οποία τους ζητήθηκε να παραμείνουν από τον ίδιο (Μπίσεσβαρ, Βιειρίνια, Καντουρί, Ζ.Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς).
Αν μπορούσε (ή αν ήξερε) να παίξει το 3-5-2 ή το 3-6-1, οι διαθέσιμες λύσεις θα ήταν πολλές περισσότερες από αυτές που έχει με το 4-5-1 στο οποίο και παραμένει αμετακίνητος.
Υ.Γ. Η κατσάδα στο Κωνσταντέλια καλώς έπεσε και πιστεύω πως είναι μια ευκαιρία γι' αυτόν να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Η λέξη "εγωισμός" αφορά και τον Ολιβέιρα, αλλά εκεί δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά αφού ο παίκτης είναι και μιας κάποιας ηλικίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 06 Φεβ 2023, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πίκρα είναι τεράστια !!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάτησε τον και καλά πρωταθλητή. Τον ισοπέδωσε, τον αφάνισε.
Ξέρω πολύ καλά ότι πάρα πολλοί διαφωνείτε μαζί μου.
Ο Π.Α.Ο.Κ. και φυσικά ο RAZVAN LUCESCU έχουν κτίσει μια πολύ καλή Ομάδα. Να χαίρεσαι να την βλέπεις !!!
Μακάρι ο Πρόεδρος να τον κρατήσει (το θεωρώ πολύ πιθανό). Επίσης μακάρι ο Πρόεδρος να συνεχίσει με την ίδια ζέση την ανάπτυξη της Ομάδας.
Δυστυχώς δεν νικήσαμε. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Τον ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Δεν γίνεται να έχουμε 2-3 μπάλες, μια για τον καθένα επίδοξο σκόρερ μας. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Στο τέλος θα γίνει τουρλουμπούκι. Στον προηγούμενο αγώνα μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ, παρουσιάστηκε το εξής απίθανο, στην ίδια φάση ο Tayson και ο Κωνσταντέλιας έκαναν ταυτόχρονα ντρίπλα σε έναν αντίπαλο αμυντικό. Ταυτόχρονα !!! Φυσικά κάναμε μια τρύπα στο νερό.
Κλείνω όχι μόνον την σημερινή παρουσία μου στο Forum, αλλά και γενικότερα, με μια ερώτηση. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει επιθετικό παστελωτή όπως λέτε. Είδα μέχρι τώρα τον λαγό, τον πούστη και το σκουλήκι. Έτσι για να μην μείνω με την απορία. Ποιον από αυτούς θεωρείτε ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ ? Ομάδα και αριθμό παρακαλώ, ονόματα δεν ξέρω. Και όταν θα αγωνιστούμε με την ομάδα ντροπή, όποιος θέλει ας το γράψει τότε. Μετά τον αγώνα θα ρίξω μια ματιά.
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΈΣ.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΌΣΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΏΡΗΣΑ.
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάτησε τον και καλά πρωταθλητή. Τον ισοπέδωσε, τον αφάνισε.
Ξέρω πολύ καλά ότι πάρα πολλοί διαφωνείτε μαζί μου.
Ο Π.Α.Ο.Κ. και φυσικά ο RAZVAN LUCESCU έχουν κτίσει μια πολύ καλή Ομάδα. Να χαίρεσαι να την βλέπεις !!!
Μακάρι ο Πρόεδρος να τον κρατήσει (το θεωρώ πολύ πιθανό). Επίσης μακάρι ο Πρόεδρος να συνεχίσει με την ίδια ζέση την ανάπτυξη της Ομάδας.
Δυστυχώς δεν νικήσαμε. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Τον ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Δεν γίνεται να έχουμε 2-3 μπάλες, μια για τον καθένα επίδοξο σκόρερ μας. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Στο τέλος θα γίνει τουρλουμπούκι. Στον προηγούμενο αγώνα μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ, παρουσιάστηκε το εξής απίθανο, στην ίδια φάση ο Tayson και ο Κωνσταντέλιας έκαναν ταυτόχρονα ντρίπλα σε έναν αντίπαλο αμυντικό. Ταυτόχρονα !!! Φυσικά κάναμε μια τρύπα στο νερό.
Κλείνω όχι μόνον την σημερινή παρουσία μου στο Forum, αλλά και γενικότερα, με μια ερώτηση. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει επιθετικό παστελωτή όπως λέτε. Είδα μέχρι τώρα τον λαγό, τον πούστη και το σκουλήκι. Έτσι για να μην μείνω με την απορία. Ποιον από αυτούς θεωρείτε ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ ? Ομάδα και αριθμό παρακαλώ, ονόματα δεν ξέρω. Και όταν θα αγωνιστούμε με την ομάδα ντροπή, όποιος θέλει ας το γράψει τότε. Μετά τον αγώνα θα ρίξω μια ματιά.
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΈΣ.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΌΣΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΏΡΗΣΑ.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος κυριάρχησε ρε μαν;;renegade έγραψε:Μάλλον δεν γνωρίζεις την έννοια " κυριαρχησαν"gpap έγραψε:στο δεύτερο, είχαν ένα 20λεπτο που κυριάρχησαν στο κέντρο.renegade έγραψε:Όσο για τον γαύρο.
Αστεία ομάδα
Δεν κατάφερε να πάρει το κέντρο ούτε από νταντας Αουγκούστο. Ο Λεβαδειακός πιο πολύ με ζόρισε και με πίεσε στο κέντρο
όταν άρχισαν τις γιόμες, χάθηκαν εντελώς.
Προφανώς και εσύ το ματς το έβλεπες όπως ο speaker
Άλλο ματς έβλεπες;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τόση ώρα για ΠΑΟΚ δε μιλάς...toumba5 έγραψε:πονο λεει ο αλλος![]()
![]()
που η πολυ δημοκρατια εδω μεσα ξεδιαντροπα αφαιρει απο την ψηφοφορια τον Μπισε.
Και ενω το ξερουν, απαντανε οτι θα τον προσθεσουν αλλα δεν το κανουν.
Και φταιω εγω, και ποναω κιολας, αλλα οχι αυτοι, που τους ενοχλει οτι ο Μπισε σε καθε ψηφοφορια μαζευει πολλους ψηφους.
Δεν ειναι ο Μπισε το σημαντικο, ο τροπος σας ειναι
Να μας πειτε ποτε θα μας επιτρεψετε να διαμαρτυρηθουμε για τον κεφτε με το τυμπανο.
Όλα τα άλλα τα λες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή νομίζω ότι είδα άλλο μάτς και λένε κάποια παιδιά ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Σήμερα στο ματς κυριαρχησες, οι άλλοι έκαναν από το πρώτο λεπτό καθυστερήσεις. Υπήρξε τσαπατσουλια στη τελική προσπάθεια και θεωρώ ότι αν είχες Τάισον θα μιλούσαμε αλλιώς. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτή τη μόνιμη ηττοπάθεια όταν απομένουν τόσα πολλά ματς. Η ομάδα παίζει καλά, πολύ καλύτερα από τους άλλους στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι κ στο φορ κ στο γεγονός ότι εξωαγωνιστικά οι άλλοι είναι αισχροί.
Υγ μία φορά χάρτινος για πάντα χάρτινος
Υγ μία φορά χάρτινος για πάντα χάρτινος
Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε.
Και 10 βαθμοι διάφορα να υπάρχει από την πρώτη θέση πριν την έναρξη των πλέι οφ, το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.
Και 10 βαθμοι διάφορα να υπάρχει από την πρώτη θέση πριν την έναρξη των πλέι οφ, το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.
-
πρώτη φορά βλέπω ομάδα που οι παίκτες πιστεύουν στον τίτλο περισσότερο απ τους οπαδους
Religion έγραψε:Η ξενέρα είναι μεγάλη επειδή ο γαύρος δε βλέπεται...
Με έναν γκολτζή striker θα είχαμε νικήσει εύκολα και σήμερα και με ΟΦΗ και με Λεβαδειακό... βασικά υπολογίστε τουλάχιστον +6 βαθμούς.
ΥΓ: Για τον τυμπανιστή καλά τα λέτε. Μην σταματήσετε να τα λέτε.-
Με 12 παίκτες δεν μπορείς να παίξεις, οπότε αυτός που λες θα έμπαινε στη θέση του Ολιβέιρα. Χωρίς τον Ολιβέιρα είμαστε σίγουροι πως θα δημιουργούμε με την ίδια ευκολία;
Δεν είναι όλα τόσο εύκολα
στο τελος αυτοι πανηγύρισαν ενω εμεις σαν να χασαμε.
Καταλαβατε ποιος θα το παρει φετος
Καταλαβατε ποιος θα το παρει φετος
- Μπαρκαρούτσος
vs40 έγραψε:
Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers). Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!
Αυτό το βίντεο δεν το έχεις δει;
[youtube]l7GEKBHGDts[/youtube]
- thomas Murg
+1926Luigi Vampa έγραψε:πρώτη φορά βλέπω ομάδα που οι παίκτες πιστεύουν στον τίτλο περισσότερο απ τους οπαδους
5 ακόμα ματς. Με μια συγκομιδή 13 βαθμών θα είμαστε καλά. Και πάμε να παίξουμε τα πλευ οφ με ομάδες που δεν κλείνονται, ομάδες που θεωρητικά προσπαθούν να δημιουργήσουν, ομάδες που έχουμε δείξει ότι τις έχουμε μιας και αυτά τα ματς μας ταιριάζουν.
13 βαθμούς στα επόμενα 5 και όλα γίνονται
13 βαθμούς στα επόμενα 5 και όλα γίνονται