ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- NikLiverpool
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Γιοβάνοβιτς. Μια ζωή τέτοιοι ήταν.
Τα πεσίματα του Καραγκούνη μόνο εγώ τα θυμάμαι? Τον μάρκαραν στη σέντρα και έπεφτε σφαδάζοντας στη μεγάλη περιοχή.
Τα πεσίματα του Καραγκούνη μόνο εγώ τα θυμάμαι? Τον μάρκαραν στη σέντρα και έπεφτε σφαδάζοντας στη μεγάλη περιοχή.
Δάκρυα Ελλήνων, το καλύτερο συνοδευτικό για το τσάι μου!
Μην αγχώνεστε ρε πράσινοι, υπάρχει όπως πάντα η κίτρινη καβατζα έτοιμη να κάνει τα ρεπό σας.
Είναι δύσκολο να νομίζεις ότι πέρασαν οι εφιάλτες σου με τον άξεστο χωριάτη ΠΑΟΚ, να έχεις τη μισή κυβέρνηση και τα μισά ΜΜΕ στο πλευρό σου, να σε έχουν πείσει ότι φέτος και στο χαρίζουν και το αξίζεις να πάρεις πρωτάθλημα και ξαφνικά να νιώθεις πάλι μίζερος και κακομοίρης, όπως νιώθεις δηλαδή από τότε που σε κράτησαν χαριστικά κατηγορία το 2013.
Μην αγχώνεστε ρε πράσινοι, υπάρχει όπως πάντα η κίτρινη καβατζα έτοιμη να κάνει τα ρεπό σας.
Είναι δύσκολο να νομίζεις ότι πέρασαν οι εφιάλτες σου με τον άξεστο χωριάτη ΠΑΟΚ, να έχεις τη μισή κυβέρνηση και τα μισά ΜΜΕ στο πλευρό σου, να σε έχουν πείσει ότι φέτος και στο χαρίζουν και το αξίζεις να πάρεις πρωτάθλημα και ξαφνικά να νιώθεις πάλι μίζερος και κακομοίρης, όπως νιώθεις δηλαδή από τότε που σε κράτησαν χαριστικά κατηγορία το 2013.
Aυτό. Και Κυριακή βράδυ θα είναι ακόμα πιο γλυκάΤρικυμίας έγραψε:Δάκρυα Ελλήνων, το καλύτερο συνοδευτικό για το τσάι μου!
Είδα 2 ομάδες προπονητή , η καθεμία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της σημεία.
Η κάθε ομάδα είχε το δικό της καλό διάστημα , στο δικό μας καλό διάστημα σκοράραμε 2 φορές και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Εμείς ήμασταν κυρίαρχοι για ενάμιση ημίχρονο και αυτοί για μισό ημίχρονο.
Ο Λουτσέσκου ονειρεύεται ντάμπλ και ας μιλάει για μια νέα ομάδα που φτιάχνεται για του χρόνου και ότι βλέπει το κάθε παιχνίδι χωριστά.
Η απαξίωση ποδοσφαιριστών μας είναι ότι χειρότερο, ότι παίζουμε χωρίς αριστερό ή δεξί μπακ , ότι δεν έχουμε σέντερ φορ κτλ.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας παίζει οργανωμένα , αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της ομάδας και προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες της ΌΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
Ο Λουτσέσκου κατέρριψε άλλη μια <κατηγορία> ότι δεν βάζει παίκτη άμεσα με την απόκτηση του, όχι μόνο τον έβαλε παρότι φαίνεται ανέτοιμος σκόραρε και μια γκολάρα.
Η αρχική μου πρόβλεψη απο το καλοκαίρι παραμένει η ίδια, εμεις και ο βάζελος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Στην ομάδα μας έχουμε έναν έλληνα παικταρά που χαίρεσαι να τον βλέπεις να ακουμπάει την μπάλα , εύχομαι να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ το ταλέντο του και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι . Ο λόγος για τον Κωνσταντέλια.
υγ. Άφησα για το τέλος τον Ολιβέιρα , ένα σέντερ φορ που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ένας σέντερ φορ που ξέρει να ντριπλάρει, να πασάρει, να εκτελεί , να αμύνεται. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα μας δεν ήμουν ευχαριστημένος με την μεταγραφή καθώς στο πέρασμα του απο την αεκ δεν μου είχε αρέσει. Βλέπω όμως η επιλογή του ήταν στοχευμένη και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητος στην ομάδα.
Η κάθε ομάδα είχε το δικό της καλό διάστημα , στο δικό μας καλό διάστημα σκοράραμε 2 φορές και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Εμείς ήμασταν κυρίαρχοι για ενάμιση ημίχρονο και αυτοί για μισό ημίχρονο.
Ο Λουτσέσκου ονειρεύεται ντάμπλ και ας μιλάει για μια νέα ομάδα που φτιάχνεται για του χρόνου και ότι βλέπει το κάθε παιχνίδι χωριστά.
Η απαξίωση ποδοσφαιριστών μας είναι ότι χειρότερο, ότι παίζουμε χωρίς αριστερό ή δεξί μπακ , ότι δεν έχουμε σέντερ φορ κτλ.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας παίζει οργανωμένα , αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της ομάδας και προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες της ΌΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
Ο Λουτσέσκου κατέρριψε άλλη μια <κατηγορία> ότι δεν βάζει παίκτη άμεσα με την απόκτηση του, όχι μόνο τον έβαλε παρότι φαίνεται ανέτοιμος σκόραρε και μια γκολάρα.
Η αρχική μου πρόβλεψη απο το καλοκαίρι παραμένει η ίδια, εμεις και ο βάζελος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Στην ομάδα μας έχουμε έναν έλληνα παικταρά που χαίρεσαι να τον βλέπεις να ακουμπάει την μπάλα , εύχομαι να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ το ταλέντο του και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι . Ο λόγος για τον Κωνσταντέλια.
υγ. Άφησα για το τέλος τον Ολιβέιρα , ένα σέντερ φορ που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ένας σέντερ φορ που ξέρει να ντριπλάρει, να πασάρει, να εκτελεί , να αμύνεται. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα μας δεν ήμουν ευχαριστημένος με την μεταγραφή καθώς στο πέρασμα του απο την αεκ δεν μου είχε αρέσει. Βλέπω όμως η επιλογή του ήταν στοχευμένη και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητος στην ομάδα.
-
montekristo
ΜΠΡΑΒΟ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ για το 2ο ημιχρονο!
Μεγαλη νικη και σχεδον βεβαιη προκριση.-
Αναμενομενα πολυ κατωτερος του Λουτσε
προπονητης ο Γιοβανοβιτς τον οποιο και
ευχαριστουμε πολυ για τη διπλη αλλαγη
στο ημιχρονο που αλλαξε τη ροη του ματς!
Μακαρι να κανει τα ιδια και στα αλλα δυο
ωστε να πανηγυρισουμε δυο ακομα νικες.-
Με ακομα τεσσερα παιχνιδια στα οποια μενει
να φανουμε σοβαροι-τυχεροι και να δειξουμε
οτι εμεις το θελουμε πιο πολυ θα εχουμε παλι
το δικαιωμα για τα προκριματικα των ομιλων
(και) του Europa League μετα απο 5 χρονια!

Μεγαλη νικη και σχεδον βεβαιη προκριση.-
Αναμενομενα πολυ κατωτερος του Λουτσε
προπονητης ο Γιοβανοβιτς τον οποιο και
ευχαριστουμε πολυ για τη διπλη αλλαγη
στο ημιχρονο που αλλαξε τη ροη του ματς!
Μακαρι να κανει τα ιδια και στα αλλα δυο
ωστε να πανηγυρισουμε δυο ακομα νικες.-
Με ακομα τεσσερα παιχνιδια στα οποια μενει
να φανουμε σοβαροι-τυχεροι και να δειξουμε
οτι εμεις το θελουμε πιο πολυ θα εχουμε παλι
το δικαιωμα για τα προκριματικα των ομιλων
(και) του Europa League μετα απο 5 χρονια!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Την Κυριακή το ματς θα είναι πολύ δύσκολο.
Αυτοί θα σκυλιασουν και πιστεύω θα έχουν και κοράκι δικό τους.
Χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από Λουτσεσκου και αμυντικά το τέλειο παιχνίδι.
Με νίκη όμως, μπορούμε να τους καταστρέψουμε ψυχολογικά
Αυτοί θα σκυλιασουν και πιστεύω θα έχουν και κοράκι δικό τους.
Χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από Λουτσεσκου και αμυντικά το τέλειο παιχνίδι.
Με νίκη όμως, μπορούμε να τους καταστρέψουμε ψυχολογικά
Οχι καλη η εμφανιση του πρωτου ημιχρονου. Εξαιρετικη στο β που υπηρχε μονο ΠΑΟΚ στο γηπεδο.
Μπραβο στην ομαδα μας για την νικη. Θα ηθελα ενα καθαρο 3/3 με τους σιχαμενους του Γκανταλφ για να βουλωσουν στοματα και κωλοτρυπιδες
MVP Αουγκουστο γιατι στο α κρατησε την ομαδα. πολυ καλος.
Μπραβο στην ομαδα μας για την νικη. Θα ηθελα ενα καθαρο 3/3 με τους σιχαμενους του Γκανταλφ για να βουλωσουν στοματα και κωλοτρυπιδες
MVP Αουγκουστο γιατι στο α κρατησε την ομαδα. πολυ καλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don PAOK την Πέμ 19 Ιαν 2023, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα πάντως παιχνίδια όπως το χθεσινό συγχρόνως με χαροποιούν και με θυμώνουν,μπορώ να πω ότι με θυμώνουν περισσότερο καθώς αντιλαμβάνεται κανείς πως αν δεν βιάζαμε τη ποδοσφαιρική λογική κάθε τρεις και λίγο τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
- john4serres
Εγραψα στο ημιχρονο οτι εχω καλο προαισθημα για το β ημιχρονο, και χωρις να θελω να το παιξω μετα χριστον προφητης, ηρθε το 2-0 που προσωπικα περιμενα απο πριν το ματς.
Επισης, ετσι οπως ηρθε ο αγωνας, χτυπιεμαι που δεν το καναμε 3-0, αλλα χαιρομαι και που δεν φαγαμε κανα γκολ στα χασομερια.
Ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρα διεκδικητης και των δυο τιτλων (ειδικα για το πρωταθλημα, απορω πως με τοσα ντερμπι να εκκρεμουν, καποιοι ειχαν ηδη στεψει τον πρωταθλητη) βασει των δυνατοτητων του υλικου του και του αγωνιστικου πλανου, πλην ομως ελεγχεται η διαρκεια, η συνεπεια και η κυνικοτητα.
Στα του αγωνα, πνιξαμε τον βαζελο στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου (προσωπικα δεν ειδα και το πρωτο τεταρτο, οποτε με εξαιρεση το δοκαρι, ενιωσα μονο οτι απο το 85 και μετα κανανε κατι). Αψογα για τη συνεχεια η νικη, η διαφαινομενη προκριση, το 0 στην αμυνα και το γκολ στο ντεμπουτο του φανερα ανετοιμου ακομη παιχταρα Ταισον.
MVP ψηφισα Σβαμπ για την απομακρυνση σε μια φαση του βαζελου απο στημενο και το μακρινο δυνατο σουτ ενα λεπτο αργοτερα στο 90', γιατι ενα σκορ 2-1 θα αλλαζε το χαρακτηρα της ρεβανς και γιατι ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας που πρεπει να διατηρουμε απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.
Επισης, ετσι οπως ηρθε ο αγωνας, χτυπιεμαι που δεν το καναμε 3-0, αλλα χαιρομαι και που δεν φαγαμε κανα γκολ στα χασομερια.
Ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρα διεκδικητης και των δυο τιτλων (ειδικα για το πρωταθλημα, απορω πως με τοσα ντερμπι να εκκρεμουν, καποιοι ειχαν ηδη στεψει τον πρωταθλητη) βασει των δυνατοτητων του υλικου του και του αγωνιστικου πλανου, πλην ομως ελεγχεται η διαρκεια, η συνεπεια και η κυνικοτητα.
Στα του αγωνα, πνιξαμε τον βαζελο στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου (προσωπικα δεν ειδα και το πρωτο τεταρτο, οποτε με εξαιρεση το δοκαρι, ενιωσα μονο οτι απο το 85 και μετα κανανε κατι). Αψογα για τη συνεχεια η νικη, η διαφαινομενη προκριση, το 0 στην αμυνα και το γκολ στο ντεμπουτο του φανερα ανετοιμου ακομη παιχταρα Ταισον.
MVP ψηφισα Σβαμπ για την απομακρυνση σε μια φαση του βαζελου απο στημενο και το μακρινο δυνατο σουτ ενα λεπτο αργοτερα στο 90', γιατι ενα σκορ 2-1 θα αλλαζε το χαρακτηρα της ρεβανς και γιατι ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας που πρεπει να διατηρουμε απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.
αλλη μια μαγικη βραδυα στην τουμπαρα μας .....οσοι λειπετε χανετε ......

κουρμπελη ποσο μα ποσο γιανακοπουλος στελιος εισαι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ........

Καλα ακουσα τον Νικολογιαννη να λεει ΜΠΑΟΚ και μετα να το διορθωνει σε ΠΑΟΚ? Πονεσες πουλακι μου ε? Να σου φερουμε τον Τσαγκαρακη διαιτητη να δινει πεναλτι τις βουτιες να χαρεις...
- Amsterdamer_87
Επρεπε να μπει και το 3ο για να γινει η ρεβανς περιπατος..
Αφιερωμενο το 2μπαλο στο βλακα τον σπηκερ που μας παρουσιαζε τα βαζελια σαν να παιζαμε με την Παρι..
Αφιερωμενο το 2μπαλο στο βλακα τον σπηκερ που μας παρουσιαζε τα βαζελια σαν να παιζαμε με την Παρι..
- PAOKevolution
Το θέμα δεν είναι ότι παρουσιάζουν τον βάζελο ως Παρί. Το θέμα είναι ότι παρουσιάζουν εμάς ως Φενέρ, Μπεσίκτας. Α στα διάλα κωλοαθηναίζοι