Λαύριο - ΠΑΟΚ 70-75 MVP, σχόλια &παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Franke
8
22%
Riley
9
24%
Μαργαριτης
2
5%
Σαλούστρος
11
30%
Renfro
4
11%
Darko-Kelly
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιακμας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Hands
2
5%
Polley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σλαφτσακης
1
3%
Χρηστιδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμπερίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Λαύριο - ΠΑΟΚ 70-75 MVP, σχόλια &παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο RILEY ΤΩΡΑ;;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΑΜΚ ΤΩΡΑ;;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάμε να βάλουμε ένα δεκάρικο ακόμα γαμώτο, μπας και κρατήσουμε κανέναν παίκτη παραπάνω για του χρόνου...

Μαζέψαμε μία φορά 500.000€, δεν είναι απίθανο και φέτος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχουμε πολυ ταλεντο ,εχουμε καλα χαρακτηριστικα(εξυπνα μυαλα,αθλητικοτητα,παικτες που βγαινουν μπροστα κα) αλλα ακομα δεν ειμαστε ομαδα.Αν προσεξετε θα δειτε οτι στα πικ πολλες φορες καποιοι κολλανε και τους δινουν οδηγιες οι συμπαικτες τους.Εχουμε δρομο ακομα ομως το καλο υλικο υπαρχει.
Με τον κοσμο διπλα της στο παλατακι αυτη η ομαδα θα κανει κηδειες ακομα και στους βρυκολακες.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΙ ΑΥΤΗ Θ ΑΝΑΤΑΠΟΔΩΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Σήμερα κατάφερα και είδα και τις Γυναίκες στο Volley και τον Αγώνα του Basket. Μάλιστα κάποια ώρα και ταυτόχρονα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να απολαύσω τον χθεσινό Αγώνα των Ανδρών στο Volley.

Μην νομίζετε τίποτα το τρομερό - δεν καταλαβαίνω πολλά - αλλά κάλλιστα γνωρίζω τους πόντους, και άντε ας πούμε αχνό καταλαβαίνω και κάποια σαν συστήματα.

Ενώ παρακολουθούσα σκεφτόμουν συνεχώς το ίδιο πράγμα, πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και πόσο καλές Ομάδες έχει σε όλα τα Ομαδικά - και όχι μόνον - αθλήματα.

Εκείνη την στιγμή ένιωσα μέσα μου έναν πόνο. Σκέφτηκα ότι ο Αείμνηστος - φυσικά μόνον για μένα - Πατέρας μου θα ήταν πάρα πολύ περήφανος - δέκα φορές περισσότερο από όσο ήταν - αν έβλεπε αυτά που απολαμβάνω εγώ τώρα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε παρά ελάχιστα.

Σκέφτηκα λοιπόν να τον καλέσω νοερά σε δείπνο ή καλύτερα σε brunch που είναι πιο οικείο σε σας, γιατί βλέπω ότι όλοι τιμάτε ιδιαιτέρως την Αγγλική γλώσσα.

Επειδή λοιπόν αυτό - όπως καταλαβαίνετε - είναι αδύνατον, σκέφτηκα να καταθέσω αύριο Κυριακή το αντίτιμο του κεράσματος στον Πατέρα μου, στην ΑΜΚ του Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥ. Κάπως - πως - πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί. Σαν ευχαριστήριο στην μεταλαμπάδευση της αγάπης του για τον Π.Α.Ο.Κ. σε εμένα.

Όλοι όσοι έχετε ανάγκη να ευχαριστήσετε τους εκλιπόντες Γονείς σας ή Συγγενείς σας, που σας μετέδωσαν την αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ. ή ακόμη αν και ζώντες, γέροντες πλέον δεν μπορούν να απολαύσουν τον Π.Α.Ο.Κ., κεράστε τους έναν καφέ ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Σας μιλώ μέσα από την καρδιά μου, δεν προπαγανδίζω, δεν έχω τέτοιες δυνατότητες.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
adman

Δημοσίευση από adman »

Ποιος ψηφίζει τον Riley ρε? Έβαλε 2 σουτ στο τέλος, έχασε 52 και θα βγει mvp. Εξαιτίας του πήγε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Με κανονικό πόιντ γκαρντ θα είχαμε καθαρίσει από νωρίς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προφανως αυτος που ειδε το τελ. τριποντο με το Νικολαιδη κρεμασμενο πανω του και τις 7 ασιστ
Ασχετο ο Χρηστιδης αντιμετωπιζε καποιο προβλημα χθες γιατι δε πηρε δευτερολεπτο.Περιμενα να μπει στο ροτεισον μιας και ο ξεβαμενος ειχε τραυματισμο πριν τη Σασσαρι.
John_Coventry

Δημοσίευση από John_Coventry »

Μεγάλη νίκη!!!!!!! η ομάδα είναι σίγουρα για τετράδα, με 2 προσθήκες μπορούμε κύπελλο, ίσως και τελικούς play off
Γιατί δεν αγοράζουν ακόμα έναν;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μπράβο στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

kataramenos5 έγραψε:Ασχετο ο Χρηστιδης αντιμετωπιζε καποιο προβλημα χθες γιατι δε πηρε δευτερολεπτο.Περιμενα να μπει στο ροτεισον μιας και ο ξεβαμενος ειχε τραυματισμο πριν τη Σασσαρι.

Ο Χρηστίδης είχε πρόβλημα τραυματισμού.
Ισως από την προθέρμανση.

Διάστρεμμα ο Hands
Επόμενο ματς με Ιωνικό (29 ή 30/10)
(ευρωπαϊκό την άλλη εβδομάδα)
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

adman έγραψε:Ποιος ψηφίζει τον Riley ρε? Έβαλε 2 σουτ στο τέλος, έχασε 52 και θα βγει mvp. Εξαιτίας του πήγε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Με κανονικό πόιντ γκαρντ θα είχαμε καθαρίσει από νωρίς.

Εγώ
Ήμουν ανάμεσα σε Σαλουστρο και Ράιλι αλλά ψήφισα Ράιλι γιατί είναι πολύ δύσκολο σε παιχνίδι που όλα σου πάνε σκατα να κολλήσεις δύο τρίποντα σερί συν τις βολές και να καθαρίσεις έναν αγώνα ακριβώς τη στιγμή όπου όλοι ψάχνουν έναν ηγέτη να σηκώσει την ομάδα και να πάρει την νίκη σε αγώνα όπου ενώ είσαι καλύτερος όλα έχουν στραβώσει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

John_Coventry έγραψε:Μεγάλη νίκη!!!!!!! η ομάδα είναι σίγουρα για τετράδα, με 2 προσθήκες μπορούμε κύπελλο, ίσως και τελικούς play off
Γιατί δεν αγοράζουν ακόμα έναν;

Διότι δεν παίζει φράγκο.
Γιʼαυτό φωνάζουμε για την ΑΜΚ!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ιάσονας έγραψε:
adman έγραψε:Ποιος ψηφίζει τον Riley ρε? Έβαλε 2 σουτ στο τέλος, έχασε 52 και θα βγει mvp. Εξαιτίας του πήγε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού. Με κανονικό πόιντ γκαρντ θα είχαμε καθαρίσει από νωρίς.

Εγώ
Ήμουν ανάμεσα σε Σαλουστρο και Ράιλι αλλά ψήφισα Ράιλι γιατί είναι πολύ δύσκολο σε παιχνίδι που όλα σου πάνε σκατα να κολλήσεις δύο τρίποντα σερί συν τις βολές και να καθαρίσεις έναν αγώνα ακριβώς τη στιγμή όπου όλοι ψάχνουν έναν ηγέτη να σηκώσει την ομάδα και να πάρει την νίκη σε αγώνα όπου ενώ είσαι καλύτερος όλα έχουν στραβώσει

σκέψου και την άλλη άποψη: είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ αν είναι Αμερικανός στα αρχίδια σου όλα να μπουμπουνάς ότι μπάλα φτάσει στα χέρια σου αντι να δημιουργήσεις ένα play όπως έκανες στην αρχή του αγώνα με τα εύκολα καρφώματα του ψηλού... κι αυτό γιατί οι ιθαγενείς θα σε κάνουν θεό που έχεις 2/πάρα πολλά...για μένα λοιπόν άκυρος. Όταν τον πρωτόδα την τεχνική που έχει είπα πήραμε παιχταρά. από αυτά που βλέπω δεν αξίζει θέση έναντι του Χαντς στην πεντάδα...1 ματς ως τώρα Ευρώπη είχε επιρροή, στα άλλα καταστρέφει την ομάδα...
και άνρθρωπος που κατεβάζει και του κλέβουν στο κέντρο 2 ΦΟΡΕΣ στο ίδιο παιχνίδι είναι για τα ανοικτά...
ο δε Σαλου παλεύει κάθε δευτερόλεπτο που είναι μέσα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μόλις είδα την παρακάμερα του αγώνα με το Λαύριο και σε συνδυασμό με το αντίστοιχο βίντεο του αγώνα με τη Σάσαρι, έχω να πω πως έχω πάθει πλάκα με τον Hands......τι ψυχούλα είναι αυτό το παιδάκι ρε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”