ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ειναι φως φαναρι απο τον τελικο οτι τον βαζελο τον πανε καροτσακι. Και οταν ξερεις οτι θα σε πανε καροτσακι, ειναι λογικο να ριξεις και κανα φραγκο παραπανω. Σε συνδυασμο με το γηπεδο φαστ τρακ και τις εκλογες του χρονου, ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
Ό,τι σπείρεις το καλοκαίρι το θερίζεις το φθινόπωρο.. Ο τραγικός σχεδιασμός του καλοκαιριού φαίνεται τώρα.. Καμία έκπληξη.
Προφανώς και όχι σε θέση μπακ, θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει με Αντρίγια, για παράδειγμα, που και τσαγανό έχει και τρέχει λυσασμένα. Η έννοια Τσαούσης είχε νόημα μόνο σαν αλλαγή κατευθείαν στο δεύτερο μέρος, όσο είχαμε ακόμη το σκορ.deathmassious έγραψε: Τα λες πάρα πολύ καλά. Η μόνη ένσταση, παρότι ισχύει η ανάλυση σου, είναι ότι ο Βιειρινια ξεκάθαρα δε μπορεί να παίξει πάνω από 60λεπτο.
-
Ο Βάζελος παιδιά δεν έριξε παραπάνω φράγκα. Αν τα βάλεις κάτω, ίσα βάρκα-ίσα νερά είναι. Έπεσε γερό ξεφόρτωμα από μεγάλα συμβόλαια και τα έδωσαν σε καλούς παίκτες. Δηλαδή αυτό που δεν κάναμε εμείς.
-
Πραγματικά μας υποτιμά . Οι δηλώσεις του είναι σκέτη κοροϊδία.
Φερτε Μιχελ πισω μπας και ερθουν επαγγελματιες παικτες και παικτες στις σωστες θεσεις
Καλύτερο βαζελο κ δίκαιο αποτέλεσμα ειλικρινά δεν ξέρω που είδατε. Νίκησε γιατί στις στιγμές του έβαλε ένα γκολ κ πήρε ένα πέναλτι από το πουθενά. Σήμερα δεν άξιζε η ομάδα ήττα
Προπερσυ η χρονιά ήταν μεταβατική, πέρυσι η χρονιά ήταν μεταβατική, φέτος η χρονιά είναι μεταβατική, του χρόνου η χρονιά θα είναι μεταβατική, του παραχρονου.............
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστό.george188 έγραψε:Καλύτερο βαζελο κ δίκαιο αποτέλεσμα ειλικρινά δεν ξέρω που είδατε. Νίκησε γιατί στις στιγμές του έβαλε ένα γκολ κ πήρε ένα πέναλτι από το πουθενά. Σήμερα δεν άξιζε η ομάδα ήττα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Κοιτα. Και μόνο που παίζεις με σέντερ φορ τον μπισεσβαρ αξίζεις να χάσεις. Σκέψου δηλαδή να γινόταν καμία στραβοκλωτσια και να έβαζε και κάνα γκολ πχ εκεί στην ξεψυχισμενη κεφάλια. Ο λουτσεσκου θα πίστευε πως του βρήκε καινούρια θέση και θα τον βλέπαμε εκεί ες αεί.sourmenetes έγραψε:Πολύ σωστό.george188 έγραψε:Καλύτερο βαζελο κ δίκαιο αποτέλεσμα ειλικρινά δεν ξέρω που είδατε. Νίκησε γιατί στις στιγμές του έβαλε ένα γκολ κ πήρε ένα πέναλτι από το πουθενά. Σήμερα δεν άξιζε η ομάδα ήττα
Μπορεί να έχουμε πικρία τεράστια αλλά αυτό που λες δεν το καταλαβαίνω. Ξαναλέω η ομάδα δεν άξιζε να χάσει κ απορώ γιατί επικρατεί αυτή η άποψη.
Τείνω να συμφωνήσω, αλλά δεν βοήθησε κ η ομάδα τον εαυτό της
ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτη η ομαδουλα παει για πρωταθλημα κ εμεις με παραπανω μπατζετ -7. Αδικησαμε τον εαυτο μας με οφη κ σημερα, αδιανοητο. Λουτσε σημερα οπως και σε Λεφσκι εχασες το ματς (περαν της αλλαγης Μπισε που ειναι ασχολιαστη) και ναι ειμαστε και γκαντεμηδες γιατι παιξαμε ΠΟΛΥ καλυτερα. Εγω πιστευω αλλος περαν του Λουτσε δεν μπορει να κανει παραπανω με αυτο το ροστερ ΑΛΛΑ 1. Δεν θελω να φυγει ο Μποτο οποτε 2. Το μονο που μπορει να γινει για ταρακουνημα ειναι αλλαγη προπονητη, στο οποιο διαφωνω αλλα καταλαβαινω την λογικη. Ή να βγει ο Γιωργος να το παρει πανω του επικοινωνιακα να πει μαγκες αυτα ειναι ετσι θα παμε, να μην χαλιομαστε. Τελος, εχουν γραφτει εδω μεσα οργια, αναγνωριστε και κατι στην ομαδα, δεν τελειωσε τπτ
- sourmenetes
- Moderator
Σχολιάζουμε το τι είδαμε.buffalobill4 έγραψε:Κοιτα. Και μόνο που παίζεις με σέντερ φορ τον μπισεσβαρ αξίζεις να χάσεις. Σκέψου δηλαδή να γινόταν καμία στραβοκλωτσια και να έβαζε και κάνα γκολ πχ εκεί στην ξεψυχισμενη κεφάλια. Ο λουτσεσκου θα πίστευε πως του βρήκε καινούρια θέση και θα τον βλέπαμε εκεί ες αεί.sourmenetes έγραψε:Πολύ σωστό.george188 έγραψε:Καλύτερο βαζελο κ δίκαιο αποτέλεσμα ειλικρινά δεν ξέρω που είδατε. Νίκησε γιατί στις στιγμές του έβαλε ένα γκολ κ πήρε ένα πέναλτι από το πουθενά. Σήμερα δεν άξιζε η ομάδα ήττα
Αν κάποιος δεν. Είδε πλάνο στο πρώτο ημίχρονο, αν δεν είδε εναλλαγες παιχνιδιού δεν είδε καλό πρεσσινγκ, ένα αψογο κέντρο δεν είδε τρίγωνα κια και σωστά δομημένες επιθέσεις να πάει να κοιταχτει.
Αν είδε εξίσου τα ίδια από το βαζελο πάλι να πάει να κοιταχτει.
Είδαμε καλό πρεσσινγκ απ το βαζελο και 2 Καλές κόντρες.
Και ελάχιστες σωστά δομημένες επιθέσεις.
Το. Ότι κέρδισαν ειναι άλλο θέμα.
- buffalobill4
Ατυχία δηλαδή. Προχωράμε. Κάποιος θα μας έχει ματιασει