Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Μακάρι να ήταν αυτά τα θέματα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή,αν ο κουαλιατα θα παίξει 10 μέτρα πιο δεξιά ή ο νταντάς 19 μέτρα πιο πίσω
- kataramenos5
Συμφωνουμε.Δεν ηταν εικονα ομαδας αυτη.hasio_john έγραψε: Τέλος η εικόνα της ομάδας που παρουσίασε ήταν παντελώς τραγική, ασύνδετη και αψυχολόγητη!
Εννοείται είναι αρχή, εννοείται έχεις τόσους νέους παίχτες που δεν έχουν δέσει ακόμα, .... ΑΛΛΑ και πάλι στην προετοιμασία κάτι έπρεπε να είχες κάνει ως τώρα!
Τέλος πάντων, ελπίζουμε ότι στην συνέχεια θα δούμε κάτι καλύτερο και φυσικά στηρίζουμε προπονητή και παίχτες!
Ας τους δοκιμασει μια φορα στην φθσικη τους θεση να δουμε αν θα δουλεψει ή οχι. Αυτη η εμμονη στις αλχημειες εχει αρχισει να κουραζει.
Κατι δεν παει καλα παντως και στο δικο του το κεφαλι. Δεν γινεται να φταιει μονο το υλικο. Και στην τελικη για να εγκρινει Τειλορ Σαστρε κλπ μαλλον εχει σοβαρο θεμα αδυναμιας αξιολογησης της ικανοτητας των παιχτων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατι δεν παει καλα παντως και στο δικο του το κεφαλι. Δεν γινεται να φταιει μονο το υλικο. Και στην τελικη για να εγκρινει Τειλορ Σαστρε κλπ μαλλον εχει σοβαρο θεμα αδυναμιας αξιολογησης της ικανοτητας των παιχτων.
Κοίτα, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε στον ΠΑΟΚ ( από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο) είναι ότι όλοι τους είτε λέγονται προπονητές είτε τεχνικοί διευθυντες φτιάχνουν καριέρα.JohnDag έγραψε:Να δουμε ενα απλο παραδειγμα. Είσαι ο Λουτσεσκου.
Σου φεύγουν φέτος Κρεσπο και Βαρελα, 2 παιχτες που έπαιρναν μαζί πόσα;
1.7Μ; 1.8Μ.
Μπορεί πλέον να μην τα άξιζαν αλλά ακόμα και στα τελευταία τους είχαν μια συγκεκριμένη ποιότητα.
Και αντί αυτών τι σου φέρνουν;
Τον Κάργα των 200-300Κ και τον Κουλιερακη από τον ΠΑΟΚ Β'.
Πως να μην έχεις ξινιλα;
Μπράβο του για την υπομονή του, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι ο μποτο, ξέρεις ότι οι πιθανότητες σου να πάρεις πρωτάθλημα να τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι κάτω από 10%...τι κάνεις.?
Φέρνεις έναν αρκετά μεγάλο αριθμό project και αν θα βγουν κανα δύο θα λες πόσο γαμάτος τ.δ εισαι. Κανείς δεν Θα ψάξει και δεν θα μάθει ότι ο προπονητής σου ζητούσε 3 μεταγραφικες περιόδους δεκάρι και δεκάρι δεν είδε.
Κανείς δεν θα ψάξε να μάθει ότι σαν ομάδα τελειώνεις το 80% των επιθέσεων με σέντρα από τα πλάγια και έφερες στον προπονητή σου σέντερ φορ 170.
Αυτά όμως θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στην διοίκηση που να γνωρίζει κάποια πράγματα και να καταλαβαίνει ακόμα περισσότερα
Κι αντε ο Μποτο εκανε αυτα π λες, που ισχυουν κιολας. Ο Λουτσε γιατι δεν βρισκει τροπο να παιξει μπαλα μ αυτα τα δεδομενα? Δεν ξερει να παιζει αλλιως? Μηδεν προσαρμοστικοτητα?
Ρε ρενε για αυτο λεω οτι θα παθω εγκεφαλικο σημερα...Πως γινεται εμεις να βλεπουμε οτι παμε σε σεντρα και γεμισματα και δεν εχουμε φορ και οι Μποτο , Λουτσεσκου να μην το βλεπουν και να φερνουν εξτρεμ-φορ 1,70?
-
Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος στον σύλλογο. Αν μπορεί να μπει ομίλους Κόνφερενς μόνο με Κρέσπο και Μπισεσβαρ και να πάρει πρωτάθλημα μόνο με το καλύτερο ρόστερ της χώρας, τότε τσάμπα τον πληρώνουμε τόσα λεφτά. Κακά τα ψέματα, θα έπρεπε να υπάρχουν υψηλότερες απαιτήσεις. Μπες, παίξε σωστά, και χάσε 2-0 από χαζά λάθη και κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Η ομάδα όμως έχει 15 σερί επίσημα ματς που δεν βλέπεται. Κι επιτέλους, προσαρμόσου μια φορά κι εσύ, στο ρόστερ, στις περιστάσεις, στο σκορ, στον αντίπαλο. Τέλος πάντων, δεν προσφέρεται για ψύχραιμες συζητήσεις η σημερινή μέρα.
Ο Λουτσεσκου δεν μπορει να κανει κατι τωρα.
Θελει υπομονη και δουλεια.
Κουρτιτς πρεπει να τελειωσει οπως και τα αλλα 4 βαριδια γρηγορα.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 4 μεταγραφες.
Αρθστερο κεντρικό αμυντικο, 10αρι, φορ και αριστερο εξτρεμ. Δεν γινεται με αλχημείες
Θελει υπομονη και δουλεια.
Κουρτιτς πρεπει να τελειωσει οπως και τα αλλα 4 βαριδια γρηγορα.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 4 μεταγραφες.
Αρθστερο κεντρικό αμυντικο, 10αρι, φορ και αριστερο εξτρεμ. Δεν γινεται με αλχημείες
Συμφωνω κατο τα κατο, γι' αυτό και το λέω ξανά.renegade έγραψε:Κοίτα, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε στον ΠΑΟΚ ( από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο) είναι ότι όλοι τους είτε λέγονται προπονητές είτε τεχνικοί διευθυντες φτιάχνουν καριέρα.JohnDag έγραψε:Να δουμε ενα απλο παραδειγμα. Είσαι ο Λουτσεσκου.
Σου φεύγουν φέτος Κρεσπο και Βαρελα, 2 παιχτες που έπαιρναν μαζί πόσα;
1.7Μ; 1.8Μ.
Μπορεί πλέον να μην τα άξιζαν αλλά ακόμα και στα τελευταία τους είχαν μια συγκεκριμένη ποιότητα.
Και αντί αυτών τι σου φέρνουν;
Τον Κάργα των 200-300Κ και τον Κουλιερακη από τον ΠΑΟΚ Β'.
Πως να μην έχεις ξινιλα;
Μπράβο του για την υπομονή του, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω.
Είσαι ο μποτο, ξέρεις ότι οι πιθανότητες σου να πάρεις πρωτάθλημα να τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι κάτω από 10%...τι κάνεις.?
Φέρνεις έναν αρκετά μεγάλο αριθμό project και αν θα βγουν κανα δύο θα λες πόσο γαμάτος τ.δ εισαι. Κανείς δεν Θα ψάξει και δεν θα μάθει ότι ο προπονητής σου ζητούσε 3 μεταγραφικες περιόδους δεκάρι και δεκάρι δεν είδε.
Κανείς δεν θα ψάξε να μάθει ότι σαν ομάδα τελειώνεις το 80% των επιθέσεων με σέντρα από τα πλάγια και έφερες στον προπονητή σου σέντερ φορ 170.
Αυτά όμως θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στην διοίκηση που να γνωρίζει κάποια πράγματα και να καταλαβαίνει ακόμα περισσότερα
Μπράβο του για την υπομονή του.
Η μόνη δικαιολογία που δίνω στον Μποτο είναι ότι ήταν υποχρεωμένος να "παίξει μπάλα" με μετρημένα κουκιά.
Οπότε και η εξ ολοκλήρου στροφή του σε λαχεία ίσως να ήταν και αναγκαστική.
Σε κάθε περίπτωση, το βασικό πρόβλημα της φετινής ομάδας είναι η κατακόρυφη πτώση της ποιότητας της. Ακόμα και σε σχεση με την περσινή χρονιά, όσο και αν αυτό φαντάζει παράξενο για κάποιους.
Πολλά είναι βτα ακατανόητα στον ΠΑΟΚ.
Πχ γιατί είμαστε η μόνη ομάδα με τόσα λίγα φιλικά πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Δεν έχω δει ομάδα να ξεκινάει επίσημες διοργανώσεις χωρίς οι βασικοί της εντεκάδα να παίρνει 90λεπτο για παράδειγμα.
Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει δύο συνεχόμενα χρόνια.
Υγ ακόμα και έτσι να ήταν για τον μποτο,χίλιες φορές πχ τα συμβόλαια των κάργα Νεσμπεργκ να πήγαιναν στον Κρέσπο πχ και ας μην έπαιρνε δύο
Δεν έχω δει ομάδα να ξεκινάει επίσημες διοργανώσεις χωρίς οι βασικοί της εντεκάδα να παίρνει 90λεπτο για παράδειγμα.
Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει δύο συνεχόμενα χρόνια.
Υγ ακόμα και έτσι να ήταν για τον μποτο,χίλιες φορές πχ τα συμβόλαια των κάργα Νεσμπεργκ να πήγαιναν στον Κρέσπο πχ και ας μην έπαιρνε δύο
Αυτο ηθελα να το γραψω και εγω...Δεν γινεται να πηγαινεις σε ευρωπαικο παιχνιδι με τελευταιο φιλικο στη Μεσημβρια,κανενα φιλικο σε κανονικο γηπεδο με κοσμο,οταν εχεις μαλιστα τοσους νεους παικτες...renegade έγραψε:Πολλά είναι βτα ακατανόητα στον ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει δύο συνεχόμενα χρόνια
Δεν δειχνει να μπορει να παιξει κατι αλλο περα απο αυτο π εχει στο μυαλο του. Ή θα του φερεις ροστερ παιχταραδων ή κακως ταλαιπωρεισαι μαζι του.
Αν ισχύει αυτό τότε χτίζουμε με σαθρά θεμέλια. Δεν το πιστεύω όμως..δεν θέλω να το πιστέψω. Ας κάνουμε υπομονή..Gospi έγραψε:Δεν δειχνει να μπορει να παιξει κατι αλλο περα απο αυτο π εχει στο μυαλο του. Ή θα του φερεις ροστερ παιχταραδων ή κακως ταλαιπωρεισαι μαζι του.

Ρε συ γκοσπι το ασκησιολόγιο, τα πλεις δηλαδή,είναι τα μισά τουλάχιστον διαφορετικά από πέρσι. Δεν ισχύει αυτό που λες.
Okay φυσικά και ο ρυθμός ή το positioning παραμένει το ίδιο, αλλά έτσι δεν είναι και όλοι οι προπονητές?
Okay φυσικά και ο ρυθμός ή το positioning παραμένει το ίδιο, αλλά έτσι δεν είναι και όλοι οι προπονητές?
Τι να σου λω ρε συ...
Δεν σκαμπαζω πολλα απο προπονητικη, αλλα δεν βλεπω να παιρνει κατι απο τα χαρακτηριστικα των παιχτων του. Δεν γινεται να εχεις ενα ροστερ με γρηγορους κοντους παίχτες και παρολα αυτα η ομαδα να συνεχιζει να παιζει σε βαρετο αργο τεμπο. Σημερα παίζαμε με μεσο ορο υψους μεσοεπιθετικων το 1.70 και συνεχιζε να ψαχνει ψηλες μπαλιες και σεντρες αντι να προσπαθησει να παιξει συνδυαστικα καθετα με ταχυτητα κλπ. Δεν βγαζει νοημα ολο αυτο.
Η εμμονη του στην ομοιογενεια και στην δηθεν εμπειρια με τρομαζει.
Επισης δεν δειχνει να αντιλαμβανεται και γρηγορα τα δεδομενα του αντιπαλου.
Δεν σκαμπαζω πολλα απο προπονητικη, αλλα δεν βλεπω να παιρνει κατι απο τα χαρακτηριστικα των παιχτων του. Δεν γινεται να εχεις ενα ροστερ με γρηγορους κοντους παίχτες και παρολα αυτα η ομαδα να συνεχιζει να παιζει σε βαρετο αργο τεμπο. Σημερα παίζαμε με μεσο ορο υψους μεσοεπιθετικων το 1.70 και συνεχιζε να ψαχνει ψηλες μπαλιες και σεντρες αντι να προσπαθησει να παιξει συνδυαστικα καθετα με ταχυτητα κλπ. Δεν βγαζει νοημα ολο αυτο.
Η εμμονη του στην ομοιογενεια και στην δηθεν εμπειρια με τρομαζει.
Επισης δεν δειχνει να αντιλαμβανεται και γρηγορα τα δεδομενα του αντιπαλου.