Θα σκίσει !
(ελπίζω !)
kataramenos5 έγραψε: 27-6-22
Στο μπασκετ περσι τετοια εποχη λεγαμε θα κανουμε ομαδαρα, ενω στη μπαλα κλαιγαμε με μαύρο δάκρυ ομως στον ΠΑΟΚ, σχεδον παντα, ολα λειτουργουν αναποδα.
Πας για φαβορι και τρως καρπαζιες,πας ως αουτσαιντερ και
διαπρεπεις.Το χει το dna μαλλον.
Φετος στη μπαλα ολοι ειναι σιγουροι, στο μπασκετακι δε δινει κανεις ελπιδα. Ηρθε η ωρα παλικαρια ...
έχει συμβόλαιο έως το 2025.kataramenos5 έγραψε:thanks
Ο ρουμογλου εφυγε?
θεωρώ οτι πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο. Βασικά ο ΠΑΟΚ θέλει 2 καθαρά 4αρια αυτή τη στιγμή και έκλεισε.Σουριναμέζος έγραψε:Υποθέτω ότι η τελευταία κίνηση θα είναι περισσότερο 5άρι παρά 4άρι.
έχει πολλή λογική αυτό που λές. όσο το σκέφτομαι μάλλον συμφωνώ (και αν τραυματιστεί κάποιος, κάτι θα βρεθεί).chri5ti9 έγραψε:Aμερικάνο 4αρι και τέλος για εμένα . Ας μείνει ο μισθός του Τσαλμπουρη να πληρώσουμε μια έξτρα δόση
Παλοκ γιατί να δώσω λεφτά έξτρα και να μην βάλω έναν μικρό μου εκεί ; Αφού έτσι και αλλιώς 4-10 θέση θα τερματίσω . Τι με νοιάζει αν τραυματιστεί για 2-3 ματς το 4/5 μου ;palok έγραψε:έχει πολλή λογική αυτό που λές. όσο το σκέφτομαι μάλλον συμφωνώ (και αν τραυματιστεί κάποιος, κάτι θα βρεθεί).chri5ti9 έγραψε:Aμερικάνο 4αρι και τέλος για εμένα . Ας μείνει ο μισθός του Τσαλμπουρη να πληρώσουμε μια έξτρα δόση