ειχε κόντρα τον ήλιο γι΄αυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Colak και στις δύο φάσεις εκμηδενίστηκε από τον μετριότατο Μπα.
ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports
Αν προσεξεις, η μπαλα παει πανω κατω εχουμε κανει πολλα επιθετικα τρανζισιονς, και ο Μιτριτσα με καποιο τροπο δεν ειναι ΠΟΤΕ στις φασεις. Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ολοι οι αλλοι παικτες συμμετεχουν. Αυτο σημαινει κακη τοποθετηση και διαβασμα παιχνιδιου.
Σε ένα παιχνιδι που όπως εξελίσεται είναι ταμαμ για τον Μιτριτσα που θα βρει χώρους, αυτός για ακόμα ένα παιχνιδι ειναι αλλου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απλά μηδενική παιδεία στα της τακτικήςCCCP έγραψε:Αν προσεξεις, η μπαλα παει πανω κατω εχουμε κανει πολλα επιθετικα τρανζισιονς, και ο Μιτριτσα με καποιο τροπο δεν ειναι ΠΟΤΕ στις φασεις. Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ολοι οι αλλοι παικτες συμμετεχουν. Αυτο σημαινει κακη τοποθετηση και διαβασμα παιχνιδιου.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά σημαίνει αυτό που βλέπουμε όλοι: τακτικά έχει πρόβλημα ο παίχτης. Ελπίζω να βρουν άλλο πιo valid for noney
Σημαντικό ότι επιστρέφει ο Τσιγγαρας, πολύ πιο στιβαρό το κέντρο και αυτόματα καλύτερος ο Κουρτιτς.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Φτάνει βρε με την γκρίνια! Το αρνητικο να σχολιάσουμε συνεχεια! Δεν βλεπετε οτι τα δευτερα του ΠΑΟΚ τον έχουν καταπιεί τον γαύρο με ασταμάτητο τρέξιμο; Ελεος δηλαδη
-
Εξαιρετικός .gika έγραψε:Υπέροχο τακουνάκι Σοαρες
Κρίμα που χάλασε μετά η φάση .
Συνεχίζουμε πάντως ενώ φτάνουμε εύκολα έξω από την περιοχή τους να σπαταλάμε φάσεις
+++Fawkes έγραψε:Η απλά μηδενική παιδεία στα της τακτικήςCCCP έγραψε:Αν προσεξεις, η μπαλα παει πανω κατω εχουμε κανει πολλα επιθετικα τρανζισιονς, και ο Μιτριτσα με καποιο τροπο δεν ειναι ΠΟΤΕ στις φασεις. Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ολοι οι αλλοι παικτες συμμετεχουν. Αυτο σημαινει κακη τοποθετηση και διαβασμα παιχνιδιου.
Μιτριτσα ξεκαθαρα ειναι παικτης μονο για τα τελευταια 20 λεπτα των ματς