ΠΑΟΚ - Gent 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
2
1%
Lyratzis
139
71%
Crespo
10
5%
Ingason
1
1%
Vieirinha
1
1%
Kurtic
23
12%
Tsingaras
9
5%
Augusto
3
2%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
9
5%
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 197

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΠΑΟΚ - Gent 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Ότι και να λέμε οι απουσίες μας είναι σημαντικές,σε συνδυασμό με την επιστροφή στην 11αδα αυτών, του καλύτερου τους παίχτη (του Μαροκινου που στα λίγα λεπτά που έπαιξε,καταλάβαινες ότι είναι ξεχωριστός),κάνει τη ρεβάνς πάρα πολύ δύσκολη.
Ο αντίπαλος προπονητής είναι ο Λουτσεσκου της Γανδης και ήδη φρόντισε με τις δηλώσεις του να τσιτωσει τους παίχτες του.
Θα φάμε πίεση, ο αντίπαλος δεν είναι η ομάδα που είδαμε στην Τούμπα, είναι καλύτερος.
Αλλά και εμείς πλέον είμαστε ομάδα που δύσκολα την λυγίζει κάποιος και θέλουμε όσο τίποτα την πρόκριση.
Έχω γράψει ότι 9/10 φορές η καλύτερη ομάδα σε διπλά παιχνίδια παίρνει την πρόκριση,δεν είμαστε καλύτεροι αλλά ούτε και χειρότεροι, οπότε ετοιμαστείτε για ρεβάνς που θα σπάσει καρδιές.
Να στείλουμε όλη μας την θετική ενέργεια στην ομάδα και να στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας (με ένα μήνυμα στα μέσα των παιχτών, με ένα γεια σου παιχταρα στο δρόμο,με την παρουσία μας στη ρεβάνς) και στο τέλος η ομάδα θα μας αποζημιώσει, είμαι σίγουρος.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πολυ μεγαλη πιθανοτητα επισης για παραταση / πεναλτι οποτε οι ελλειψεις εκει θα βαρυνουν περισσοτερο.

Ειμαστε καλυτερη ομαδα, αλλα θα περασουμε δυσκολα.
Θελει μεγαλη εμφανιση απο Πασχαλακη, Μπισε και εναν ακομα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δύσκολη η ρεβάνς αλλά παρά και τις σημαντικές απουσίες μας θα το παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε. Για αυτό είμαι βέβαιος. Θα προκριθούμε. Δε μας θάμπωσαν χθες κιόλας οι Βέλγοι. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι από χθες αλλά πιστεύω όχι τόσο ώστε να μας λυγίσουν.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

xrisitsapa έγραψε:Πολυ μεγαλη πιθανοτητα επισης για παραταση / πεναλτι οποτε οι ελλειψεις εκει θα βαρυνουν περισσοτερο.

Ειμαστε καλυτερη ομαδα, αλλα θα περασουμε δυσκολα.
Θελει μεγαλη εμφανιση απο Πασχαλακη, Μπισε και εναν ακομα.
Ε δεύτερη φάση που να κριθεί στα πέναλτι... θα ήταν πολύ ΠΑΟΚ, αλλά πόσες πιθανότητες δίνεις;
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Μπράβο στον Λυρατζη. Άλλη ομάδα χωρίς τον Βαρέλα, βλέπω πιο πολύ ηρεμία πίσω. Βήμα βήμα, ένα σβηστό
Χ στην Γάνδη και να περάσει ο επόμενος.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τρομερα πολυτιμη η χθεσινη νικη απεναντι
σε εναν αντιπαλο πολυ σωστο τακτικα
και πολυ δυνατο σε φυσικες δυναμεις!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.-

Αξιοι ιδιαιτερης αναφορας
οι Λυρατζης και Τσιγγαρας
που βοηθησαν τα μεγιστα
με την αποδοση τους για
το αποτελεσμα που ισως
να αποδειχθει καθοριστικο!

Ας μην ξεχναμε οτι εκει το ματς
θα ειναι διαφορετικο και
θα βρουμε περισσοτερους χωρους
οποτε με λιγη περισσοτερη τυχη
με πολυ πεισμα παθος δυναμη
και με ακομα πιο καθαρο μυαλο
παμε φουλ για τους 8 καθως
το momentun δειχνει μαζι μας!
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Οι καλυτεροι παικτες χθες ο Λυρατζης και ο Τσιγγαρας παθος και τρεξιματα,αυτα θελω να βλεπω, ετσι χτιχονται οι ομαδες με παικτες απο τα σπλαχνα σου που νιωθουν...Εχεις και αλλες 2-3 περιπτωσεις στον ΠΑΟΚ Β που αξιζουν ευκαιριες,παιδια 21-22 χρονων,αφου βλεπεις οτι σου βγαινει αυτο το μοντελο παικτων,με βαση το δυσκολο και απαιτητικο προγραμμα που ακολουθει δωσε ευκαιριες ρε Λουτσε και σε αλλα παιδια βλεπε (Τσαουσης,Χατζηστραβος,Γαιτανιδης,Γιαξης)...Μονο κερδος θα εχεις σαν ομαδα!!!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τον Γαϊτανίδη όσο τον είδα δεν μου γέμισε το μάτι, όπως και ο Χ'Στραβός που πήγε πολύ πίσω πάντως λόγω του περσινού τραυματισμού. Από τον Τσαούση προτιμώ για αριστερό μπακ τον Τάχατο. Για τον Γιαξή δεν έχω άποψη. Πάντα από όσα είδα και είδε και ο γιος μου.
Στη ρεβάνς θέλει πολύ προσοχή πίσω στα πρώτα 20-30΄ πρώτα λεπτά του αγώνα, θα πιέσουν πάρα πολύ για να έχουν κατοχή μπάλας, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι που τους αρέσει. Θα είναι καλύτεροι επιθετικά από ότι χθες, αλλά μου φαίνονται ευάλωτοι στην κόντρα πίσω, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευθούμε με σωστή τελική πάσα.
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε στο αριστερό πλευρό της άμυνάς μας με τον Τισουνταλί, εκεί δεδομένης της ανεπάρκειας που έχουμε αμυντικά θα χρειαστούν πολλές βοήθειες και τρέξιμο.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Σήμερα νομίζω έχω ηρεμήσει λίγο και μπορώ να μησω ψύχραιμα...
Χθες γράψαμε ιστορία, απλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...
Η ΟΜΑΔΑ ήταν άψογη, όσοι έπαιξαν ήταν με το μαχαίρι στα δόντια (ακόμη και αν δεν είχαν όλοι τα ίδια στάνταρ απόδοσης).
Η κατά δέκα θέσεις ανώτερη στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ Γάνδη δεν έκανε ούτε φάση, ακόμα και όταν μας πίεσε κατά διαστήματα.
Όσοι περιμένουν ότι μπορούμε να παίξουμε κατακτητικο ποδόσφαιρο απέναντι σε αυτές τις ομάδες σε αυτό το σημείο της σεζόν, νομίζω ότι έχουν υπερβολικές προσδοκίες. Για μένα θα ήταν δώρο θεού να δούμε στην διοργάνωση εμφανίσεις σαν τις χτεσινες. Γκάζι μέχρι να μπει ένα γκολ και μετά σβήσιμο στο ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι απλά να έρχεται ο στόχος. Στο ταμείο θα δείτε θα τι έχουμε κάνει!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Επίσης ο κόσμος ήταν μια χαρά, δεν ξέρω τι λέτε για προσέλευση και πως περιμένατε να φαίνεται ένα γήπεδο με μισή χωρητικότητα...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

obanebane έγραψε:Ότι και να λέμε οι απουσίες μας είναι σημαντικές,σε συνδυασμό με την επιστροφή στην 11αδα αυτών, του καλύτερου τους παίχτη (του Μαροκινου που στα λίγα λεπτά που έπαιξε,καταλάβαινες ότι είναι ξεχωριστός),κάνει τη ρεβάνς πάρα πολύ δύσκολη.
Ο αντίπαλος προπονητής είναι ο Λουτσεσκου της Γανδης και ήδη φρόντισε με τις δηλώσεις του να τσιτωσει τους παίχτες του.
Θα φάμε πίεση, ο αντίπαλος δεν είναι η ομάδα που είδαμε στην Τούμπα, είναι καλύτερος.
Αλλά και εμείς πλέον είμαστε ομάδα που δύσκολα την λυγίζει κάποιος και θέλουμε όσο τίποτα την πρόκριση.
Έχω γράψει ότι 9/10 φορές η καλύτερη ομάδα σε διπλά παιχνίδια παίρνει την πρόκριση,δεν είμαστε καλύτεροι αλλά ούτε και χειρότεροι, οπότε ετοιμαστείτε για ρεβάνς που θα σπάσει καρδιές.
Να στείλουμε όλη μας την θετική ενέργεια στην ομάδα και να στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας (με ένα μήνυμα στα μέσα των παιχτών, με ένα γεια σου παιχταρα στο δρόμο,με την παρουσία μας στη ρεβάνς) και στο τέλος η ομάδα θα μας αποζημιώσει, είμαι σίγουρος.
Mia kalh kontra, ena gkol
kai teleiwse
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Γερασίμου έγραψε:Τον Γαϊτανίδη όσο τον είδα δεν μου γέμισε το μάτι, όπως και ο Χ'Στραβός που πήγε πολύ πίσω πάντως λόγω του περσινού τραυματισμού. Από τον Τσαούση προτιμώ για αριστερό μπακ τον Τάχατο. Για τον Γιαξή δεν έχω άποψη. Πάντα από όσα είδα και είδε και ο γιος μου.
Στη ρεβάνς θέλει πολύ προσοχή πίσω στα πρώτα 20-30΄ πρώτα λεπτά του αγώνα, θα πιέσουν πάρα πολύ για να έχουν κατοχή μπάλας, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι που τους αρέσει. Θα είναι καλύτεροι επιθετικά από ότι χθες, αλλά μου φαίνονται ευάλωτοι στην κόντρα πίσω, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευθούμε με σωστή τελική πάσα.
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε στο αριστερό πλευρό της άμυνάς μας με τον Τισουνταλί, εκεί δεδομένης της ανεπάρκειας που έχουμε αμυντικά θα χρειαστούν πολλές βοήθειες και τρέξιμο.
Αριστερό εξτρέμ παίζει ο Τισουνταλι η όπως λέγεται τέλος πάντων. Οπότε πέφτει πάνω σε Λύρατζης.....Θατον καταπιεί αμάσητο
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

boogeyman77 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Τον Γαϊτανίδη όσο τον είδα δεν μου γέμισε το μάτι, όπως και ο Χ'Στραβός που πήγε πολύ πίσω πάντως λόγω του περσινού τραυματισμού. Από τον Τσαούση προτιμώ για αριστερό μπακ τον Τάχατο. Για τον Γιαξή δεν έχω άποψη. Πάντα από όσα είδα και είδε και ο γιος μου.
Αριστερό εξτρέμ παίζει ο Τισουνταλι η όπως λέγεται τέλος πάντων. Οπότε πέφτει πάνω σε Λύρατζης.....Θατον καταπιεί αμάσητο
Σίγουρος; Γιατί λίγες μέρες πριν τον χθεσινό αγώνα διάβαζα εδώ από κάποιους συνοπαδούς για το πως θα τον αντιμετωπίσει το αριστερό άκρο της άμυνάς μας που μπάζει. Πάντως είναι επιθετικός υψηλής ποιότητας που από το καλοκαίρι πιθανότατα θα παίζει σε μεγαλύτερο club και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

¨λίγο¨ προσεκτικοί και πονηρόι να είμαστε και περάσαμε!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μαγνητική ο Πασχαλακης, ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό.

Είναι υπεραπαραιτητος σε αυτή την φάση.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”