ΠΑΟΚ - Gent 10/3 19:45 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Gent 10/3 19:45 CosmoteSports
Έχω έναν πολύ περίεργο συνειρμό στο κεφάλι μου . Μπορεί να φταίει ο μπενζεμα χθες αλλά έχω την διαίσθηση ότι mvp σήμερα θα είναι ο Καντουρι ο οποίος ευελπιστώ να παίξει βασικός 

Ναι ναι ναι συμφωνω.DamoN έγραψε:Έχω έναν πολύ περίεργο συνειρμό στο κεφάλι μου . Μπορεί να φταίει ο μπενζεμα χθες αλλά έχω την διαίσθηση ότι mvp σήμερα θα είναι ο Καντουρι ο οποίος ευελπιστώ να παίξει βασικός
- ΑποστόληςΑ
Πρώτο μέλημά μας είναι να μην δεχθούμε γκολ και δεύτερο να βάλουμε έστω ένα. Αν είναι να παίξει ο Αντρίγια αριστερά, για ανασταλτική ενίσχυση θα πρέπει να βρούμε κάποιον να πάει δεξιά. Μόνο Μιτρίτσα βλέπω.
Εγώ θελωαριστερο εξτρεμ ομαρ και δεκάρι μπισε .και τον αουγκουστο πιο πίσω στην θέση του τσιγγαρα…
Αλλα θα παίξει με τσιγγαρα Κουρτιτς στα χαφ στο 10 αουγκουστο και αριστερά μπισε.γιατί ο λούτσος για να χτίσει την στρονγκ μενταλιτι δεν τον νοιάζει πως παίζουν οι άλλοι . Εμείς έτσι παίζουμε λέει και τέλος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 10 Μαρ 2022, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Για τους εκτός Θεσσαλονίκης:
Αυτή τη στιγμή χιονίζει στη πόλη.
Ό,τι έχετε σε ισοθερμικό, αντιανεμικό, ισχυροψύχιο, αερόθερμο, ξυλόσομπα κτλ, φορέστε το και πηγαίνετε γήπεδο.
Αυτή τη στιγμή χιονίζει στη πόλη.
Ό,τι έχετε σε ισοθερμικό, αντιανεμικό, ισχυροψύχιο, αερόθερμο, ξυλόσομπα κτλ, φορέστε το και πηγαίνετε γήπεδο.
Να προσέξουμε την αριστερή πλευρά της άμυνάς μας που μπάζει ακόμα και σε αγώνες με ομάδες επιπέδου Λαμίας και Ιωνικού. Αν παίξει από εκεί και ο Τσιτουνταλί θα χρειαστούν πολλές βοήθειες και πολλά τρικ.
Αγώνας να κερδίζουμε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, μεγάλη προσοχή και αποφυγή λαθών ιδίως στο μεσο-αμυντικό μας κομμάτι. Πολύ κρύο αυτές τις μέρες, αλλά μπορούμε να είμαστε με πουκάμισο στο γήπεδο στις 7 και 14/4, στη φάση των 8.
Αγώνας να κερδίζουμε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, μεγάλη προσοχή και αποφυγή λαθών ιδίως στο μεσο-αμυντικό μας κομμάτι. Πολύ κρύο αυτές τις μέρες, αλλά μπορούμε να είμαστε με πουκάμισο στο γήπεδο στις 7 και 14/4, στη φάση των 8.
- Μπαρκαρούτσος
Έχουν κανέναν πρώην του ΠΑΟΚ αυτοί; Να ξέρουμε αν θα φάμε γκολ.. 

gpap έγραψε:θα τον πιούμε απο το κρύο.
πάω στη δουλειά κ έχω πάρει βαλίτσα μαζί μου για τον αγώνα. Σκούφο, γάντια, κασκόλ, δύο μπουφάν, αμάνικο με κουκούλα κ χοντρή μπλούζα. ζακέτα να πάρεις (συγγνώμη δεν άντεξα)
Είδα κ στον ύπνο μου πως βρήκα εύκολο παρκάρισμα. δε μου αρέσει αυτό, συνήθως κάθε εμπόδιο σε καλό
Ευελπιστώ το θεσσαλονικιώτικο κρύο που τρυπάει κοκκαλα να κόψει την μαγκιά των βέλγων.
βλέπω καθαρό σκορ.αμήν
Έχω την αίσθηση ότι οι της Γάνδης έρχονται ολίγον τι ψηλωμένοι.
Για να δουμε.
Για να δουμε.
-
Απόψε ο ΠΑΟΚ παίζει αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ και του λαό του και την ιστορία του.
Κανέναν άλλο. Καμία αιλλάς που παραμένει η χώρα της πουστιάς
-
- Επικοινωνία:
Πασχαλάκης-Λύρατζης-Inganson-Μιχαηλίδης-Vieirinha-Kurtic-Τσιγγάρας-Augusto-El Kaddouri(δεξί εξτρέμ)-Zivkovic(αριστερά) -Akpom και πάμε να γράψουμε ιστορία. Αλλαγές: Biseswar-Soares-Mitrita-Crespo-Colak
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γενικα αυτο το καθαρο σκορ,ακομη να το καταλαβω στην εποχη,της μη μετρησεως του ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ γκολ.
Δλδ αν κερδισουμε με οποιοδηποτε σκορ,ειτε 2-1,3-2,4-3,5-4, τι διαφορα εχει απο το 1-0.
ΤΙΠΟΤΑ μονο ισως στην ψυχολογια οτι δεν φαγαμε γκολ.
Τιποτε αλλο.
Ας ειναι ΝΙΚΗ και με οποιο σκορ ειναι,τωρα αν ερθει και με 2 γκολ ή και παραπανω ευχης εργον θα ειναι.
Αιντε με την ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ.

Δλδ αν κερδισουμε με οποιοδηποτε σκορ,ειτε 2-1,3-2,4-3,5-4, τι διαφορα εχει απο το 1-0.
ΤΙΠΟΤΑ μονο ισως στην ψυχολογια οτι δεν φαγαμε γκολ.
Τιποτε αλλο.
Ας ειναι ΝΙΚΗ και με οποιο σκορ ειναι,τωρα αν ερθει και με 2 γκολ ή και παραπανω ευχης εργον θα ειναι.
Αιντε με την ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ.

- Μπαρκαρούτσος
Ας παίξουν για τους μισθούς και τα μπόνους των και εγώ θα είμαι εντάξει. Μία ευρωπαϊκή νίκη θέλουμε, όχι ομηρικά έπη..ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Απόψε ο ΠΑΟΚ παίζει αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ και του λαό του και την ιστορία του.