50. Filipe Soares
- Leopontios
Re: 50. Filipe Soares
νωρίς είναι ακόμα, δεν είδαμε τίποτα ακόμα από τον σοάρες
θα δείξει πόσο καλός είναι, αλλά ακόμα λίγα πράγματα
θα δείξει πόσο καλός είναι, αλλά ακόμα λίγα πράγματα
- WeWillRockYou
Φαίνεται να έχει κάποια πολύ θετικά στοιχεία.
Θα έχει όλο τον χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να προσαρμοστεί, ώστε του χρόνου να γίνει αναντικατάστατος.
Ελπίζω να ξεκινήσει βασικός την Πέμπτη.
Θα έχει όλο τον χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να προσαρμοστεί, ώστε του χρόνου να γίνει αναντικατάστατος.
Ελπίζω να ξεκινήσει βασικός την Πέμπτη.
- Επισκέπτης
Ήταν καλός!
Έβγαλε και μια ωραία πασα στον Ζαμπα, γενικά θετικός.
Όσο περναει ο καιρός και μαθαίνει τους συμπαίκτες του, θα ανεβαίνει κι άλλο!
Έβγαλε και μια ωραία πασα στον Ζαμπα, γενικά θετικός.
Όσο περναει ο καιρός και μαθαίνει τους συμπαίκτες του, θα ανεβαίνει κι άλλο!
- ΑποστόληςΑ
Ξεκίνησε βασικός σε πολύ δύσκολο αγώνα. Με αρκετές καλές στιγμές, χρειάζεται όμως συνεχείς αγώνες για να ανέβει στο επίπεδο που τον θέλουμε.
- Shivaspace
Καλός ο Filipe,
με ωραίο και γρήγορο άνοιγμα του παιχνιδιού και αμυντικά μπήκε δυνατά σε κάποιες φάσεις! Μαζί με τον Τσιγγάρα αρκετά ποιοτικοί..
με ωραίο και γρήγορο άνοιγμα του παιχνιδιού και αμυντικά μπήκε δυνατά σε κάποιες φάσεις! Μαζί με τον Τσιγγάρα αρκετά ποιοτικοί..
50. Filipe Soares
Μαζι με Τσιγγαρα εξαφανισαν την γραμμή μαζινο στο κεντρο του συντοπίτη.
2 εναντια 5 και πηραν το κεντρο.
Οι αλλοι ολοι τη χρονια πιεζουν στα χαφ με τη Σασα, τον ηθοποιους Ματιγια, Εντιαγιε και συγκλινει ο ηθοποιος Μανσινι και ο Γκαρσια. Κλεβουν και σκοραρουν σε ανισορροπία.
Τους σκισανε και αν ειχε ενέργεια ο Μπισε στο 10 αλλα και εξτρεμ μας, θα βγαζαμε τρελα γουστα.
2 εναντια 5 και πηραν το κεντρο.
Οι αλλοι ολοι τη χρονια πιεζουν στα χαφ με τη Σασα, τον ηθοποιους Ματιγια, Εντιαγιε και συγκλινει ο ηθοποιος Μανσινι και ο Γκαρσια. Κλεβουν και σκοραρουν σε ανισορροπία.
Τους σκισανε και αν ειχε ενέργεια ο Μπισε στο 10 αλλα και εξτρεμ μας, θα βγαζαμε τρελα γουστα.
Οπως λεει και ο αδελφος παραπανω δεν ξερω αν ειναι καλος η οχι αλλα μαζι με τον Τσιγγαρα πηραν το κεντρο του Ρουλη που παραδοσιακα μας δημιουργει προβληματα. Και αυτο για δυο νεα παιδια χωριζ πολλες εμπειριες ειναι μεγαλο παρασημο.
Πρωτο ματς ντερμπυ και με αντιπαλο σκυλιασμενο μου αρεσε παραπολυ. Σε αντιθεση με το βαριδιο που λεγετε Νταγκλας.
Πρωτο ματς ντερμπυ και με αντιπαλο σκυλιασμενο μου αρεσε παραπολυ. Σε αντιθεση με το βαριδιο που λεγετε Νταγκλας.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πάνω ράφι, μπήκε σχεδόν ανέτοιμος και εθελξε, μαζί με Τσιγγαρα όλο το κέντρο μας.
Παίρνοντας παιχνίδια (δεν είναι ούτε στο 30% ακόμη) κατά την γνώμη μου θα προλάβει να δείξει, στα υπόλοιπα ματς, μέρος του 70%.
Μονο υγεία να χει το παληκαρι και θα δούμε γούστα και ίσως κάθετες μπαλιές-ασίστ, σαν αυτή που έβγαλε χθες, αλλά την έχασε τη φάση ο Ζαμπα.
Παίρνοντας παιχνίδια (δεν είναι ούτε στο 30% ακόμη) κατά την γνώμη μου θα προλάβει να δείξει, στα υπόλοιπα ματς, μέρος του 70%.
Μονο υγεία να χει το παληκαρι και θα δούμε γούστα και ίσως κάθετες μπαλιές-ασίστ, σαν αυτή που έβγαλε χθες, αλλά την έχασε τη φάση ο Ζαμπα.
- constadine
Εμένα μου φάνηκε σαν ένας λευκός Άκπομ.
Σε άλλη θέση βέβαια , και με λίγο υποδεέστερα σωματικά προσόντα .
Σε άλλη θέση βέβαια , και με λίγο υποδεέστερα σωματικά προσόντα .
-
Πολύ ωραίος παίκτης. Μην ξεχνάμε ότι τα κεντρικά χαφ είναι η θέση που απαιτεί περισσότερη εξοικείωση με την ομάδα και τους συμπαίκτες, διότι πρακτικά συνεργάζεσαι μέσα στο γήπεδο με όλους. Σε ένα μήνα δεν βλέπω πως θα βγαίνει από την 11αδα.
- falconakis
Μπράβο παλικάρι μου! Μεστή εμφάνιση και ακόμη μαθαίνει την ομάδα ...η συνέχεια μόνο καλύτερη μπορεί να είναι!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Το αν και πόσο είναι χρήσιμος στην ομάδα φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν αντικαταστάθηκε