Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ζιφκοβιτς
3
3%
Τευλορ
6
6%
Μιχαι
5
5%
Ίνγκασον
9
10%
Λύρατζης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Εσίτι
1
1%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μούργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καντουρί
1
1%
Σβιντέρφσκι
3
3%
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
49
52%
Ζίφκοβιτς
11
12%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουτσιας
4
4%

Σύνολο ψήφων: 94

makispaspartou

Re: Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από makispaspartou »

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι διώχνετε Βαρέλα αλλά θέλετε να κρατήσετε τον Κρεσπο που δεν βγάζει ούτε δυο σερί αγώνες χωρίς θλάση.. Ήμαρτον.. Μπαλαδοφατσες σαν τη διοίκηση είστε κι εσείς..
Άλλη μια εμφάνιση ενδεικτική της κατάρρευσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Και αυτό προφανώς και οφείλεται στο χαμηλό ποιοτικό επίπεδο του ρόστερ, τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε βάθος .. Επίσης οφείλεται στο χαμηλό πνευματικό επίπεδο που έχουν αρκετοί παίκτες με αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα και σε μενταλιτι..
Μονόδρομος η ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας με παίκτες που θα προσθέσουν τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε νοοτροπία. Ταχύτητα, ένταση, γκολ και ασίστ, νοοτροπία νικητή ..
Ποιος θέλει να τον κρατήσει;;

Πως προέκυψε αυτό πάλι;;

Ή έστω βγήκε ένας και είπε κάτι και το κάναμε σημαία;

Αναφερομαι στο θέμα κρεσπο

Γράφουν αρκετοί να μείνει ο Κρεσπο τιμής ενεκεν..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Από όλο το ποστ αυτό κράτησες ρε σουρμε..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Κρεσπο, Βαρέλα πρέπει να φύγουν το καλοκαίρι. Να μείνουν Ινγκασον, Μιχαηλιδης και Μιχαι αλλά να πάρουμε έναν τοπ και γρηγορο Σέντερ μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Πέμ 02 Δεκ 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε. Διαφωνώ και το σέβομαι.

Το προσέχουμε όσο μπορούμε.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Immemoric έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Το θέμα με τα περί "πουστη" κτλ ας μη λυθεί σήμερα...

Εχουμε τόσα στο κεφάλι μας..

Παρακαλω να μη γίνει κι αυτό πεδίο αντιπαραθεσεων και τσακωμων.

Δλδ είναι οκ να δεχόμαστε ομοφοβικά, ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια για να μην μαλώνουμε;

Τεσπα το λήγω εδώ.
Όχι ρε φίλε. Μου.

Εννόησα ότι έχουμε που έχουμε όλα τα στραβά ας μην το βάλουμε κι αυτό στο να τσακωθούμε.

Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Οταν ξεκινας μια χρονια και λες οτι κανω πρωταθλητισμο κοιτας ποσους παικτες τετοιου επιπεδου εχεις και το ιδιο για τον προπονητη. Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει καθαρα 5 παικτες πρωταθλητισμού : Ινγκασον, κουρτιτς, ζιβκοβιτς, ολιβειρα,σιντκλευ, καποιους αλλους που μπορουν υπο ορισμενες συνθηκες διαχειρισης: μιχαηλιδη, σβαμπ, μπισε, μερικα ερωτηματικα ικανα για το καλυτερο και το χειροτερο: ταυλορ, μιτριτσα, πασχαλακης, λιγους ελπιδοφορους νεαρους και καποιους που δεν ντρεπονται ΠΛΕΟΝ να πληρωνονται απο το σπορ : βαρελα, κρεσπο, ακμπομ. Ο προπονητης ειναι προπονητης πρωταθλητισμου, το εχει αποδειξει. Αρα υπαρχουν 2 τινα. Ειτε στην Παε εχουν μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο στην πληοψηφεια τους ( το πιο πιθανο αφου η θεωρεία οτι ο ρουμανος εμπιστευεται αργους και σετ παιχνιδι απορριπτεται καθως 5 χρονια αργους εχουμε ειδικα στα χαφ), ειτε μας ειπαν ηθελημενα παραμυθα. Διαλεγουμε και παιρνουμε.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Την ομάδα και το Λουτσέσκου τους έκανε μεγάλη ζημιά ο τραυματισμός του Αουγκούστο. Με αυτόν στον κέντρο σε ρόλο "δεκάρι"¨, κέρδιζε στοιχεία που δεν έχουμε τώρα. Κέρδιζε τρεξίματα, ένταση, μαρκαρίσματα, πίεση, ενώ ήταν και αρκετά καλός δημιουργικά. Με το να έχει στο κέντρο 3 κεντρικούς μέσους κάλυπτε τις αδυναμίες και των άλλων δύο σε ταχύτητα γιατί υπήρχε ο έξτρα χαφ να τους καλύψει. Έπαιζε και ο Μπίσε αριστερά αλλά συνέκλινε και γινόταν τέταρτος χαφ και έπαιρνε δημιουργία από αυτόν και ήμασταν καλυμμένοι. Όποτε χρειάστηκε να παίξουμε χωρίς κάποιον από την τριάδα Κούρτις-Σβάμπ-Αουγκούστο, είχαμε πρόβλημα (γαύρο, ατρόμητος, σκουλήκι, σλόβαν). Με αυτήν την τριάδα μπορούσε να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα κενά του κακοφτιαγμένου ρόστερ. Η μόνη μου ένσταση στο Ράζβαν είναι ότι ίσως θα έπρεπε να έχει ενεργοποιημένο τον Τσιγγάρα και να τον βάλει να κάνει αυτό ακριβώς που έκανε ο Αγκούστο αλλά μάλλον δεν τον πιστεύει το συγκεκριμένο παίκτη, τουλάχιστον άμεσα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

makispaspartou έγραψε:Από όλο το ποστ αυτό κράτησες ρε σουρμε..
Εεε...

Αυτό κόντεψε να με ρίξει από τον καναπέ..

Τιμής ένεκεν θα του δώσουμε ένα μπριλ κριμ για το μαλλί..

Χάχαχαχα..

Η κρεσπουρα είναι μεγάλη περίπτωση αλλά επειδή πάνω από όλα θεωρώ ότι σέβεται τον εαυτό του ξέρει ότι δεν μπορεί άλλο.

Θα φύγει κύριος όπως ήρθε!

Ματωσε τα έδωσε όλα και τον ευχαριστούμε

Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ας το αφησουμε ενώ, γιατί απο οπαδικο πηγαινει στο κοινωνικο τοπικ.

45 χρόνια ετσι τα λεγαμε αλλα τωρα αλλαξαν οι εποχες πρεπει να ειμαστε politicaly corect στις εκφρασεις μας.

Οποτε ανακαλω για την εκφραση στο Ζιωγα και ζητώ συγνώμη για όποιον θίχτηκε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδιά το θέμα με τα περί πουστη λήγει τώρα!

Παρακαλω πολύ!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Мир έγραψε:Ας το αφησουμε ενώ, γιατί απο οπαδικο πηγαινει στο κοινωνικο τοπικ.

45 χρόνια ετσι τα λεγαμε αλλα τωρα αλλαξαν οι εποχες πρεπει να ειμαστε politicaly corect στις εκφρασεις μας.

Οποτε ανακαλω για την εκφραση στο Ζιωγα και ζητώ συγνώμη για όποιον θίχτηκε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
+1926+

Σορρυ αυτός πάντως είπε ότι αδικήθηκαν;;

Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εγώ Μουρίνιο δεν είμαι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι το θέλουμε το ποδόσφαιρο κατοχής αφού δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Την Κυριακή ο ρουλης εισέπραξε τα μπράβο που είχε τον Καμαρά 45 λεπτά στηβ περιοχή του. Τα τυριά απόψε το ίδιο. Αφού μόνο το σκορ μετράει γιατί δεν κάνουμε το ίδιο κι εμείς;
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεκα λεπτα εκλαιγε στη καμερα. Λες και τους ειχαμε σφαξει στο γονατο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ελα ρε Μακη τοσο,σε πειραξε πια που ενας συνοπαδος σου θελει τον κρεσπο και τον αρχηγο σε στυλ Μαλεζα στην ομαδα? Απο ολα οσα εγραψα αυτο κρατησες?

Ας ηρεμησουμε λιγακι. Καλως η κακως τα πραματα ειναι ξεκαθαρα.

1. Μεχρι τον Φλεβαρη θα παμε με αυτους που εχουμε συν τις μεταγραφες που θα μπαινουν στην ομαδα σιγα σιγα.
2. Χρειαζομαστε παικτες αμεσα για να βγει η χρονια. 3 ενδεκαδατους να αποφορτιστουν τουλαχιστον αυτοι οι παικτες που εχουμε και μπορουν να αποδωσουν. Τα λαθη του καλοκαιριου τα πληρωνουμε τωρα αλλα τα περιμεναμε αυτα οποτε υπομονη και στηριξη.
3. Το καλοκαιρι αναδομηση αλλα δεν πρεπει να γινει εκ βαθρων. Πρεπει να στρωσει η ομαδα στην υπολοιπη χρονια. Αρα η διοικηση πρεπει να ξυπνησει.

Το καλοκαιρι πρεπει να ερθουν πολλοι παικτες.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΓΟΚΟΥΡΟΥΝΕΣ. Σημερα και με τις 5 αλλαγες θελεις παικτες να τρεχουν να μαρκαρουν και να ξερουν να κανουν κοντρολ.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ο κόσμος αλλάζει ρε μβπ, πάντα. Και πριν από αυτά τα 45 χρόνια κάποιοι άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονταν να αποδεχτούν καποιες αλλαγες στην δίκη τους εποχή, γιατί είναι δύσκολο να αποδεχτούμε αλλαγές ή να δώσουμε ένα μερος του προνομίου μας γιατί καποιος καταπιεσμενος κέρδισε κάποια δικαιώματα. Πάντως είσαι σωστός.

Κατά τα αλλά περιττό να πω ότι συμφωνώ περί Ζιώγα κλπ. Έχουν μπλέξει με τον κοντό (αν καποιος πάντως προσβληθεί για αυτό μετά χαράς ανακαλώ) κι όλοι έχουν μαλακεψει εκεί κάτω. Πως θα ξεμπλέξουν δεν ξέρω. Εντελώς σιχάματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Πέμ 02 Δεκ 2021, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”