ΠΑΟΚ-Αεκ 26/9-20:30,Novasports1Hd
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 26/9-20:30,Novasports1Hd
ΠΑΟΚ Γ@Μ@@@ ΤΗΝ Φιλαδέλφεια ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ ΤΑ ΑΔΕΡΔΙΑ
Μεγάλος κίνδυνος ο Μιχαι με τον Μιχαηλίδη. Βαρελά με τα καλά και τα κακα του.Και ευχή να μην παίξει ο Λιβάνης εξτρέμ
Γαμω τα Φιλαδέλφεια, κι ας μένω εκειΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:ΠΑΟΚ Γ@Μ@@@ ΤΗΝ Φιλαδέλφεια ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ ΤΑ ΑΔΕΡΔΙΑ
Τα χαρτιά έρχονται ψηλωμένα,όλοι οι στοιχηματζίδες το δίνουν διπλό και εμείς είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί .
Ιδανικές συνθήκες για μεγάλο άσσο δηλαδή.
Ιστορικά σπάνιες φορές ο Π.Α.Ο.Κ έχανε τέτοια ματς.
Την καλησπέρα μου!!
Ιδανικές συνθήκες για μεγάλο άσσο δηλαδή.
Ιστορικά σπάνιες φορές ο Π.Α.Ο.Κ έχανε τέτοια ματς.
Την καλησπέρα μου!!
Απ΄ότι δείχνει η κίνηση των εισιτηρίων μέχρι στιγμής,δεν αναμένεται σολντ αουτ,παρόλο που η Θ4 είναι κλειστή...
Τα παρανοϊκά μέτρα στερούν από τον περισσότερο κόσμο να πάει στο γήπεδο.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΜΟΥΝΙΑ
Τα παρανοϊκά μέτρα στερούν από τον περισσότερο κόσμο να πάει στο γήπεδο.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΜΟΥΝΙΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
hawklord έγραψε:Μεγάλος κίνδυνος ο Μιχαι με τον Μιχαηλίδη. Βαρελά με τα καλά και τα κακα του.Και ευχή να μην παίξει ο Λιβάνης εξτρέμ
Τον τελευταίο θα τον καταπιεί ο Σιντγκλει και θα αναγκάσει τον χάρτινο προπονητή, να τον στείλει στην πλευρά του Τέιλορ η Λυρατζη.
Εκεί ίσως υπάρξει θέμα, αλλά ευελπιστώ ότι θα τον κουράσουν τα δεξιά μας μπακ και εν τέλει, να μην μπορεί να κάνει κάτι.
Π.Α.Ο.Κ. παιξε για την νικη για τον λαο σου και την ιστορια χαρτινη δεν ξεχνω και οπου σε βρισκω θα στο θυμιζω πως με ανομια και μπαμπεσια πηρες του Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλημα.
:ugeek: :ugeek:

-
- Επικοινωνία:
Θα συμφωνήσω πως είναι πρέπον να συνδυάζεται στα στόπερ ένας νεαρός( πχ Μιχαηλίδης)με έναν έμπειρο στα στόπερ. Έναν ποιοτικό έμπειρο όμως! Όπως πχ ήταν την χρονια του πρωταθλήματος ο Varela και ο Crespo και παλιότερα ο Contreras και όχι με το "φάντασμα" του VarelaNapoli4 έγραψε:Χωρίς την μπάλα είναι καλύτερος ο Βαρελα. Δίνει καλύτερες τοποθετήσεις και εμπειρία.
Πάνω στην μπάλα (μαρκάρισμα, κεφαλιές) δεν νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ταχύτητα καλύτερος ο Μιχαι.
Νομίζω πως δίπλα σε έναν πιτσιρικά (Μιχαηλίδη) είναι καλύτερα να έχεις έναν έμπειρο.
Έτσι είναι φιλε.
Για μένα το ιδανικό είναι Ινγκι- Μιχαηλίδης, έστω Κρέσπο..
Παρότι ο Βαρελα είναι σε πολύ κακη κατάσταση, ο Μιχαι επίσης είναι κάθε φορά και χειρότερος. Με την Λίνκολν σε 2-3 φάσεις είχε απαράδεκτες τοποθετήσεις.
Βέβαια οι στόπερ θέλουν χρόνο για να δέσουν, αλλά και πάλι.
Για μένα το ιδανικό είναι Ινγκι- Μιχαηλίδης, έστω Κρέσπο..
Παρότι ο Βαρελα είναι σε πολύ κακη κατάσταση, ο Μιχαι επίσης είναι κάθε φορά και χειρότερος. Με την Λίνκολν σε 2-3 φάσεις είχε απαράδεκτες τοποθετήσεις.
Βέβαια οι στόπερ θέλουν χρόνο για να δέσουν, αλλά και πάλι.
Μάλλον ο κόουτς πάει στο να ρολάρει 15-6άδα για τον μαραθώνιο. Αν τα εργομετρικά που έχει στα χέρια του το επιτρέπουν, έχει βάση.bersekeros έγραψε:Ναι ο Άκπομ είναι. Παρακάτω κάνεις ένα λαθάκι για την Πέμπτη, ο Ροντρίγκο δεν είναι δηλωμένος στην ευρωλίστα.theo-drama έγραψε:Ποιος είναι ο πέμπτος ξένος-μη κοινοτικός ο Ακπομ;
Τειλορ-Αουγκουστο-Σιντγκλει-Εσιτι.
Πάντως την Πέμπτη θα είναι σίγουρος ο Ροντρίγκο, αλλά ίσως Και λογω ανανέωσης Λυρατζη, να πήρε αυτόν.
Ο Τέιλορ είναι δηλωμένος στην ευρωλίστα.
Γι' αυτό δεν περίμενε σχεδόν κανένας, να πάρει Τέιλορ αποστολή, αντί Ροντρίγκο.
-
Οσο έπαιζε ο Ιγκανσον βλέπαμε έναν πολύ καλύτερο Μιχαηλίδη,όσο έπαιζε ο Καντουρι βλέπαμε εναν καλύτερο Σβαμπ Πιστεύω με τις επιστροφές συν του Ζιβκοβιτς , Βιερίνια θα δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.Οσο για αύριο εύχομαι το κέντρο μας να τους κλειδώσει κ να τους τελειώσουμε.

- NickGavanas
Αυτό που λες έχει διπλή ανάγνωση και νομίζω οτι για αυτό ο Λουτσε αποφάσισε να επιλέξει Τέιλορ, κ εγω σίγουρος ήμουν οτι θα επέλεγε τον Ροντριγκο αλλά : Ο Χατζισαφί είναι πάρα πολύ κακός αμυντικά και ισως κάνοντας πιο επιθετική την δεξιά μας πτέρυγα αναγκάσει τον Τσούμπερ να τραβιέται πιο πίσω και να δίνει βοήθειες στο μπακ. Περιορίζοντας έτσι την ελευθερία σε εναν κομβικό παίκτη για το χαρτι , αν του βγει θα είναι κίνηση ματ αν όχι θα έχουμε πολλα θέματα. Είναι επιλογή high risk - high reward .Γερασίμου έγραψε:Φαίνεται πως ο Τέιλορ στα μάτια του Λουτσέσκου δίνει περισσότερα σε σχέση με τον Ροντρίγκο. Εγώ πάντως τον ράφτη τον φοβάμαι αμυντικά απέναντι στον Τσούμπερ ο οποίος είναι σίγουρα ο πιο ποιοτικός και ο πιο επικίνδυνος παίκτης του χαρτιού. Ελπίζω να μην γίνει αύριο ότι πάθαμε στην κανονική περσινή σεζόν με Λιβάι κόντρα στον Περέιρα. Αν σκεφτούμε μάλιστα πως από την αριστερή πλευρά του αντιπάλου είναι και ο πολύ καλός επιθετικά αριστερός μπακ Χατζησαφί, τότε μάλλον θα χρειαστούν βοήθειες στο δεξί της άμυνας μας.
Σε γενικές γραμμές νομίζω οτι θα είναι σούπα το ματς και θα κριθεί από το σε τι μέρα θα είναι οι μέσοι μας. Ψόφιο ματς και 1-0 με πέναλντι και άπειρη γκρίνια απο τους χάρτινους.
- painkiller4
Οι φετινές μας "κινήσεις" τους έδωσαν το δικαίωμα να βγάλουν γλώσσα δυστυχώς.Ας είμαστε σοβαροί αύριο να τους την κόψουμε τη γλώσσα.
Το Μόνο που με νοιάζει είναι να μπείτε μέσα και τους τιμωρήσετε.....!
Πατήστε αύριο την κλέφτρα ψεύτρα και χάρτινη ΑΕΧ .Και ΝΤΡΟΠΗ τις προσφυγιάς
Το Μόνο που με νοιάζει είναι να μπείτε μέσα και τους τιμωρήσετε.....!
Πατήστε αύριο την κλέφτρα ψεύτρα και χάρτινη ΑΕΧ .Και ΝΤΡΟΠΗ τις προσφυγιάς