ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 26/8-21:00 OPEN
Παίδες δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε σήμερα το παιχνίδι ...
θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ με την σπουδαία φανέλα ... προσοχή στα λάθη μόνο χρειαζόμαστε ...
εάν είμαστε συγκεντρωμένοι βλέπω μία άνετη πρόκριση ...
θα πιέσουν αλλά έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να την αντιμετωπίσουμε ...
Η ομάδα θα έχει σίγουρα υψηλή αγωνιστικότητα ...
Σκόρερ βλέπω Μπίσε και Ζιφκο ... και κερασάκι Σβι ...
θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ με την σπουδαία φανέλα ... προσοχή στα λάθη μόνο χρειαζόμαστε ...
εάν είμαστε συγκεντρωμένοι βλέπω μία άνετη πρόκριση ...
θα πιέσουν αλλά έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να την αντιμετωπίσουμε ...
Η ομάδα θα έχει σίγουρα υψηλή αγωνιστικότητα ...
Σκόρερ βλέπω Μπίσε και Ζιφκο ... και κερασάκι Σβι ...
- rade paprica
Η μόνη δυσκολία σήμερα είναι η επιπλέον προσπάθεια που θα χρειαστεί για να ανταπεξέλθουμε το πιθανόν χαζό γκολ που θα φάμε. Ε, στην τελική θα βάλουμε και 2ο και όλα καλά.
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το ινπαοκ ο Luce θα κατεβάσει την παρακάτω σύνθεση
Πασχαλάκης
Taylor - Varela - Crespo - Vieirinha
Kurtic - Schwab
A. Zivkovic - Biseswar - El Kaddouri
Swiderski
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Οι 7/11 της ενδεκάδας υπήρχαν και πριν από 3 έτη (2018-19) με τον ίδιο προπονητή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η ομάδα έχει εμφανέστατες ανασταλτικές αδυναμίες. Ο περιορισμός τους θα γινόταν μόνο αν κατεβαίναμε με 3 στόπερς, ένα σύστημα το οποίο ο Luce αρνείται να υιοθετήσει, κάκιστα κατά την άποψή μου, αλλά έτσι αποφάσισε ο προπονητής και εύχομαι αυτό να μην μας στοιχίσει.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Πάλι ο Kaddouri αριστερά.
Με βάση όλα τα παραπάνω οι πιθανότητες, για μένα, είναι 60-40 υπέρ των Κροατών. Εύχομαι να σταθούμε τυχεροί και να μην φάμε γκολ, γιατί θα είναι δύσκολο να το ανταποδώσουμε.
Σε περίπτωση που πάμε στα penalties, νομίζω ότι θα αποκλειστούμε.
Πασχαλάκης
Kurtic - Schwab
Swiderski
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Οι 7/11 της ενδεκάδας υπήρχαν και πριν από 3 έτη (2018-19) με τον ίδιο προπονητή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η ομάδα έχει εμφανέστατες ανασταλτικές αδυναμίες. Ο περιορισμός τους θα γινόταν μόνο αν κατεβαίναμε με 3 στόπερς, ένα σύστημα το οποίο ο Luce αρνείται να υιοθετήσει, κάκιστα κατά την άποψή μου, αλλά έτσι αποφάσισε ο προπονητής και εύχομαι αυτό να μην μας στοιχίσει.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Πάλι ο Kaddouri αριστερά.
Με βάση όλα τα παραπάνω οι πιθανότητες, για μένα, είναι 60-40 υπέρ των Κροατών. Εύχομαι να σταθούμε τυχεροί και να μην φάμε γκολ, γιατί θα είναι δύσκολο να το ανταποδώσουμε.
Σε περίπτωση που πάμε στα penalties, νομίζω ότι θα αποκλειστούμε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν θα φαμε και θα βαλουμε πρωτοι γκολ,ειμαι σιγουρος γι αυτο,οποτε δεν υπαρχει ετσι πιθανοτητα να μας βαλουν.
Αλλα και αν φαμε πρωτοι γκολ(1 τοις εκατω)ας παρουμε οδηγο το ματς με Σπαρτακ Μοσχας,το πως γυριζει ενας αγωνας.
Αιντε βρε θετικη ενεργεια και η ΠΡΟΚΡΙΣΗ θα ερθει.
0-2 τελικο αποτελεσμα.
Παμε ολοι

Αλλα και αν φαμε πρωτοι γκολ(1 τοις εκατω)ας παρουμε οδηγο το ματς με Σπαρτακ Μοσχας,το πως γυριζει ενας αγωνας.
Αιντε βρε θετικη ενεργεια και η ΠΡΟΚΡΙΣΗ θα ερθει.
0-2 τελικο αποτελεσμα.
Παμε ολοι

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πασχαλάκης
Kurtic - Schwab
Swiderski
Μάτος, Μαουρίσιο και Σάκχοφ ξέρουμε γιατί δεν ξεκινάνε σήμερα;
δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη
αν καταφερουν να χασουν απο αυτο το χωριο ειναι αναξιοι της μοιρας τους
ιδανικες συνθηκες εργασιας,με παχυλα συμβολαια που δεν θα βρουν αλλού
και η πληρωμη στην ωρα της
αν καταφερουν να χασουν απο αυτο το χωριο ειναι αναξιοι της μοιρας τους
ιδανικες συνθηκες εργασιας,με παχυλα συμβολαια που δεν θα βρουν αλλού
και η πληρωμη στην ωρα της
- ΑποστόληςΑ
Το SDNA ετοίμασε μια έκτακτη εκπομπή για τον κρίσιμο σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ στη Ριέκα. Ραντεβού στις 20:30.
Live σχολιασμός και όλες οι φάσεις του αγώνα που θα καθορίσει την πρόκριση του Δικεφάλου στα group stages του Conference League.
Αλέξης Σπυρόπουλος και Γρηγόρης Ατρείδης από την Κροατία.
Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας από Θεσσαλονίκη.
Βασίλης Παπαθεοδώρου και Γρηγόρης Ποζιός από Αθήνα.
Όλη η ομάδα του SDNA μπαίνει στη μάχη της ενημέρωσης και πριν και μετά το παιχνίδι αλλά και στο ημίχρονο σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν.
Το pre game θα ξεκινήσει στις 20:30, ενώ το επόμενο ραντεβού δίνεται στο ημίχρονο του αγώνα για έναν ζωντανό σχολιασμό των όσων έχουν διαδραματιστεί στα πρώτα 45 λεπτά.
Και τέλος, δέκα λεπτά μετά τη λήξη, έρχεται το post game με σχόλια, δηλώσεις, highlights.
Μια έκτακτη εκπομπή με την πολύτιμη συμβολή της Stoiximan, του χρυσού χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η εκπομπή προβάλεται επίσης, για όσους έχουν smart tv και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών πατώντας το κίτρινο κουμπί της υβριδικής τηλεόρασης του Open tv, αλλά και μέσω του app.
Live σχολιασμός και όλες οι φάσεις του αγώνα που θα καθορίσει την πρόκριση του Δικεφάλου στα group stages του Conference League.
Αλέξης Σπυρόπουλος και Γρηγόρης Ατρείδης από την Κροατία.
Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας από Θεσσαλονίκη.
Βασίλης Παπαθεοδώρου και Γρηγόρης Ποζιός από Αθήνα.
Όλη η ομάδα του SDNA μπαίνει στη μάχη της ενημέρωσης και πριν και μετά το παιχνίδι αλλά και στο ημίχρονο σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν.
Το pre game θα ξεκινήσει στις 20:30, ενώ το επόμενο ραντεβού δίνεται στο ημίχρονο του αγώνα για έναν ζωντανό σχολιασμό των όσων έχουν διαδραματιστεί στα πρώτα 45 λεπτά.
Και τέλος, δέκα λεπτά μετά τη λήξη, έρχεται το post game με σχόλια, δηλώσεις, highlights.
Μια έκτακτη εκπομπή με την πολύτιμη συμβολή της Stoiximan, του χρυσού χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η εκπομπή προβάλεται επίσης, για όσους έχουν smart tv και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών πατώντας το κίτρινο κουμπί της υβριδικής τηλεόρασης του Open tv, αλλά και μέσω του app.
- theodorsalonika
Αν βάλουμε γκολ πρώτοι τελείωσε το ματσάκι.
Άλλο ένα μετά σε αντεπίθεση και φινιτο.
Σοβαρότητα κι όλα θα γίνουν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο ένα μετά σε αντεπίθεση και φινιτο.
Σοβαρότητα κι όλα θα γίνουν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά αργά το βράδυ να είμαστε καλά. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο 

-
- Vet_eranos
Μπορεί κάποιο τσακάλι, θέλω να ρίξω μια καλή, για ποιο λόγο το διπλό έχει μεγαλύτερη απόδοση απτό πρόκριση ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια??
Δεν το χω με τα σκρινσοτ, δείτε στοίχημαν.. 2.02 το διπλό χωρίς γκανιότα, 1.95 το κανονικό διπλο χωρίς προσφορές κτλ, και 1.90 το ΠΑΟΚ στη κανονική διάρκεια.
Μικρη η διαφορά αλλά είμαι έτοιμος για ανευρισμα..
Δεν το χω με τα σκρινσοτ, δείτε στοίχημαν.. 2.02 το διπλό χωρίς γκανιότα, 1.95 το κανονικό διπλο χωρίς προσφορές κτλ, και 1.90 το ΠΑΟΚ στη κανονική διάρκεια.
Μικρη η διαφορά αλλά είμαι έτοιμος για ανευρισμα..