16. Adrian Nilsen Pereira
-
Re: 16. Adrian Nilsen Pereira
Εξαιρετική ομοιότητα στο παιχνίδι του με τον Γιαννούλη. Αν κάποιος είχε δει τα βιντεακια όταν έγινε η μεταγραφή θα το διαπίστωνε πολύ εύκολα. Θέλει τον χρόνο του και δουλειά, θα είναι άξιος αντικαταστάτης του.
Καλός μπροστά, πρέπει όμως να μάθει να αμύνεται σωστά.
Χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια του πάνω στον αντίπαλο.
Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε βάθος χρόνου.
δεν μου αρεσε, πιστευω ενα παλικαρακι απο την κ19 καλυτερος θα ειναι...εδωσε πολυ ξυλο στον παικτη του πας που ερχοτανε μπροστα του γιατι δεν ξερει να αμυνεται και ακομη οταν η ομαδα ηταν πολυ μπροστα δεν ανελαβε καμια μα καμια πρωτοβουλια...θελει πολυ δουλεια
- navigator11
-
πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι στις προωθήσεις του όλες του οι σέντρες ή πάσες ήταν εύστοχες αφού πρώτα έβλεπε και σημάδευε που θα τη στείλει. Δεν έκανε ούτε μια σέντρα στην τύχη και κουτουρού, όλες κοιτούσε και τις έκανε. Πολύ ενθαρρυντικά αυτά που έδειξε. Ο Γιαννούλης στην ηλικία του ήταν δανεικός στη Βέροια και εκεί τον γύρισε ο ΓΧ από εξτρέμ σε αριστερό μπακ. Σαφώς και χρειάζεται δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή στα δεδομένα της ομάδας αλλά σήμερα νομίζω τελείωσε την άποψη πολλών που έλεγαν ότι δεν μπορεί να σταθεί, ότι είναι πολύ πίσω από το επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας. Μια χαρά είναι για ρεζέρβα και ρεπατζής του Γιαννούλη στην Ελλάδα. Δηλαδή σε σχέση με την εμφάνιση του Λύρατζη και του Ροτρίγκο σαν λύσεις ανάγκης στο ματς με τον Απόλλων προτιμώ αυτόν 100% που είναι και η θέση του.
Ακριβώς όπως τα είπε ο bane. Πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τη προηγούμενη εικόνα του και με αρκετούς λόγους να αισιοδοξείς για τη συνέχεια. Μόνο παράπονο και για μένα τα χεράκια τα οποία χρησιμοποίησε υπερβολικά και χωρίς λόγο πολλές φορές.
το πιο ευστοχο σχολιο για τον παικτηΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εξαιρετική ομοιότητα στο παιχνίδι του με τον Γιαννούλη. Αν κάποιος είχε δει τα βιντεακια όταν έγινε η μεταγραφή θα το διαπίστωνε πολύ εύκολα. Θέλει τον χρόνο του και δουλειά, θα είναι άξιος αντικαταστάτης του.
του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος
παιχνιδι με παιχνιδι θα ανεβαινει,θα εχει και καποια σκαμπανεβασματα λογικα
Παρά πολύ βελτιωμένος, μου άρεσε αρκετά. Μπράβο του.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Athens έγραψε:δεν μου αρεσε, πιστευω ενα παλικαρακι απο την κ19 καλυτερος θα ειναι...εδωσε πολυ ξυλο στον παικτη του πας που ερχοτανε μπροστα του γιατι δεν ξερει να αμυνεται και ακομη οταν η ομαδα ηταν πολυ μπροστα δεν ανελαβε καμια μα καμια πρωτοβουλια...θελει πολυ δουλεια
μάλλον άλλο ματς έβλεπες για να γράφεις ότι δεν ανέλαβε καμιά πρωτοβουλία όταν είχε συνεχόμενες πρωωθήσεις από αριστερά. Το δοκάρι του Τζόλη από ποιανού πάσα ήρθε; Ήταν πολύ σωστός επιθετικά χωρίς να κάνει ούτε μια τραβηγμένη ενέργεια και ας μην πάιζανε τόσο από αριστερά ενώ θα έπρεπε. Δηλαδή ο Ροντρίγκο πιο καλά στάθηκε;
Επίσης αν προσέξεις το αμυντικό παιχνίδι του Γιαννούλη θα δεις ότι κάνει ένα σωρό λάθη και άστοχα μαρκαρίσματα, λάθη που πολλά από αυτά τα έχουμε πληρώσει ακριβά. Απλά είναι όμως τέτοιο το επιθετικό του ταλέντο που επισκιάζει αυτή του την αδυναμία. Μη θυμηθώ το Λίνο που αμυντικά ήταν μαύρη τρύπα. Έτσι είναι όλοι οι παίκτες σε κάποιο τομέα πιο δυνατοί και σε κάποιο λιγότερο. Οι παίκτες που είναι πολύ καλοί και στο επιθετικό και στο αμυντικό γίνονται αστέρια πανάκριβα.
Είναι τυχερός πάντως γιατί υπάρχει ο Σνάουτσερ στο προπονητικό τιμ που ήταν αμυντικά σούπερ και έπαιζε αριστερό μπακ (άσχετα που επιθετικά ήταν ανύπαρκτος). Πιστεύω θα τον βελτιώσει πάρα πολύ σε αυτό τον τομέα και επειδή είναι και Σκανδιναβός ένας λόγος παρά πάνω γιατί αυτοί έχουν πολύ καλή εργασιακή νοοτροπία και ακούνε τις τους λένε δεν είναι Ζαμπάδες και Ουάρντες και έτσι σίγουρα θα βελτιώνεται συνεχώς.
Πολύ θετική παρουσία.
Μου άρεσε ότι ξέρει να κάνει φάουλ σκοπιμότητας για να ανακόπτει αντεπιθέσεις όταν χάνουμε εμείς τη δικιά μας επίθεση.
Πρέπει να τολμά να κάνει διεισδύσεις για να κερδίζει πέναλτι ή κόρνερ.
Στη θέση του αριστερού Μπακ είμαστε καλά.
Περιμένουμε να δούμε τη μεταμόρφωση του Ουαγκε.
Μου άρεσε ότι ξέρει να κάνει φάουλ σκοπιμότητας για να ανακόπτει αντεπιθέσεις όταν χάνουμε εμείς τη δικιά μας επίθεση.
Πρέπει να τολμά να κάνει διεισδύσεις για να κερδίζει πέναλτι ή κόρνερ.
Στη θέση του αριστερού Μπακ είμαστε καλά.
Περιμένουμε να δούμε τη μεταμόρφωση του Ουαγκε.
Ευτυχώς διαψεύθηκαν οι φόβοι μου για παλτουδιά ολκης.
Είχα τρομάξει από τις εμφανίσεις στα φιλικά και με Βολο.
Φαίνεται ότι έχει ταχύτητα αλλά καλές επιθετικές κινήσεις.
Φαίνεται ότι ο Πάμπλο τον έχει στρώσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είχα τρομάξει από τις εμφανίσεις στα φιλικά και με Βολο.
Φαίνεται ότι έχει ταχύτητα αλλά καλές επιθετικές κινήσεις.
Φαίνεται ότι ο Πάμπλο τον έχει στρώσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bersekeros
Μπράβο στο μπερσεκεράκι μου.
Πολύ βελτιωμένος και ξεψάρωτος.
Θετικότατη / Καλή εμφάνιση, αφήνοντας υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.
Σίγουρα θέλει δουλειά αλλά δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο
και μόλις αποκτήσει και αγωνιστικό ρυθμό,
θα μας δικαιώσει πολύ σύντομα για την επιλογή του.
Πολύ βελτιωμένος και ξεψάρωτος.
Θετικότατη / Καλή εμφάνιση, αφήνοντας υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.
Σίγουρα θέλει δουλειά αλλά δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο
και μόλις αποκτήσει και αγωνιστικό ρυθμό,
θα μας δικαιώσει πολύ σύντομα για την επιλογή του.
μοντερνος μπακ με ολα τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται μια ομαδα που θελει να παιξει ποδοσφαιρο κυριαρχιας...
απο αυτον βγαλαμε και την μεγαλυτερη ευκαιρια του αγωνα για εμας με το δοκαρι του τζολη...
απο αυτον βγαλαμε και την μεγαλυτερη ευκαιρια του αγωνα για εμας με το δοκαρι του τζολη...
Τελικά είσαι καλος παιχτης και εξελιξιμος ......μπραβο για σήμερα......
-
Θυμήσου τον Γιανουλη, στα πρώτα του αλλά ακόμη και τώρα.obanebane έγραψε:Καλός μπροστά, πρέπει όμως να μάθει να αμύνεται σωστά.