Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από JohnDag »

Συγκρατημένη αισιοδοξία, on paper φαίνεται σωστή κίνηση.

Σούπερ ταλέντο που δεν έκανε μεν ποτε το μπαμ αλλά είχε και 88 αγώνες στην Μπενφικα, δεν ήταν αόρατος.

Σοβαρούς τραυματισμούς δεν είχε, 24 χρονων είναι, ευκαιρία να ρθει εδώ να παίξει μπάλα και να αναστήσει την καριέρα του.

Τα υπόλοιπα στο χορτάρι, ούτε τρελός ενθουσιασμός χρειάζεται ούτε "αφορισμοί".

Θεωρώ πως είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για να δούμε πάντως, ίσως αυτό να ήταν και το μύνημα ότι μπορεί να αργούμε αλλά να στοχεύουμε παίχτες όπου με βάση και τα οικονομικά μας, πολύ δύσκολα έρχονται..

Αναμένω και την συνέχεια με ένα καλό φορ (όπως είπε και η forza).
Πλέον είμαι σίγουρος πως κάτι καλό ετοιμάζουν!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thanos-xanthi έγραψε:ολα παντως πρεπει να συνδεονται με το οικονομικο και το ffp
δεν μπορει να βγαινει σχεδον ταυτοχρονα η νεα προταση της νοβα, βελτιωμενη και στα λεφτα που θελουμε
και μαζι και οι κινησεις πλεον με πιο ανετα τα οικονομικα εσοδα
για να πας με καλυτερες πιθανοτητες να παιξεις στην Τουμπα τη ζαρια με τη Μπενφικα, κλεινεις αντιστοιχης ποιοτητας χαφ και εισαι οκ για την ωρα

υγ σουρμε δε θα αργησΕΙ ή δε θα αργησΟΥΝ? για εναν η δυο παιχτες?
Ξέρεις τι πήρες φέτος σαν λεφτά με την πρόκριση;;;

Για να μη σε βάζω να ψάχνεις...

Έβγαλε μόνο τα περσινα διάρκειας!!

Γλίτωσες κάποια συμβόλαια αλλά και πάλι αλλα έσοδα δεν έχεις.

Αλλα δεν περιμένεις και τα 8 εκ για να πάρεις παίκτη. Απλά είναι κινήσεις αναμονής.

Καλά κάνουν και ξεψαχνιζουν τις περιπτώσεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

faidon94 έγραψε:Ρε παιδιά, μια ερώτηση χωρίς να θέλω να κόψω τη φόρα ενθουσιασμού για Zivkovic. Ο μαυρούλης που πήρε χθες μέρος στην προπόνηση έχουμε ενημέρωση ποιος είναι; Δοκιμάζεται κάποιος παίκτης με την ομάδα;
Ενας 18χρονος απο hot spot που προπονειται με την Κ19 αλλα εχει θεμα με τα χαρτια του οποτε δεν μπορει να παιξει σε επισημο αγωνα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ακολούθησε στο ινσταγκραμ τον έτερο ζιβκοβιτς της ομάδας
Αν λέω εγώ ότι είναι ξάδερφος...
Οικογενειοκρατία στην ομάδα.....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στο sport 24 λένε ότι η ΠΑΕ επιβεβαιώνει την συμφωνία για ζιφκοβιτς!

Υγ: done deal, το βγάλε κ το sdna
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Πέμ 03 Σεπ 2020, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάντως αν ο Ζίβκοβιτς είναι προσωπική επιλογή του Φερέιρα , όπως ήταν και ο Μενσά αρχίζω να πιστεύω ότι τουλάχιστον ξέρει τα στοιχεία που λείπουν. Άντε μακάρι να κωλοτουμπιάσουμε με την περίπτωσή του.
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Gospi έγραψε:
faidon94 έγραψε:Ρε παιδιά, μια ερώτηση χωρίς να θέλω να κόψω τη φόρα ενθουσιασμού για Zivkovic. Ο μαυρούλης που πήρε χθες μέρος στην προπόνηση έχουμε ενημέρωση ποιος είναι; Δοκιμάζεται κάποιος παίκτης με την ομάδα;
Ενας 18χρονος απο hot spot που προπονειται με την Κ19 αλλα εχει θεμα με τα χαρτια του οποτε δεν μπορει να παιξει σε επισημο αγωνα!
Αααα οκ το είχα διαβάσει, τώρα έκανα το κονέξιον! Ωραίες επαφές έχει με την μπάλα πάντως από 2-3 πλάνα που τον έδειξε. Εξτρεμ είναι, ξέρουμε; Πάντως ο Ζιβκοβιτς φέρνει λίγο στον Ποντένσε του γαύρου στο στυλ αλλά με πολύ καλύτερες πάσες και επιλογές σε πρώτο χρόνο και χωρίς τις άσκοπες ενέργειες που έκανε μέσα στο γήπεδο ο πορτογάλος. Βέβαια κι αυτός τώρα που πήγε γουλβς κάνει πιο μεστά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κοιτώντας τα στατιστικά του, ο παίκτης στη Πορτογαλία έχει 3 γκολ σε 55 εμφανίσεις :?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Η πορεία του είναι απότομα καθοδική τουλάχιστον όσο αφορά τις παρουσίες του στην Μπενφίκα .... αλλά ο παίχτης δεν είναι κανένας χθεσινός ... παιχταράς από πολύ μικρή ηλικία με συμμετοχές στις εθνικές και στις ομάδες του με γκολ κλπ.

εμένα αυτοί οι παίχτες μου αρέσουν ενδιάμεσα στις γραμμές και στους μικρούς χώρους ... και ο Ζίφκοβιτς το έχει αυτό ... το θέμα είναι πάντα πως σε χρησιμοποιεί ο προπονητής και πως κολλάς με τους συμπαίκτες ... εμένα μου αρέσει σαν παίχτης γιατί παίζει πάντα με ψηλά το κεφάλι ...

επίσης πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ποσό ταχυδιναμικός είσαι και πόσο άμυνα παίζεις ... για αυτό λέμε ότι δεν τρελαινόμαστε κατευθείαν ...

για τους δικούς μας πχ είμαι σίγουρος ... ξέρω ότι ο Τζόλης παράδειγμα μαρκάρει ... ο Τζιγγάρας ξέρω ότι είναι ολοκληρωμένος χάφ ... για αυτό σας λέω πάντα ... όλα στο χορτάρι ...
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Επιτέλους μεταγραφικός αναβρασμός. Ωραίος φαίνεται. Οι αριθμοί του δείχνουν ότι δίνει αρκετές ασίστ, οπότε θέλει έναν Πριγιο (οποιονδήποτε δολοφόνο τελοσπαντων) μπροστά. :nairepaok:
(κι έναν να κόβει στο κέντρο και να τρέχει σαν τον Βιτολο)
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Τσεκαρετε sdna.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αντί να διώξουμε Ζίφκοβιτς, πήραμε κι άλλον; :mrgreen:

Καλοτάξιδος να είναι σε αρκετούς ευρωπαικούς προορισμούς με την ομάδα. Ωραίο στυλ παίκτης που μαζί με Πέλκα, Τζόλη και ίσως Μπίσεσβαρ θα κάνουν ωραία δίδυμα πίσω από τον φορ.

Σειρά να παίρνει ο κίλερ φορ, το ταχυδυναμικό box-to-box χαφ, ο τερματοφύλακας, δυο φουλ μπακ ένα για κάθε πλευρά (εκτός και αν ο Μάτος αρχίσει να υπολογίζεται για εκεί) και ο Βιειρίνια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ελενη εσυ; :lol:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Η Benfica έχει αλεργία στους Σερβους όπως και ο ΠΑΟΚ στους γάλλους. Δεν τους βγαίνει Σερβος με τίποτα. Πέρσι ήμασταν κοντά σε Lazar Markovic που πήγε Παρτιζαν τελικά φέτος Andrija Živković τελικά!

Player Traits
► Tries Killer Balls Often
► Plays One-twos
► Places Shots
► Moves Into Channels
► Cuts Inside From Both Wings

Best Role Wide Playmaker
Position AM (RLC)
Wage € 2.1M per annum
€ 40.1K per week
Preferred Foot Left

Πολλά λεφτά έπαιρνε τώρα αν έρθει με 600χιλ. περίεργο εκτός αν η μεταγραφή έχει σχέση με συμφωνία ΝΟΒΑ? ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”